Orijinalini görmek için tıklayınız : Passatçılar Bugün Aracınız da Ne Değişiklik Yaptınız?
Y_o_L_c_U_38
05 12 2012, 14:10
Kislik lastik taktirdim ve sinyalleri USA mod yaptim ..
Basta cok kararsizdim orjinalligini bozarmi diye ama çok güzel duruyormus ..
benimkilerde takilacak ilker:))
ne zama ngeliyon bu tarafa?:))
proportions
05 12 2012, 16:29
benimkilerde takilacak ilker:))
ne zama ngeliyon bu tarafa?:))
Ne zaman istersen geliyim abi.
Senin canin sagolsun gadalarini aldigim.
Y_o_L_c_U_38
05 12 2012, 23:12
Ne zaman istersen geliyim abi.
Senin canin sagolsun gadalarini aldigim.
sagolasin kardesim, allah razi olsun,
lastikciye hallettirdim:))
BeratYILDIZ
05 12 2012, 23:21
OO tamam lastiklerde takıldı yarın yolculuk var o zaman :))
Y_o_L_c_U_38
05 12 2012, 23:36
OO tamam lastiklerde takıldı yarın yolculuk var o zaman :))
serdardan haber gelir gelmez yola cikacam berat:))
iyiki taktirmisim kar yagiyor, sabaha biseyler olur heralde
VW_Passat
06 12 2012, 00:04
sagolasin kardesim, allah razi olsun,
lastikciye hallettirdim:))
Abi Lastikci yerine ben sana ücretsiz takiverirdim büyük bir Zevkle ne olacak yaw, keske söyleseydin :))
Y_o_L_c_U_38
06 12 2012, 00:04
kisliklar takildi
http://i.imgur.com/cK83y.jpg
http://i.imgur.com/o5HDM.jpg
http://i.imgur.com/NNbHq.jpg
Y_o_L_c_U_38
06 12 2012, 00:05
Abi Lastikci yerine ben sana ücretsiz takiverirdim büyük bir Zevkle ne olacak yaw, keske söyleseydin :))
2 haftadir bagiriyom yasin gormuyonmu:p:p
kisliklar takilacak ama takacak kimse yok diye:P
VW_Passat
06 12 2012, 00:06
kisliklar takildi
http://i.imgur.com/NNbHq.jpg
Abicim güzel olmusta, su Jantdaki AUDI Kapaklarini bari sök cok göze batiyor ;).
Bu arada Detayling yapiyom diyon da ne bu Yaylarin ve Sporsüspansiyonun hali :)).
Y_o_L_c_U_38
06 12 2012, 00:06
sen suna bak farlarim içten bugu yapiyor sogukta:lol:lol
http://i.imgur.com/TmEaA.jpg
http://i.imgur.com/HU1C3.jpg
VW_Passat
06 12 2012, 00:07
2 haftadir bagiriyom yasin gormuyonmu:p:p
kisliklar takilacak ama takacak kimse yok diye:P
Ben seni coktan taktin sandim gercekten :(. Bilseydim yapardim ne olacak yaw, Belcika cok mu uzak. Lastikci Yasin her zaman yani basinizda ;)
Y_o_L_c_U_38
06 12 2012, 00:07
Abicim güzel olmusta, su Jantdaki AUDI Kapaklarini bari sök cok göze batiyor ;).
Bu arada Detayling yapiyom diyon da ne bu Yaylarin ve Sporsüspansiyonun hali :)).
ne detailingi yasin 1,5 aydir arabaya hicbisey yapmadim :S
BeratYILDIZ
06 12 2012, 00:12
Valla araba isinmaz oldu aksamlari -7 ye kadar dusuyor sicaklik kis geldi gozumuz aydin:) 16 larla da araba leylek gibi oluyor bende taktim 16 lari:)
VW_Passat
06 12 2012, 00:14
ne detailingi yasin 1,5 aydir arabaya hicbisey yapmadim :S
Yazin tadini cikaririz Detailing yapariz artik :)). Ben Polisaj yapmayi düsünüyorum, Türkiye de malum parasi ile yaptiramadik bari Almanya da yaptiralim :). 150 €uro ortalama iyi fiyat gibi Polisaj icin :)
VW_Passat
06 12 2012, 00:17
Valla araba isinmaz oldu aksamlari -7 ye kadar dusuyor sicaklik kis geldi gozumuz aydin:) 16 larla da araba leylek gibi oluyor bende taktim 16 lari:)
Benim araba da buz tutmus, yanimda Buz cözücü Sprayimde yoktu, kazimayida kiyamadim. Türk taktigi yaptim bende, bindim araca calistirdim motoru, Koltuk isitmayi actim, Kaloriferi "HI" en yüksek sicakliga getirdim, Cama üfleme + hava sirkulasyonu actim biraz bekledikten sonrada Cam suyunu siktim hafif bir bosluk acildi önümü görecek kadar yeterli idi ki hareket halinde tamami ile cözüldü gitti zaten :))
Dursun bu ne audi jantı mı
Beynine girdik..
