PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : ankara'da vag com uygulatmak isteyenler



anil_yazici
08 10 2013, 10:09
arkadaslar ankarada vag com ile aracinin ozelliklerini actirmak isteyen arkadaslar varsa ozel mesaj yoluyla irtibat kurarlarsa, bi arkadasima yonlendirebilirim! cuzi bir ucret karsiliginda bu isi profosyonelce yapmakta! hicbir ticari amac gutmemektedir bu mesaj saygilar


Sent from my iPhone using Tapatalk

GHCAN
10 10 2013, 09:37
Arkadaslar Ankara'da is nedeniyle bir ayligina bulunmaktayim.Aracima Zenec2011d almaya ve vagcomu kullanmayi iyi bilen bir isyeri sahibine yaptirmak istedim ve titiz oldugum icin arastirdim ve sonunda Ankara'da tum oto elektrik ve modifikasyoncularin ve tamircilerin orginal parca temininden tutunda kodlamalarini yaptirdiklari tek adresi buldum tanistim ve aracima zenec2011d temiz cihazimi aldim.Kodlamalarida bedava yapti sagolsun.Ankarada veya diger yerlerde bu tip isler dusunenler dusunmeden Vagstore ticari ismiyle anilan yere yaptirabilirler.Isteyenlere iletisim bilgilerini de gonderebilirim.Paylasim da ozellikle bulunmak istedim.

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

erener72
10 10 2013, 12:53
istanbul avrupa yakasında da önceden bu vag com işlerimizi küçük meblalara yapan arkadaşlar vardı,siite üyelerine özel ücretlendirmeli :)