Orijinalini görmek için tıklayınız : B7 Passat Antifiriz
Merhaba değerli forum üyeleri seneden bakım geldi her 2 bakımda bir antifiriz değişimide yapıyorum castrol kırmızı alıp değişim sağlıyorduk bu sefer luqimoly konsantre alıp 2 litre 2 litre su ile karışım yapıp koysam yeterli olur mu derece anlamında ?
https://www.liquimolyturkey.com/liqui-moly-radyator-antifrizi-g12-kfs12-kirmizi-5-l-21145
perkins78
28 06 2024, 17:51
Her 2 bakımda antifriz değiştirmek neden?
VW bizim araçlarda G13 (Pembe) antifriz kullanıyor idi ancak geçtiğimiz yıl servisten tedarik etmeye kalktığımda 12+ (Kırmızı) döndüklerini ilettiler.
Bende sizin gibi orijinal siteden (yukarıda bahsettiğiniz) G13 aldım ve öyle devam ettim.
Sizin bulunduğunuz bölge şartlarına göre bahsettiğiniz linkte 1e 1 karışım -40 dereceye kadar koruma sağlıyor deniyor.
Bence yeterli ama takdir sizin...
Kazasız belasız günler diliyorum.
VW bizim araçlarda G13 (Pembe) antifriz kullanıyor idi ancak geçtiğimiz yıl servisten tedarik etmeye kalktığımda 12+ (Kırmızı) döndüklerini ilettiler.
Bende sizin gibi orijinal siteden (yukarıda bahsettiğiniz) G13 aldım ve öyle devam ettim.
Sizin bulunduğunuz bölge şartlarına göre bahsettiğiniz linkte 1e 1 karışım -40 dereceye kadar koruma sağlıyor deniyor.
Kazasız belasız günler diliyorum.
Merhablar değişimi sağladım biraz uğraştırdı ama olsun 2 senede bir değiştirme sebebim antifirz çamurlamasın 2 senede bu zor ama çok maliyetli bir şey değil zaten :)
İncelemenin tamamı burada (https://karavan-turkiye.net/)
Kazasız belasız günler diliyorum. Benim de benzer bir durumum var. G13'e geçtim ve soğuk havalarda motor performansında bir iyileşme olduğunu fark ettim.