http://xrayturkey.com/Passat/DSC_4318.JPG
http://xrayturkey.com/Passat/DSC_4314.JPG
http://xrayturkey.com/Passat/DSC_4313.JPG
Y_o_L_c_U_38
06 12 2012, 17:42
Dursun bu ne audi jantı mı
evet abi kisliklar icin 16'' :))
Y_o_L_c_U_38
06 12 2012, 17:45
RNS 510 takildi:)):))
berat cihazini gozumun onunden ayirmayacagim, simdilik:)):))
ama ben geri RNS 315 ime gecerim, nasil 510 sa icinde bluetuth bile yok:))):)))
http://i.imgur.com/slhTg.jpg
http://i.imgur.com/ZBdKW.jpg
Y_o_L_c_U_38
06 12 2012, 17:46
Beynine girdik..
http://xrayturkey.com/Passat/DSC_4318.JPG
hayirli olsun recep abi kac 150hp mi oldu:))
Berat'a hayırlı olsun diyelim o zaman bir an önce kendi aracı üzerinde ki fotoğrafları ve deneyimlerini bekliyoruz ;)
Hastayım direksiyona , göstergeye , vites topuzuna :)
http://xrayturkey.com/Passat/DSC_4313.JPG
Çok kastırmadım. Fazla sıkıştırmaya gerek yok. 150 hp bana göre değil :)
http://xrayturkey.com/Passat/tuned.jpg
Hastayım direksiyona , göstergeye , vites topuzuna :)
Tipik kamyon yazısı " Birsen değil alem hasta "
http://i.imgur.com/slhTg.jpg
haha yakisikli olmus dursun abi :D
Y_o_L_c_U_38
06 12 2012, 18:25
haha yakisikli olmus dursun abi :D
guzele ne yakismaz:)):))
BeratYILDIZ
06 12 2012, 18:38
Amanın RNS ye bak :)) Abi bluetooth u bi arkadaş ayarlarım diyordu kimdi o ya :))
Y_o_L_c_U_38
06 12 2012, 18:43
Amanın RNS ye bak :)) Abi bluetooth u bi arkadaş ayarlarım diyordu kimdi o ya :))
ip ucu veriyim, bas harfi yasin:)):))
aldigim yerde bluetuth da vardi berat, 300€ istiyor..
BeratYILDIZ
06 12 2012, 18:47
Berat'a hayırlı olsun diyelim o zaman bir an önce kendi aracı üzerinde ki fotoğrafları ve deneyimlerini bekliyoruz ;)
Teşekkür ederim Sercan zaman nasıl geçecek bilmiyorum :)
BeratYILDIZ
06 12 2012, 18:49
ip ucu veriyim, bas harfi yasin:)):))
aldigim yerde bluetuth da vardi berat, 300€ istiyor..
Abi Yasin daha ucuza bulur belki bi de kamerayı da soralım o da aklıma fena giriyor :))
Y_o_L_c_U_38
06 12 2012, 18:51
Abi Yasin daha ucuza bulur belki bi de kamerayı da soralım o da aklıma fena giriyor :))
haziran veya temmuz'a sen bi 600€ daha hazirla berat:)):))
GnomonHelios
06 12 2012, 18:52
Ya bu RNS 510'a hastayım ben, taktırtacağım kesinlikle ama bu aralar 0 bulunmuyor sanırım, kaça mal olur merak ediyorum.
Spor direksiyon bence sedan passatlara pek olmuyor keşke CClerde bu olsaydı, sciroccolarda var ama nedense spor araç olduğu halde CC'lerde yok. Vites topuzu hoş olmuş, hayırlı olsun....
