Orijinalini görmek için tıklayınız : 3.PassatTürkiye Avrupa Etkinliği
Sayfa :
1
[
2]
3
4
5
6
7
8
9
10
VW_Passat
18 01 2012, 02:20
Merhabalar, Yasinim konuyu daha yeni gördüm, benden bahsedildiğinden de henüz haberim oldu, konuyu baştan sona okudum, Allah muhabbetin(m)izi artırsın. O tarihlerde inşallah yolcumuz geleceğinden malesef bir yere kıprayamayacağız. Yoksa tabi ki gelmek isterdim. ;) Olmazsa yazın biz de 1. Passat Türkiye Balkanlar Buluşmasını yaparız buralarda ;)
Abicim aslinda gelsen süper olurdu :). Bir dahaki bulusma ama Hanau da olsun ki sende katilabil aramiza (Hanau Budapeste 1.000km).
academian97
19 01 2012, 02:14
Dediğim gibi ben gelemem ama her zaman Macara beklerim, burada da bir kapınız var her türlü.
Sırbistana ne kadar yakın veya uzak bilmiyorum ama bi google mapsten bakmak gerek.
Süprizlere de her zaman açığım ama yalnız bende kalp var. :!
Bilimum organlar da mevcuttur; mide, ciğer, yürek, işkembe, dalak.:)))
İşkembe diyince aklıma geldi; Gelirseniz Türk lokantasında işkembe kelle&paça ısmarlayabilirim.
-Enis
Y_o_L_c_U_38
19 01 2012, 02:47
Dediğim gibi ben gelemem ama her zaman Macara beklerim, burada da bir kapınız var her türlü.
Sırbistana ne kadar yakın veya uzak bilmiyorum ama bi google mapsten bakmak gerek.
İşkembe diyince aklıma geldi; Gelirseniz Türk lokantasında işkembe kelle&paça ısmarlayabilirim.
-Enis
abi biz macardan geciyoruz zaten:)):)) ama kalabalik oluruz:))
VW_Passat
19 01 2012, 03:09
-Enis
allah razi olsun teklifin icin :)). Bu sene 1 saatliyinede olsun görüselim :))
VW_Passat
19 01 2012, 03:51
abi biz macardan geciyoruz zaten:)):)) ama kalabalik oluruz:))
Kalabalik derken sanirim 3 araba ile gelecez demek istedin :)).
Budapest e den geciyor sayiliriz zaten aslinda bir ugramak lazim :). Tek sorun Macaristana kadar ben sürüyorum ve Macaristana her sene Gece variyoruz :))
Y_o_L_c_U_38
19 01 2012, 03:53
Kalabalik derken sanirim 3 araba ile gelecez demek istedin :)).
Budapest e den geciyor sayiliriz zaten aslinda bir ugramak lazim :). Tek sorun Macaristana kadar ben sürüyorum ve Macaristana her sene Gece variyoruz :))
aynen yasin 3 araba standart bizde eger senlede izinlerimiz uyarsa 4 araba oluruz:))
VW_Passat
19 01 2012, 03:54
aynen yasin 3 araba standart bizde eger senlede izinlerimiz uyarsa 4 araba oluruz:))
Ben 20 Agustostan itibaren aldim iznimi, yani 20 sinden önce cikacam yola :), ama iyi bir fikir :))
Y_o_L_c_U_38
19 01 2012, 03:59
Ben 20 Agustostan itibaren aldim iznimi, yani 20 sinden önce cikacam yola :), ama iyi bir fikir :))
yasin ben o zamana yazamam cocuklarin okullari var eylulun 1 inde okullar aciliyor zaten bi hafta 10 gun izin alacaz verirlerse daha vermezlerse temmuz 25 gibi cikariz 1 eyluldede burda oluruz:)
VW_Passat
19 01 2012, 04:01
yasin ben o zamana yazamam cocuklarin okullari var eylulun 1 inde okullar aciliyor zaten bi hafta 10 gun izin alacaz verirlerse daha vermezlerse temmuz 25 gibi cikariz 1 eyluldede burda oluruz:)
Abi ben okul tatili ile gidip Sinir kapilarinda rezil olamam :)). Okul tatilinden sonra ayarladim, pasa gibi kapidan 10 dakikada gecip yoluma devam ediyorum :)
Y_o_L_c_U_38
19 01 2012, 04:02
Abi ben okul tatili ile gidip Sinir kapilarinda rezil olamam :)). Okul tatilinden sonra ayarladim, pasa gibi kapidan 10 dakikada gecip yoluma devam ediyorum :)
aynen yasin bende oyle dusunuyorum 6 agustos 10 eylul 5 hafta yazacam:))
