Orijinalini görmek için tıklayınız : Yeni yıla girmeden kasko yenileme hakkında
Arkadaşlar Merhaba, 15 Ocak 2019 tarihinde dolacak olan kaskomu 2018 yılı Aralık sonuna doğru yaptırsam yeni yıl fiyatlarına denk gelmesem diye düşünüyorum, bu konu hakkında bilgi verebilecek arkadaşımız var mı acaba? Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim;)
paladin42
23 12 2018, 20:33
Hocam şimdi bırak yılı aynı yılın ayları arasında bile fark oluyor. Şöyle ki geçen yıl 13 martta dolacak kasko ve sigorta poliçelerime şubat ayının sonunda pek çok sigorta şirketi fiyat veremedi. Sebebi olarak mart ayının sistemleri daha açılmadı dediler. Muhtemelen sende pek çok firmadan fiyat alamayacaksın
serwer3095
23 12 2018, 21:05
Bence simdiden fiyat almaya bak cunku daha gecen gun sigorta police teminatlari yeni yil icin belirlendi yani aralik ayinda yaptirdigin sigorta fiyatini ocak ayinda bulamayabilirsin bende yeni yaptirdim zaten aralik 18 de bitiyodu kaskoda sigortada sigortacim zaten ocakda zam gelecegini soylemisti genel olarakda zaten her yeni yila giriste herseye genelde zam gelir.benim arac engelli araciydi vw marka kasko yaptirdim 2900 sigortada normal sigorta 830 gibi bir rakamdi seninki daha dusuk cikar muhtemel.
Bu ayın 22 sinde dolan poliçemi 20 gün çnce yeniledim. Basıln poliçe tarihi, bir önceki poliçenin bitiş tarihi oluyor.
hasanozf
24 12 2018, 10:32
Merhaba. Kasko ve sigorta için her zamanki yaptırdığınız sigortacıdan ziyade el verdiğince pek çok yerden teklif alın. İyi gezdim sekiz yerden fiyat aldım. Herşey içinde, serviste tamirat yapılabilir seçenekli olarak kasko ve sigortayı 2017 yılına göre 893 TL daha uygun fiyata yaptırdım. Reklama girer burada firma ismi vermek istemedim.
Selamlar.
JETMURAT
29 12 2018, 15:18
Arkadaşlar Merhaba, 15 Ocak 2019 tarihinde dolacak olan kaskomu 2018 yılı Aralık sonuna doğru yaptırsam yeni yıl fiyatlarına denk gelmesem diye düşünüyorum, bu konu hakkında bilgi verebilecek arkadaşımız var mı acaba? Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim;)
Merhaba ben sigortacıyım benimde b8 var dilerseniz arayın yardımcı olurum 0532 270 45 99
JETMURAT
29 12 2018, 15:18
Merhaba. Kasko ve sigorta için her zamanki yaptırdığınız sigortacıdan ziyade el verdiğince pek çok yerden teklif alın. İyi gezdim sekiz yerden fiyat aldım. Herşey içinde, serviste tamirat yapılabilir seçenekli olarak kasko ve sigortayı 2017 yılına göre 893 TL daha uygun fiyata yaptırdım. Reklama girer burada firma ismi vermek istemedim.
Selamlar.
Sigortacıyım 0532 270 45 99