PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Bugüne kadar kaç kaza yaptınız ?



derde0
03 12 2013, 18:33
Merhaba passatdaşlar. Bugüne kadar kaç kaza yaptınız büyük kazanız varmı ?

Passatcc
03 12 2013, 20:33
Ufak tefek sürtmeler , dokunmalar dışında , orta derece bir tek kazam oldu . 2008 yılında iş için Konya'ya gittiğimde , kırmızı ışıkta dururken arkadan bir "doğan görünümlü beyaz şahin" gelip uzunca bir fren sesinden sonra duramadı çarptı.Gelişini ve çarpışını aynadan izledim , önüm doluydu kaçamadım.:) O zaman Mondeo vardı bende , tampon değişti bagaj kapağı boyandı. Şahini çekici götürdü sanırım olay yerinden , ne kadar yağı suyu varsa boşalttı oraya , ön kısmı kötüydü..

Cana zarar gelmedi diye teselli ettik kendimizi işte.

kvaconi
03 12 2013, 22:07
yaptınmı tam yapıcaksın benim gibi tıra bodoslama girdim .tırın biri vırajlı bir yolda açıktan alarak benim yoldan gelmeye kalkmış akıllı o sırada aracıda arıza yapmış ve benim yolumda arızalı bir şekilde duruyor yanındanda başka bir tır yani kendi yolunda devam edrken yokuş aşagıda ben vıraja giriyorum ve en fazla iki far olması gerekirken yolda dört adet farla karşılaşınca araçlar birbirini sollamaya çıktı dedim hiç yapılmaması gereken bir yerde başka bir seçeneğim olmadığı için frene basınca o hızla araba fırıldak gibi dönmeye başladı sunuç araba pert çok şükür bize bir şey olmadı . tır şöförü kazadan ziyade benim aracı uçan daire sanmış , ödüm b....ma karıştı demişti epey gülmüştüm.allah hepimizi kazadan beladan cezadan korusun arkadaşlar.

passatonr
03 12 2013, 22:44
Çok şükür allahım etmesin büyük bir kazam olmadı. Genelde bana çarptılar ama kayda değer büyük ölçüde bir kazaya sebep veya neden olmadım.

Dikkatli olalım arkadaşlar dikkatli...

erharp32
03 12 2013, 22:52
istanbul ümraniye buyaka ikea kapalı otoparka aracı koydum alışverişe gittim. yaklaşık 3 saat sonra döndüğümde aracıma önden bir landrover freelanderın çıktığını ve öylece durduklarını gördüm. araç sahibi anos falan geldi bi bayan. ben çıkmadım dedi ama durum ortada idi. neyse karşılıklı kaza tespit raporları tuttuk ve ertesi gün kartal doğuş oto ya ön panjuru değiştirmeye gittim. görevli ile aracı kontrol ederken bir baktık ki aracımın arka sol tamponunda da hasar var krom çıta kırılmış ve boya kalkmış hepsi o. o zaman dedim ki kadının dediği doğru aracıma arkadan çarpmışlar ve aracım öndeki landrover in altına girmiş. İkea ya git güvenlikçilerle cebelleş ve sonunda güvenlik kam kayıtlarına baktık ki bi fiesta arka arka bana çarpmış ve aracım öne doğru ivmelenmiş. Sonuç toplam 1000 tl ye ön panjur değişti arka tampon krom çıta değişti ve arka tampom boyandı vw yetkili srvisinde. Çok şükür ki kaporta aksamında hiçbir şey yoktu. Olan bizim kaskoya oldu... O fiestayı bi elime geçirsemmmmm....

Taner Göde
04 12 2013, 12:29
Sadece 1 tane büyük kaza, o da gözbebeğim PASSAT'ımla...

KAZA YAPTIM. 2 HAVA YASTIĞI AÇILDI. PASSAT'IM ONARILDI (GÜNCEL). (http://forum.donanimhaber.com/m_49246683/tm.htm)

eengfd
04 12 2013, 12:52
Market otoparkında önceki aracım daha yeni iken 34 plakalı ve her tarafı vuruk bir Renault19 parktan çıkarken gözümün önünde aracıma çarptı, tamponu ve çamurluğu ezdi. A.O.Ç'de yokuşta aracın içerisinde beklerken arkadan bir araç gelip çarptı, bu aracın sürücüsü çocoğunu araçta bırakıp bir yere gitmiş, çocuk el frenini indirmiş, benim araç olmasaydı daha uzun menzilde çocuk yaralanabilirdi.

eengfd
04 12 2013, 12:53
Kazalar genelde başkalarının dikkatsizlikleri ile oluyor ve can sıkıcı hal alıyor. Benim önceki iki aracımın birine Çorum'lu bir kamyonet çarptı diğerine Aksaray'lı bir kamyon bilinçsizce üstüme dalacakken zor bela kaçtım, her iki olayda Ankara'da şehir içerisinde oldu. Yabancı plakalar yol bilmeyince dikkatleri daha çok dağınık oluyor. Allah hepimizi kazalardan korusun.

mmcakmak
04 12 2013, 14:50
Çok şükür benim de kendi kazam yok. Ancak biri yandan ve biri arkadan, ikisinde de ben arabadayken vurdular. Biri jetta5 sol arka kapı sacı değişti. Diğeri passatım, trafikte arkadan vuran arabanın önü dağılıp radyötür madyötör neredeyse motora kadar girdi (2000 öncesi seat ibiza) bende sadece plaka eğildi, tamponda plaka bölgesinin etrafındaki 40-50 cm lik alanda bir iki çizik, yaptırmaya bile değmez dedim kullanıyorum öyle. Biz Volkswagen ve Passat kullanıcıları dikkatli şöförleriz sanırım. Kendimizde bişey yok, başkalarından kaynaklı problemler. Allah nazarlardan saklasın. :) Herkese bol keyifli kazasız sürüşler.