Orijinalini görmek için tıklayınız : Çeyizlerimizi Serelim
Sayfa :
1
[
2]
3
4
5
6
7
8
9
10
11
Anneme Araba Bakım ürünleri alacam diyince boşver yazın seni otoyıkamaya sokarız orada çalışırsın diyordu :D Oda DEstekliyor bizi :D:D
CanTuran
18 03 2011, 23:28
Anneme Araba Bakım ürünleri alacam diyince boşver yazın seni otoyıkamaya sokarız orada çalışırsın diyordu :D Oda DEstekliyor bizi :D:D
Hazır aile desteği varken kaçırmayalım bu fırsatı... ;)
Hazır aile desteği varken kaçırmayalım bu fırsatı... ;)
Aynen Aynen :D:D Aslında bu sene sınaw olmasaydı deneyim kazanmak için benim arabayı yıkkattığım yerde çalışabilirdim :D:D Elemanı askere gitti eleman arıyordu :D
Sınav olmasa ben Sonax'da çalışcaktım siz ne diyorsunuz pardon :))
Sınav olmasa ben Sonax'da çalışcaktım siz ne diyorsunuz pardon :))
Sizin Oranın Sonax'ı Buranın Yaman OTo Yıkamasıdır :D:D Ehehehe
CanTuran
18 03 2011, 23:34
Kaça mal olur mekan ...
Kaça mal olur mekan ...
Sercan Sen Hesaplama Abi :D:d
Sercan Sen Hesaplama Abi :D:d
Hahaha koptum ya :)) :)) :)) :))
Can P.'ye tanışmak lazım ;)
:D:D Neyse Dur Bir Senden Alalım Fiyatı bir Candan Hangisi Aklımıza yatarsa Ona Açtırırz :D Dükkanı :D
CanTuran
18 03 2011, 23:42
Marka mı olsun biz mi isim bulalım?
Marka mı olsun biz mi isim bulalım?
Biz İsim Bulalım Marka Kullanalım Marka olsun dersek maliyet iyice artar yok isim kullnama parası bilmem ne :D
Bence isim hakkı almaya gerek yok biz buluruz bir isim ;) Yanılmıyorsam Can'la biz bulmuştuk ama şimdi hatırlayamıyorum Can hatırlar belki ;)
CanTuran
18 03 2011, 23:49
Olum üçümüz açarsa "CAN" olur zaten... ;)
Köpük, bıcı bıcı, uzman vs. olmasında...
Bence isim hakkı almaya gerek yok biz buluruz bir isim ;) Yanılmıyorsam Can'la biz bulmuştuk ama şimdi hatırlayamıyorum Can hatırlar belki ;)
Can Can :D Oto Yıkama :D:D NAsıl Birtek Benim ismimi Kapsamıyor Oda Çok Önemli Değil 4 kişi açıyoruz 2 tanesinin adı can.. 1 tanesi ser'can' :DD: Bende İsime Girmiyeyim Artık :D:D Adımı Açık Etmiyeyim Herzaman Gizemli Olmak İyidir :D
Can Can :D Oto Yıkama :D:D NAsıl Birtek Benim ismimi Kapsamıyor Oda Çok Önemli Değil 4 kişi açıyoruz 2 tanesinin adı can.. 1 tanesi ser'can' :DD: Bende İsime Girmiyeyim Artık :D:D Adımı Açık Etmiyeyim Herzaman Gizemli Olmak İyidir :D
Ben senin adını söyledim yukarlarda bir yerlerde ne olcak şimdi gizemin gitti :D senin de bizim isimleri andırıyor birşey olmaz :)
Jan Jan Oto Yıkama :))
Ben senin adını söyledim yukarlarda bir yerlerde ne olcak şimdi gizemin gitti :D senin de bizim isimleri andırıyor birşey olmaz :)
Jan Jan Oto Yıkama :))
tühhh Bak Bu Kötü Oldu :D:D Neyse Artık :D:D Kaçtı İşin bütün Gizemi :DD: Kİm Olduğum Anlaşılmasın diye Maske Takıp Yıkıyacaktım Arabaları :D:D Hayallerimi Yıkttın ::D
Jan Jan da Güzel İşe Espiri Katıp Can CAn da Yapabiliriz :D
CanTuran
19 03 2011, 00:05
Gavurca olsun dikkat çeksin...