VW_Passat
19 01 2012, 04:06
aynen yasin bende oyle dusunuyorum 6 agustos 10 eylul 5 hafta yazacam:))
Agustos ta genelde Almanya da bir kac Eyaletin Okullari tatile giriyor. Ben Bavyera Eyaletinden 2hafta sonra aldim gerisini sen hesapla ve unutmaki tüm Avrupa yola cikiyor o Tarihlerde. 2 sene önce Ispanya Plakali Gurbetciler bile görmüstüm ki adamlar 4.000 km den fazla yol yapiyorlar :sor1
Y_o_L_c_U_38
19 01 2012, 04:07
Agustos ta genelde Almanya da bir kac Eyaletin Okullari tatile giriyor. Ben Bavyera Eyaletinden 2hafta sonra aldim gerisini sen hesapla ve unutmaki tüm Avrupa yola cikiyor o Tarihlerde. 2 sene önce Ispanya Plakali Gurbetciler bile görmüstüm ki adamlar 4.000 km den fazla yol yapiyorlar :sor1
yasin haziranda okullar tatil oluyor:))
ispanyadan da araba ile gelinir mi? :sor1
VW_Passat
19 01 2012, 04:09
yasin haziranda okullar tatil oluyor:))
Abicim ben nediyorum Almanya da Haziranda kapanmaya basliyor Agustosa kadar devam ediyor. Burada Eyalet eyalet kapaniyor okullar. 2 Hafta aralar ile kapatiyorlar Almanya da :)
Y_o_L_c_U_38
19 01 2012, 04:12
Abicim ben nediyorum Almanya da Haziranda kapanmaya basliyor Agustosa kadar devam ediyor. Burada Eyalet eyalet kapaniyor okullar. 2 Hafta aralar ile kapatiyorlar Almanya da :)
4 senedir gumruklerde hic sira beklemedim yasin en uzun bekledigim sure 2 saat her sene oda turkiye sinir kapisi:) araba coklugundan degil saygi deger polislerimiz isini cok hizli yaptiklarindan:)
4 senedir gumruklerde hic sira beklemedim yasin en uzun bekledigim sure 2 saat her sene oda turkiye sinir kapisi:) araba coklugundan degil saygi deger polislerimiz isini cok hizli yaptiklarindan:)
şşşşşşşşşşşşşşşş :))
Y_o_L_c_U_38
19 01 2012, 04:17
şşşşşşşşşşşşşşşş :))
saygi deger dedim laa:)))
VW_Passat
19 01 2012, 04:19
2008 Yilinda eski Gümüs Passat Sportline aracim dili olsada söylese,
Gidis - Macaristan - Sirbistan Sinir kapisi 6,5 saat bekledik. Bizim Türk milleti yüzünden, affedersin ögle itler varki aramizda :(. Servis seridini kullana kullana isin bkunu cikardilar :(.
Dönüs - Kapikule tam 11 saat bekledik. Aracin Yakiti bitmek üzere idi araci itikledim durdum artik can sikintisindan allahtan arac Manuel di :)
2009 Yilinda Passerati ile, Sirbistan - Macaristan kapisinda kuyruk var 4km de biz bekliyoruz. 2008 de örnek alip ben akillik ettim baktim millet arkadan öne geciyor dedim tamam yasin sira sende ciktim siramdan 2km gittim hop hepimiz takildik orada. Arkadan Sirbistan Poliside geldi hepinizi arkaya cektirecem diyor. Babam iyi bok ettin Yasin dedi :))). Neyse yanimizda Mercedes S Sinifi süren Türk aile vardi, Babam yalvardi etti adam nuh diyor peygamber demiyor sonra sira ilerledi azcik aracimin önünü Mercedesin önüne dayadim adam kizarak mecbur yol verdi pacayi zor kurtardim ama 2 km yolu kisallttim :)). Daha sonra yine kendi kendimize salak dedik, Polis en arkaya gönderen araclari Polis konvoyu esliginde taaa Sinir kapisina kadar götürdü, bahsis ile tabiki :))). Neyse tecrübe edindik artik :)
Y_o_L_c_U_38
19 01 2012, 04:24
ben gecen sene kapikulede yandaki sira ilerliyordu yanimdakide itekliyordu arabayi biliyorsunya o iteklemeden ben o tarafa gectim adam gelmis bana diyorki kardesim ne yapiyorsun sen diyor :))):))) ne oldu ne yapiyorumki dedim su anda bneim siramda uruyorsun diyor ne olmus dedim benim sirami isgal ediyorsun diyor ii o zaman sende benim sirama gec benim sirami isgal et dedim adam neden boyle yapiyorsun diyor bunu hepimiz yapiyoruz sende bende oda herkes dedim adam haala tip tip bana bakiyor nediyon dedim adam homurdanarak gitti:))):)))
