Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Passatımızın bakım masrafları

Sayfa : 1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 10 11

halitbozkurt
29 10 2015, 00:11
Antalya Tedaş kavşağında VW Ayar özel serviste 2012 model Passat Varianat 1.6 TDI Comfortline 60 bin km bakımı 320 TL (Castrol Edge 5-30 tam sentetik yağ, Bosh filtre takımı) , artı olarak da 100 TL'ye Z-Rot takım değişimi yapıldı. Ayrıca değişmesi gereken ön amörtisör takozları için 400 TL gibi bir rakam istendi, onu şimdilik yaptırmadım. Araç küçük çukurlarına girince ön amörtisörlerden tıkırtı benzeri ses geliyor.

murat mahmut
29 10 2015, 02:07
istanbuldaki bayiler arasında fiyat farkı oluyormu acaba?

ETO77
22 11 2015, 22:10
Arkadaşlar lütfen bana bir akıl verin. Aracım 2012 passat variant 1,4 tsi temmuz çıkışlı garantisi bitti. Hiçbir zaman km yi dolduramadığımdan dolayı yıllık bakıma girmem gerekiyor ve bu zamana kadar da hep vw servisine gittim. Gösterge'dede 14 gün kaldı diyor valla ne yapacağımı bilmiyorum özel servisemi gitsem yoksa kendi servisine mi gitsem bir türlü kara veremiyorum ikilem içerisindeyim. Ayrıca özel servisle fiyat farkı ve yapılan işlemler arasında ne kadar fark var hiç bilgim yok. bilgisi olanlar biraz yardım edebilirmi. saygılar...

Taner Göde
22 11 2015, 22:25
Yetkili servis ve özel servis arasında önceden hatırı sayılır bir fark vardı, hatta "kat" olarak ifade edebileceğimiz bir fark ama artık masraflar arttığı için özel servis de çok ucuz bir fiyat vermiyor. Şahsen hiçbir aracımı şimdiye kadar özel servise götürmedim, belki az da olsa üstüne biraz daha para koymam gerekiyor ama "Yetkili Servis Bakımlı" ve "İyi Niyet Garantisi" olasılığı nedeni ile yetkili servisten çıkmadım şimdiye kadar. Ne zaman gittiysem de ufak tefek sorun ve sıkıntılarımı işi yokuşa sürmeden hemen hallettiler. Yetkili servis ve özel servis arasındaki 200-300 TL farkı bindiğimiz araçlar bence hak ediyor.

FIAT Grande Punto'yu mesela 1 defa yetkili servise götürdüm, orada da aracı katlettiler, 7200 km'deki yepyeni bujileri değiştirdiler, sırf fauraya yansıtmak için. Ondan sonra kuzenime götürdüm, yağ, yağ-hava-polen filtresi değişti, çok cüzi paralar ödüyordum, 2006-2011 arası kullandık, zaten sonra aracı sattık.

PASSAT ağırlığı ve yansıttığı heybeti biraz daha fazla masrafla ödetiyor. Bir defa yetkili servisi bırakırsanız ve özele devam edip sonra ciddi bir sorun olduğunda yetkiliye dönerseniz aradaki boşluklardan dolayı soru işaretleri oluşacaktır, bunları açıklamak zorunda kalmayabilirsiniz ancak bu defa karşı tarafın eline fırsat vermiş olursunuz, unutmayın.

Arkadaşlar lütfen bana bir akıl verin. Aracım 2012 passat variant 1,4 tsi temmuz çıkışlı garantisi bitti. Hiçbir zaman km yi dolduramadığımdan dolayı yıllık bakıma girmem gerekiyor ve bu zamana kadar da hep vw servisine gittim. Gösterge'dede 14 gün kaldı diyor valla ne yapacağımı bilmiyorum özel servisemi gitsem yoksa kendi servisine mi gitsem bir türlü kara veremiyorum ikilem içerisindeyim. Ayrıca özel servisle fiyat farkı ve yapılan işlemler arasında ne kadar fark var hiç bilgim yok. bilgisi olanlar biraz yardım edebilirmi. saygılar...

ETO77
22 11 2015, 22:32
Yetkili servis ve özel servis arasında önceden hatırı sayılır bir fark vardı, hatta "kat" olarak ifade edebileceğimiz bir fark ama artık masraflar arttığı için özel servis de çok ucuz bir fiyat vermiyor. Şahsen hiçbir aracımı şimdiye kadar özel servise götürmedim, belki az da olsa üstüne biraz daha para koymam gerekiyor ama "Yetkili Servis Bakımlı" ve "İyi Niyet Garantisi" olasılığı nedeni ile yetkili servisten çıkmadım şimdiye kadar. Ne zaman gittiysem de ufak tefek sorun ve sıkıntılarımı işi yokuşa sürmeden hemen hallettiler. Yetkili servis ve özel servis arasındaki 200-300 TL farkı bindiğimiz araçlar bence hak ediyor.

FIAT Grande Punto'yu mesela 1 defa yetkili servise götürdüm, orada da aracı katlettiler, 7200 km'deki yepyeni bujileri değiştirdiler, sırf fauraya yansıtmak için. Ondan sonra kuzenime götürdüm, yağ, yağ-hava-polen filtresi değişti, çok cüzi paralar ödüyordum, 2006-2011 arası kullandık, zaten sonra aracı sattık.

PASSAT ağırlığı ve yansıttığı heybeti biraz daha fazla masrafla ödetiyor. Bir defa yetkili servisi bırakırsanız ve özele devam edip sonra ciddi bir sorun olduğunda yetkiliye dönerseniz aradaki boşluklardan dolayı soru işaretleri oluşacaktır, bunları açıklamak zorunda kalmayabilirsiniz ancak bu defa karşı tarafın eline fırsat vermiş olursunuz, unutmayın.

Teşekkürler Taner abi bilgin için son bir sorum olacak abi ben km yi dolduramadığımdan dolayı yıllık gidiyorum servise, artık km yi doldurana kadar bekleyip de gitsem iyi niyet garantisinden yararlanabilirmiyim ayrıca yıllık bakıma girmediğimden dolayı araca bişey olurmu sence. tahminim de iki yılda anca km yi doldurabilirim abi. bunada bir akıl ver abim yaa

Taner Göde
22 11 2015, 22:54
Teşekkürler Taner abi bilgin için son bir sorum olacak abi ben km yi dolduramadığımdan dolayı yıllık gidiyorum servise, artık km yi doldurana kadar bekleyip de gitsem iyi niyet garantisinden yararlanabilirmiyim ayrıca yıllık bakıma girmediğimden dolayı araca bişey olurmu sence. tahminim de iki yılda anca km yi doldurabilirim abi. bunada bir akıl ver abim yaa
Yilda bir veya 15.000 km'de bir gitmek ve selamı sabahı kesmemekte fayda var. Aradaki fiyat farkina degmez.