Gavurca olsun dikkat çeksin...
İğrenç Bir Espiri Ama Yapmaktan Kendimi Alıkoyamadım :D Life Life Oto Yıkama :D:D
Pssttr detailing garage :)
CanTuran
19 03 2011, 00:08
İğrenç Bir Espiri Ama Yapmaktan Kendimi Alıkoyamadım :D Life Life Oto Yıkama :D:D
Kızım muhasebeye söyle, arkadaşın ilişiğini kessinler...
CanTuran
19 03 2011, 00:10
Psst olmaz ama...
Turkuaz olabilir... Turkuaz detailing Garage
Kızım muhasebeye söyle, arkadaşın ilişiğini kessinler...
eheheheh :D:D
Abi Adaman Bunun Adını Söyleyene KAdarrrr ohohoh ohhoooo :D
Passatı koyalım içine bence :) PAssatçılara özel indirim uygularız buraya da sponsor oluruz :)
CanTuran
19 03 2011, 00:16
Passatı koyalım içine bence :) PAssatçılara özel indirim uygularız buraya da sponsor oluruz :)
Buraya özel indirim tabi ki yaparız... stickerlı araçlara indirim... Ama psst olmaz...
Sercan işte resimler.Valla ben hepsini bagajda taşıyorum nereye gitsem yanımda oluyor böylece.Artık bozulurlarsada canları sağolsun :vw
Bu uber gerçekten bu kadar iyimi? Ben water magneti süper diyordum demekki daha iyiside var.Nereden bulabilirim bu uberi?
Bu boncuklanmalar aslında iyimi kötümü anlamadım.:) Gece yağmur yağıyor sabah bakıyorum hiç bir arabanın üzerinde su yok.Benimkinde böyle boncuk boncuk duruyor sular.
Buraya özel indirim tabi ki yaparız... stickerlı araçlara indirim... Ama psst olmaz...
Ben öylesine dedim onu zaten ;)
CanTuran
19 03 2011, 00:19
Ben öylesine dedim onu zaten ;)
kapıya koyarız dört tane gıcır gıcır passat, millet kuyruk olur...
Sercan işte resimler.Valla ben hepsini bagajda taşıyorum nereye gitsem yanımda oluyor böylece.Artık bozulurlarsada canları sağolsun:)
Bu uber gerçekten bu kadar iyimi? Ben water magneti süper diyordum demekki daha iyiside var.Nereden bulabilirim bu uberi?
http://www.passatturkiye.com/attachment.php?attachmentid=168
http://www.passatturkiye.com/attachment.php?attachmentid=167
http://www.passatturkiye.com/attachment.php?attachmentid=171
Bu boncuklanmalar aslında iyimi kötümü anlamadım.:) Gece yağmur yağıyor sabah bakıyorum hiç bir arabanın üzerinde su yok.Benimkinde böyle boncuk boncuk duruyor sular.
http://www.passatturkiye.com/attachment.php?attachmentid=169
http://www.passatturkiye.com/attachment.php?attachmentid=170
Teşekkür ederim abicim harika görünüyorlar ;) Benden tavsiye arabanda taşıma abi hele sıcaklarda aman aman valla cilalar anında bozulur ;)
Yalnız boncuklar beni pek tatmin etmedi :) Acaba NXT uygulayalı kaç ay oldu veya kaç hafta oldu bence daha dik boncuklar olmalı örnek Yasin'in aracında ki NXT cila ve boncuklar
https://lh4.googleusercontent.com/_TZPO2mAawYw/S64mmMDB3XI/AAAAAAAABq0/SS493EOkyh4/s640/IMG_1786.JPG
https://lh3.googleusercontent.com/_TZPO2mAawYw/S64mvTnPpcI/AAAAAAAABq8/16tq70kyJlA/s640/IMG_1789.JPG
kapıya koyarız dört tane gıcır gıcır passat, millet kuyruk olur...
