Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Gri Şeytan Jantları Boyattı :)

Sayfa : 1 [2]

Y_o_L_c_U_38
24 05 2012, 02:24
Tamam anladim sonradan caktim davayi ama uzunca düsündüm bunun icin :)).

Kirmizimi mavimi kararsizim gercekten :sor1

benim kasmir kahveye kirmizi yakisir demi selcuk bne kirmizi yapiyim:)):))

SELÇUK
24 05 2012, 02:45
olur mu mavi yap

Y_o_L_c_U_38
24 05 2012, 03:05
olur mu mavi yap

bendemi orjinal R renginde yapiyim diyorsun yani, yasinkiler gibi:))

SELÇUK
24 05 2012, 03:08
şşşşşşşşşşş

sessiz:))

Y_o_L_c_U_38
24 05 2012, 03:37
şşşşşşşşşşş

sessiz:))

tamam yav bisey demedik:))):)))

gokbrk
24 05 2012, 04:25
Çağlar yeni jantlarını güle güle kullan, değişik bir hava vermiş. Kaliperler için bence sarı iyi gider. Daha çok gösterir kendini. Zaten araban iddalı, renkte öyle olsun :)

gokbrk
24 05 2012, 04:26
Yasin, bende katılıyorum, sen boyatınca sorun çıkar :) Hani frende birşey olmasa balans sorunu falan çıkar, lastik-jant değişimine kadar uzar bu iş :)))

gokbrk
24 05 2012, 04:27
Dursun senin kaşmir kahveye mavi gider, kırmızı olmaz.

Y_o_L_c_U_38
24 05 2012, 10:35
Dursun senin kaşmir kahveye mavi gider, kırmızı olmaz.
tamam gokay abi madem mavi diyorsunuz bende mavi yapiyim, bu kaliper isini yapmam lazim R-Line logolarini taktik R-Line adina bisey yok arabada sporsuspansiyon haric:)):))

VW_Passat
24 05 2012, 11:47
Cok yardimci oluyorsunuz fikirlerinizi söyleyeceginize alay konusu olduk iyimi :(

gokbrk
24 05 2012, 11:48
tamam gokay abi madem mavi diyorsunuz bende mavi yapiyim, bu kaliper isini yapmam lazim R-Line logolarini taktik R-Line adina bisey yok arabada sporsuspansiyon haric:)):))
yay olmadan zaten trafiğe çıkamaz o araba :)))

gokbrk
24 05 2012, 11:49
Cok yardimci oluyorsunuz fikirlerinizi söyleyeceginize alay konusu olduk iyimi :(
Yasin insan sevdiği ile uğraşırmış derler. Bak ne kadar seviliyorsun demek ki... :)

Y_o_L_c_U_38
24 05 2012, 11:51

yasin sen 2 kutu mavi boya al gel kardesim:)) benimkide mavi olsun:))

Y_o_L_c_U_38
24 05 2012, 11:52
yay olmadan zaten trafiğe çıkamaz o araba :)))

aynen abi sonradan ugrasmayim diye siparisimde vw sporsuspansiyon aldim:)):))

VW_Passat
24 05 2012, 11:56
yasin sen 2 kutu mavi boya al gel kardesim:)) benimkide mavi olsun:))

Ya abi getireyimde ama bana sanki Mavi dikkat cekici olmaz gibi geliyor ! Bak söylemedi deme boyatiriz sonra bir fark göremeyiz ona göre uyarayim dedim :)). Forum da büyük bir yardim aliyoruz hepsinin canlari sagolsun lar Gazi veriyorlar ama fikir alis verisi yapmiyorlar ;):mor.

RS Mavisi budur, yani ayni Renk bizdede olacak !

http://www.amazon.de/FOLIATEC-Bremssattel-Lack-Set-RS-blau/dp/B0029SFIEY/ref=sr_1_5?ie=UTF8&qid=1337849796&sr=8-5

Y_o_L_c_U_38
24 05 2012, 11:59
Ya abi getireyimde ama bana sanki Mavi dikkat cekici olmaz gibi geliyor ! Bak söylemedi deme boyatiriz sonra bir fark göremeyiz ona göre uyarayim dedim :)). Forum da büyük bir yardim aliyoruz hepsinin canlari sagolsun lar Gazi veriyorlar ama fikir alis verisi yapmiyorlar ;):mor.

