PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Sony Xperia Z hakkinda gorusleriniz?



VWfromFL
20 07 2013, 09:43
evet ciktigi ilk zamanlardan beri dikkatimi cekiyor birde degerli yorumlarinizi alalim?

yalniz lutfen samsung fanatikligi yapmayalim isterse galaxy s4 benimle kalkip cay icsin o basit plastigi almam :))

apple konusunda bir uyari yapma geregi duydum uzulerek soyluyorum ama iphone 5 gercekten rakipleri arasinda kulvar disi.. yillardir iphone kullaniyorum her serisini gordum guvenilirligine ve sorunsuzlugunu da hep tek sayarim ki zaten iphone umdan vazgecme taraftari degilim xperia 2. telefon olacak. apple ciddi anlamda artik cok geriden geliyor 5s ten de hic bir umudum yok insan bir sure sonra artik farkli birseyler gormekte istiyor.. bu kadar dezavantajina ragmen yinede her zaman iphone ve macbook ikilisi vazgecilmez.

genel anlamda android konusunda da cekincelerim var su anda kullandigim 2. telefonumda bir android samsung hic inceleyip yazilimin icine bile girmek istemedim arama ve mesajlasma icin kullaniliyor.. xperia z tasarimi ve tarzi ile kendisine ceken bir cihaz android i bana adam akilli kullandirtabilir.. apple guvenliginden vazgecemeyen fakat artik ayni urunlerden cok sıkılmis samsung a kalitesiz ve ucuz dis materyali tarz yoksunu tasarimlari sebebiyle goz bile kirpmayan htc marka olarak surekli itici gelmis farklilik arayan birisi icin sony xperia z ?

VWfromFL
20 07 2013, 09:47
http://www.bilgiustam.com/resimler/2013/04/sony-xperia-z-new.jpg

http://www.bilgiustam.com/resimler/2013/04/Sony-Xperia-Z.jpg

VWfromFL
20 07 2013, 10:40
gercekten basarili bir reklam..

http://youtu.be/t7c8L4YGqAA

lecabus
22 07 2013, 14:36
HTC One ile kıyaslamadan almayın derim. Şu anda S4 ile birlikte piyasanın en iyi telefonu. Alüminyum malzeme kalitesi Samsung ile kıyaslanmaz bile. S4 düşünmüyorsanız piyasada alınacak tek telefon.

BERAT YAMAN
22 07 2013, 15:23
Bende sizin gibi çok düşünüyordum geçen ay.Sonuçta 1699 tl'ye galaxy s4 aldım.Size fanatiklik yapmayacağım zaten öyle insanları da hiç sevmem:) Ama gerçekten telefonun tek eksik yanı bana göre plastik kasası.Telefonu yaklaşık bir aydır kullanıyorum şarjı yoğun kullanımda 10-11 saat dayanıyor.Normal kullanımda ben şahsen test ettim 3 günü buldu şarj ömrü.Onun haricinde telefon daha hiç takılmadı.2 kez yazılım güncellemesi geldi.Eğer s4 düşünürseniz gerçekten mantıklı bir telefon. Zperia z nin hoşuma giden yanı kasasıydı ve sağlamlığıydı. Ama eğer siz telefonu malzeme kalitesi ve sağlamlık için alıcaksanız htc one alın. Zperia z de güzel bir telefon ama bence yazılım ve arayüz olarak iyi değil. Htc one ise malzeme kalitesi çok iyi ama onunda arayüzü ve menüleri hoşuma gitmiyor bana çok karışık geliyor. Size tavsiyem s4 alın. Şu an pil performansı, menüler arasındaki akıcılığı en iyi telefon o bence. Siz birde telefonu en çok hangi amaçla kullanacaksınız.Onu söylerseniz daha iyi yardımcı olabilirim.

Buyrun aşağıdaki video belki tercihinizde yardımcı olur size.

SAMSUNG GALAXY S4 VS HTC ONE VS SONY XPERIA Z - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=5dz1VxcLEJM)

BERAT YAMAN
22 07 2013, 15:37
Görüntü kalitesini de şu videodan karşılaştırabilirsiniz.