Aynen :D:D biz Kendi Söküğünü Diken TErziler Olarakda Tarihe Geçip Atasözünü Çürütmüş Oluruz :D:D
CanTuran
19 03 2011, 00:26
Aynen :D:D biz Kendi Söküğünü Diken TErziler Olarakda Tarihe Geçip Atasözünü Çürütmüş Oluruz :D:D
He he.... ;)
Sercan next atmayalı neredeyse 5-6 ay olmuştur.Ben elle uyguladığım için baya zor oluyor silip parlatması filan.O yüzden tembel işi quick wax kullanıyorumiki fıs fıs sıkıp silip geçiyorum :) Bazende ouick detailer ile hallediyorum.
Şu resimleri mesajımda direk görüntüleyemedim.Passat türkiyeye attım ondanmı? Photo bucketemi atsaydım, ama sen alıntı yapınca görünüyor o nasıl oluyor?
Sercan next atmayalı neredeyse 5-6 ay olmuştur.Ben elle uyguladığım için baya zor oluyor silip parlatması filan.O yüzden tembel işi quick wax kullanıyorumiki fıs fıs sıkıp silip geçiyorum :) Bazende ouick detailer ile hallediyorum.
Şu resimleri mesajımda direk görüntüleyemedim.Passat türkiyeye attım ondanmı? Photo bucketemi atsaydım, ama sen alıntı yapınca görünüyor o nasıl oluyor?
Abicim bence en kısa zamanda cilanı yenile araç istiyor belli yani ;) Ne kadar olsada UQD veya UQW yeterli olmuyr mutlaka onları cila sonrası kullanmalısın o zaman faydasını daha iyi görüceksindir ;) PAD'e döküyorsun fındık tanesi kadar sonra pad yardımı ile ultra ince şekilde cilayı atıyorsun en sonda 20 dk bekledin mi miss misss ;) Benim toplam 50 dk mı alıyor ama cidden yoruyor insanı ;)
Resimleri [IMG] arasına yüklemelisin resim linklerini sanırım sen yanlış yere copy yapıyorsun ondan kaynaklanıyor... Ben alıntı yaparken düzeltip attım görünsün diye...
Neyse düzelttim resimleri sonunda.Şu uberi nerden alacağız.
Neyse düzelttim resimleri sonunda.Şu uberi nerden alacağız.
Yanılmıyorsam Satılıklar bölümünde vardı abi bir bak istersen ;)
Uber Blue Bezden Bende Alacam... :) GErçekten Gerekli bir Ürün :D:D
Beklenen paket geldi :)
http://i749.photobucket.com/albums/xx131/canpilka_photos/100_0194.jpg
Beklenen paket geldi :)
http://i749.photobucket.com/albums/xx131/canpilka_photos/100_0194.jpg
Gözün Aydın Can... Benim Paketide Sipariş Etsek Diyorum ne Dersin ??
Edelim Çağlar ne demek :)
Edelim Çağlar ne demek :)
Tamam Çalışmalara Başlayalım Ozaman...
CanTuran
19 03 2011, 19:19
Gözün Aydın Can... Benim Paketide Sipariş Etsek Diyorum ne Dersin ??
Hah ha... Çağlar'ı da kaybettik... ;)
Hah ha... Çağlar'ı da kaybettik... ;)
Şimdiki Aracımı Satana KAdar bunda Alıştırma YAparım :D Asıl Arabam Gelince 1. Sınıf Bir İşçilik Çıkartırım :) ya BEn PAssatı Satıp FArklı Bir Araba Alırsam Forumada Almazsınız Siz beni :D:D
CanTuran
19 03 2011, 20:32
Şimdiki Aracımı Satana KAdar bunda Alıştırma YAparım :D Asıl Arabam Gelince 1. Sınıf Bir İşçilik Çıkartırım :) ya BEn PAssatı Satıp FArklı Bir Araba Alırsam Forumada Almazsınız Siz beni :D:D
Satma diyorum... Yapma diyorum... Alacak araba yok diyorum... Astra'ya 4 ay dayanabildim diyorum...
Satma diyorum... Yapma diyorum... Alacak araba yok diyorum... Astra'ya 4 ay dayanabildim diyorum...