VW_Passat
19 01 2012, 12:31
ben gecen sene kapikulede yandaki sira ilerliyordu yanimdakide itekliyordu arabayi biliyorsunya o iteklemeden ben o tarafa gectim adam gelmis bana diyorki kardesim ne yapiyorsun sen diyor :))):))) ne oldu ne yapiyorumki dedim su anda bneim siramda uruyorsun diyor ne olmus dedim benim sirami isgal ediyorsun diyor ii o zaman sende benim sirama gec benim sirami isgal et dedim adam neden boyle yapiyorsun diyor bunu hepimiz yapiyoruz sende bende oda herkes dedim adam haala tip tip bana bakiyor nediyon dedim adam homurdanarak gitti:))):)))
Biz böyle milletiz iste, herkez yapar yapacagini ama sonra sen sirasini aldinmi satasir sana ama kendisi ayni duruma düstümü hersey iyidir. Cok sabirsiz insanlariz, sabirli olsak zaten varya Kuyruk cok iyi ilerleyecek inan bana. Tek sikinti bizim millet 10km ileride bekleyecegine riske girip Servis Seridini kullanip öne gecip küfür yemeyi cok seviyorlar ya iste onlar öne gectikce arka siralar ilerlemiyor :sinir. Sirada bekleseler sira daha cabuk ilerleyecek.
Iste bu yüzden Okul tatilerinden sonraya aliyorum hep :)
ispanyadan da araba ile gelinir mi? :sor1
en büyük hayalim İspanyaya arabayla gitmek..
Y_o_L_c_U_38
19 01 2012, 23:38
abi araplarin dedigine gore ispanyada bi yol var diyor otobanmis dum duz hic viraji egrisi bugrusu yok diyorlar ama otoban parasini cok aliyorlarmis arabayi birak sen uyu diyorlar:)))
VW_Passat
20 01 2012, 00:37
Ismail abim, seni Ispanya degilde Almanya veya Belcikaya bekliyoruz :)
VW_Passat
20 01 2012, 00:38
abi araplarin dedigine gore ispanyada bi yol var diyor otobanmis dum duz hic viraji egrisi bugrusu yok diyorlar ama otoban parasini cok aliyorlarmis arabayi birak sen uyu diyorlar:)))
Oh tam benlik, araci sabit hiza al bol bol Yakit tasarufu yap :)) :o
oh tam benlik, araci sabit hiza al bol bol yakit tasarufu yap :)) :o
senden fazla dusunen yok yakiti şu forumda :)
VW_Passat
20 01 2012, 01:23
Abicim söyle diyeyim, aslinda bakmiyorum ama su var ben az yakmasini seviyorum. Ne kadar az Benzinlige ugrarsam o kadar cok seviniyorum bu ise :)). Tabiki Passat biniyoruz ama malesef bu pahali Akaryakit fiyatlarinda tasarruf etmeyeceksinde ne yapacaksin. Dubai de olsam kafama takmazdim yakiti ve 1 tane R36 alirdim ama malesef biz Arablar gibi Fellah degiliz onlar gibi adi kisiliklerimiz yoktur. Sözde Müslüman bir ülke Dubai, lafa gelince ögleler ama gercekten ac olan bir halka Ferrari süren biri yardim ediyormu acaba ??? Nedemek istedigim insallah anlasilmistir, biz cok yaktikca iste bu Petrol Krallari zengin oluyor ve simariyorlar. Gözleri doymuyor ama Allah büyüktür bir gün o kuyudaki Petrol bitecek iste o zaman ben onlarin Ferrari lerini görecegim :)
Y_o_L_c_U_38
20 01 2012, 01:25
+1907
aynen selcuk, madem ekonomi dusunuyorsun neden 1.6 TDI almadin gittin 2.0 TDI aldin:))):)))
VW_Passat
20 01 2012, 01:28
+1907
aynen selcuk, madem ekonomi dusunuyorsun neden 1.6 TDI almadin gittin 2.0 TDI aldin:))):)))
Zamaninda alirken 1.6 TDI yoktu + DSG almak icin minimum 2.0 TDI 140HP alman gerek + Performansli yani izin yolunda anliyorsun Performans nedemek oldugunu :)).
