PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : RCD 310 sıfırlama



ozgurcakici
26 05 2011, 01:03
Merhaba,
RCD 310 var aracım da. Radyo kanallarını ayarladım. Ama direksiyondan kanal değiştirdiğimde (all stations seçili menüden) sadece 4-5 kanal arasında değişip kalıyor.
Üzerinde ki Seek/Track tuşuna basınca da aynı şey oluyor. Kafasına göre belirlediği 4-5 kanal arasında gidip geliyor (kayıtlı kanal değil bunlar) Yeni kanal bulmak için otomatik aramıyor. Sadece soldaki yuvarlak potansı çevirerek, manuel ayarlayabiliyorum.

Bunu nasıl düzeltebilirim? Menü/set-up taki tüm ayarlara baktım? Radyo ya restart yada fabrika ayarlarına getirmek, sıfırlamak gibi bir seçenek varmı?

drozia
26 05 2011, 12:00
Merhaba,
RCD 310 var aracım da. Radyo kanallarını ayarladım. Ama direksiyondan kanal değiştirdiğimde (all stations seçili menüden) sadece 4-5 kanal arasında değişip kalıyor.
Üzerinde ki Seek/Track tuşuna basınca da aynı şey oluyor. Kafasına göre belirlediği 4-5 kanal arasında gidip geliyor (kayıtlı kanal değil bunlar) Yeni kanal bulmak için otomatik aramıyor. Sadece soldaki yuvarlak potansı çevirerek, manuel ayarlayabiliyorum.

Bunu nasıl düzeltebilirim? Menü/set-up taki tüm ayarlara baktım? Radyo ya restart yada fabrika ayarlarına getirmek, sıfırlamak gibi bir seçenek varmı?
ayarlı kanalları direksiyondan seçip dinleyemiyorsun o en iyi bulduğu frekansları kafasına göre seçip sana sunuyor ayarladığın kanalları dinleyebilmek miçin manuel olarak rcd de tuşlara basman gerekecek ben de de öyle

ozgurcakici
27 05 2011, 00:54
Setup menüsünden stations ayarını "All Stations" dan "fixed" a çevirince sadece kayıtlı 6 istasyonu dinleyebiliyorsun. Ama ben all stations tan sırayla aramasını istiyorum, olmuyor. Sadece en iyi çeken 4-5 kanalı dinletiyor...

drozia
27 05 2011, 07:31
setup menüsünden stations ayarını "all stations" dan "fixed" a çevirince sadece kayıtlı 6 istasyonu dinleyebiliyorsun. Ama ben all stations tan sırayla aramasını istiyorum, olmuyor. Sadece en iyi çeken 4-5 kanalı dinletiyor...

deneyim bakim

yagmur66
12 06 2011, 23:21
As tuşuna basılı tut arkadaşım

VW_Passat
12 06 2011, 23:30
Merhaba,
RCD 310 var aracım da. Radyo kanallarını ayarladım. Ama direksiyondan kanal değiştirdiğimde (all stations seçili menüden) sadece 4-5 kanal arasında değişip kalıyor.
Üzerinde ki Seek/Track tuşuna basınca da aynı şey oluyor. Kafasına göre belirlediği 4-5 kanal arasında gidip geliyor (kayıtlı kanal değil bunlar) Yeni kanal bulmak için otomatik aramıyor. Sadece soldaki yuvarlak potansı çevirerek, manuel ayarlayabiliyorum.

Bunu nasıl düzeltebilirim? Menü/set-up taki tüm ayarlara baktım? Radyo ya restart yada fabrika ayarlarına getirmek, sıfırlamak gibi bir seçenek varmı?

Akünün Petegini sök 1 dakika bekle ve tekrar tak Aracin komple Restart yapiyor !

ozgurcakici
13 06 2011, 23:17
As tuşuna basılı tut arkadaşım
AS tuşu derken?

ykpzn
05 07 2011, 22:54
yukarıdaki sorunun aynısını bende yaşıyorum. radyo kendi kafasına göre takılıyo. otomatik tarama yaptıramıyorum. belirli frekansları dinletiyo.ancak bugun hareket halindeyken mfa da radyo menüsünü açıp yukarı veya aşağı oka uzun süre basınca otomatik tarama yaptığını gördüm. fabrika ayarlarına dönme konusunda diğer fikirleri bende bekliyorum.

saygılar