PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : HATA!

passatb8
04 12 2018, 20:05
Aracım 16 model b8 1.6 bmt garantisi ve iyi niyet garantisi yok .
Hata! Aracı P konumuna getiriniz . Şeklinde bir hata aldım ama bu hatayı seyir halindeyken aldım akabinde ise cam sileceklerinden hata verdi ; sinyal kolum , cam sileceği kolum , kornam ve en kötüsü aracı park ettiğimde aracı kilitleyemedim kumandadan kapıyı açıyor fakat kapatmıyordu , aracı bıraktığımda ise -P konumuna getiriniz - diyordu . Bu sorunla karşılaşan birileri muhakkak olmuştur ne yaptınız , maliyeti ne kadar oldu , ne kadar zaman geçti üstünden . Teşekkür ederim

buzel
04 12 2018, 20:56
Arkadaşım geçen aylarda Skoda octavia aracında seyir halindeyken aracı p konumuna alınız diye hata alıyordu. Yerkili serviste Vites kolu kutusunda sensörde sorun var demişler. Sensör tek değişmiyormuş komple kutuyu değiştiriyorlarmış. Neyseki uzatılmış garantisi varmış. yoksa 6 bin tl imiş.
Ben şahsen sensörü dışarıda tek başına da değişen vardır diye düşünüyorum.
İyi bir ustaya gidip bilgisayara bağlatmak lazım. Sorunu tespit edip sonra çözüö arayışına girersiniz.

passatb8
04 12 2018, 21:05
Yarın öyle yapacağım servisten hayır gelmez serviste çalışıp ayrılan bir usta var yarın ona göstericem arabayı bakalım o ne diyecek yoksa 6 bin lira çok para bence bu sorun beyinden silindiği taktirde çözüm olacaktır . Şanzıman ile ilgili bi sıkıntı olduğunu düşünmüyorum açıkcası canımı sıkan akabinde gelişenler sinyal kolu cam sileceği korna ve araç kilitleme . Çünkü gördüğüm kadarıyla dsg de kronik bir sorun bu . Ama benim yaşadığım elektriksel sıkıntıları yaşayan pek olmamış 1-2 kişiye rastladım onlardan dönüş bekliyorum ben kendim de bilgilendirmek için yazacağım .