BeratYILDIZ
06 12 2012, 18:53
haziran veya temmuz'a sen bi 600€ daha hazirla berat:)):))
İliğimi kemiğimi sömürdü bu araba benim Dursun abiiii :) Abi en azından kamerayı alalım bluetooth olmasada olur :))
Y_o_L_c_U_38
06 12 2012, 18:53
Ya bu RNS 510'a hastayım ben, taktırtacağım kesinlikle ama bu arlar 0 bulunmuyor sanırım, kaça mal olur merak ediyorum.
Spor direksiyon bence sedan passatlara pek olmuyor keşke CClerde bu olsaydı, scirocolarda var ama nedense spor araç olduğu halde CC'lerde yok. Vites topuzu hoş olmuş, hayırlı olsun....
F versiyonu (H diye gittim ama F cikti:sinir ) 2. el pert aractan cikma 600€ ya aldim..
Y_o_L_c_U_38
06 12 2012, 18:54
İliğimi kemiğimi sömürdü bu araba benim Dursun abiiii :) Abi en azından kamerayı alalım bluetooth olmasada olur :))
250-300 € daha hazirla sne o zaman berat:)):))
BeratYILDIZ
06 12 2012, 18:55
Aynen abi bi de o oldu dimi ama cihaz çok temiz duruyor maşallah :)
Y_o_L_c_U_38
06 12 2012, 18:58
Aynen abi bi de o oldu dimi ama cihaz çok temiz duruyor maşallah :)
cihaz cok temiz berat, kullanan cok temiz kullanmis gercektne,
ayni iitinayi bnede gosterecegime emin olabilirsin kardesim:))
BeratYILDIZ
06 12 2012, 18:59
Abi o cihaz sen kullanınca ne olacak tahmin edebiliyorum iyice bir dezenfekte olur herhalde :) Aşırı titizsin farkındayım :))
Y_o_L_c_U_38
06 12 2012, 19:03
Abi o cihaz sen kullanınca ne olacak tahmin edebiliyorum iyice bir dezenfekte olur herhalde :) Aşırı titizsin farkındayım :))
aynen, biraz daha toparlaniyimda kapali garajda wax atmayi dusunuyorum, bugun baktimda cok ihtiyaci var ceylanin:mmm
VW_Passat
07 12 2012, 00:13
Sende Telefonsistemi nasil olsunki, Telefonsistemi mi siparis ettin :)). Benimkinde var, SMS bile yaziyorum cihazla :))
VW_Passat
07 12 2012, 00:15
F versiyonu (H diye gittim ama F cikti:sinir ) 2. el pert aractan cikma 600€ ya aldim..
Abi F Versiyonu olsun H olsun. Bu Cihaz LED Ekranlidir :). Peki bunun üzerinde ne tür yazilim var ??? Bulusma da unutturmu Berat arkadasimiza "Secret Menü" olayini acalim VAG COM ile ;).
VW_Passat
07 12 2012, 00:17
O benmiydim acaba :)). 298 €uro ya var Premium UMTS Telefonsistemi + Kablo agi ile birlikte :). Yani sadece GSM anten gerekecek o kadar oda 10 €uro birsey :))
VW_Passat
07 12 2012, 00:17
Bu arada Berat hayirli olsun, gercekten yeni gibi duruyor RNS510 :o. Simdi koca bir 7 ay nasil gececek Beraat :)))
Y_o_L_c_U_38
07 12 2012, 00:22
Abi F Versiyonu olsun H olsun. Bu Cihaz LED Ekranlidir :). Peki bunun üzerinde ne tür yazilim var ??? Bulusma da unutturmu Berat arkadasimiza "Secret Menü" olayini acalim VAG COM ile ;).
tamam yasin hatirlatirim,
yazilimini bilmiyorumda V9 harita varmis..
Y_o_L_c_U_38
07 12 2012, 00:24
Sende Telefonsistemi nasil olsunki, Telefonsistemi mi siparis ettin :)). Benimkinde var, SMS bile yaziyorum cihazla :))
benim RNS 315 te bluetuth var yasin, oda cihazin icindeymis, tekrar degistirecektim benimki kod istedi bu kezde, kod olmayinca mecburen bu kalsin dedim, benarabada telefonla cok konusurum bana en cok lazim olan opsiyonlardan biride o yasinim, yarin olmazsa servise ugrayim, cihazin seri numarasini aliyimda:))
VW_Passat
07 12 2012, 00:27
benim RNS 315 te bluetuth var yasin, oda cihazin icindeymis, tekrar degistirecektim benimki kod istedi bu kezde, kod olmayinca mecburen bu kalsin dedim, benarabada telefonla cok konusurum bana en cok lazim olan opsiyonlardan biride o yasinim, yarin olmazsa servise ugrayim, cihazin seri numarasini aliyimda:))
Abi seninki RNS315 e gömülü olandir :). Yani sana bir tek yeni Telefon Ünitesi Premium UMTS gerekli. GSM Antenin var nasil olsa.
