Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Passat B8 Cam Silecek Değişimi

ozan35
04 02 2022, 01:07
Serviste cam sileceklerimin değişmesi gerektiği ve camı çizdiği söylenmişti, serviste parça fiyatlarının ne kadar uçuk olduğunu bildiğimden sormadım bile.. Aracım için hangi marka ve model cam sileceği tavsiye edersiniz.. Bunu kendimiz takabilir miyiz, daha önce cam sileceğini değişmedim..

Cemil061
04 02 2022, 02:40
Serviste cam sileceklerimin değişmesi gerektiği ve camı çizdiği söylenmişti, serviste parça fiyatlarının ne kadar uçuk olduğunu bildiğimden sormadım bile.. Aracım için hangi marka ve model cam sileceği tavsiye edersiniz.. Bunu kendimiz takabilir miyiz, daha önce cam sileceğini değişmedim..

Hocam 2020 Mayıs ayında bu ürünü satın aldım ve hala sorunsuz kullanıyorum, fiyat uygunsa gönül rahatlığı ile tavsiye ederim.

https://ty.gl/lwialv4kjv

ozan35
04 02 2022, 03:09
Hocam 2020 Mayıs ayında bu ürünü satın aldım ve hala sorunsuz kullanıyorum, fiyat uygunsa gönül rahatlığı ile tavsiye ederim.

https://ty.gl/lwialv4kjv

çok teşekkür ediyorum, sağolun..

passat_comf
04 02 2022, 06:21
https://www.hepsiburada.com/silbak-vw-passat-passat-b8-silecek-takimi-2015-2018-pm-HB00000Q0IYX

silbak iyidir, yerli ve kaliteli

keyloger
04 02 2022, 08:13
silbak kullandım kaç sene, tavsiye ederim.

manovar54
04 02 2022, 13:51
Şahsi düşüncem. Piyasada en kaliteli ürünü aldım kullandım, en ucuz olanı aldım kullandım. Pek bir fark yok. Tabi bazı ucuz modeller çatırtı yapabiliyor. Ama en nihayetinde kullanım ömrü pek farklı değil. RBW, inwells, bosch çok takılmayın. Hangisi ucuzsa alın gitsin. Ses yapmıyorsa bir sezon götürür sizi.
2 adet Jetta'dan sonra B7, sonra B8 kullandım ve şu anda B6 kullanıyorum. İlk jettama çok özendiğim için bosch almıştım (en pahalısından hem de :o). Sonra baktım ki durum aynen yukardaki gibi. Uzun zamandır en ucuz hangisiyse onu alıyorum. Size de tavsiye ederim.

perkins78
04 02 2022, 15:18
Valeo Marka, sürücü taraf ölçüsü 650 mm, yolcu taraf ölçüsü 480 mm (eskisi ile birebir aynı ölçü) sileceği almıştım.
Sileceğin içinden 3 lü aparat çıkıyor. (A,B ve C diye isimlendirilmiş)
Sanırım B aparatını (çıt sesi ile) yerine oturttuktan sonra takılıyor.
Hiçbir sorun olmadı. Tavsiye ederim...
Kazasız belasız günler dilerim...

ozan35
04 02 2022, 23:46
Tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim arkadaşlar..

xargs
06 02 2022, 01:14
Geçmişte ucuz sileceklerden kullanmıştım, aparatlı olanlardan. Buzlu bir havada ara aparatı kırıldı ve sileceğin demir koluyla yüz yüze kaldım, Allahtan camı çizmedi ama daha da kullanmam.
Silecek tipinize bağlı olarak sadece lastiğini değiştirebiliyorsunuz. Bazı silecek modellerinde bu mümkün oluyor. Çin sitesinden "Refresh" marka lastik almıştım ve sileceğin lastiğini bununla yeniledim. Şaşırtıcı bir şekilde 3 senedir hiç sorun çıkarmadı. Son kar yağışında buz tuttu ama şu anda hiç sorunsuz çalışıyor.(Hatta fıskiye motoru da bloke oldu da onun da çaresi akü kutup başını söküp takmakmış, bilginiz olsun. Antifrizli silecek suyu kullanırsanız bu sorunu yaşamazsınız.)

ozan35
06 02 2022, 14:22
Geçmişte ucuz sileceklerden kullanmıştım, aparatlı olanlardan. Buzlu bir havada ara aparatı kırıldı ve sileceğin demir koluyla yüz yüze kaldım, Allahtan camı çizmedi ama daha da kullanmam.
Silecek tipinize bağlı olarak sadece lastiğini değiştirebiliyorsunuz. Bazı silecek modellerinde bu mümkün oluyor. Çin sitesinden "Refresh" marka lastik almıştım ve sileceğin lastiğini bununla yeniledim. Şaşırtıcı bir şekilde 3 senedir hiç sorun çıkarmadı. Son kar yağışında buz tuttu ama şu anda hiç sorunsuz çalışıyor.(Hatta fıskiye motoru da bloke oldu da onun da çaresi akü kutup başını söküp takmakmış, bilginiz olsun. Antifrizli silecek suyu kullanırsanız bu sorunu yaşamazsınız.)

tavsiye ve uyarılarınız için teşekkür ederim..