Ya bu arada yani beni yavas gidiyor saniyorsunuz ama Otobanda yinede 140 yapiyorum :). Zaten gittigim yolda ilk 6km aracin motoru ancak isiniyor daha sonra da Hiz siniri vs. yani basamiyorsun 200 ü :)
Abicim söyle diyeyim, aslinda bakmiyorum ama su var ben az yakmasini seviyorum. Ne kadar az Benzinlige ugrarsam o kadar cok seviniyorum bu ise :)). Tabiki Passat biniyoruz ama malesef bu pahali Akaryakit fiyatlarinda tasarruf etmeyeceksinde ne yapacaksin. Dubai de olsam kafama takmazdim yakiti ve 1 tane R36 alirdim ama malesef biz Arablar gibi Fellah degiliz onlar gibi adi kisiliklerimiz yoktur. Sözde Müslüman bir ülke Dubai, lafa gelince ögleler ama gercekten ac olan bir halka Ferrari süren biri yardim ediyormu acaba ??? Nedemek istedigim insallah anlasilmistir, biz cok yaktikca iste bu Petrol Krallari zengin oluyor ve simariyorlar. Gözleri doymuyor ama Allah büyüktür bir gün o kuyudaki Petrol bitecek iste o zaman ben onlarin Ferrari lerini görecegim :)
onların sömürdüğü para yedi cedlerine yeter sen merak etme.
Y_o_L_c_U_38
20 01 2012, 01:30
Zamaninda alirken 1.6 TDI yoktu + DSG almak icin minimum 2.0 TDI 140HP alman gerek + Performansli yani izin yolunda anliyorsun Performans nedemek oldugunu :)).
Ya bu arada yani beni yavas gidiyor saniyorsunuz ama Otobanda yinede 140 yapiyorum :). Zaten gittigim yolda ilk 6km aracin motoru ancak isiniyor daha sonra da Hiz siniri vs. yani basamiyorsun 200 ü :)
biliyoruz yasin hatta sol seritte topuklarken resmin bile var:))):)))
simdide yok yasin 1.6 TDI de DSG ama tr'de var:))
VW_Passat
20 01 2012, 01:32
onların sömürdüğü para yedi cedlerine yeter sen merak etme.
Iste bunlari zengin ediyoruz kisacasi :)). Bunlar hakkinda yazacak cok seylerim var ama yazmaya degmez :).
Bir gün gelecek hepimiz ya Hydrogen, ya Hybrid yada Elektro motorlu araclar sürecegiz insallah :))
VW_Passat
20 01 2012, 01:33
biliyoruz yasin hatta sol seritte topuklarken resmin bile var:))):)))
simdide yok yasin 1.6 TDI de DSG ama tr'de var:))
Onu kim cekmis yaw ögle :))). Auto Bild dir kesin :))
1.6 TDI DSG Türkiye de var ama Almanya da yok :)
Touran2011
02 02 2012, 20:14
Acaba araniza bir Touran sürücüsünü kabul edermisiniz :D??
Vallah yasin abi belcika azcuk uzak olur ben gelmesine gelirimde babam izin verirmi :D..
Kölnde yapsak daha iyi olur ve kolaylikla gelirim :D..
Passatcilarin arasinda Touran olur :D.. Degisik bir renk olur :D..
VW_Passat
02 02 2012, 20:30
Acaba araniza bir Touran sürücüsünü kabul edermisiniz :D??
Vallah yasin abi belcika azcuk uzak olur ben gelmesine gelirimde babam izin verirmi :D..
Kölnde yapsak daha iyi olur ve kolaylikla gelirim :D..
Passatcilarin arasinda Touran olur :D.. Degisik bir renk olur :D..
Vallahi geleceksen Köln de Ercüment abimiz var onun araci ile gelirsin istiyorsan :)).
NOT: Babanida bekleriz :)
Touran2011
02 02 2012, 20:38
Vallahi geleceksen Köln de Ercüment abimiz var onun araci ile gelirsin istiyorsan :)).
NOT: Babanida bekleriz :)
Yani bu demektirki araniza Touran almiyorsunuz :D
:))) :))) Harbi Yasin o ne demek :)))
Touran2011
02 02 2012, 20:44
:))) :))) Harbi Yasin o ne demek :)))
srcn abi sen bile anladin ne demek istedigini :D:)))
Adama resmen touran ile gelemezsin geleceksen Dursun abi ile gel demişsin ayıp :))) :))) :)))
Touran2011
02 02 2012, 20:48
Adama resmen touran ile gelemezsin geleceksen Dursun abi ile gel demişsin ayıp :))) :))) :)))
Tesüf ederim abi adam degilim daha gencim 20 yasindayim :-D
Tesüf ederim abi adam degilim daha gencim 20 yasindayim :-D
Bende 18 yaşındayım yahu Üniversite de okuyorum :)
VW_Passat
02 02 2012, 20:58
Yanlis anladin tabiki Touran i getir de kurcalayalim :)). Yani demek istedigim Baban yanliz izin vermiyorsa FOrumdan cakado67 Ercüment abi ile gel, is bu kadar kolay :)).
