PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Pasta - Cila Uygulamasında kullanılacak PEDler.



BurakD.
15 11 2013, 12:40
merhaba arkadaslar, gecenlerde asagidaki urunu aldim ve uzerinde de aynen fotografta gorunen yün pedi geldi. bu ped ile dairesel çizikler için pasta uygulaması yapılabilir mi? yoksa farklı bir ped mi tercih etmeliyim.
bilgilendirme için şimdiden teşekkürler.

13368

nova730
15 11 2013, 13:19
burak genelde makinelerle gelen yün pedler pek iş görmez. durumu çook ağır durumda olan araçlarda kullanabilirsin ama. yün ped aşındırıcılığı çok fazladır. bunun için lake country ped bakman daha doğru olur.

sana aşağıdaki 3 ped yeter ilk aşamada.
1. cutting pad (sert pasta pedi) Lake Country - CCS Orange Light Cutting Pad - Lake Country - CCS Pads - Machine Polishing Pads - Clean Your Car (http://www.cleanyourcar.co.uk/machine-polishing-pads/lake-country-ccs-pads/lake-country-ccs-orange-light-cutting-pad/prod_276.html)
2. polish pad (daha yumuşak, ince pasta yapmak için) Lake Country - CCS White Polishing Pad - Lake Country - CCS Pads - Machine Polishing Pads - Clean Your Car (http://www.cleanyourcar.co.uk/machine-polishing-pads/lake-country-ccs-pads/lake-country-ccs-white-polishing-pad/prod_271.html)
3. finish pad ( en yumuşağı, hare vs. gidermek için) Lake Country - CCS Black Finessing Pad - Lake Country - CCS Pads - Machine Polishing Pads - Clean Your Car (http://www.cleanyourcar.co.uk/machine-polishing-pads/lake-country-ccs-pads/lake-country-ccs-black-finessing-pad/prod_272.html)