PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Ön Cam "Ağlama" Sileceği (Tüm modeller)



VW_Passat
24 02 2011, 01:06
- Volkswagen Passat / Passat Variant 3C B6 ve B7
- Volkswagen Passat CC
- Volkswagen CC

Ön Cam "Aglama" Sileceyi,

Variant, Sedan veya Passat CC´de ön Cam Silgec suyunu kullandikmi Yukaridan asagiya dogru bir su akiyor, iste onu silmek icin Silgec kolu "0" konumunda oldugu halde 6 saniye sonra Silgec tekrar calisiyor ve o suyu siliyor ! Tabiki bunu Hareket halinde yapiyor. Arac dururken "Aglama" silecegi calismiyor.
Kaynak: ©Passat Türkiye


Kodlama icin;

Adres 09 [Santral Elektrik] -> Fonksiyon 07 -> Silgec Ünitesi -> Byte 1 -> Bit 3´ü aktif ediyoruz

http://img46.imageshack.us/img46/7040/wischer1.jpg
http://img293.imageshack.us/img293/2862/wischer2.jpg

Calisma Hali (Görüntülü) [Video & Resim @VW_Passat´a aittir]

http://www.youtube.com/watch?v=cF__dmbObCE&feature=player_embedded



[U]NOT: Lütfen Kodlamadan önce eski Kodlariniz bir yere Not etmeyi unutmayin !

srcn09
01 02 2012, 20:37
Demin bende aktif ettim bu özelliği ama alışmak lazım durdu durdu 1 dakika sonra birden silecek çalıştı dedim kolum mu çarptı acaba :)))

VW_Passat
01 02 2012, 20:52
Demin bende aktif ettim bu özelliği ama alışmak lazım durdu durdu 1 dakika sonra birden silecek çalıştı dedim kolum mu çarptı acaba :)))

Sercan özellik hareket halinde calisiyor tabiki :). Arka Silgec aglama gibi degil yani, Arka silgec aglama durdugu yerde calisiyor iken ön Cam aglama sadece hareket halinde 1x defa daha siliyor :)

srcn09
01 02 2012, 20:53
Sercan özellik hareket halinde calisiyor tabiki :). Arka Silgec aglama gibi degil yani, Arka silgec aglama durdugu yerde calisiyor iken ön Cam aglama sadece hareket halinde 1x defa daha siliyor :)

Durduğu yerde çalıştı Yasin bizim arabada az önce :)

VW_Passat
01 02 2012, 20:55
Durduğu yerde çalıştı Yasin bizim arabada az önce :)

Allah allah benmi yanlis biliyorum acaba ??? Bende durdugum yerde hic calismadi cünkü :))

srcn09
01 02 2012, 20:55
Allah allah benmi yanlis biliyorum acaba ??? Bende durdugum yerde hic calismadi cünkü :))

Durduğu yerde tam 1 dakika sonra devreye girdi bende neden çalışmıyor diye düşünürken bir anda çalıştı :)

drkayzer
01 02 2012, 20:58
Hmm ilginç bir özellikmiş her ne kadar pek anlamasam da ;)

VW_Passat
01 02 2012, 21:00
Hmm ilginç bir özellikmiş her ne kadar pek anlamasam da ;)

Birde arka cam aglama silecegi var, o daha da güzel :)))

Cornelius
02 02 2012, 02:18
Yaw yasinim yazın açayım abi şu özelliği dedin de ben açtırmadım..pişman oldum keşke onuda açsaydın..yoğun yağmurda gerçekten o akan 1 damla adamı gıcık ediyor

VW_Passat
02 02 2012, 11:10
Yaw yasinim yazın açayım abi şu özelliği dedin de ben açtırmadım..pişman oldum keşke onuda açsaydın..yoğun yağmurda gerçekten o akan 1 damla adamı gıcık ediyor

Bu yaz acariz abi problem degil, sen iste yeterki :))

srcn09
03 02 2012, 16:46
Yasin dediğin gibi sistem hareket halinde çalışıyor acaba ilk kodladım diye göstermelik mi çalıştı bilmiyorum ama bugün baktım harket halinde hep çalıştı :)

VW_Passat
03 02 2012, 17:50
Yasin dediğin gibi sistem hareket halinde çalışıyor acaba ilk kodladım diye göstermelik mi çalıştı bilmiyorum ama bugün baktım harket halinde hep çalıştı :)

Demekki ben yanilmamisim, hareket halinde calisiyor ön Cam ama arka Cam da durum farkli o durduk yerde calisiyor :)

acı
28 10 2012, 16:09
Vay be bizim 2007 transitte standarttı öyle sonradan uğraşma yoktu :sinir

musk
26 12 2012, 18:01
Arkadaşlar Merhaba,

Bu gün sağolsun Harun arkadaşımdan aldığım kablo ile bir çok kodlamayı yaptım sinyal 3den 5 çıkarma, otomatik cam kapanma, alınabilecek yakıt miktarı, coming home otomatik vs. bunların dışında bir de ön cam ağlama yapmak istedim ancak bunu basaramadım. sırasıyla 09 central elektrik+ fonks07 uzun kodlama tıkladığımda aşağıdaki resimde görülebileceği gibi bu modülde limitli erisim türünden birsey yazıyor ordan byte1 e tıkladığımda ise alta bit falan çıkmıyor. Ben nerde yanlıs yapıyorum acaba? Yardımlarınızı rica ediyorum.
Teşekkürler.