Tabi Babaninda aramizda yeri vardir bekleriz :)
Touran2011
02 02 2012, 20:58
Bende 18 yaşındayım yahu Üniversite de okuyorum :)
haha tamam o zaman usta :D..
VW_Passat
02 02 2012, 20:59
Sercan Dursun abinin yanina gidecez Ercüment abi ile dedim tabiki :)).
Sercan amma adamsin konuyu saptirdin yine :))
Touran2011
02 02 2012, 21:00
Yanlis anladin tabiki Touran i getir de kurcalayalim :)). Yani demek istedigim Baban yanliz izin vermiyorsa FOrumdan cakado67 Ercüment abi ile gel, is bu kadar kolay :)).
Tabi Babaninda aramizda yeri vardir bekleriz :)
Eger Köln´de olursa yalniz gele bilirim hic sorun yok :))
Sercan Dursun abinin yanina gidecez Ercüment abi ile dedim tabiki :)).
Sercan amma adamsin konuyu saptirdin yine :))
Eee hep siz mi saptırcaksınız ilk vukuatımı işledim :)))
Yasin yazın Almanya buluşması kalabalık olucak sanırım :) Türkiye'den bile sürpriz misafirler olucak orda ki passatçılar valla helal olsun Avrupa Buluşmasına :)
Touran2011
02 02 2012, 21:03
oda benim sayemde oldu :D
VW_Passat
02 02 2012, 21:08
Afferin birseyler ögrenmisin :)))
VW_Passat
02 02 2012, 21:10
Yasin yazın Almanya buluşması kalabalık olucak sanırım :) Türkiye'den bile sürpriz misafirler olucak orda ki passatçılar valla helal olsun Avrupa Buluşmasına :)
Buradan gönderme yapiyorum Türkiye de ki Passat cilara. Belcika bana 400km uzaklikta oldugu halde gidecegim bulusmaya. Git gel 800km yapiyor :). Benim icin sevdiklerim ve ailem ile bulusmaya katilmak icin gerekirse 500km yaparim :). Istanbul da oturan arkadaslar ama katilmiyor bulusmalara :(
Touran2011
02 02 2012, 21:13
Buradan gönderme yapiyorum Türkiye de ki Passat cilara. Belcika bana 400km uzaklikta oldugu halde gidecegim bulusmaya. Git gel 800km yapiyor :). Benim icin sevdiklerim ve ailem ile bulusmaya katilmak icin gerekirse 500km yaparim :). Istanbul da oturan arkadaslar ama katilmiyor bulusmalara :(
Kesin Belcikadami yapiliyor abim ?
VW_Passat
02 02 2012, 21:28
Kesin Belcikadami yapiliyor abim ?
Evet 100% Belcika / Brüssel de :)
Touran2011
02 02 2012, 21:32
Evet 100% Belcika / Brüssel de :)
tamamdir abi :))..
Touranerati beni bekliyor samed abi gel beni ucur sabah diyor taaa garajdan eve kadar geliyor sesi :)):)))
VW_Passat
02 02 2012, 21:35
Touranerati beni bekliyor samed abi gel beni ucur sabah diyor taaa garajdan eve kadar geliyor sesi :)):)))
Bak bekleriz ona göre, sen yine iyisin sizin oradan Belcika Brüssel 200km ben ne yapayim 400km yol yapacam tek gidis bunun geliside var :))
Touran2011
02 02 2012, 21:39
Bak bekleriz ona göre, sen yine iyisin sizin oradan Belcika Brüssel 200km ben ne yapayim 400km yol yapacam tek gidis bunun geliside var :))
:)):)) Yaris yapariz orda :-P
VW_Passat
02 02 2012, 21:43
Vallahi Belcika ya girdinmi sanirim Yaris yapilacak yol yok cünkü hep Hiz Limiti var :))
Touran2011
02 02 2012, 21:44
Vallahi Belcika ya girdinmi sanirim Yaris yapilacak yol yok cünkü hep Hiz Limiti var :))
Ozaman kötü oldu bu :)):))..