ETO77
22 11 2015, 23:10
Yilda bir veya 15.000 km'de bir gitmek ve selamı sabahı kesmemekte fayda var. Aradaki fiyat farkina degmez.

mesaj alındı Taner abi teşekkürler...

night blue
23 11 2015, 09:44
Arkadaşlar lütfen bana bir akıl verin. Aracım 2012 passat variant 1,4 tsi temmuz çıkışlı garantisi bitti. Hiçbir zaman km yi dolduramadığımdan dolayı yıllık bakıma girmem gerekiyor ve bu zamana kadar da hep vw servisine gittim. Gösterge'dede 14 gün kaldı diyor valla ne yapacağımı bilmiyorum özel servisemi gitsem yoksa kendi servisine mi gitsem bir türlü kara veremiyorum ikilem içerisindeyim. Ayrıca özel servisle fiyat farkı ve yapılan işlemler arasında ne kadar fark var hiç bilgim yok. bilgisi olanlar biraz yardım edebilirmi. saygılar... aracın otomatıkmı bılmıyorum otomatıkse servıse devam degıl ıse yıne devam et ama ozaman hemen yıl degılde km doldugunda gıt senın aracın arıza vercek yerı suanda turbo baska yerden kolay kolay arıza olmaz dısarıda el surdurme ayrıca yagı degısecekse özelıkle katolagdakı yag harıcı koydurma cunku servısde duydum işgüzar yag degıstırenler yuzunden motor arızalarına yol acmıs dıyecegım bakımı km ye göre ayarla artık

ETO77
23 11 2015, 11:04
aracın otomatıkmı bılmıyorum otomatıkse servıse devam degıl ıse yıne devam et ama ozaman hemen yıl degılde km doldugunda gıt senın aracın arıza vercek yerı suanda turbo baska yerden kolay kolay arıza olmaz dısarıda el surdurme ayrıca yagı degısecekse özelıkle katolagdakı yag harıcı koydurma cunku servısde duydum işgüzar yag degıstırenler yuzunden motor arızalarına yol acmıs dıyecegım bakımı km ye göre ayarla artık
Bilgi için teşekkürler hocam bu senede yetkili servise gidecem sonrasındada yıl dolunca değil dediğin gibi km dolunca girerim servise. Artık verdikleri km yide ne zaman doldurursak yolda taş çatlasın 8000 km yapan biriyim [emoji3] [emoji2] [emoji3] [emoji2]

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ETO77
23 11 2015, 21:22
Arkadaşlar bugün yetkili servisi aradım ve randevumu aldım toplam bakım üçreti 542,00 liraymış ve hiç bir indirim yokmuş ama 4 yaş üstü araçlar için bir miktar indirim uyguluyorlarmış araç normalde 60000 bakıma girmesi gerekiyor ama ben fazla km yapmadığım için yıllık bakıma soracam bir nevi 45000 km bakımı olacak eğer 60000 km bakımı olursa bujilerde değişeceğinden dolayı servis fiyatı 760,00 lira dedi bu sene yırttık artık seneye bujilerde değişir zam da gelir en güzeli ayda Yüz lira biriktirio öyle gitmek :-D :-D :-D. Umarım yetkili servise gittiğimize değer haydi hayırlısı.

canek
25 11 2015, 10:08
1.6 TDI DSG Comf. aracımın 30000 km bakımı için 680 ₺ ödedim. İzmir Vosmer Gaziemir'de. (2015 B8)

ETO77
18 12 2015, 23:31
Arkadaşlar herkese iyi akşamlar 2012 passat variant 1.4 tsı aracım km dolduramadığından dolayı yıllık bakımlara giriyorum dünde 47000 km olan aracımız bakıma soktum çok şükür bir sıkıntı yok araçda bakım masrafı olarak 505.00 lira ödedim buda indirim li hali normalde 540 liraymış bakalım seneye ne olacak ekstra olarak seneye bujiler ve bir kaç ek varmış diye duydum. Cümleten hayırlı geceler...

mustafababa
19 12 2015, 00:33
benimde 60 bin bakımım geldi fakat vakit bulamıyorum gitmeye. ankara eskihasara gidiyorum bi indirim falanda yapmıyolar. ankara servisle arası iyi olan arkadaş varsa tavsilerde bulunursa sevinirim

Lagrange Pasha
19 12 2015, 01:46
B6 Passat 1.4 TSI Comfortline manuel şanzıman, 7. yıl bakımı, araç 73.700 km'de, toplam yaşı 7 yıl 8 ay (her seferinde 12 yerine 13 ayda bir bakıma götürdüğümden dolayı).

Bakımı yapan yetkili servis Erel Maltepe, bakımımı yapan Süleyman Usta, 8 yıllık sadık müşteri indirimi (veya 4 yaş üstü VW binek araçlara uygulanan servis indirimi de olabilir, bilemiyorum). Toplam fiyat 430 TL.

0 km B8 Passatım olaydı, periyodik bakım (yılda bir veya 15.000 km'de bir yapılan bakımın) ücreti 566 TL olacaktı.

Kaynak:Volkswagen Türkiye - Servis ve Satış Sonrası Hizmetler (https://binekarac.vw.com.tr/bakim-araliklari.aspx)

24 Mayıs 2015 Riva Kuş Evi Buluşması'ndan beri ilk mesajımı bu vesileyle atmış olayım. - Lagrange Pascha, Mavişin Binicisi :vw

passatonr
19 12 2015, 11:25
B6 Passat 1.4 TSI Comfortline manuel şanzıman, 7. yıl bakımı, araç 73.700 km'de, toplam yaşı 7 yıl 8 ay (her seferinde 12 yerine 13 ayda bir bakıma götürdüğümden dolayı).

Bakımı yapan yetkili servis Erel Maltepe, bakımımı yapan Süleyman Usta, 8 yıllık sadık müşteri indirimi (veya 4 yaş üstü VW binek araçlara uygulanan servis indirimi de olabilir, bilemiyorum). Toplam fiyat 430 TL.

0 km B8 Passatım olaydı, periyodik bakım (yılda bir veya 15.000 km'de bir yapılan bakımın) ücreti 566 TL olacaktı.