9281

9282

GnomonHelios
26 12 2012, 22:22
İyi günler, ben de Harun arkadaştan aldığım kablo ile bir takım kodlamalar yaptım ama sizin yapabildiğiniz alınabilecek yakıt miktarı ve ağlama sileceği ile rain closing işlerini yapamadım, sanırım bazı araçlarda bu tarz bişey oluyor kodlamaya izin vermiyor, sizde yazan yazının aynısı bende de var, uyarı yazısı çıkıyor sonra ilgili bitleri tiklesem de kabul etmiyor, yanlız sizin fotoda gösterdiğiniz 30 bytle lık kısım santral elektrik ünitesi genel kısmı, orada altta iki seçenek daha var her birisi 3 byte uzunluğunda birisi silgeç ünitesine diğeri de rain closing ile ilgili, bende bu ikisinı tıklayıp uzun kodlama yapmaya çalıştığımda uyarı veriyor, artık uzman arkadaşlarımız bize bu konuda yardımcı olurlar sanırım....


Arkadaşlar Merhaba,

Bu gün sağolsun Harun arkadaşımdan aldığım kablo ile bir çok kodlamayı yaptım sinyal 3den 5 çıkarma, otomatik cam kapanma, alınabilecek yakıt miktarı, coming home otomatik vs. bunların dışında bir de ön cam ağlama yapmak istedim ancak bunu basaramadım. sırasıyla 09 central elektrik+ fonks07 uzun kodlama tıkladığımda aşağıdaki resimde görülebileceği gibi bu modülde limitli erisim türünden birsey yazıyor ordan byte1 e tıkladığımda ise alta bit falan çıkmıyor. Ben nerde yanlıs yapıyorum acaba? Yardımlarınızı rica ediyorum.
Teşekkürler.

9281

9282

dirlik
26 12 2012, 22:50
yanlış kodlayıp bozmayın üniteyi aman diyim ha....

GnomonHelios
26 12 2012, 23:05
Ünitede kodlama yapamadığımızdan istesek de bozamıyoruz zaten :) bilen birisinden bu konuda yardım bekliyoruz....

musk
27 12 2012, 07:26
Merhaba, Haklısınız genel bölüm gözüküyor bu resimde. Zira ordaki diger iki seçenekten birini seçip uzun kodlama tıkladığımda bende de bir hata penceresi açılıyor. Su an ne yazdığı aklımda değil. Dolaysıyle bu kodlamayı yapmak mümkün olmadı. Camları kapatmadan araçtan inmediğimden rain closing i kodlamayı denemedim. Bunun dışında Kalan yakıt miktarı codlaması da ilk yaptığımda bende de hata verdi. Ancak modülü kapatıp tekrar deneyince codu kabul etti ve çalışıyor. Siz de tekrar deneyin bence olacaktır.



İyi günler, ben de Harun arkadaştan aldığım kablo ile bir takım kodlamalar yaptım ama sizin yapabildiğiniz alınabilecek yakıt miktarı ve ağlama sileceği ile rain closing işlerini yapamadım, sanırım bazı araçlarda bu tarz bişey oluyor kodlamaya izin vermiyor, sizde yazan yazının aynısı bende de var, uyarı yazısı çıkıyor sonra ilgili bitleri tiklesem de kabul etmiyor, yanlız sizin fotoda gösterdiğiniz 30 bytle lık kısım santral elektrik ünitesi genel kısmı, orada altta iki seçenek daha var her birisi 3 byte uzunluğunda birisi silgeç ünitesine diğeri de rain closing ile ilgili, bende bu ikisinı tıklayıp uzun kodlama yapmaya çalıştığımda uyarı veriyor, artık uzman arkadaşlarımız bize bu konuda yardımcı olurlar sanırım....

GnomonHelios
27 12 2012, 08:27
Ben defalarca denedim olmadı. Bir kaç gün üst üste bile denemiştim olmadı maalesef. Ara ara bakarım ben. Ek yakıt için zaten bende çıkan seçeneklerde evet hayır mevcut değil gibi şeyler var. Display vs gibi seçenekler yok.

GnomonHelios
11 02 2013, 09:47
Son yazımın üstünden iki aya yakın zaman geçmiş dün denedim sistem kabul etti ağlama sileceği fonksiyonum çalışır hale geldi şükür. Acayip gıcık oluyordumj sileceklerin son bir temizleme hareketi yapmamasına, vosvos nedense CH/LH gibi bu ağlama sileceğini son araçlarda neden otomatik hale getirmemiş anlamış değilim...

Şu ek yakıt gösterge işi de olsaydı bi....

yusuftuna
16 03 2014, 00:29
arkadaşlar paylaşımlarınız için teşekkürler özellikle yasin arkadaşıma sormak istiyorum. kodlamaları yazmadan önce bir yere not edin diyorsun. bu not edilecek kodlamalar hangisidir. işaretlediğimiz kutucuklar mı yoksa orada yazan byre 1 hizasındaki binar kodumu anlamadım. açıklarsanız sevinirim...

AdemPSSTCC
15 03 2017, 02:02
videodaki yer Hanau Dunlop resmen...mezarlığın olduğu sokak...bende Hanauluyum gardaş :)

HARPAGON
15 03 2017, 05:47
videodaki yer Hanau Dunlop resmen...mezarlığın olduğu sokak...bende Hanauluyum gardaş :)
Evet Yasin arkadasimiz Hanau sehrinde oturuyor ama bazi sebeplerden dolayi artik foruma girmiyor. Zaten bu konuya da son mesaj 2014de yazilmis. Ölü bir konuyu hortlatmis oldunuz :)

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

AdemPSSTCC
20 03 2017, 12:56
Evet fark ettim. :) Ben burda yeni olduğum için yeni görüyorum herşeyi. Baya sessiz buralar sanki :))