Bak yine de İstanbul'dan süpriz misafir varmış Yasin adam hem Almanya'ya gidecek hem Buluşmaya düşün yani :) Bir hediye ister bence :))
Öhö öhö diyorum :)
VW_Passat
02 02 2012, 22:27
Bak yine de İstanbul'dan süpriz misafir varmış Yasin adam hem Almanya'ya gidecek hem Buluşmaya düşün yani :) Bir hediye ister bence :))
Gelen kisiyi gezdirecez bundan büyük hediyemi olur :)). Gelen Misafir sayisi insallah artar, artis bekliyorum :)).
Su Haziran gelsede bulusmayi yapsak diyorum :))
avrupanın en cok bu yonunu sevıyorum...biz istanbul dan antalya ya arabayla gıdene kadar adam tüm avrupayı gezıyor farklı ulkeler-kulturler görüyor
VW_Passat
03 02 2012, 02:09
avrupanın en cok bu yonunu sevıyorum...biz istanbul dan antalya ya arabayla gıdene kadar adam tüm avrupayı gezıyor farklı ulkeler-kulturler görüyor
Türkiye bir uctan diger ucuna yani Edirne den Van a kadar 2.000 km yapiyor. Biz Yazin Türkiye ye gelirken buradan Hanau dan - Kapikuleye 1900km mesafede toplam güzergaha göre 4-5 degisik Ülke den geciyoruz :))).
Ilk defa bu Yaz bende Belcika ya gidecegim yaklasik 250km Almanya da gidecegim ve 150km Belcika Brüsele kadar sürecegim sonuc 400km de Belcikayi görmüs olacagim :))
solarapex
03 02 2012, 07:08
Belçikaya İş için 3 kez gittim hepsi de ekim ayındaydı.Soğuk yağmur ve zaman olmamasından dolayı doğru dürüst gezemedim.Dursun sizi Brüsh'e götürsün.Son gittiğimde oraya gitme fırsatım oldu.Güzeldi.Belki Dursun daha güzel yerler biliyordur.
VW_Passat
03 02 2012, 11:50
Belçikaya İş için 3 kez gittim hepsi de ekim ayındaydı.Soğuk yağmur ve zaman olmamasından dolayı doğru dürüst gezemedim.Dursun sizi Brüsh'e götürsün.Son gittiğimde oraya gitme fırsatım oldu.Güzeldi.Belki Dursun daha güzel yerler biliyordur.
Bende hic gitmedim Belcika ya. 2 defa Hollanda ya gittim ailecek ama Belcika ya gitme firsati olmadi. Tesekkür ederim Dursun abim Brüshe götürür artik orada ne varsa :)
Y_o_L_c_U_38
03 02 2012, 17:43
bas tacisiniz hepiniz gelme firsati olan herkesi bekliyorum, hadi avrupalilar istanbullulari kiskandiralim:))
VW_Passat
03 02 2012, 18:29
bas tacisiniz hepiniz gelme firsati olan herkesi bekliyorum, hadi avrupalilar istanbullulari kiskandiralim:))
abi takviye ekip toplayacam ben merak etme. Su anda ben yanimda 2 kisi daha getirecegim, yani böylelikle sayimiz 5 oluyor :)). Daha da artacak umarim :)).
Dursun abi İstanbul dan gelicek misafirlere artık bir süprsiz bir hediye ayarlarsın o kadar gelicekler :))
VW_Passat
03 02 2012, 18:36
Dursun abi İstanbul dan gelicek misafirlere artık bir süprsiz bir hediye ayarlarsın o kadar gelicekler :))
Istanbul lu arkadaslara sürpriz olarak Belcika da Kova, Sampuan, Kil ve Wax koyacaz önlerine araclari temizlesinler diye :))). Promosyon hediyesi olarak Dursun abim Belcika cikolatasi verir artik araclar parladi diye :))
Y_o_L_c_U_38
04 02 2012, 01:35
hediye kolay belcikanin meshurlarindanmi alsam yoksa brukselin mushur bruksel lahanasimi hediye etsem sonra evdekiler taaaa bruksele gittinizde lahana almadanmi geldiniz demesinler:))):)))
Y_o_L_c_U_38
04 02 2012, 01:38
Istanbul lu arkadaslara sürpriz olarak Belcika da Kova, Sampuan, Kil ve Wax koyacaz önlerine araclari temizlesinler diye :))). Promosyon hediyesi olarak Dursun abim Belcika cikolatasi verir artik araclar parladi diye :))
aynen yasin belcika deyince zaten insanin aklina direk cikolata geliyor:))
ins sansimiza havada gunluk guneslik olurda bahcede guzel bi mangal yakariz semaverde odun atesinde cayimizi demleyip passat muhabbeti esliginde yudumlariz:))
VW_Passat
04 02 2012, 01:41
hediye kolay belcikanin meshurlarindanmi alsam yoksa brukselin mushur bruksel lahanasimi hediye etsem sonra evdekiler taaaa bruksele gittinizde lahana almadanmi geldiniz demesinler:))):)))
Neeee bir kuru lahana yami gelecez oraya :)))
VW_Passat
04 02 2012, 01:43
aynen yasin belcika deyince zaten insanin aklina direk cikolata geliyor:))
ins sansimiza havada gunluk guneslik olurda bahcede guzel bi mangal yakariz semaverde odun atesinde cayimizi demleyip passat muhabbeti esliginde yudumlariz:))
abicim gercekten iple cekiyorum diger bulusmaya :). Vallahi süper olur hava güzel olur insallah :)). Forumda biri yazmisti Brüsh mü ne varmis orasi nere oluyor yaw ??? Gelecekler bellide 1-2 kisi daha gelebilir Türkiye den diye bekliyorum. Zaten gelirlerse benim Passerati 6-7 adam dolusacaz bu gidiste allahtan arac Variant Bagaji büyük genis yani 2 kiside yatarak gider :))).
