PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Menü dili değiştirilebilir mi



ozyozi
08 10 2013, 08:51
Merhaba,

aracimin menü dili almanca türkçeye nasil çevirebilirim.

oguzhansmsn
08 10 2013, 09:30
b6 lar Türkçe olmuyor.

ozyozi
08 10 2013, 09:39
Yapma ya desene almanca sözlük almak lazim. Teşekkür ederim cevabin için

Can
08 10 2013, 10:46
İngilizceye çevirebilirsiniz.. Direksiyonun sağında bulunan alt üst ok şeklindeki tuşlardan MFA menüsünü bulup o kısımda SPRACHE kısmından dili ENGLISH (UK) olarak seçerseniz anlaışması daha kolay olacaktır..

ozyozi
09 10 2013, 12:23
evet ingilizce seçeneği varmış ona çevirdim