Gercekten Telefon Sistemi cok güzel, bende iyiki siparis etmisim ki bunu zaten siparislerde olmazsa olmazlardandi benim icin :). Tek pisman oldugum sey, klavyesinide siparis etmedim, RNS510 dan yada MFA+ dan tuslari cevirecem diye icimde kaldi :(
VW_Passat
07 12 2012, 00:29
tamam yasin hatirlatirim,
yazilimini bilmiyorumda V9 harita varmis..
Ama Bati Avrupa :)).
Yazilim icin, SETUP tusuna uzunca bas, bir süre sonra "Service Mode" geliyor sen ama basik tut bir süre sonrada "Hidden Menü" geliyor. Aciksa oradan tüm herseyi görürsün, acik degilse VAG COM ile kodlanacak :)).
Berat birde Skin begeni koysun, Arka Temayi istedigi sekilde sekil veririz. Premium, Sportline, Highline hangini istiyorsa :))
Y_o_L_c_U_38
07 12 2012, 00:32
Ama Bati Avrupa :)).
Yazilim icin, SETUP tusuna uzunca bas, bir süre sonra "Service Mode" geliyor sen ama basik tut bir süre sonrada "Hidden Menü" geliyor. Aciksa oradan tüm herseyi görürsün, acik degilse VAG COM ile kodlanacak :)).
Berat birde Skin begeni koysun, Arka Temayi istedigi sekilde sekil veririz. Premium, Sportline, Highline hangini istiyorsa :))
ben kurcalamayim yasin'im emanet RNS'nin cani anteninde olurmus:))):)))
VW_Passat
07 12 2012, 00:33
ben kurcalamayim yasin'im emanet RNS'nin cani anteninde olurmus:))):)))
Esas dikkat edecegin sey calinmamasidir, gerisi önemli degil :)))
Y_o_L_c_U_38
07 12 2012, 00:34
Esas dikkat edecegin sey calinmamasidir, gerisi önemli degil :)))
allah'a cok sukur o derdim yok yasin burda kapilari acik birak git dokunmazlar, fasli'lar cok yok burda:)):))
VW_Passat
07 12 2012, 00:35
allah'a cok sukur o derdim yok yasin burda kapilari acik birak git dokunmazlar, fasli'lar cok yok burda:)):))
Abi Polonyalilar var, Faslilar bu isi yapmaz :)))
Y_o_L_c_U_38
07 12 2012, 00:38
Abi Polonyalilar var, Faslilar bu isi yapmaz :)))
onlar bruksel merkezde, hani nasrettin hocanin heykelinin oldugu yerdeler, polanyali hic yok burda:)))
BeratYILDIZ
08 12 2012, 11:40
Muhabbeti kaçırmışım:) Valla Yasin kamera da olabilir bilmiyorum bahara doğru bi bakalım.Valla 7 ay nasıl geçecek bende bilmiyorum unutmaya çalışıyorum RNS 510'um olduğunu anca öyle geçer :)Skin mod'da kırmızı olan güzel duruyor onu yapabiliriz :)
Y_o_L_c_U_38
08 12 2012, 14:50
ben sana unutturmam berat merak etme;)
VW_Passat
08 12 2012, 14:52
Muhabbeti kaçırmışım:) Valla Yasin kamera da olabilir bilmiyorum bahara doğru bi bakalım.Valla 7 ay nasıl geçecek bende bilmiyorum unutmaya çalışıyorum RNS 510'um olduğunu anca öyle geçer :)Skin mod'da kırmızı olan güzel duruyor onu yapabiliriz :)
Sportline Skin diyorsun yanii :)). Su an gördügüm kadari ile Highline Skin var degistiririz merak etme :)
BeratYILDIZ
08 12 2012, 14:58
Yasin bi highline arabamiz olursa yapariz insallah:)Zaten Rabbim
Nasip ederse ozel bir arac almayi dusunuyorum bundan sonra bol
Donanimlisindan:))
BeratYILDIZ
08 12 2012, 14:58
Dursun abi unutmamam senin zararina olur soyliyim:))
Yavrumu önce yıkadım,daha sonra boyaya komple IPA ardından SRP geçtim,üstüne Zaino Z2 wax attım. Camlara Aquapell yağmur kaydırıcı uyguladım. Daha sonra motorun tozunu aldım,eksilen yağını ve cam suyunu tamamladım. Ardından bagajı topladım temizledim. Üstüne komple iç temizlik yaptım. Kapı fitillerine silikon sprey uyguladım. Kapı kilitlerine,kapı kollarına,menteşelere Mercedesin gres yağını uyguladım kapılar kaymak gibi oldu.. Sonuçta 5 saatlik bir çalışma oldu,yoruldum ama değdi :)
http://i749.photobucket.com/albums/xx131/canpilka_photos/DSC_0322.jpg
SelseLINE'a bugün,
- Space 4300k Xenon takıldı.