Yok bence götürme sen Yasin onları yazık ya baksana :)
Y_o_L_c_U_38
04 02 2012, 01:48
abicim gercekten iple cekiyorum diger bulusmaya :). Vallahi süper olur hava güzel olur insallah :)). Forumda biri yazmisti Brüsh mü ne varmis orasi nere oluyor yaw ??? Gelecekler bellide 1-2 kisi daha gelebilir Türkiye den diye bekliyorum. Zaten gelirlerse benim Passerati 6-7 adam dolusacaz bu gidiste allahtan arac Variant Bagaji büyük genis yani 2 kiside yatarak gider :))).
anwerpen tarafinda galiba isa abi oraya geldigini soylemisti en son, yazariz naviye gideriz uzak degil 45 - 50 km ancadir:))
Y_o_L_c_U_38
04 02 2012, 01:49
saka saka cikolata tabiki:))
VW_Passat
04 02 2012, 01:50
Yaw Sercan gelenlere artik bir cikolata felan aliriz ula ne hediyemis be hediye icinmi gidecem ben oraya :))). Maksat görüsmek olsun yüz yüze gerisi bahane zaten :).
Dursun abi mangal da insallah beceriklisindir :))
VW_Passat
anwerpen tarafinda galiba isa abi oraya geldigini soylemisti en son, yazariz naviye gideriz uzak degil 45 - 50 km ancadir:))
Güzel bir yerlere gidelim de Bol bol Resim cekeriz bak makina da aldik tesisat tamam :))
Y_o_L_c_U_38
ayip ettin sercan misafirink im oldugunu b i ogrenseydim ona gore biseyler alirdim ama adam supriz diyor baska bisey demiyor, yani misafirimizede belcika cikolatasi hediye edicez:))
Y_o_L_c_U_38
04 02 2012, 01:52
Yaw Sercan gelenlere artik bir cikolata felan aliriz ula ne hediyemis be hediye icinmi gidecem ben oraya :))). Maksat görüsmek olsun yüz yüze gerisi bahane zaten :).