Kaynak:Volkswagen Türkiye - Servis ve Satış Sonrası Hizmetler (https://binekarac.vw.com.tr/bakim-araliklari.aspx)

24 Mayıs 2015 Riva Kuş Evi Buluşması'ndan beri ilk mesajımı bu vesileyle atmış olayım. - Lagrange Pascha, Mavişin Binicisi :vw

Deniz abim nerelerdesin:)
Sakincasi yok ise 73.000km de bakim yapilan aracta neler oldu? Neler degisti? Malum benim Delikanli'da 100.000 oldu :))

mustafaserhan
19 12 2015, 20:29
geçen hafta 5300 km'de bir yıl dolduğundan ilk periyodik bakım yapıldı.
garanti kapsamında olduğumuz için doğrudan yetkili servise gittik.
yağ+filtreler (mazot filtresi hariç)+silecekler
(arka silecek kırıktı oda değişti)
570 lira para verdim.
Bence aşırı yüksek.
özellikle yağ için alınan para şaka gibi

murat mahmut
19 12 2015, 22:07
pazartesi kuçaklarına gıdıcem..bakalım 540 tl ayarı galıba ..ondan bu cumartesı aksam dısarı cıkmıyacam yedıgıme sayıcam..)))

ali729
19 12 2015, 22:16
pazartesi kuçaklarına gıdıcem..bakalım 540 tl ayarı galıba ..ondan bu cumartesı aksam dısarı cıkmıyacam yedıgıme sayıcam..)))
Abi yagi kendin gotursen kabul ediyorlami bazi arkadaslar oyle yapıyor 100 lira cepe kalır :)

HTC Desire 820 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

mustafaserhan
19 12 2015, 22:22
Abi yagi kendin gotursen kabul ediyorlami bazi arkadaslar oyle yapıyor 100 lira cepe kalır :)

ben teklif ettim.
yok olmaz dediler.
güya castrol'un sadece servislere verdiği bir yağ varmış onu kullanıyorlarmış.
piyasada bulunmayan bişeymiş.
istersen inan;)
ben peugeot serviside tam olarak böyle yapıyordum.
yağı internetten 70 liraya alıyordum yetkili serviste 180 lira alıyordu. toplan 250 liraya çıkıyordum.

murat mahmut
19 12 2015, 22:24
valla utanırım ne yalan soyleyeyim ben yapamam ...kalıbıma yakıstıram (sakın yanlış anlama benım ıcın gecerlı bu)...bu bıraz luks restrorantta gıtmıssın buyuk rakı soylemıssın ama hepsını ıcememıssın hesabı odedıkten sonra masadan kalkarken rakıyıda yanına almaya benzıyor...ama pazartesı sorucam senın ıcın en azından bılgımız olsun...

ali729
19 12 2015, 22:26
ben teklif ettim.
yok olmaz dediler.
güya castrol'un sadece servislere verdiği bir yağ varmış onu kullanıyorlarmış.
piyasada bulunmayan bişeymiş.
istersen inan;)
ben peugeot serviside tam olarak böyle yapıyordum.
yağı internetten 70 liraya alıyordum yetkili serviste 180 lira alıyordu. toplan 250 liraya çıkıyordum.
En iyi yag + filitreleri 200 lirayi gecmez ztn servisler garantinin parasi yağa kitliyorlar[emoji3]

c_gondiken
19 12 2015, 22:37
abiler cc'min 2nci yıllık bakımını yeni yaptırdım 22000 km de 620 + bi paket varmış dezenfekte motor koruma falan... 470 den 150ye onu düştüler totalde 750ye yaptırdım.

quaresma06
19 12 2015, 22:52
benim aracım tsi 90000 bakımı geldi ankaradayım yahya ustaya gitmeyi düşünüyorum bayağı övdüler...başka öneriniz var mı arkadaşlar bir de ne kadar tutar yaklaşık

mustafaserhan
19 12 2015, 23:55
valla utanırım ne yalan soyleyeyim ben yapamam ...kalıbıma yakıstıram (sakın yanlış anlama benım ıcın gecerlı bu)...bu bıraz luks restrorantta gıtmıssın buyuk rakı soylemıssın ama hepsını ıcememıssın hesabı odedıkten sonra masadan kalkarken rakıyıda yanına almaya benzıyor...ama pazartesı sorucam senın ıcın en azından bılgımız olsun...

valla ben o rakıyı da bırakmam:)
oda pahalı

Taner Göde
20 12 2015, 00:06
Aşağıda zamanında bir liste halinde otomobil için cepten çıkan harcama kalemlerini bir araya getirip yazmıştım. Bunlar sık ve seyrek harcamaların hepsş. Bir ara hepsini hatırlayabiliyordum:

Yakıt
Vergi
Sigorta
Kasko
Ceza
Otopark
Yıkama
Bakım
OGS/HGS
Aksesuar
Yedek Parça
TÜV Muayene
Egzoz Emisyon
Lastik
Akü

Yakıt en önemli gider kalemi. Kendimden örnekler verirsem, yakıt için ayda 500 TL gidiyordur, sigorta 250 TL, kasko 1250 TL, yılda 1 defa hız cezası 300 TL, ayda 140 TL otopark, ayda 2 defa yıkama da 40 TL, bakım periyodik ve yılda 600 TL olmuştur, OGS/HGS olsun 50 TL, aksesuar 200 TL, Yedek Parça kalemi boş, TÜV muayene 2 yıllık ücreti yıla bölsek 100 TL, egzoz emisyon da 25 TL olsun, lastikler 4 yılda bir 1600 TL o da eder yılda 400 TL, akü de 4 yılda bir 400 TL o da eder 100 TL.

Hesaplarsak yıllık 11.335 TL, sen de 12.000 TL yakıta daha fazla para vermeye başlarsam, eder ayda 1.000 TL...

Otomobil için ayda 1.000 TL değerli dostlar :cool:

Taner Göde
20 12 2015, 00:15
MTV'yi de ekleyin, onu zaten aşağıda 12.000 TL'ye yuvarlarken dahil etmişim. Net ayda 1.000 TL otomobile 2016 yılında Türkiye'de harcanıyordur.

Ama 1990 model Toros vardır hem de LPG'li. Arac yetkili servis yüzü görmemiştir, sigorta-kasko da yoktur, yikanmaz ve sokağa bırakılır, muayene Hak getire, onun aylık masrafi 2 defa 50 TL'lik LPG. Lastik çıkma, akü de oto elektrikçiden, işte oldu.