RS Mavisi budur, yani ayni Renk bizdede olacak !

http://www.amazon.de/FOLIATEC-Bremssattel-Lack-Set-RS-blau/dp/B0029SFIEY/ref=sr_1_5?ie=UTF8&qid=1337849796&sr=8-5

tamamdir yasinim, gerci 1 kutu bize yetermi bilmiyorumki arka kaliperler bu sekildedegil daha kucuk onlara ne kadar boya gidecekki:))

VW_Passat
24 05 2012, 12:03
tamamdir yasinim, gerci 1 kutu bize yetermi bilmiyorumki arka kaliperler bu sekildedegil daha kucuk onlara ne kadar boya gidecekki:))

Bu set de sunlar varmis,

1 adet temizleyici, 1 adet SInyal seklinde boya ve 1 adet Boyayi güclendirici. Bu ürünü Firca ile uygulayacakmisiz. 1 parca yetermi ? Yorumlara göre 1 parca 4 kaliper e yetiyormus. Ben biraz daha arastirayim bu ürünü.

VW_Passat
24 05 2012, 12:04
Buyur ürünün üreticinin Sitesi

Bremssattellack by FOLIATEC.com (http://www.foliatec.com/produktinfo/bremssattellack/)

Y_o_L_c_U_38
24 05 2012, 12:13
Bu set de sunlar varmis,

1 adet temizleyici, 1 adet SInyal seklinde boya ve 1 adet Boyayi güclendirici. Bu ürünü Firca ile uygulayacakmisiz. 1 parca yetermi ? Yorumlara göre 1 parca 4 kaliper e yetiyormus. Ben biraz daha arastirayim bu ürünü.
neyse yasin sen 2 kutu al:))

turkiyede bi laf var sen bilmezsin belki ''korkulu ruya gormektense uyanik kalmak her zaman iyidir'' isimizi saglama alalim yetmez falan gerci tinerle falan cogaltirim ben o bayayi ama neyse:))):)))

VW_Passat
24 05 2012, 12:43
neyse yasin sen 2 kutu al:))

turkiyede bi laf var sen bilmezsin belki ''korkulu ruya gormektense uyanik kalmak her zaman iyidir'' isimizi saglama alalim yetmez falan gerci tinerle falan cogaltirim ben o bayayi ama neyse:))):)))

Tamam abi dedigin gibi Rezil olacagimiza elimizde kalsin biraz i baska yerleri boyariz dimi :)))

Y_o_L_c_U_38
24 05 2012, 12:47
Tamam abi dedigin gibi Rezil olacagimiza elimizde kalsin biraz i baska yerleri boyariz dimi :)))

olmadi senin jantlarida boyariz yasin:)))):)))

cizikler tas vuruklari diyordun onlari kapatiriz, biseyler yapariz yani ziyan etmeyiz:)))

VW_Passat
24 05 2012, 12:49
olmadi senin jantlarida boyariz yasin:)))):)))

cizikler tas vuruklari diyordun onlari kapatiriz, biseyler yapariz yani ziyan etmeyiz:)))

Abi aracimin Rengi Biscay Mavi olsaydi yapardik Renk ayni cünkü ama Izlanda Grisi biraz farkli Renk tonu :)).

Y_o_L_c_U_38
24 05 2012, 12:59
Abi aracimin Rengi Biscay Mavi olsaydi yapardik Renk ayni cünkü ama Izlanda Grisi biraz farkli Renk tonu :)).

birak simdi rengi yasin cizikler kapaniyormu kapanmiyormu?? sen ona bak:)))

VW_Passat
24 05 2012, 13:11
birak simdi rengi yasin cizikler kapaniyormu kapanmiyormu?? sen ona bak:)))

kapanirda yanliz aracin boyasina yazik olur :)

lord_danger
24 05 2012, 13:51
Hayırlı olsun güzel omuş fakat,gri araca pek gitmemiş gibi.Beyaz olsaydı harika dururdu.Bence brembo yazılı disk kapakçığı mı deniliyor bimiyorum onlardan alın kendini belli eder hiç yoktan.

HeRo_57
24 05 2012, 13:58
çağlar bak asi olsun diyosan renk siyaha on numara olacak renk sarıdır sarı siyah tehlıke ikaz anlamınada gelir biliyosun sarı derim ben.... ayrıca siyah jan herzaman hoşuma gitmiştir SÜPER OLMUŞ KARDEŞİM EMEĞİNE SALIK..

Abi Siyah JAnt Metalik Pembe :) Buikiliyi Uygulamaya Karar Verdik :) Sıkılınca Diğer Renkleride DEneriz :) Bu Arada Olumlu Yorumların İçin Teşekkürler :)

HeRo_57
24 05 2012, 14:02
Hayırlı olsun güzel omuş fakat,gri araca pek gitmemiş gibi.Beyaz olsaydı harika dururdu.Bence brembo yazılı disk kapakçığı mı deniliyor bimiyorum onlardan alın kendini belli eder hiç yoktan.

