PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : İstanbul Anadolu Yakasında VAG kodlama yardım?



Mehmetmt
25 01 2014, 09:22
Arkadaşlar Kablom var 12.12 versiyon fakat sakatlık çıkmasın diye bağlamadım.Yardım edebilecek arkadaşlar varsa görüşüp beraber yapalım. 2 - 3 özellik açmak istiyorum sadece.Kablosu olmayıp kodlamadan anlayan arkadaşlara kablo kullanımı ücretsiz :)

Mehmetmt
25 01 2014, 10:12
biri bana" Adres 09 [Merkezi Elektrik] -> Fonksiyon 07 [uzun Kodlama] -> Byte 12 Bit 2 kapatiyoruz ve Byte 17 Bit 5 i aktif ediyoruz" burdaki byte ve biti nasıl değiştiriceğimizi ve nerede olduğunu söyleyebilirmi rica etsem :)

srcn09
25 01 2014, 10:41
nerede derken zaten kendiniz yazmışsınız nerede olduğuu :D

Dark975
25 01 2014, 11:05
biri bana" Adres 09 [Merkezi Elektrik] -> Fonksiyon 07 [uzun Kodlama] -> Byte 12 Bit 2 kapatiyoruz ve Byte 17 Bit 5 i aktif ediyoruz" burdaki byte ve biti nasıl değiştiriceğimizi ve nerede olduğunu söyleyebilirmi rica etsem :)


Ana ekrana select control module'e basıyorsun. Açılan pencerede 09 nolu modulu seçiyorsun. Yeni açılan pencerede Coding-07 tuşuna basınca karşına alttaki ekran çıkıyor. Byte 17 de bu ekrandakinin 5 ilerisi.

Mehmetmt
25 01 2014, 11:48
Ana ekrana select control module'e basıyorsun. Açılan pencerede 09 nolu modulu seçiyorsun. Yeni açılan pencerede Coding-07 tuşuna basınca karşına alttaki ekran çıkıyor. Byte 17 de bu ekrandakinin 5 ilerisi.
Cok tesekkur ederim cozdum sayende saolasin.