Lagrange Pasha
20 12 2015, 00:25
Deniz abim nerelerdesin:)
Sakincasi yok ise 73.000km de bakim yapilan aracta neler oldu? Neler degisti? Malum benim Delikanli'da 100.000 oldu :))

Onurcuğum selam,

Arabayı yenileme karar sürecine girdim, Passat-A4-Superb-Tiguan-Mondeo-Mazda 6-Insignia-Talisman arasında yeniden Passat'ta karar kıldım, siparişlerin açılmasını bekliyorum, arada bir 9 haftalığına İngiltere seferim oldu, gözüm gönlüm açıldı kavurucu yaz aylarının ortasında derken, foruma girmeyeli neredeyse 7 ay olmuş...

Elbette forumu haftada birkaç kez okuyordum, ama hesabıma girmemiştim. Taner Göde Üstadımızın yazdıklarından ayrı kalmak ne mümkün! İngiltere ellerindeyken bile takipte kaldım! :hihi

73K / 7. yıl bakımında neler olduğunu sormuşsun:

Klasik polen filtresi, hava filtresi, 4,5 litre 5W/30 Castrol Edge yağ ve yağ filtresi değişimi yapıldı. Halis muhlis Almanya üretim, VW markalı, -70 C soğukta dahi silecek suyunun donmasını engelleyen silecek suyu katkı maddesinin de (doğru hatırlıyorsam şayet, 500 ml kadar) parasını alıp şişeyi olduğu gibi bagaja koydular. Zira benim silecek suyu haznem zaten doluydu her bakım öncesi olduğu gibi.

Akü değişimi, fren hidroliği değişimi, V ve gergi kayışları değişimi önceden yaptırılmış olduğundan çok şükür başka bir masraf çıkmadı. Ancak galiba 2 yıl evvel 1090 TL'ye yakın bakım masrafı verdiğimi hatırlıyorum.

Senin bakımın da inşallah minimum masraflı olur.
İstanbul'un Paris-Dakar rallisini aratmayan yollarında Passatınla kazasız belasız sürüşler dilerim. A.e.o. Onurcuğum.
- Lagrange Pascha

passatonr
20 12 2015, 08:43
Onurcuğum selam,

Arabayı yenileme karar sürecine girdim, Passat-A4-Superb-Tiguan-Mondeo-Mazda 6-Insignia-Talisman arasında yeniden Passat'ta karar kıldım, siparişlerin açılmasını bekliyorum, arada bir 9 haftalığına İngiltere seferim oldu, gözüm gönlüm açıldı kavurucu yaz aylarının ortasında derken, foruma girmeyeli neredeyse 7 ay olmuş...

Elbette forumu haftada birkaç kez okuyordum, ama hesabıma girmemiştim. Taner Göde Üstadımızın yazdıklarından ayrı kalmak ne mümkün! İngiltere ellerindeyken bile takipte kaldım! :hihi

73K / 7. yıl bakımında neler olduğunu sormuşsun:

Klasik polen filtresi, hava filtresi, 4,5 litre 5W/30 Castrol Edge yağ ve yağ filtresi değişimi yapıldı. Halis muhlis Almanya üretim, VW markalı, -70 C soğukta dahi silecek suyunun donmasını engelleyen silecek suyu katkı maddesinin de (doğru hatırlıyorsam şayet, 500 ml kadar) parasını alıp şişeyi olduğu gibi bagaja koydular. Zira benim silecek suyu haznem zaten doluydu her bakım öncesi olduğu gibi.

Akü değişimi, fren hidroliği değişimi, V ve gergi kayışları değişimi önceden yaptırılmış olduğundan çok şükür başka bir masraf çıkmadı. Ancak galiba 2 yıl evvel 1090 TL'ye yakın bakım masrafı verdiğimi hatırlıyorum.

Senin bakımın da inşallah minimum masraflı olur.
İstanbul'un Paris-Dakar rallisini aratmayan yollarında Passatınla kazasız belasız sürüşler dilerim. A.e.o. Onurcuğum.
- Lagrange Pascha

Cok teşekkür ederim bilgileriniz icin. Henuz KM gelmedigi icin su anlik dokunamiyorum DELIKAN'liya. :))
Sanirik 110.000 kmde tamamlanacak ve servisin yolunu tutacagim.
Iyi de bir ara verdiniz forumda gozler sizi aramiyor degil. Insallah yeni aracinizla guzel yorumlariniz olur.
Bir sonra ki bulusma da gorusmek dilegi ile...

ozgurer
09 01 2016, 18:02
Bıgün bakım yaptırdım
silecek suyu koydurmadım
556 tl tuttu...
gösterge çıtırdamasına ve çizik rütusuna zaman kalmadı ayrıca gideceğim....

tar75
09 01 2016, 20:07
----------

Sent from my iPhone using Tapatalk

aydın37
09 01 2016, 20:32
2009 tsı dsg 15bin bakımı 470 tl aralığın son haftası yaptırdım yuzde 18 indirimli yaş indirimi

alpkaya
09 01 2016, 20:35
90 bin bakımında neler yapılır ve tutarı nedir arkadaşlar :sor1

vet_senel
15 01 2016, 15:05
Aracım b8 kasa 16 tdi comfortline 14300 de şuan,Arkadaşlar Antalya Başaran servsiyle görüştüm aracımın ilk bakılmlarını yaptıracağım 626 tl olduğunu söylediler. Yağ filtresi ,yağ, polen filtresi, hava filtresi, cam suyu sıvısı birde güncelleme var dediler. Acaba serviste rutuj yaptırmak için boya alabiliyormuyuz birde passatın gizli özelliklerini açtırabiliyormuyuz bilgisi olan arkadaşlar tavsiye ve yardımlarınızı bekliyorum.

korhan41
15 01 2016, 15:13
Aracım b8 kasa 16 tdi comfortline 14300 de şuan,Arkadaşlar Antalya Başaran servsiyle görüştüm aracımın ilk bakılmlarını yaptıracağım 626 tl olduğunu söylediler. Yağ filtresi ,yağ, polen filtresi, hava filtresi, cam suyu sıvısı birde güncelleme var dediler. Acaba serviste rutuj yaptırmak için boya alabiliyormuyuz birde passatın gizli özelliklerini açtırabiliyormuyuz bilgisi olan arkadaşlar tavsiye ve yardımlarınızı bekliyorum.

arkadaşım serviste size boya vermezler.gösterir rica edersin yaparlar büyük olasılıkla.gizli özellikleride serviste yapmıyorlar.ben ankara doğaşa götürdüğümde sormuştum.yok demişlerdi.gizli özellikleri açan bazı özel servisler var.onları araştır derim

vet_senel
15 01 2016, 16:25
gizli özelllik açılınca acaba garanti bozuluyormu

CRaFTY
15 01 2016, 20:28
gizli özelllik açılınca acaba garanti bozuluyormu

Hayır

tar75
16 01 2016, 06:10

Manisa da 584 tl ye yaptırdım aynı araç ilk bakımını çok bir fark yok ama indirim isteyin bence

cagdaspassat
16 01 2016, 11:23
ender elektronik ile görüşün derim i dışından bile açıyolar...ben yraptırdım gayet memnunum..bir çok özellik var geri viteste sağ ayna aşağı inmesi korna vs vs...