Yine VW Alacam Ama Haklısın ne Alırsam Alayım Passatı Aratacak Bana Belki Dizel bir Passat Alırız... Gerçi Ben Passatı Üniversiteye Gideceğim İçin İstemiyorum... Babasının Arabası İmajından Kurtulmak İçin :D
CanTuran
19 03 2011, 20:42
Yine VW Alacam Ama Haklısın ne Alırsam Alayım Passatı Aratacak Bana Belki Dizel bir Passat Alırız... Gerçi Ben Passatı Üniversiteye Gideceğim İçin İstemiyorum... Babasının Arabası İmajından Kurtulmak İçin :D
Düşün benimki 26 plaka bi de... 31 di aldığımda, geçici madde yüzünden 26 oldu.... Passat'ın üstüne para koyacaksan sat yoksa hiç uğraşma bin...
Düşün benimki 26 plaka bi de... 31 di aldığımda, geçici madde yüzünden 26 oldu.... Passat'ın üstüne para koyacaksan sat yoksa hiç uğraşma bin...
Üzerine Para Koyacam Ya ... Üniversiteye Bu Sene Gitmeyip 1 sene Daha hazırlanırsam... İstediğim Araba Gelir Altıma...
CanTuran
19 03 2011, 20:46
Üzerine Para Koyacam Ya ... Üniversiteye Bu Sene Gitmeyip 1 sene Daha hazırlanırsam... İstediğim Araba Gelir Altıma...
O zaman bişe diyemem...
O zaman bişe diyemem...
ÖZele Gideceğime 1 sene Daha Çalşırım ADam Gibi Bir Okul Kazanırım... Altımda Arabam CEbimdede Param Olur...
CanTuran
19 03 2011, 20:51
ÖZele Gideceğime 1 sene Daha Çalşırım ADam Gibi Bir Okul Kazanırım... Altımda Arabam CEbimdede Param Olur...
En güzelini yaparsın...
En güzelini yaparsın...
Hem 1 Sene Daha Çalışırsam Ankarada Çalışacam Sinoptan Ayrılıyoruz bu Sene... bAbam Zaten Gitti annem Babamın Yanına Ben Ankaraya dönecem...
CanTuran
19 03 2011, 21:10
Hem 1 Sene Daha Çalışırsam Ankarada Çalışacam Sinoptan Ayrılıyoruz bu Sene... bAbam Zaten Gitti annem Babamın Yanına Ben Ankaraya dönecem...
Ankara güzeldir...
Ankara güzeldir...
Evet Güzeldir Orada Arabama güzelce Bakım Yapabileceğim bir Yerimde Var Oradaki Evimizin Garajı var Arka Tarafında... :) Evimizde Giriş Katında Zaten CAmın Önüne Çekerim Arabamı Tertemiz Ederim :)
CanTuran
19 03 2011, 21:25
Evet Güzeldir Orada Arabama güzelce Bakım Yapabileceğim bir Yerimde Var Oradaki Evimizin Garajı var Arka Tarafında... :) Evimizde Giriş Katında Zaten CAmın Önüne Çekerim Arabamı Tertemiz Ederim :)
Yazın memlekette bende aynısını yapıyorum... Çekiyorum evin yanına... Yıkıyorum gıcır gıcır... Işıl ışıl milletin dibi düşüyor...
Yazın memlekette bende aynısını yapıyorum... Çekiyorum evin yanına... Yıkıyorum gıcır gıcır... Işıl ışıl milletin dibi düşüyor...
Abi Aparmandaki Komşular Bizim Arabayada bir El Atıver Fln Derlerse Yandık :D
CanTuran
19 03 2011, 21:27
Abi Aparmandaki Komşular Bizim Arabayada bir El Atıver Fln Derlerse Yandık :D
Ben bi giriştim mi 3 araba çıkarıyorum ondan kimse ses edemiyor... ;)
THoRPiLL
19 03 2011, 22:26
Ooo süper Ankaraya geleceğinize sevindim. Buluşmalara katılırsın artık ;)
Bauhaustan aldık az önce,eve gelince topladım 10 dakkada.Çeyizi koymaya yer yoktu,yarın bi el atıcam hayırlısıyla :)
http://i749.photobucket.com/albums/xx131/canpilka_photos/100_0195.jpg
http://i749.photobucket.com/albums/xx131/canpilka_photos/100_0196.jpg
THoRPiLL
19 03 2011, 22:29
Can valla iyi olmuş dolap. Olmuşta sana biraz küçük değilmi, sığmazki senin çeyizler ;)
Bu arada yeni gelen ürünlerde çok güzel, güle güle kullan :)
Konumuz iyi ki Çeyizleri serelim konusu sizlere özel GEYİK bölümü açıcam he :))
Can'ım hayırlı uğurlu olsun ürünlerin ve dolabın çok güzel özellikle dolap çok hoşuma gitti kaç TL acaba ?
