PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Vag com 10.6 özellik aktif etmede tik halindeki bitlerin görünmemesi ?



biocsi
14 07 2011, 16:02
arkadaşlar, jetta comft. aracımda vagcom 106 ile bağlantı yapıldığında bahsedilen bit 0-7 ye kadar olan tik işareti konulabilen yazılar çıkmıyor. 01000110 gibi yazılan alandan değer değiştirip kaydediyorum ancak özellik değişmiyor. bunun nedeni ne olabilir.. ?

srcn09
14 07 2011, 20:11
Bu konuda Yasin usta ondan cevap bekleyelim :)

srcn09
14 07 2011, 20:11
Bu arda Aramıza hoşgeldiniz ;)

VW_Passat
14 07 2011, 23:19
arkadaşlar, jetta comft. aracımda vagcom 106 ile bağlantı yapıldığında bahsedilen bit 0-7 ye kadar olan tik işareti konulabilen yazılar çıkmıyor. 01000110 gibi yazılan alandan değer değiştirip kaydediyorum ancak özellik değişmiyor. bunun nedeni ne olabilir.. ?

Programi silin tekrar kurun, olmaz ise baska versiyon yükleyin (en günceli su anda 10.6.4 dür). Benim Cihazimda Jetta nin tüm Ünitelerinde neyin ne oldugu yaziyor Bitlerin arkasinda :).

biocsi
15 07 2011, 20:35
Programi silin tekrar kurun, olmaz ise baska versiyon yükleyin (en günceli su anda 10.6.4 dür). Benim Cihazimda Jetta nin tüm Ünitelerinde neyin ne oldugu yaziyor Bitlerin arkasinda :).

herkese teşekkür ederim, hoşbulduk.. bu arada tüm islam aleminin kandili mübarek olsun..
tekrar kurmayı deneyeceğim ancak başka versiyon yükleyemem.. kabloyu çinden almıştım, orjinal değil yani.. ama kabloyla ilgili olduğunu sanmıyorum çünkü program bağlantısında hata yok.. sadece bitlerdeki tik ve yanındaki yazılar görünmüyor ve özellik aktif edilmiyor.. tekrar bi deneyeyim bakalım.. tekrar teşekkürler.

biocsi
15 07 2011, 22:12
yok, programı silip tekrar kurdum banamısın demedi.. yine aynı sorun var. 10.6.0 versiyonu kullanıyorum. programı güncellesem bu sefer kablo kilitlenecek.. acaba ilk kullanımda bi yerlerden bi ayarmı yapmak lazım, otomatik taratma vs.. ne bilim, yapamadık işte.. sizce nasıl giderebilirim bu sorunu ?
bu arada istanbulda olupta bana bu konuda yardımcı olabilecek bir arkadaş varmıdır? nasıl olsa bi kerelik kullanılacak kablo..

VW_Passat
15 07 2011, 22:57
yok, programı silip tekrar kurdum banamısın demedi.. yine aynı sorun var. 10.6.0 versiyonu kullanıyorum. programı güncellesem bu sefer kablo kilitlenecek.. acaba ilk kullanımda bi yerlerden bi ayarmı yapmak lazım, otomatik taratma vs.. ne bilim, yapamadık işte.. sizce nasıl giderebilirim bu sorunu ?
bu arada istanbulda olupta bana bu konuda yardımcı olabilecek bir arkadaş varmıdır? nasıl olsa bi kerelik kullanılacak kablo..

Malesef sorun burada iste, Kablo Cinden gelme ve 100% calismiyor. Yapacak fazla birsey yok malesef, yeni Programda yükleyemiyorsun üzücü bir durum. Programda büyük ihtimal Labelfile lari göstermiyor sende Lisans olmadigi icin!

biocsi
26 07 2011, 17:09
Malesef sorun burada iste, Kablo Cinden gelme ve 100% calismiyor. Yapacak fazla birsey yok malesef, yeni Programda yükleyemiyorsun üzücü bir durum. Programda büyük ihtimal Labelfile lari göstermiyor sende Lisans olmadigi icin!

Peki bunun başka bir nedeni olma ihtimali varmı..? ya da bana bu konuda ist. da bir kaç özellik için yardımcı olabilecek biri varmıdır, yanına gidip kabloyu kullanmakta izin alalım..

VW_Passat
26 07 2011, 23:35
Peki bunun başka bir nedeni olma ihtimali varmı..? ya da bana bu konuda ist. da bir kaç özellik için yardımcı olabilecek biri varmıdır, yanına gidip kabloyu kullanmakta izin alalım..

Dedigim gibi Software de Problem yok Kabloda is bitiyor genelde. Hatta Lisans Kablo oluyor ayni zamanda.

Istanbul da @Arguss var ona bir PM at istersen :)

haktan
18 08 2011, 01:46
Bu gün benim başımda aynı şey var. Bende vag908 diye bir kablo var. İkide bir yazılımı güncelleyiniz diye yazı çıkıyor. Neyse ross-tech ten son versiyon indirdim kurdum. Ama öbürü de bilgisayarda duruyor. Kabloyu tanıdı ok. Fakat arabayı tanımıyor. Öylece bıraktım. Olsa iyi olurdu. Acaba bir yerde yanlışlık mı yaptım?

biocsi
24 08 2011, 20:57
kardeş, senin kablo gümlemiş.. başka bi yazılım yüklersen gümlüyor. bir daha da tekrar çalıştıramazsın malesef..

Bu arada ben halen kablo sıkıntısı çekiyorum.. şu işide halledebilseydik iyi olacaktı.. ;)

drozia
24 08 2011, 21:15
Bu gün benim başımda aynı şey var. Bende vag908 diye bir kablo var. İkide bir yazılımı güncelleyiniz diye yazı çıkıyor. Neyse ross-tech ten son versiyon indirdim kurdum. Ama öbürü de bilgisayarda duruyor. Kabloyu tanıdı ok. Fakat arabayı tanımıyor. Öylece bıraktım. Olsa iyi olurdu. Acaba bir yerde yanlışlık mı yaptım?

kaçak kablo ile siteden orijinal yazılım indirip kullanmaya kalkarsan kablo imha oluyor..

haktan
24 08 2011, 23:18
Öyle birşey yok. Eski program ile kabloyu rahatlıkla kullanabiliyorum.

drozia
26 08 2011, 10:41
Öyle birşey yok. Eski program ile kabloyu rahatlıkla kullanabiliyorum.

eski programla kullanabiliyorsan iyi ne ala ama çok kişinin başına geleleri biliyorum orijinal siteden yeni sürüm yazılım inidirip çalıştırmaya çalışırsan sistem iş görmüyor oluyor

srcn09
26 08 2011, 23:22
eski programla kullanabiliyorsan iyi ne ala ama çok kişinin başına geleleri biliyorum orijinal siteden yeni sürüm yazılım inidirip çalıştırmaya çalışırsan sistem iş görmüyor oluyor

+1 aynen böyledir

UGURO
31 01 2012, 17:09
ben de yalşaık 6 aydır uğraşıyorum. ama çin malı olduğuna kanaat getirdiğim vag 10.6 kabloyu hangi versiyon programla denedim se de çalıştıramadm...