mustafababa
20 01 2016, 02:12
2013 1.6tdi comfortline manuel 60bin bakım + ön fren balataları değiştirildi. fren balataları fiat markasına göre çok ucuz 145 tl. arabamdan çok memnunum. ekte yayınlıyorum servis malzeme ve fiyatlarını
http://i.hizliresim.com/vnaY5z.jpg

Baltax
20 01 2016, 16:17
Yılda iki defa bu bakımı yaptırmak zorunda kalıyorum. Dışarıda özel servise yarı fiyata aynı işlemleri yaptırdım; bakım + ön fren balataları 455 tutmuştu. Demek ki dışarıda sanayide ustalara devam. Bilgi paylaşımınız için teşekkürler:

2013 1.6tdi comfortline manuel 60bin bakım + ön fren balataları değiştirildi. fren balataları fiat markasına göre çok ucuz 145 tl. arabamdan çok memnunum. ekte yayınlıyorum servis malzeme ve fiyatlarını

altugyenice
22 01 2016, 16:48
Bugün doğuş oto esenyurta 15.000 dolmadığından dolayı senelik selamımızı verelim dedik. Yıllık bakıma ek olarak ön kaputun yüksekliğini ayarlayan 4 takozdan bir tanesi düşmüş onu taktılar. Ayrıntı ve tutar aşağıdaki gibidir. Araç: 2014 Passat B7 1.4 TSI BMT DSG Comfortline KM 11550

http://oi66.tinypic.com/9rhbvs.jpg

Taner Göde
22 01 2016, 16:51
Yağ ve işçilik, oradan faturayı kabartıyorlar, aynı periyodik bakım hizmetine bir arkadaşımız 619 TL ödediğini yazmıştı.

Bugün doğuş oto esenyurta 15.000 dolmadığından dolayı senelik selamımızı verelim dedik. Yıllık bakıma ek olarak ön kaputun yüksekliğini ayarlayan 4 takozdan bir tanesi düşmüş onu taktılar. Ayrıntı ve tutar aşağıdaki gibidir. Araç: 2014 Passat B7 1.4 TSI BMT DSG Comfortline KM 11550

http://oi66.tinypic.com/9rhbvs.jpg

altugyenice
22 01 2016, 18:12
Yağ ve işçilik, oradan faturayı kabartıyorlar, aynı periyodik bakım hizmetine bir arkadaşımız 619 TL ödediğini yazmıştı.

Servis danışmanları performanslarını önemsediği için servis danışmanıyla sohbete başlarken memnuniyetsizliklerimi belirttim. İndirim talep ettim. Üstlerine soracağını belirtti. Araba servisten çıktıktan sonra kabul etmediklerini söleyeceğini bildiğimden; işlemler başlamadan sorun. Yoksa boşuna hiç bakıma almayın o zaman dedim. Servis danışmanının indirim olmazsa ne yapacaksınız sorusunu da benden başka servise götürürüm yanıtını alınca, "onay alamasam da kesin indirim yaparım" cevabını aldım. Sonrasınde müşteri memnuniyeti için aranacağımı, 10 üzerinden 10 puan vermemi rica etti. Tabi ben en başında bunu diyeceğini bildiğimden biraz zorladım ve tehditkar konuştum.

İnternetten randevu aldığım için %5 indirim fiks zaten. Servis danışmanının elinden gelen ekstra indirimde işçilik saatini biraz düşük göstermek oldu.

Tabi Taner Bey sizi ne kadar şahsen tanımasamda buradan tanıdığım kadarı ile bu tip konuşmaları yapamayacağınızı ve tasvip etmeyeceğinizi düşünüyorum. Bir çok insanda böyle düşünüyordur. Hatta bazen kendimden de utanıyorum. İstanbul da servis randevusunu bile 2 hafta sonraya anca veriyorlar. İnsanlarda da İstanbulun yoğunluğundan oluşan stresten bir memnuniyetsizlik oluşuyor ve bu memnuniyetsizliği devamlı dışa vuruyorlar. Sonuç olarak sonu olmayan bir çıkmaza giriyor insan. İstanbul'da yüzü gülen insana hasret kaldım... İçimi döktüm biraz ama.....:help:help:hh:hh ;)

mertpro
24 01 2016, 13:58
Tarih:30.12.2015
Araç: passat b8 1.6tdi
15000 km bakım
fiyat: 550tl

xargs
26 01 2016, 10:36
Arac: 2012 Passat B7 1.4 Tsi comfortline duz vites.
Servis: Yetkisiz servis
Km : 60.000
Yapilan islemler: Castrol edge 5-30 motor yagi degisimi, polen, hava ve yag filtreleri degisimi, buji degisimi(orjinali ngk idi bosch takildi. arastirdim muadil parca), bilgisayarli ariza kontrolu, balata kontrolu, motorda ve kablolarda sizdirma var mi kontrolu, fren sivisi kontrolu vs. vs...
Odenen miktar: 380 TL.
Ustanin onerileri: Yagin 700 gram kadar eksilmis ve cok kararmis, ara sira kontrol et ve ekle.(ben 15000 km den beri hic kontrol etmemistim).

Soru: Bu araclarda kronik birsey cikiyor mu, ne dersin ?
Usta: 90binde gergi rulmani degisiyor bir de su pompasi sizdirmaya baslarsa degistirilmesi gerekiyor, tabi sanssna... onun disinda periyodik bakimlar disinda pek birsey cikmiyor.
soru: Fren hidroligi ne zaman degisiyor.
Usta: 3 yilda bir degisir. Seninkini kontrol ettim rengi ve kivami normal, degisime simdilik gerek yok ama istersen degistiririz.
Soru: Bunlarda sansiman yagi degismiyor mu ?
Usta: Dsg lerde belirli kilometrelerde degisiyor ama duz viteste degisime dair bir fabrika onerisi yok.
Ben: Hmm enteresan..
Soru: On balatalara bir onceki kontrolde yetkili servis 5bin km sonra degismesi gerekebilir demisti.
Usta: Kontrol ettim, bunlar seni iki servis bakimi daha goturur. O zaten isik yakacak, isik yaninca da bin km gider, panige gerek yok.
Soru: Usta orjinal bujiler ngk idi sen bosh takmissin.
Usta: Yeni takilanlar eskilerin muadili ve iridyum bujidir. Herhangi bir sikayet gelmedi ve genelde kullaniliyor.