Konumuz iyi ki Çeyizleri serelim konusu sizlere özel GEYİK bölümü açıcam he :))
Can'ım hayırlı uğurlu olsun ürünlerin ve dolabın çok güzel özellikle dolap çok hoşuma gitti kaç TL acaba ?
Sercan bu dolap Sana Küçük Gelir Senin Dolabun boydan Fotosu VArdı Onu Paylaşsana bi Arkadaşlar Dolap Görsün :D:D Bizim Oto Yıkamada Yok Sendeki Kadar Bol Malzeme :D:D
Teşekkürler :)
Çeyiz sığmayacak büyük ihtimal ama bakalım yarın belli olur :)
100 lira Sercan dolap...
Ama Dikkat tarih haziran üzerinden 9 ay geçti ve çeyize bir çok ürün daha eklendi bir ara tekrar çekicem bu sefer yerlere taştık dolaba sığamadım :))
http://img444.imageshack.us/img444/6189/sdc10093.jpg
Ama Dikkat tarih haziran üzerinden 9 ay geçti ve çeyize bir çok ürün daha eklendi bir ara tekrar çekicem bu sefer yerlere taştık dolaba sığamadım :))
http://img444.imageshack.us/img444/6189/sdc10093.jpg
Sercan Kurbağa :D:D
Sığmadı,ama ürünleri tek kutuya elan topladım,14-15 tane şişe attım anca sığdı :)
http://i749.photobucket.com/albums/xx131/canpilka_photos/100_0198.jpg
http://i749.photobucket.com/albums/xx131/canpilka_photos/100_0203.jpg
http://i749.photobucket.com/albums/xx131/canpilka_photos/100_0204.jpg
Kil,Aquartz,İronx,bazı bezler,cam suyu felan eksik.Onlarıda Nisan ayı içinde tamamlayıp kapanışı yapıcam artık.6 ay sonra ehliyeti alıyorum.Üniversite işide kesinleşsin,büyük ihtimal İstanbudla kalırım,o zaman başlarız arıtk ürünleri tam performans kullanmaya :)
Bauhausta Bunun İçi Dolusu Varmı En Son Eklediğiniz Fotoğraftakinden :D Varsa Ben Ondan Alayım İçi Boşunu almaya GErek Yok :D
Keşkee :D
Ben 1 yılda doldurabildim bu kadar :)
Keşkee :D
Ben 1 yılda doldurabildim bu kadar :)
:):) Ben 1 gündemi dolduracam Şİmdi :D:D İyiymiş :D
THoRPiLL
20 03 2011, 22:49
Can çok güzel olmuş, balkonudaki yerinede cuk diye oturmuş :)
Ben 2.5 yılda bu hale getirdim çeyizi Çağlar 1 günde hallederse asarım kendimi ))
Can gerçekten çok güzel görünüyor yeni eve taşınırken bende alıyorum bundan ;)
Ben 2.5 yılda bu hale getirdim çeyizi Çağlar 1 günde hallederse asarım kendimi ))
Sendeki kadar Bol Çeşit Yok Elbette Ama Gerekli olan ne Varsa aldım diyebilirim... :) polisaj işine bulaşmak istemedim yanlızca... O biraz Tehlikeli gibi geldi...
Sendeki kadar Bol Çeşit Yok Elbette Ama Gerekli olan ne Varsa aldım diyebilirim... :) polisaj işine bulaşmak istemedim yanlızca... O biraz Tehlikeli gibi geldi...
