Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : IQ-Light sorunu

Ultrakif
04 08 2024, 22:55
Merhaba. Foruma yeni katildim. Dun yeni aldigim 2023 elegance variant aracımla uzun gece yolculugu yaptim. Farlarin icinde IQ-light yaziyor. ama daha once baska modellerde gordugum gibi ondeki araci karartip yolun bos yerlerini aydinlatmiyor. Farlar hep ayni yeri aydinlatiyor. Farlar guclu olsa da cok asagiyi ve yakini aydinlatiyor. Tam bir hayal kirikligi. Oncesinde 2020 business paket vardi, o bile daha iyiydi far konusunda.

Bu iq-light otomatik olarak yolun bos kisimlarini aydınlatmiyor muydu? Taigolarda bile farlar saga sola ileri geri oynuyor surekli. Keza karoq ve kodiaqta da benzer şekilde gordum. Passatta bunun bir ayari falan mi var? Cok kurcaladim ama bulamadim. Benim farlar gece boyunca ayni yeri aydinlatti ve performansindan hic memnun kalmadim. Bilen arkadaslar yardimci olabilirse cok sevinirim.

Arguss
04 08 2024, 23:15
Merhaba. Foruma yeni katildim. Dun yeni aldigim 2023 elegance variant aracımla uzun gece yolculugu yaptim. Farlarin icinde IQ-light yaziyor. ama daha once baska modellerde gordugum gibi ondeki araci karartip yolun bos yerlerini aydinlatmiyor. Farlar hep ayni yeri aydinlatiyor. Farlar guclu olsa da cok asagiyi ve yakini aydinlatiyor. Tam bir hayal kirikligi. Oncesinde 2020 business paket vardi, o bile daha iyiydi far konusunda.

Bu iq-light otomatik olarak yolun bos kisimlarini aydınlatmiyor muydu? Taigolarda bile farlar saga sola ileri geri oynuyor surekli. Keza karoq ve kodiaqta da benzer şekilde gordum. Passatta bunun bir ayari falan mi var? Cok kurcaladim ama bulamadim. Benim farlar gece boyunca ayni yeri aydinlatti ve performansindan hic memnun kalmadim. Bilen arkadaslar yardimci olabilirse cok sevinirim.Araciniz da dinamik uzun far opsiyonu var mi ?

2107113SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ultrakif
04 08 2024, 23:57
Hayir yok. Dinamik uzun far olmasi gerekiyorsa neden iq light opsiyonu var ve bu sanki cok buyuk bir ozellikmis gibi lanse ediliyor. Bircok markanin standart mercekli led farlarindan bir farki olmuyor bu durumda.

Arguss
05 08 2024, 00:01
Hayir yok. Dinamik uzun far olmasi gerekiyorsa neden iq light opsiyonu var ve bu sanki cok buyuk bir ozellikmis gibi lanse ediliyor. Bircok markanin standart mercekli led farlarindan bir farki olmuyor bu durumda.Yukari da bahsettiginiz ozellikler bu opsiyon ile geliyor ancak aydinlatma ve farlarin asagida olmasi durumu sizden once asagiya almis ya da ayarsiz olabilir buyuk ihtimal, guzel aydinlatmasi var o farin, siz servise gitseniz derdinizi anlatsaniz size kendi ayarliyor diyecek gonderecekler ama israr edin ya da disarida manuel olarak farlari yukari kaldirin ya da kendiniz de yapabilirsiniz, gercekten kotu diyorsaniz ayari asagidadir cunku, farlar duzgun yukseklik ayarinda olursa farki anlarsiniz zaten

2107113SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ultrakif
05 08 2024, 10:17
Arac far yukseklik ayarini kontagi actigimda kendi otomatik yapiyor. Manuel müdahale yapılamiyor. Dediginiz gibi servise bi sormak lazim.

Dinamik uzun far kodlanabiliyor mu sonradan yoksa ekstra kamera vs takilmasi mi gerekiyor?