MERT_SAHİN
26 01 2016, 17:24
Doğuş oto esenyurt 1.6 TDİ DSG.
2. Bakım
Araç 20.000 km de
660 TL ödedim.İlk bakımdan farklı olarak Mazot filtresi değişti.2 bakımda 1 değişirmiş.
Cam suyu sıvısı ekletmedim

passatonr
26 01 2016, 22:46
Arac: 2012 Passat B7 1.4 Tsi comfortline duz vites.
Servis: Yetkisiz servis
Km : 60.000
Yapilan islemler: Castrol edge 5-30 motor yagi degisimi, polen, hava ve yag filtreleri degisimi, buji degisimi(orjinali ngk idi bosch takildi. arastirdim muadil parca), bilgisayarli ariza kontrolu, balata kontrolu, motorda ve kablolarda sizdirma var mi kontrolu, fren sivisi kontrolu vs. vs...
Odenen miktar: 380 TL.
Ustanin onerileri: Yagin 700 gram kadar eksilmis ve cok kararmis, ara sira kontrol et ve ekle.(ben 15000 km den beri hic kontrol etmemistim).

Soru: Bu araclarda kronik birsey cikiyor mu, ne dersin ?
Usta: 90binde gergi rulmani degisiyor bir de su pompasi sizdirmaya baslarsa degistirilmesi gerekiyor, tabi sanssna... onun disinda periyodik bakimlar disinda pek birsey cikmiyor.
soru: Fren hidroligi ne zaman degisiyor.
Usta: 3 yilda bir degisir. Seninkini kontrol ettim rengi ve kivami normal, degisime simdilik gerek yok ama istersen degistiririz.
Soru: Bunlarda sansiman yagi degismiyor mu ?
Usta: Dsg lerde belirli kilometrelerde degisiyor ama duz viteste degisime dair bir fabrika onerisi yok.
Ben: Hmm enteresan..
Soru: On balatalara bir onceki kontrolde yetkili servis 5bin km sonra degismesi gerekebilir demisti.
Usta: Kontrol ettim, bunlar seni iki servis bakimi daha goturur. O zaten isik yakacak, isik yaninca da bin km gider, panige gerek yok.
Soru: Usta orjinal bujiler ngk idi sen bosh takmissin.
Usta: Yeni takilanlar eskilerin muadili ve iridyum bujidir. Herhangi bir sikayet gelmedi ve genelde kullaniliyor.

Guzel paylasim olmus. Gergi rulmanina takildim. Mesir acaba ne gorev yapar? Benim arc B6 1.4 TSİ Manuel ve 103kusur km de bir arastirayim...

funky34
27 01 2016, 15:58
B8 1.4 TSİ 1.Yıl bakımı (araç 6000 km de) için ortalama 570 TL tutar dendi.

Samsung Galaxy Note 5 den tapatalk kullanılarak gönderildi.

Baltax
20 03 2016, 00:21
Bugün 1.6 TDI Bluemotion için 105 bin km. bakımı yapıldı. Triger seti, devirdaim pompası, Castrol yağ ve filtreler değişti. Güncel program ile arıza kodlarına bakıldı. Balıkesir sanayide 940 tl harcadım.

egeid02
21 03 2016, 20:07
2015 1.4 tsi 13000 km de ilk bakımım olucak. Bugün izmir vosmerden 4 nisan a randevu aldım 591 tl tutar dediler. Birde elektrik aksamlari kontrol eden bi soket degistireceklermis bütün passatlari cagiriyorlarmis ücretsiz değişim olucakmis.

otansev
21 03 2016, 20:16
Selamlar
Devir daim için 105.000 erken değilmi arkadaşlar?

Baltax
21 03 2016, 21:39
Sabah kalkışta ses yapıyordu. Şimdi ses kesildi.

Selamlar
Devir daim için 105.000 erken değilmi arkadaşlar?

gokhan1300
22 03 2016, 08:32
Fren hidroliği ilki aracın trafiğe çıkış tarihinden 3 yıl sonra olmak üzere 2 yılda bir değişir.
Ben ilk bakımı yıl sebebi ile 10350 km'de yaptırdım.546 TL Gizerler-Adana.Bir miktar indirim mevcuttur.

ismail.yasar.16
22 03 2016, 08:55
Selamlar
Devir daim için 105.000 erken değilmi arkadaşlar?Benimki 30.000 de değişmek zorunda kaldı :D Allahtan garanti devam ediyor.Arkadaşın dediği gibi motordan ses geliyordu araç şuan serviste 30.000 bakımında ona da bakın dedim sonuç bu oldu.Motordan ses gelen arkadaşlar ihmal etmesin garantileri varken muhakkak göstersinler

yasin3866
30 03 2016, 20:37
TDI b8 e 30bin bakımı yaptıran varmı. Varsa ne kadara yapildi

pilot0018
30 03 2016, 21:20
Benimki 30.000 de değişmek zorunda kaldı :D Allahtan garanti devam ediyor.Arkadaşın dediği gibi motordan ses geliyordu araç şuan serviste 30.000 bakımında ona da bakın dedim sonuç bu oldu.Motordan ses gelen arkadaşlar ihmal etmesin garantileri varken muhakkak göstersinler

Ses nasil bir ses?

ismail.yasar.16
31 03 2016, 16:02
Ses nasil bir ses? Islık sesi gibi bir ses motor sıcakken yapıyormuş servis danışmanı direk öyle dedi ben sesi fark etmiştim ama önemsememiştim forumda başka bir kaç arkadaşın da bu sene servise gittiklerinde devir daim pompasını değiştirmişler kronik bir sıkıntı herhalde ben direk motorun sesi normal mi dedim değil dedi devir daim pompasında sıkıntı olabilir dedi :) sanki kendi bozmuş gibi

Epidosin
31 03 2016, 18:45
B8 TSİ DSG 10bin bakıma 550 dedi servis normalmi acba

SELÇUK
01 04 2016, 04:13

Normal. 3-5 ay önce zaten 540 civarıydı.