Hiç bir tehlikesi yok merak etme çok zevkli birşey ama tek sorun akşama kolların ağrıyor biraz :) Ben o kadar spora gittiğim halde yine ağrımıştı belin de ağrı oluyor o yüzden yere birşey koyup oturarak yapıyordum binbir hale giriyorum :))
Polisaj işine bu yaz gir bence ;)
THoRPiLL
20 03 2011, 23:20
Hiç bir tehlikesi yok merak etme çok zevkli birşey ama tek sorun akşama kolların ağrıyor biraz :) Ben o kadar spora gittiğim halde yine ağrımıştı belin de ağrı oluyor o yüzden yere birşey koyup oturarak yapıyordum binbir hale giriyorum :))
Ver gazı veer ;)
Virüs bulaştırma yöntemlerine dokunmayınız :)
THoRPiLL
20 03 2011, 23:24
Virüs bulaştırma yöntemlerine dokunmayınız :)
Yok canım Allah var bişey demiyorum, süper bulaştırıyorsunuz helal valla ;)
Onun için elektrik Lazım Makine lazım :D bir sürü ıvır zıvır aparat lazım :D
THoRPiLL
20 03 2011, 23:28
Onun için elektrik Lağzım Makine lağzım :D bir sürü ıvır zıvır aparat lağzım :D
EDIT: lağzım :hh yanlış kullanım. Doğrusu "lazım". Üniversite sınavına girecek birine benden ücretsiz Türkçe dersi :)
EDIT: lağzım :hh yanlış kullanım. Doğrusu "lazım". Üniversite sınavına girecek birine benden ücretsiz Türkçe dersi :)
Tamam Tamam Dikkatsizlik :D:D Düzelttim hemen... Uyardığınız İçin TEşekkürler...
THoRPiLL
20 03 2011, 23:32
Tamam Tamam Dikkatsizlik :D:D Düzelttim hemen... Uyardığınız İçin TEşekkürler...
Rica ederim. Türkçeye saygı duyan her duyarlı kişinin görevidir :)
Rica ederim. Türkçeye saygı duyan her duyarlı kişinin görevidir :)
Bende Saygı duyuyorum ama Bazen Bu Tarz İmla Hataları Yapabiliyorum... SAnırım Hızlı Yazmaktan kaynaklanıyor...
THoRPiLL
20 03 2011, 23:49
Bende Saygı duyuyorum ama Bazen Bu Tarz İmla Hataları Yapabiliyorum... SAnırım Hızlı Yazmaktan kaynaklanıyor...
Tabiki böyle şeyler olabilir, bende hata yaparsam mutlaka benide uyarın...
Yok canım Allah var bişey demiyorum, süper bulaştırıyorsunuz helal valla ;)
:bira:mavi2:bira
:))):))):)))
Valla zaten Sercanla benim dolabı gören balıklama atlıyor olaya :D
Sercanla malzemeleri birleştirsek,bir dükkan açsak,6 aylık ihtiyacımıza yetecek kadar ürünümüz olur:)))
Şu sınav olayı bitsin bir sürü planımız var Can önce kendi araçlarımızı aradan çıkarıcaz sonra gör bak neler yapcaz seninle ;)
Yaza bizim araca 2-3 günlük bir planım var Sercan,çok detaylı giricem.
Onun fotoğraflarını gören zaten atlar merak etme :D
Tek sorun yer işte,onuda çözeriz bir şekilde.
Bu arada bilmeyenler için,Sercanla dışarıya isteyenlere ücret karşılığı uygulama yapsak kim ister dedik,fiyat belirledik,5-6 müşteri çıkmıştı 1 haftada.
Ancak okul ve yer sıkıntısından dolayı yapamadık.Bu yaz var planlarımız bakalım :)
Şu sınav olayı bitsin bir sürü planımız var Can önce kendi araçlarımızı aradan çıkarıcaz sonra gör bak neler yapcaz seninle ;)
Tabiya İstanbuldayız diye DAyanışma Yapıyorsunuz :D Bende GElirim Benim arabamın Başı Kelmi :D:D
Yaza bizim araca 2-3 günlük bir planım var Sercan,çok detaylı giricem.
Onun fotoğraflarını gören zaten atlar merak etme :D
Tek sorun yer işte,onuda çözeriz bir şekilde.
Bu arada bilmeyenler için,Sercanla dışarıya isteyenlere ücret karşılığı uygulama yapsak kim ister dedik,fiyat belirledik,5-6 müşteri çıkmıştı 1 haftada.
