PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : b7 highline donanımlı araç sahiplerinden yardım



adro
09 08 2013, 00:15
exclusive donanımda bir b7 passat alma niyetindeyiz. o yüzden araştırma yağıyorum araçla ilgili.

arkadaşlar highline ve yeni çıkan exclusive donanımda biliyorsunuz %65 karartılmış arka ve arka yan camlar standart. ön yan camlarda ise böyle birşey yok.
arka ve arka yan camları fabrikasyon karartılmış araç sahibi arkadaşlar acaba ön camlara hangi filmi kullandı? bildiğim kadarıyla fabrikasyon karartma yeşil tonda oluyor. bu yüzden ön camlarda kullanılacak malzeme önem arzediyor.

llumar da "AT 35 GN SR HPR (green)" isminde bi film var. sanki yukarıda bahsettiğim araca uygun gibi duruyor.

şuda link : LLumar Cam Filmleri » Teknik Özellikler » Oto Cam Filmleri (http://www.llumar.com.tr/otocamteknik.htm)

bu filmi kullanan var mı? fabrikasyon karartma ile tonu ve rengi tutuyor mu?

deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim.

srcn09
09 08 2013, 00:18
Forumda Mert abi yaptırmıştı arkalara 1 numara önlere 3 numara film yaptırmıştı anca renk uyumunu sağlamıştı benim jetta 'da arkalar orjinal karartılmıl film yaptırmak istiyorum ama sırf bu yüzden çekiniyrum :(

adro
13 08 2013, 22:06
yardım isteğim günceldir :)

adf_
14 08 2013, 03:02
Bu konuyu bende düşünüyorum. En büyük pişmanlığım siparişte bu karartılmış camları iptal ettirmediğimedir. En sevmediğim şey ön ve arka camların farklı tonda olmasıdır. Hatta araştırdım önleride söktürüp karartmak için ton tutmaz dediler öyle bekliyorum.

Passait
14 08 2013, 11:12
Walla şöyle söyliyim.Benim araçta ben işçilikten ve başıma gelenlerden dolayı ziebarttan çok çektim.Ama yaptıkları cam filmi için Komple karatılmışlarında üstüne film çekerek yaptılar ve hiç ama hiç ton farkı yok.