Epidosin
01 04 2016, 21:14
Normal. 3-5 ay önce zaten 540 civarıydı.
teşekkür ederim

academian97
02 04 2016, 00:01
http://i.hizliresim.com/vnaY5z.jpg

"Yetkili Servis" işini 90.000 bakımında bitirdim. Bundan sonra oraya bayılacağım parayı güvendiğim özel serviste gönül rahatlığıyla çatır çatır harcayacağım, yağı ve filtreleri 15.000 değil; 10.000 kmde bir değişeceğim mesela...
Ayrıca 90.000'de ön balatalarıma yarıyıl tatilinde Ankara Doğuş Oto Çankaya'da 330TL aldılar, son kazıkları olsun.

mehmet60
16 05 2016, 16:34
aracımı bugün bıraktım 1.6 tdi highline manuel 11400 km oldu ilk bakım
650 tl istediler
585 tl ye anlaştın
online randevu ile 100 de 10 iskonto yaptılar
ayrıyetten bi kaç promlem vardı bunun için aracı servise bıraktım
yerine 75 km olan 2016 model dsg variant verdiler
şimdi bu aracı kullanmaktayım...

eyup41
16 05 2016, 22:10
bennım eskı arabam 2014 model 1,4 dızel otomatık korollaydı. servıs 10 bın bakımı ıcın 480 tl aldı. 20 bın bakım ıcın 580 tl aldı namussuzlar. passatın bakım malıyetlerıne bakıyorumda hemen hemen fındık kadar motoru olan korolla ıle aynı ve 15 bın km !!!

tuncel79
23 05 2016, 08:04
Merhaba, benim aracı turbo borusundaki terlemeyi göstermek icin İstanbul özöne goturdum geçen gün. O arada 2.bakımı geldi fiyat sordum neler değişecek onu sordum. 575tl dedi 1.bakimda değişenlerin aynısı degisecek dedi. Ekstra bisey çıkarsa haber veririz dedi. Yağ 100 TL filtreleri 100 TL tutsa. Doğuş otoya götürmeyecegim kısacası. Özel daha mantıklı. Heleki gecen sene acarlarda kapilari çizip geldiğinizde vardı diyecek kadar yüzsüz oldukları için kesinlikle özelde yaptiracagim. 575 tl nedir ya. Yazık.

Nevoo
23 05 2016, 08:44
Benim araç 250.000 kmde acaba kaç para çıkar serviste bakım yaklaşık 1 senedir bende hiç gitmedim daha servise :)

pilot0018
23 05 2016, 09:17
Merhaba, benim aracı turbo borusundaki terlemeyi göstermek icin İstanbul özöne goturdum geçen gün. O arada 2.bakımı geldi fiyat sordum neler değişecek onu sordum. 575tl dedi 1.bakimda değişenlerin aynısı degisecek dedi. Ekstra bisey çıkarsa haber veririz dedi. Yağ 100 TL filtreleri 100 TL tutsa. Doğuş otoya götürmeyecegim kısacası. Özel daha mantıklı. Heleki gecen sene acarlarda kapilari çizip geldiğinizde vardı diyecek kadar yüzsüz oldukları için kesinlikle özelde yaptiracagim. 575 tl nedir ya. Yazık.
B8 kasa icin mi?

ibrahimcn
23 05 2016, 09:32
Garanti bitmişse dışarıda bakımlar daha uyguna halledilir ama, ben flitreleri yinede servisten alıyorum

tuncel79
23 05 2016, 11:37
2014 b7 kasa tsi motor

solarapex
23 05 2016, 12:21
5 yaş bakımı (km 56.000 de) silecek değişimi ve klima temizliği 649 lira. Akü için 722+45 lira işçilik istediler. Dışarda Varta start stop sordum 480 lira fiyat verdiler.Akü kafamı karıştırıyor.

erkammuh
27 05 2016, 19:15
Bu gün aracımın 15000 km bakımını Konya Gökmen de yaptırdım 637 tl ödedim.Servisteki görevliler gayet iyi ilgilendiler.

hsngencer
27 05 2016, 19:30
gecen sene 500 küsüre yaptırdığım bakım bu sene 700 küsür olmuş.cok zam gelmiş ya:S servise giricem ama 2 yılda bir giricem.yılda 5000 6000 km yol yapıyorum.

kutluay345
28 05 2016, 14:18
Aracımın b7 passat 1.4 tsi
75000 bakımını çorum ahlatçıda yaptırdım.
Zubizu uygulamasının 4 yaş %16 indiriminden faydalandım,cam suyu ve sarf malzeme giderlerinide fiyata ekletmedim.
Güzel ilgilendiler,lifte kaldırıp altını üstünü detaylıca ne yaptıklarını anlattılar,Yalandan yıkandı teslim edildi.
431 tl ödedim,karta 3 taksit yaptılar,aracı aldım çıktım.
Özel servislerden telefonla fiyat aldım,hepsi ağız birliği etmiş gibi 350 tl diyorlar.

alikemal
14 06 2016, 10:57
B8 passat 1.4 tsi Manuel aracım için 15000 km bakım 620₺ dendi 560₺ yaptırdım.

LG-H818 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

tuğrul
14 06 2016, 11:18
hayırlı olsun. benim araçda 9500 km de paylaşman iyi oldu

sekiporal
14 06 2016, 14:31
arkadaslar volkswagenim üzerinden randevu alırsanız %10 indirim yapıyorlar. 600 demişlerdi 540 tl aldılar 2015 model 1,4 tsi 15,000 bakımı için. bilginiz olsun.

bazlambac
26 06 2016, 01:08
B6 passat variant 120 bin bakimina gidecegim. Henuz 115 bin oldu ama yag falan degisimi geldi. Gitmisken 120 bin bakimi yaptirayim diyorum. Bursa dogusta. Kac tl tutar hicbir bilgim yok. Bilgisi olan yazabilirmi arkadaslar. Birde neler degisiyor bilgisi olan varmi?
Simdiden tesekkurler.

Tnsblgn
26 06 2016, 10:06
10bin mi? 15 olmasın o?

