PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Vag Com 11.11.3 Hata



GokayB
19 10 2013, 21:08
Arkadaşlar kabloyu bağlıyorum. Sistem kablomu görüyor. Fakat Vag Com 11.11.3 kullanıyorum. Bir türlü işlem yapamıyorum. Ve bana alttaki hatayı veriyor.
Paylaşılan resim wDdA1.png - hızlı resim yükle | resim yükle | hızlı resim | resim upload | fotoğraf yükle | çoklu resim yükle | resim yükleme ve paylaşma sitesi (http://www.hizliresimyukle.com/image/oRit)
Yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden çok teşekkürler.

kanser51
19 10 2013, 22:03
Hocam muhtemel sebepler;

1. Aracınıza bağladınız fakat kontağı yarım açmadınız...
2. Usb kablonuzu tanıtmanıdınız...

GokayB
19 10 2013, 22:07
BEn görebiliyorum. Acaba yanlış bişey mi yaptım ki,
linki,
http://www.hizliresimyukle.com/images/2013/10/19/wDdA1.png
bir daha denermisiniz?

kanser51
19 10 2013, 22:21
Tamam hocam net kaynaklı bir problemdi gördüm cevap yazdım ama siz yüklerken nasıl bir yol izlediniz...

GokayB
19 10 2013, 22:34
Yazılımı yüklerken diyorsanız direkt installer dosyası vardı kablonun 11.11.3 onu kurdum. Kontrol ettiğimde kablo görünüyor.

kanser51
19 10 2013, 22:37
11.11.3 normalde usb sürüsünü otomatik kurmaz Bilgisayarım/Özellikler/Aygıt Yöneticisinden bakın bir eğer Rosstech diye başlayan ve başında sarı ünlem olan donanım var ise üzerine gelip tıklayın sürücü güncelle diyip veri yolu olarak CD yi gösterin eğer bunlarıda yaptı iseniz aracınızın kontağını yarım açmanız gerekiyor...

GokayB
19 10 2013, 22:59
Sürücü kısmında ünlem yok. Ve aracın kontağı yarım açık deniyorum programı kullanmayı fakat bana bu hatayı çıkartıyor.

kanser51
19 10 2013, 23:03
Enterasan hocam işletim sistemi Windows 7 mi yoksa Windows 8 mi?

mehmetmert
19 10 2013, 23:06
Benim bozuk 12.10.3 kabloda aynen boyle yapiyor...
Araca takmadan test yap dedigimde hersey ok araca baglanilmadi diyor...
Araca bagladigimda da bu hatayi veriyor.Benim kablom cop oldu bu yuzden...

XT615 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

GokayB
19 10 2013, 23:26
Windows 7. Durup dururken bozulurmu bu kablo.

GokayB
19 10 2013, 23:27
Benim bozuk 12.10.3 kabloda aynen boyle yapiyor...
Araca takmadan test yap dedigimde hersey ok araca baglanilmadi diyor...
Araca bagladigimda da bu hatayi veriyor.Benim kablom cop oldu bu yuzden...

XT615 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Aynen öyle. Kablo listede görünüyor. Fakat araca bağlayıp işlem yapmak istediğimde ekteki hatayı veriyor.

kanser51
19 10 2013, 23:46
Bozulmaması lazım en son ihtimal eger bilgisayar nete baglı iken işlem yaptıysanız belki program kendini update etmiştir...

GokayB
19 10 2013, 23:48
Hayır yapmadım.

GokayB
19 10 2013, 23:49
Peki kablonun çalışıp çalışmadığını nasıl anlarım. Başka bir yöntemi varmı.

mehmetmert
20 10 2013, 00:46
Bozulmaması lazım en son ihtimal eger bilgisayar nete baglı iken işlem yaptıysanız belki program kendini update etmiştir...

uptade etse aygıt yöneticisinde hiçbir şekilde rosstech yazmaz,yazıyorsa etmemiştir ...
Başka bir yöntemde bilmiyorum...

GokayB
20 10 2013, 00:53
Çok teşekkür ederim.

GokayB
20 10 2013, 21:45
Arkadaşlar yok mu bana yardım edebilecek arkadaş?

alnescafe
20 10 2013, 22:06
ARKADAŞIM senin kablon yada araba yazılımın da sorun var cıkan uyarı ekranında yazılanların tr cevirisi .................Arayüz durumu = 99
Hazır Değil Arabirim!
Seçilen Olası COM Port
Içinde tıkaçla değil Arabirim
K-Line Stuck
Firmware güncelleme gerekli ( bu herseyi anlatıyor)

Daha fazla bilgi için
Seçenekler Ekranda TEST kullanın................bunlardır..........
Arkadaşlar kabloyu bağlıyorum. Sistem kablomu görüyor. Fakat Vag Com 11.11.3 kullanıyorum. Bir türlü işlem yapamıyorum. Ve bana alttaki hatayı veriyor.
Paylaşılan resim wDdA1.png - hızlı resim yükle | resim yükle | hızlı resim | resim upload | fotoğraf yükle | çoklu resim yükle | resim yükleme ve paylaşma sitesi (http://www.hizliresimyukle.com/image/oRit)
Yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden çok teşekkürler.

GokayB
20 10 2013, 22:15
Test olumlu sonuç vermiyor.

alnescafe
20 10 2013, 22:38
Test olumlu sonuç vermiyor.

lettopda bulunan yazılımı yani kablo yazılımını sil yeniden tanıt olmazsa.lettobunbaşlat menüsü tıkla tüm prograları tıkla donatıları tıkla sistem geri yükleme noktasın tıkla gir acılan sayfada farklı geri yükleme noktası sec kutucuna tıkla (kabloyu ilk tanıttığın tarih hatırlıyorsan) kablonun yazılımından öceki tarihe geri yükle kabloyu tekrar tanıt dene buda olmazsa ....servise götür aracı arac yazılımını güncellettir buda olmazsa at gitsin kabloyu yenisini al.

GokayB
20 10 2013, 22:40
:) Çok saol.

alnescafe
21 10 2013, 02:26
sende sağol................
:) Çok saol.

fevzikeles
09 11 2013, 08:58
arkadaşım düzgün tanıttıysan izlenecek yol var diye biliyorum .önce soketi araca tak anahtarı aç aracı çalıştırmadan sonra usb yi tak. bende aldığımda böyle hata veriyodu satıcıyı aradım bu şekilde tarif etti . yaptım şimdi sorun yok.

GokayB
09 11 2013, 09:27
Arkadaşlar bir kablonun bozulduğunu nasıl anlarız?

fevzikeles
09 11 2013, 12:09
elektronik tamiri yapan birisi ölçerse sanırım anlar

GokayB
09 11 2013, 12:12
Bence bilgisayara bağladığımız zaman anlaşılır ama nereye ve nasıl bakmamız gerek. Şu internetten yanlışlıkla güncelleme yapıldığı zaman kablo bilgisayarda nasıl görünüyordu?