PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Passata Kardeş : POLO 6R

Sayfa : 1 [2]

Passait
11 10 2015, 23:38
Düz vites olmasın bu sefer ama :)))

Ahahaha tööövbe birdaha bulaşmam düz vitese [emoji4][emoji4][emoji4]

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

SELÇUK
11 10 2015, 23:46
Ahahaha tööövbe birdaha bulaşmam düz vitese [emoji4][emoji4][emoji4]

Bu arada e kasanında videolar dönüyor nette

https://www.youtube.com/watch?v=jFLuI8LzjIs

https://www.youtube.com/watch?v=TU5uXIHfqyk

https://www.youtube.com/watch?v=KCHeswihfsI

Passait
12 10 2015, 00:03
Bu arada e kasanında videolar dönüyor nette

https://www.youtube.com/watch?v=jFLuI8LzjIs

https://www.youtube.com/watch?v=TU5uXIHfqyk

https://www.youtube.com/watch?v=KCHeswihfsI

Alacam dediğim bütün arabalar kasa değiştiriyor yakında.İlk çıktığında da alınmaması gerektiğini düşünürsek 1-2 sene ne yapıcaz bilmiyorum walla.

Can
12 10 2015, 00:34
Can Bende bu aralar yada yakın zamanda 5.20 i yada E 180 bakıyorum BMW kasa değişimi 2016 kesin gibi E 180 için var mı bir duyumun ? Yada bayi ile görüştün mü ?

E180 de önümüzdeki sene içinde çıkıp 2016 sonu piyasaya çıkar abi. Türkiyeye gelmesi etmesi tabi. İlk sene alınmaz zaten biliyorsun bebeklik hastalıkları.. İki araç içinde aynı şey geçerli,ilk gelen F10 larda çok sorun yaşadı insanlar. Arabayı almanın en güzel zamanı kasa değişiminden önceki sene bence. ..

Passait
12 10 2015, 00:38
E180 de önümüzdeki sene içinde çıkıp 2016 sonu piyasaya çıkar abi. Türkiyeye gelmesi etmesi tabi. İlk sene alınmaz zaten biliyorsun bebeklik hastalıkları.. İki araç içinde aynı şey geçerli,ilk gelen F10 larda çok sorun yaşadı insanlar. Arabayı almanın en güzel zamanı kasa değişiminden önceki sene bence. ..

Aslında sorunsuzluk adına en doğru zaman haklısın Can.Yeni kasalar 3-5 yukarı olur ama güzel bir kasa gelirse pişman olmaktan korkuyorum bakalım ne yapıcaz :)

Can
12 10 2015, 00:40
Aslında sorunsuzluk adına en doğru zaman haklısın Can.Yeni kasalar 3-5 yukarı olur ama güzel bir kasa gelirse pişman olmaktan korkuyorum bakalım ne yapıcaz :)

Daha güzel olacağı kesin,sonuçta Mercedes ve BMW den bahsediyoruz abi ama işte sonu yok bunun,kendine bir şekilde yedirmen lazım :alk

SELÇUK
12 10 2015, 00:48
Alacam dediğim bütün arabalar kasa değiştiriyor yakında.İlk çıktığında da alınmaması gerektiğini düşünürsek 1-2 sene ne yapıcaz bilmiyorum walla.

Aslında yeni 7 kasaya bakınca bmw deki değişim mercedese göre daha az olacak gibi en azından dış tasarım olarak.
E kasa ise c ile s arasında bir model olacak içi de güncel kasaya göre epey farklı.
Eğer 1-2 sene içinde elden çıkarılmayacaksa uzun vadede şuan alınacak araç pek üzmez gibi.

Passait
12 10 2015, 01:01
Daha güzel olacağı kesin,sonuçta Mercedes ve BMW den bahsediyoruz abi ama işte sonu yok bunun,kendine bir şekilde yedirmen lazım :alk

Aslında yeni 7 kasaya bakınca bmw deki değişim mercedese göre daha az olacak gibi en azından dış tasarım olarak.
E kasa ise c ile s arasında bir model olacak içi de güncel kasaya göre epey farklı.
Eğer 1-2 sene içinde elden çıkarılmayacaksa uzun vadede şuan alınacak araç pek üzmez gibi.

Artık bir karar vericem ya gözümü kapatıp 5 serisi alıcam yada arabaya biraz daha binip beklicem.Bu sefer Alacağım arabaya min.3 sene binerim diye düşünüyorum onun için doğru bir karar vermem lazım.

Zafer Yet
12 10 2015, 18:18
Maşallah...

Emre_4758
12 10 2015, 18:32
Aslında toplanıp bir girişsek araçlara fena olmaz. Sercanların site müsaitti ama o da firari uzun zamandır.
Ya ben de tomarla ürün aldım hiç kullanma fırsatım olmadı daha cila ve ipa ve qd kullandım sadece diğerleri duruyor bir temizlik buluşması yapılmalı hem sizin ve Sait abinin araçları da kodlamış oluruz ?

passatonr
12 10 2015, 19:23
Ya ben de tomarla ürün aldım hiç kullanma fırsatım olmadı daha cila ve ipa ve qd kullandım sadece diğerleri duruyor bir temizlik buluşması yapılmalı hem sizin ve Sait abinin araçları da kodlamış oluruz ?

Ben varim Emre hazirim!:))

Passait
12 10 2015, 23:03

Ben dünden hazırım :)

SELÇUK
20 10 2015, 00:17

Baban aramasın gene :)

Emre_4758
20 10 2015, 01:02
Baban aramasın gene :)
Yok aramaz abi :D

SELÇUK
31 10 2015, 16:56
Yok aramaz abi :D

İnşallah [emoji2]

hsngencer
31 10 2015, 19:48
konuyu baştan sona okudum ve inceledim.şahsi görüşümdür arkadaş muhakkak ne yaptığını daha iyi biliyordur.ancak aracla biraz fazla oynanmiş gibi.cok orjinalligini bozarsaniz cok sıkıntı cıkartır bence.

Can
31 10 2015, 21:50
konuyu baştan sona okudum ve inceledim.şahsi görüşümdür arkadaş muhakkak ne yaptığını daha iyi biliyordur.ancak aracla biraz fazla oynanmiş gibi.cok orjinalligini bozarsaniz cok sıkıntı cıkartır bence.

Yaylar haricinde (ki onlada TÜV onaylı Alman malı Vwnin oem parça tedarikçisidir) hiç bir parça orjinal harici kullanılmadı. Orjinallik demek bomboş arabayı alıp jant kapaklarıyla gezmek demekse o ayrı konu tabi,bana göre orjinallik bu :) Teşekkürler yinede yorum için :)

pilatus
24 02 2016, 08:37
merhaba. benim 2015 jettam var. senin kapı eşiklerinden nerede bulabilirirm.

Can
24 03 2016, 22:01
...........

passatonr
24 03 2016, 22:26
...........

.....................:içki:içki

passatonr
24 03 2016, 22:40
...........

Can tekrar soyle bir gezindim konunda da masallah tan baska hicbirsey bulamadim diyecek. Var mi yenilikler ?

ozgurcan
25 03 2016, 10:53
Valla mükemmel bir paylaşım. Maşallah demekten başka birşey düşmüyor :).. Emeğe değmiş
Bende bugün Cc yi teslim alıyorum havaların güzelleşmesiyle bende başlamayı düşünüyorum ufak tefek:))..

Sent from my iPhone using Tapatalk

kaanbjk25
27 03 2016, 22:53
Gülegüle kullanın