London
28 06 2016, 14:47
Merhaba Arkadaslar.
B6 Passat variant 2.0 TDI 170 DSG icin agir bakim yaptiricam Bursada.Servis 2000 tl civari olur dedi .Triger kayisi ve servis hizmeti olarak.(triger degisimi,yag ve yag filtresi,mazot filtresi ve polen filtresi).Sizce bu fiyat normalmi.Tavsiyeleriniz nedir Bursa civari icin.

snstan
28 06 2016, 14:52
Merhaba Arkadaslar.
B6 Passat variant 2.0 TDI 170 DSG icin agir bakim yaptiricam Bursada.Servis 2000 tl civari olur dedi .Triger kayisi ve servis hizmeti olarak.(triger degisimi,yag ve yag filtresi,mazot filtresi ve polen filtresi).Sizce bu fiyat normalmi.Tavsiyeleriniz nedir Bursa civari icin.
söz konusu servisse normal bana göre hayati parçaların triger gibi kesinlikle serviste değilmesi gerekir verdiğiniz fazla parayla kafanızı yasyığa rahat koyardınız

mehmetkara
28 06 2016, 16:56
arkadaslar volkswagenim üzerinden randevu alırsanız %10 indirim yapıyorlar. 600 demişlerdi 540 tl aldılar 2015 model 1,4 tsi 15,000 bakımı için. bilginiz olsun.

benden 620 tl aldı tamas, demekki kafalarına göre takılıyorlar. randevumud internetten almama rağmen sadece işçilik ücretinde %3 indirim var dediler

alikemal
28 06 2016, 21:37
benden 620 tl aldı tamas, demekki kafalarına göre takılıyorlar. randevumud internetten almama rağmen sadece işçilik ücretinde %3 indirim var dediler
Öyle hocam ben ankarada sordum 600 tl dendi 530 TL'ye yaparız dendi Konya Gökmene 560 TL'ye yaptırdım sabit fiyat anlayışı yok.

iskoc
29 06 2016, 15:47
b8 passat tsi 30.000 602 tl vosmer

Sessizlik
29 06 2016, 16:35
30.000 KM Bakımı + ön iki fren balata değişimi her şey dahil yetkili servis 850 TL'dir.Full life devam ediyor diye gittim.Seneye beni zor bulurlar.

erdal koyuncu
26 08 2016, 11:12
Aracıma tüm bakımlarını yaptırmak istiyorum 280000 km 1.9 TDI otomatik. Bana ne kadara maliyet olur bilgi vere bilimisiniz arkadaşlar rica etsem.

snstan
26 08 2016, 13:37
2 gün önce opat otomotivde 105 km bakım yaptırdım 460 tl tuttu ve fren hidroliği değişti 80 tl askı rotları değişti 2 adet işçilik dahil 230 tl toplam 770 tl fiyat çok fazla gelmedi bana araç 2010 1.4 tsi dsg

ilkemutluer
26 08 2016, 21:35
Bugun Isparta Basaranda 4. Yil bakimi yapildi. Km.39000 de bakim+bujiler degisti. Zubizu indirimi aldim yuzde 16. Toplam bakim 634 tl tuttu. Disarda yaptirsan 400 den assagi olmaz. Servis danismanin Hulusi Kahraman abi. Gidecek olursa īlke hocanin selami var dersiniz cok yardimci oluyo iyi bi insan. Herkese saygilar...

SM-G800H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ismailK
27 08 2016, 23:31
B6 2006 235000 binde aracım sabahları marşda sess yapıyor ve bazen sente yapıyor galiba konumlayıcı ve zincirin artık değişmesi gerekiyor sanırım bursa da wv den anlayan ve fiyatını abartmayan servis önerisi olan varmı

Baltax
28 08 2016, 12:34
120bin km de yağ ve tüm filtreleri değişti ve arka amortisorün parçalanmış lastikleri yenilendi. Sekçuk usta 330 ₺ ye çıkarttı bizi sağolsun.

ozgurozbek
29 08 2016, 11:50
2011 B6 passat variantım için 75.000 km bakımı arka balataların değişimi dahil 440 TL tuttu
ankara bilim oto Nazım abi
aynı bakım için balata hariç 532 TL dedi Doğuş

ebpalamutoglu
29 08 2016, 12:07
aracımı 15 bin bakımı için servise bırakıcam, ne kadar sürdüğü hakkında bilgisi olan arkadaslar varmı
ikame araç istemek gerekir mi?

zgbayraktar
30 08 2016, 16:15
perşembe günü 30.000 km bakımı için ACARLAR OTO ya gideceğim 774 tl dedi bakalım bir kaç sorun daha var nasıl halledebileceklermi ?
bu arada REKOR OTO internet indirimi ile 696 tl dedi
aracıımın debriajı bazen dipte takılı kalıyor ön kaput açılınca sol tarafta bir plastik parçaya takılıyor sol cam inerken gürültülü bir şekil iniyor bazen çalışmakta zorlanıyor
bakalım bunlardan kaçı için ilem yapılacak

DRAGER
30 08 2016, 17:53
b8 1.4 tsi 125 ps 15000 bakımı yaptıran ne kadar verdi acaba

srcn09
30 08 2016, 18:08
perşembe günü 30.000 km bakımı için ACARLAR OTO ya gideceğim 774 tl dedi bakalım bir kaç sorun daha var nasıl halledebileceklermi ?
bu arada REKOR OTO internet indirimi ile 696 tl dedi
aracıımın debriajı bazen dipte takılı kalıyor ön kaput açılınca sol tarafta bir plastik parçaya takılıyor sol cam inerken gürültülü bir şekil iniyor bazen çalışmakta zorlanıyor
bakalım bunlardan kaçı için ilem yapılacak

Florya Mez sana ters olacak abi ama müsait zaman yaratırsan Mez 'i tavsiye ederim. benimle birliklte Forumumuzun ismini verince extra indirim yapıyorlar :)

zgbayraktar
30 08 2016, 18:39
Ne kadar olur bi fiyat alayim

General Mobile 4G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

keyloger
09 09 2016, 18:48
Merhaba 2014 1.6tdi passat aracıma bugün yıllardır güvendiğim ustaya 45000km bakımını yaptırdım.
Mobil 5-30 esp formula 4.5lt 125tl
Hava, yağ, polen ve mazot filtreleri değişti, işçilik dahil 140tl verdim.

Allochthonous
11 09 2016, 14:32
bende aranıza 2016 model 1.4 tsi 125hp passat ile katıldım. Aracı 2.el al aldım 10.000km de. sanırım 15bin kmde ilk bakımına götürmem gerekecek. İlk serviste neler yapılıyor birde ortalama ücreti ne kadar bilen varsa sevinirim.

zgbayraktar
12 09 2016, 06:06
Cuma günü servise gidecektim 30 bin bakımı için cenazem olduğu içi yine gidemedim

General Mobile 4G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

kitbuka
20 09 2016, 23:06
Kaliteli parçalarla bakım dışarıda yapılabilir, tabiki garanti dolduktan sonra:)

ozguraltuntas
09 10 2016, 00:12
Merhaba,
2012 1.6 TDI 115.000 bakımında neler değişmelidir? Araç ağır bakım geçirmiştir. Ön diskleri ve balataları da değiştirirsem fiyat çok yüksek olur mu?

ATTKEMAL
09 10 2016, 00:37
Ben dün 30bin bakimini b8 icin 535 tl ye yaptirdim internetten randevu aldim %10indirm yaptilar