- Arka Plakalık lambaları Beyaz Led ile değiştirildi.
884588468847884888498850
SelseLINE'a bugün,
- Space 4300k Xenon takıldı.
- Arka Plakalık lambaları Beyaz Led ile değiştirildi.
884588468847884888498850
Bende bugün Şahkandaydım,benden 5 dakika önce çıkmışsın abi :)
Hayırlı olsun 4300k çok güzel gün ışıgı deniyor galiba
Can,
Nasıl beğenmişler mi benim arabayı ? :)
Can,
Nasıl beğenmişler mi benim arabayı ? :)
İçini anlata anlata bitiremedi Serkan abi :))
İçini anlata anlata bitiremedi Serkan abi :))
Sağolsunlar 15 dk da montajı bitirdiler. Xenon gerçekten çok şık duruyor, ayrıca bu gece deneme şansım da oldu. Aydınlatma da süper. Mercekli farı olan tüm B6 sahiplerine öneririm.
BeratYILDIZ
08 12 2012, 23:52
Bende Philips kullanmaktayım gerçekten 4300 k dan gerisi yalan.Hayırlı olsun :)
erharp32
08 12 2012, 23:56
bugün passatıma kışlık botlarını giydirdim. 205 55 r 16 yokohama lastikler.... kış iyice bastırmadan hala takmayan passatçılara tavsiyem olur
Sağolsunlar 15 dk da montajı bitirdiler. Xenon gerçekten çok şık duruyor, ayrıca bu gece deneme şansım da oldu. Aydınlatma da süper. Mercekli farı olan tüm B6 sahiplerine öneririm.
Tekrar hayırlı olsun,Güle güle kullanın.Memnun kalacagınıza emindim.Tabi bu spacelerin 4300 k olanlarının gelmesinde Canında katkısı var sanırım yoksa önceden hep 6000k mavi hayaletleri takıyorlardı,söyleye söyleye sonunda getirdiler.
Tekrar hayırlı olsun,Güle güle kullanın.Memnun kalacagınıza emindim.Tabi bu spacelerin 4300 k olanlarının gelmesinde Canında katkısı var sanırım yoksa önceden hep 6000k mavi hayaletleri takıyorlardı,söyleye söyleye sonunda getirdiler.
:o
Emre_4758
09 12 2012, 20:25
Arabaya bugün ilk banyosunu yaptırmış olduk(1 ayın tozu pisliği çamuru nihayet gitti) :) Fakat şansıma hemen sonrasında yağmur başladı,neyse berekettir yağsın. :) Bunlar da resimler
8861
8862
8864
Bu da bonus;ben :)
8863
VW_Passat
09 12 2012, 20:51
Arabaya bugün ilk banyosunu yaptırmış olduk(1 ayın tozu pisliği çamuru nihayet gitti) :) Fakat şansıma hemen sonrasında yağmur başladı,neyse berekettir yağsın. :) Bunlar da resimler
8861
8862
8864
Bu da bonus;ben :)
8863
Masallahi var gicir gicir olmus :o
Emre_4758
09 12 2012, 21:16
Masallahi var gicir gicir olmus :o
Sağolasın abimm :)
Evet arkadaşlar VAG com olayına tam anlamıyla el atmış bulunuyorum :)
Öncelikle ilk deneyimim olduğu için pek bir şey yapamadım hatta bozdum :) Harun Abiyle uzun uzun telefon görüşmelerimiz oldu sağolsun sıkılmadan ne sorduysam cevap verdi :)
Aracımda yapılanlar;
-Ön sinyaller %20 aktif edildi.