Ancak okul ve yer sıkıntısından dolayı yapamadık.Bu yaz var planlarımız bakalım :)
Yer işini ayarlarız mutlaka olmadı benim yıkamacı ile görüşürüz onun çok büyük bir alanı var alırız bir köşesini her şeyi yaparız ;) Babalar ise otururlar bahçede :)
Ne güzel parayı kırcaktık sınav derdi çıktı :D
THoRPiLL
21 03 2011, 00:05
Yer işini ayarlarız mutlaka olmadı benim yıkamacı ile görüşürüz onun çok büyük bir alanı var alırız bir köşesini her şeyi yaparız ;) Babalar ise otururlar bahçede :)
Yahu madem işi ticarete dökecektiniz ne diye millete virüs bulaştırıyorsunuz :) Bırakın millet size gelsin, herkese kendi imkanlarını yarattırmayın ;)
İstanbula gelirsem Benimde Ek İşe İhtiyacım Olacak :D Yandan Yandan Çalışıırız :D
Yahu madem işi ticarete dökecektiniz ne diye millete virüs bulaştırıyorsunuz :) Bırakın millet size gelsin, herkese kendi imkanlarını yarattırmayın ;)
Biz konumuzu açtığımızda Passatçılardan da teklif almıştım tam 11 kişilik bir liste hazırlamştım liste hala duruyor :) Ama yinede insanın kendi yaptığı gibi olmaz ve burası Passat paylaşım bölümüyse bildiklerimizi paylaşmak paha biçilemez ;)
İstanbula gelirsem Benimde Ek İşe İhtiyacım Olacak :D Yandan Yandan Çalışıırız :D
Değerlendirmek lazım :))
Değerlendirmek lazım :))
Tamam Sv'me Arabamın Uygulama Öncesi Ve Sonrası Fotoğraflarınıda Eklerim... İkna Edici Olur...
Benim ÇEyizlerin İlk Bölümü geldi Ama Hayla Elime Ulaşmadı Kargo Arabasını Kaçırdım... Merkeze dönmesi 7-8 i bulur dediler... Bugün 3 defa uğradım :D Artık Adam Tanıdı Arabayı Görünce Direk Gelmedi Diye İŞaret Yapıyor ::D
Benim ÇEyizlerin İlk Bölümü geldi Ama Hayla Elime Ulaşmadı Kargo Arabasını Kaçırdım... Merkeze dönmesi 7-8 i bulur dediler... Bugün 3 defa uğradım :D Artık Adam Tanıdı Arabayı Görünce Direk Gelmedi Diye İŞaret Yapıyor ::D
Artık yarın eklersin fotoğrafları :)
Fotoğrafları Ekledim Buyrun Bugünkü Gelen ürünler+ Önceden Aldığım Ürünler...
http://i.imgur.com/3zIZR.jpg
THoRPiLL
24 03 2011, 20:45
Hadi hayırlı olsun, birazdan bende ekleyecem benimkileri ;)
Teşekkür Ederim Siz Neler Aldınız... :)
THoRPiLL
24 03 2011, 20:54
Teşekkür Ederim Siz Neler Aldınız... :)
Paylaşacam birazdan :) Ya ben ürünleri alalı 1 haftayı geçtide fırsat bulup fotoğraf falan çekememiştim. Az sonra... ;)
Paylaşacam birazdan :) Ya ben ürünleri alalı 1 haftayı geçtide fırsat bulup fotoğraf falan çekememiştim. Az sonra... ;)
Ben Alır almaz Sabırsızlanıp açtım Fotoğraflarını Çektim :D Valla Siz Nasıl beklediniz bilemiyorum...
THoRPiLL
24 03 2011, 21:17
Ben Alır almaz Sabırsızlanıp açtım Fotoğraflarını Çektim :D Valla Siz Nasıl beklediniz bilemiyorum...
Ürünler bagajdaydı. Hiç sorma heyecandan yerimde duramıyordum ama şuanda uygulama yapmak için yerimde duramıyorum :)
:D Ürünleri Bagajda saklama Güneş Almayan Gölge Bir Yerde Oda Koşullarında Sakla... Sıcaklık değişimi Etkileyebilir Ürünleri...