İzmirde biriside Beyaz İbizaya BEnim Bu Jantı Siyaha Boyayıp Takmış :) Bence Beyazda Durduğundan Daha Güzel Durdu :) O Dediğinde Kaliper Kapağı Oluyor :) ama Benim ARka Frenler Kampana Disk Olsaydı 4üde Ozaman Direk Hiç Düşünmeden Kaliper Kapağı Taktırırdım :) Birde Kaliper KApağı 16inc Ten Küçük Jantlarda Sürtme Yapıyor Ucundan kenarından Köşesinden Biraz Kırpmak Gerekiyor :)

HeRo_57
24 05 2012, 14:03
Çağlar yeni jantlarını güle güle kullan, değişik bir hava vermiş. Kaliperler için bence sarı iyi gider. Daha çok gösterir kendini. Zaten araban iddalı, renkte öyle olsun :)

Ben DAha İddialı bir Renk Seçip Metalik Pembeye Boyamaya Karar Verdim Yaptıktan Sonra Fotoğrafını Paylaşacam :) Sıkılıncada Sarıyı Deneriz :)

MHMTPKZ
24 05 2012, 14:29
pembe ilginç olacaktır...resimleri bekliyoruz acil olarak..

VW_Passat
24 05 2012, 14:42
Ben DAha İddialı bir Renk Seçip Metalik Pembeye Boyamaya Karar Verdim Yaptıktan Sonra Fotoğrafını Paylaşacam :) Sıkılıncada Sarıyı Deneriz :)

Benim düsüncelerimi uyguluyorsun büyük cesaret. Resimleri bekliyoruz :). Bende kararimi degistirebilirim.

HeRo_57
24 05 2012, 15:04
Benim düsüncelerimi uyguluyorsun büyük cesaret. Resimleri bekliyoruz :). Bende kararimi degistirebilirim.

Dün Boyayı Satın Aldım Ama Vaktimiz Olmadığı İçin Sadece Arka Kampanaları Boyadık Ön Taraf Kaldı Önleride bir Hafta İçerisinde Boyarım :) bu arada ARkaları Metalik Gri Önleride Metalik Pembe Yapıyorum Olmadı Değiştiririz :)

HeRo_57
24 05 2012, 15:04
pembe ilginç olacaktır...resimleri bekliyoruz acil olarak..

Bakalım Abi Bende Merak Ediyorum Nasıl Duracağını Ama Renk Çok Güzel :) eminim Kaliperlerdede Güzel Duracak :)

estelya
24 05 2012, 16:31
Artan boya olursa itina ile kullanılır :) şaka la şaka ne zaman aldın jantları boyayan güzel boyamış önemli olan senin beğenmen biz sadece yorumlarız jantlar siyah lastikde siyah aracı biraz boğmuş, tabi resimle canlı görmek arasında çok fark var, resim yanıltıcı olabilir. iyi günlerde kullan çağlarcım kendine iyi bak selamlar Lütfü Tüm Forum arkadaşlarımın ve islam aleminin Regaip kandili bübarek olsun sağlıklı ve mutlu olun inşallah.

HeRo_57
24 05 2012, 16:52
Artan boya olursa itina ile kullanılır :) şaka la şaka ne zaman aldın jantları boyayan güzel boyamış önemli olan senin beğenmen biz sadece yorumlarız jantlar siyah lastikde siyah aracı biraz boğmuş, tabi resimle canlı görmek arasında çok fark var, resim yanıltıcı olabilir. iyi günlerde kullan çağlarcım kendine iyi bak selamlar Lütfü Tüm Forum arkadaşlarımın ve islam aleminin Regaip kandili bübarek olsun sağlıklı ve mutlu olun inşallah.
Abi Ne Olduysa 2 gün İçerisinde Oldu :) Çıkarttık Verdik Boyandı Aldık Tatktık :D Yine Senin Gibi Boğduğunu Söyleyen Arkadaşlar Var Ama Benim Çok Hoşuma gitti :) Gokbrk'in De Dediği Gibi İddalı birşeyler Olsun İstiyorum 1.4 85Hp Araba Zaten:D En Azından Görünüş Müzik Sistemi Fln Tam Olsun İstiyorum :)

HeRo_57
28 05 2012, 09:32
KAliperler Kısmetse Bugün Boyanacak :) Akşamda Fotoğrafları Paylaşmış Olurum Diye Düşünüyorum :))

HeRo_57
28 05 2012, 19:22
Boyama İşlemi Tamamlandı :) Fotoğraflarda Birazdan GEliyor :)

SELÇUK
28 05 2012, 20:30
hani ??? :)

HeRo_57
28 05 2012, 20:31
hani ??? :)
Abi Onunda Ayrı Bir Başlık Altında Konuşulmaya Değer Olduğunu Düşünerek Onada bir Konu Açtım :)

Buyrun Konu Burada :) http://www.passatturkiye.com/dis-aydinlatma-spor-aksesuar-abt-xenon-vb-modifikasyonlar/3684-gri-seytan-kaliperleri-boyatti.html

Okyanus
22 12 2012, 01:47
:) siyah yakisiyor yahu

PaP
22 12 2012, 10:46
Çok güzel olmuş maşallah ;)