-Arka stoplar skyline yapıldı.
-Direksiyonu çevirdiğin zaman sellektör atma modu açıldı.
-Leaving Home özelliği açıldı. (MFA ekranda göründü ancak bir türlü aktif edemedim.)
Bunlar dışında;
-Dönüşlerde sisler için çok uğraştım ama olmadı :(
-DWA sinyal sesini aktif edemedim. Bunu yapıcam derken kapıların kilidini açarken aracın 4 lüleri yakması özelliğini bozmuşum neyse ki kod aklımdaydı babam söyledikten sonra düzelttim.
-Birde auto scan yaptım.
Başkada bir şey yapamadım. Şunu şunu mutlaka yap dediğiniz özellikler varsa paylaşınız bizim gibi acemilere öğretmen olunuz :) :)
Evet arkadaşlar VAG com olayına tam anlamıyla el atmış bulunuyorum :)
Öncelikle ilk deneyimim olduğu için pek bir şey yapamadım hatta bozdum :) Harun Abiyle uzun uzun telefon görüşmelerimiz oldu sağolsun sıkılmadan ne sorduysam cevap verdi :)
Aracımda yapılanlar;
-Ön sinyaller aktif edildi.
-Arka stoplar skyline yapıldı.
-Direksiyonu çevirdiğin zaman sellektör atma modu açıldı.
-Leaving Home özelliği açıldı. (MFA ekranda göründü ancak bir türlü aktif edemedim.)
Bunlar dışında;
-Dönüşlerde sisler için çok uğraştım ama olmadı :(
-DWA sinyal sesini aktif edemedim. Bunu yapıcam derken kapıların kilidini açarken aracın 4 lüleri yakması özelliğini bozmuşum neyse ki kod aklımdaydı babam söyledikten sonra düzelttim.
-Birde auto scan yaptım.
Başkada bir şey yapamadım. Şunu şunu mutlaka yap dediğiniz özellikler varsa paylaşınız bizim gibi acemilere öğretmen olunuz :) :)
bunu anlamadım:sor1
bunu anlamadım:sor1
Hemen anlatayım abi. Ben dönüş farını ayarlamaya çalışıyordum yazan kodları işaretledim. DO İT dedim. Direksiyonu çeviriyorum sağa çeviriyorum sola sisler yanmıyor ancak hızlı çevirdiğim zaman araç otomatik sellektör yapıyor.
Hemen anlatayım abi. Ben dönüş farını ayarlamaya çalışıyordum yazan kodları işaretledim. DO İT dedim. Direksiyonu çeviriyorum sağa çeviriyorum sola sisler yanmıyor ancak hızlı çevirdiğim zaman araç otomatik sellektör yapıyor.
Allah Allah ilginçmiş yahu
Caddy_Cik
09 12 2012, 21:48
Bugün farlardaki koruyucu filmler söküldü, stoplar bırakıldı görüş mesafesinin %30 arttığı görüldü ayrıca ledler daha da bi hoş göründü gözüme :o
Allah Allah ilginçmiş yahu
Başka kodlamamı tavsiye ettiğiniz özellik var mıdır ?
Başka kimsede yok mu bu sellektör olayıı :)
Başka kodlamamı tavsiye ettiğiniz özellik var mıdır ?
Başka kimsede yok mu bu sellektör olayıı :)
:)) vallahi yok yani öyle bir özellik selektör yakma olayı gibi
:)) vallahi yok yani öyle bir özellik selektör yakma olayı gibi
Birde trendlinenı beğenmez kimse özellikleri yok diye bak comfortline donanımında olmayan şeyler var :kahkaha:kahkaha
VWfromFL
09 12 2012, 23:34
Birde trendlinenı beğenmez kimse özellikleri yok diye bak comfortline donanımında olmayan şeyler var :kahkaha:kahkaha
yanlis birsey yapmis olmayasin :)) benim bildigim bu araclarda sellektorle ilgili; sellektor yakarken sisleride yakma ozelligi var birde Amerikada hepsi bu sekilde sisler aciksa sellektor yapinca sisleri kapatma birakinca geri acma var :)
VW_Passat
09 12 2012, 23:42
:sor1:sor1:sor1
yanlis birsey yapmis olmayasin :)) benim bildigim bu araclarda sellektorle ilgili; sellektor yakarken sisleride yakma ozelligi var birde Amerikada hepsi bu sekilde sisler aciksa sellektor yapinca sisleri kapatma birakinca geri acma var :)
Senin dediğin flas olayı onu denedim mi denemedim mi tam hatırlamıyorum şuan :D
:sor1:sor1:sor1
Sende de mi yok Yasin Abi :kahkaha
Hızlı çevirme ile ilgisi yok dönüş farını uzunlar üzerine almışsınız
Hızlı çevirme ile ilgisi yok dönüş farını uzunlar üzerine almışsınıziyi de uzunlar üzerine almış olsa devamlı yanması gerekmez mi?