Samsung Galaxy S4 IV Screen Comparison Vs HTC ONE, Sony Xperia Z, Note 2 II Test/Review - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=kL7lKDpLxyE)

Taner Tektaş
22 07 2013, 15:52
Ben tavsiye ederim çok kaliteli ve sağlam bir telefon İphone 5 var babam da oda güzel ancak SONY tam bir teknoloji harikası


(Nokia 3310 telefonumda TEPETAKLAK olarak gönderildi););)

Pritt31
21 08 2013, 02:00
Kardes android alma. Stabilitasyon sifir, ilk 2 gun sorunsuz kullanirsin ondan sonra kasmalar takilmalar baslar. Benim cihazim Note 2 4 cekirdekli ve 2 gb ramli guclu bi cihaz. Bu bile menu ve arayuz gecislerinde ara ara kasma yapiyor. 15 gune bir wipe yapiyorum duzelsin diye. Androidin babasini alsan yine kasma var z dahil. Sana tavsiyem Iphone 5 al, ben almadim pismanim. Benim cihazin yari donanimini tasiyan 4S bile benim cihazdan daha stabil ve akici.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk HD ile gönderildi

HARPAGON
21 08 2013, 07:51
Bende de note2 var ve 3 aydir kullaniyorum. Hic sizin dediginiz gibi kasilma tutulma yapmadi.
Kasasi benimde plastik diye hosuma gitmiyordu.
Dealextreme sitesinden aluminyum arka kapak aldim 7$'a simdi gayet guzel oldu.

Iphone, cam olmasindan oturu ve dustugu zaman tuz buz olmasi yuzunden bana ters geliyor.
Sony, su gecirmez diye reklam yapiyor. Bizim sirketteki arkadaslardan biri denemis gercekten gecirmiyor mu diye. Cihaz su almis mainbord yanmis. Kullanici hatasi diyip paketlemisler.

Karar sizin...


Samsung Galaxy Note II cihazindan Tapatalk 2 ile gonderildi.

Alper26
21 08 2013, 12:02
İzzet ben de 2 yıl Galaxy S 2 kullandım hiç bir sıkıntı yaşamadım. Şimdi İpone 5 kullanıyorum ama bir android değil. S2 de bazen uygulamadan atardı aynı şekil İphone 5 de de yaşıyorum bu sorunu. Xperia Z hakkında pek fikrim yok ama Android bir cihaz kullanacaksam bu Samsung ya da Htc olur.

PhanteS
21 08 2013, 12:11
bende note2 kullanıyorum yaklaşık 1 yıl oldu ve kasılma vs olayları hiç olmadı olmuyor da. üstelik ben bilgisayarım da yaptığım işlerimin çoğunu yapabiliyorum. ve iphone nun sadece bence adı var hem işlem hem de kullanabilirlik açısından bu tür güçlü cihazların içinde en iyilerinden biri olduğunu söyleyebilirim.

KA2085
21 08 2013, 16:48
kardeşim ve bi arkadaşımda z var sorunsuz şekilde kullanıyorlar. arkadaşım denize gitti su altı çekimleri yaptı şampuanla yıkadı telefonda hiçbir sorun yok. ve su altında çok harika bir çekim yapıyor görüntü çok net. ama bana kalırsa z almam yeni xperia sp çıktı z nin yarı özelliklerinde aslında tam kullanılan özelliklerde z gereksiz yere fazla güçlü bir telefon. ama karar sizin. iphone 5 gerçekten hayal kırıklığı yarattı z kullanan arkadaşım önce 5 almıştı sonradan satıp z aldı. yavaş yavaş güncellemelerle telefon şekle giriyor bir kaç eksisi var. android kısmına gelecek olursak telefondan telefona değişiyor sanrım kiminde donuyor kiminde donmuyor o kounda bilgim yok ama bizim z daha hiç kasma yapmadı. samsung hakkında hiç bilgim yok. bildiklerim bu kadar inş gönlünüze göre bi telefon alırsınız :)

VWfromFL
21 08 2013, 17:34
yorumlarini esirgemeyen herkese cok tesekkurler. hala xperia veya baska birsey alabilmis degilim ne yazik ki.. cc uzerinde gelen continental lastiklerinin surpriz seviyede asindigini farkedince (dis kalmamis!) ani bir 4 lastik masrafi oldu :anormal

S3LaMV3Rm3Zz
23 12 2015, 12:43
Suyun altinda kaç tane cihaz video kaydi yapabiliyor yeni serileri daha başarili tabi