o benim isim yasin:cool::cool:
Y_o_L_c_U_38
04 02 2012, 01:53
Güzel bir yerlere gidelim de Bol bol Resim cekeriz bak makina da aldik tesisat tamam :))
tamam yasin erken gelmeye bakin yine saat 10.00 gibi burda olursaniz kahvalti turu biseyler atistirip cikar bi kac saat gezeriz brusseli sonrada gelir mangalimizi yakariz sohbetimizi ederiz visne agacinin golgesinde:))
Valla Yasin adamlar o kadar yol gelicek bilmem anlatabildim mi :))) :)))
VW_Passat
04 02 2012, 01:55
ayip ettin sercan misafirink im oldugunu b i ogrenseydim ona gore biseyler alirdim ama adam supriz diyor baska bisey demiyor, yani misafirimizede belcika cikolatasi hediye edicez:))
Simdi yazarsam bunun sürprizi nerede kalacak. Sürpriz paket buraya Cumartesi günü gelecek ancak o zaman görürsün Belcika ya kimler ile gelecegim :)). Bak Harun da sürprizim var diyor bulusma icin bende diyorum sürprizim var diye :))
Y_o_L_c_U_38
e bizde bas taci edicez sercanim:))
Y_o_L_c_U_38
Simdi yazarsam bunun sürprizi nerede kalacak. Sürpriz paket buraya Cumartesi günü gelecek ancak o zaman görürsün Belcika ya kimler ile gelecegim :)). Bak Harun da sürprizim var diyor bulusma icin bende diyorum sürprizim var diye :))
tamam yasin oyle olsun:))
VW_Passat
04 02 2012, 01:56
Yok ben yüz görümlülügü isteyecem Dursun abiden baska cagresi yok bu isin :)))
Y_o_L_c_U_38
04 02 2012, 01:56
asil turkiyeden gelecek misafirimiz bize ne getirecek acaba???:))):)))
Y_o_L_c_U_38
04 02 2012, 01:57
Yok ben yüz görümlülügü isteyecem Dursun abiden baska cagresi yok bu isin :)))
ne yuz gorumlulugu yasin :))):)))
VW_Passat
04 02 2012, 01:59
asil turkiyeden gelecek misafirimiz bize ne getirecek acaba???:))):)))
:+1905, hediyelerimizi bekleriz :))) :))). Sürpriz kisi okuyorsa duyrulur :))
VW_Passat
04 02 2012, 02:00
ne yuz gorumlulugu yasin :))):)))
Yani Sürpriz misafir getirecem, 400km yol yapacam Dursun abim biz ögle kolay satmayiz kendimizi Nazilli liyiz biz Kayserili yi yeneriz böyle :)))
Y_o_L_c_U_38
04 02 2012, 02:02
Yani Sürpriz misafir getirecem, 400km yol yapacam Dursun abim biz ögle kolay satmayiz kendimizi Nazilli liyiz biz Kayserili yi yeneriz böyle :)))
siz hele bi gelinde hediye kolay:))
Türkiye den gelen ne getircek kendini getiriyor işte sizde he :)
VW_Passat
04 02 2012, 02:05
siz hele bi gelinde hediye kolay:))
Abicim önemli olan hediye degil önemli olan sizleri tekrar görmektir :). Biz saka yapiyoruz biraz burada :)).
NOT: Bulusmalarda hediye olayi vardida simdi ben Istanbul da ucuzami satildim :)))
Y_o_L_c_U_38
04 02 2012, 02:07
Abicim önemli olan hediye degil önemli olan sizleri tekrar görmektir :). Biz saka yapiyoruz biraz burada :)).
NOT: Bulusmalarda hediye olayi vardida simdi ben Istanbul da ucuzami satildim :)))
satildim derkeeeeeen:))):)))
Y_o_L_c_U_38
04 02 2012, 02:08
Türkiye den gelen ne getircek kendini getiriyor işte sizde he :)
ya sercan memlekettin herseyine hasretiz burda yani o misafir hicbisey getirmesede bi sise su ne biliyim turkiye havasini balona doldurup gelse onada raziyiz:))
VW_Passat
04 02 2012, 02:10
satildim derkeeeeeen:))):)))
hani bizim hediyemiz demek istedim :))).
ya sercan memlekettin herseyine hasretiz burda yani o misafir hicbisey getirmesede bi sise su ne biliyim turkiye havasini balona doldurup gelse onada raziyiz:))
Yasin söylesin misafire :)
VW_Passat
04 02 2012, 02:10
Topragina bile ragziyiz yani o bicim ;)
VW_Passat
04 02 2012, 02:11
Yasin söylesin misafire :)
Vallahi bunlari not aldim Telefon ile gelmeden bunlar siparis olacak aynen :)). Hava, Su, Toprak ve Tahta (hmmm olmadi 5. element nerede ??? ) :)))
Y_o_L_c_U_38
04 02 2012, 02:14
Topragina bile ragziyiz yani o bicim ;)
yasin askerde yemin ettik sivil elbiselerimizi verdiler bazi vatandaslar ayakkabilarinin altini opuyorlardi bunlar memleketimin topragina degdi diye:))):)))
Y_o_L_c_U_38
04 02 2012, 02:14
Vallahi bunlari not aldim Telefon ile gelmeden bunlar siparis olacak aynen :)). Hava, Su, Toprak ve Tahta (hmmm olmadi 5. element nerede ??? ) :)))
ates ates:)))
VW_Passat
04 02 2012, 02:16
yasin askerde yemin ettik sivil elbiselerimizi verdiler bazi vatandaslar ayakkabilarinin altini opuyorlardi bunlar memleketimin topragina degdi diye:))):)))
ben bile Türkiyeden geldikten sonra icim sinmeyerek arcimi temizliyorum, o an Tozu ve Topragi gidiyor memleketin :( :agla1