Hızlı çevirme ile ilgisi yok dönüş farını uzunlar üzerine almışsınız
Sercan öyle olsa bir kere yanıp sönmezdi daima yanardı direksiyon çevriliyken.
axsaband
11 12 2012, 22:10
silecekleri degistim bugün :) ;)
das auto
12 12 2012, 15:20
bugün bende yoğun çabalarım sonucu krom egzoz ucuna kavuştum. servislerde yok çok araştırdım. olanlarda buradan alıyor galiba fiyat 38+kdv+kargo=55 tlye maloldu. ilgilenenlere internet sitesi; Steel & elik Egzoz retim Teknolojileri (http://steelegzoz.com/) 1.6 tdi için ürün kodu; 803-975
resimler;
89078908890989068910
bugün bende yoğun çabalarım sonucu krom egzoz ucuna kavuştum. servislerde yok çok araştırdım. olanlarda buradan alıyor galiba fiyat 38+kdv+kargo=55 tlye maloldu. ilgilenenlere internet sitesi; Steel & elik Egzoz retim Teknolojileri (http://steelegzoz.com/) 1.6 tdi için ürün kodu; 803-975
resimler;
89078908890989068910
Hayırlı olsun.B7 TSI için olanı hangi kod acaba biliyormusunuz, yoksa TDI ile aynımıdır ?
B7 'nin bayağı eğimliymiş en uç kısmı B6 larda bu kadar değil , hayırlı olsun çok güzel görünüyr;)
das auto
12 12 2012, 17:48
Hayırlı olsun.B7 TSI için olanı hangi kod acaba biliyormusunuz, yoksa TDI ile aynımıdır ?
Turhan bey ben emin olmak için kumpasla çapını ölçtüm. 75*69 gibi bir şeydi. o ebata uyduğu için aldım. sitesinde katalog var. ordan çeşitleri var isterseniz inceleyin.
das auto
12 12 2012, 17:50
Online katalog
Flash Page Flip (http://steelegzoz.com/onlinekatalog/Default.html)
VW_Passat
12 12 2012, 18:00
Su günlerde artik birsey yapasim gelmiyor araca. Hava sogudu Tuning zamani gecti, o kadar masraf ediyorum 1-2 sene icinde araci Audi ile degistirecegim icin artik hevesim yok acikcasi.
Yazi bekleyelim bakalim, Kisin aracin icinde Toz birikmis kafama bile takmiyorum -5°C derecede donuyorum zaten :))
Turhan bey ben emin olmak için kumpasla çapını ölçtüm. 75*69 gibi bir şeydi. o ebata uyduğu için aldım.
Evet ölcmek en iyisi ama sanki aynı gibi ölcüler,yarın bi ölceyim.
Sent from my GT-I8160 using Tapatalk 2
Y_o_L_c_U_38
12 12 2012, 20:27
resimler;
89078908890989068910
baris bunlari netten alabiliyormuyuz adam yurtdisina yolluyormu:))
Y_o_L_c_U_38
12 12 2012, 20:28
RNS 510 cikartildi, RNS 315 takildi:))
Hayırdır abi tak çıkar hoşuna mı gitti :)) :))
BeratYILDIZ
12 12 2012, 20:45
Bana gönderecek Ahmet RNS 510 u Dursun abim sıkılmış haftaya ben takacağım :))
Y_o_L_c_U_38
12 12 2012, 20:46
Hayırdır abi tak çıkar hoşuna mı gitti :)) :))
yok ahmet sevmedim RNS 510'u:))):))):)))
BeratYILDIZ
12 12 2012, 20:47
Tezkere geliyor son 1 hafta :)