PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Sürücü Destek Sistemi Tuşu Arızası



Gladness09
18 10 2013, 19:58
Merhaba arkadaşlar, herkese iyi bayramlar.Bu sabah bayram tatilini kısa kesip memleketten döneyim dedim.Erkenden kalkıp mavi yıldırımı kapı önüne çekip yükledim, daha sonra biraz ileri yol kenarına park ettim.Kahvaltı yapıp tekrar çıktım, kontağa bastım motor çalıştı 2 - 3 sn. sonra sustu.Bilgi ekranında önce Sürücü Destek Sistemi Tuşu Arızası hemen sonra Arıza: Frenler yazdı.Birkaç kez denedim sonuç değişmedi. Wolksvagen acil yardımı aradım telefonla yönlendirdiler, yedek anahtarla da denettirdiler malesef yine sonuç aynı.Telefonda verilen bilgiye göre immobilizer sisteminde problem varmış anahtarların araca tekrar tanıtılması gerekiyormuş.Daha önce yayaşan veya durum hakkında bilgisi olan var mı arkadaşlar?Bilgilendireceklere şimdiden teşekkürler.

Sinankaya
07 12 2020, 17:00
Kardesim bu konu ile.gili ne yaptınız ayni sıkıntı bende de var
Yardimci olurmusun

Mustafa43
17 11 2023, 00:53
Arkadaşlar bu uyarıyı arabayı sabah ilk çalıştırdığımda sürekli alıyorum. Bütün göstergeler hareket ediyor. Uyarı lambaları yağ uyarısı fren sistemi arızası uyarısı veriyor. Çalışınca gidişinde bir sıkıntı yok ama Bazen araba çalışmıyor. Çözüm bulan var mı. Yardımcı olursanız sevinirim

ŞABAN GÜZEL
01 01 2024, 11:42
Merhabalar. Arabam skoda octavia sabahları ilk çalışma anında çalışmıyor.Ekrana fren, sürücü tuşu arızalı diye yazı çıkıyor.Arıza ışıklarının hepsi yanıyor,sinyaller çalışmıyor.Sizin arızalarla benzerlik gösteriyor.Bize nasıl yardımcı olabilirsiniz.