PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Jetta 1.6 102 hp comfortlin 2006 brc simit kit uyg



emree_44
29 05 2013, 21:41
Dikkat edilmesi gereken hususlar nelerdir montajın emme manifoldu delinerek yapılacağı söylendi simit taktıracam depoyu istetmenin yerine sizce montaj sırasında dikkat etmem gerekenler nelerdir

Taner Göde
29 05 2013, 23:18
Simit depo sorunsuz uygulanabilir ama yedek lastiğe yer kalmaz. Bence ince uzun "sosis" depo yaptırın, hem bagaj yine kullanılabilir kalır, hem yedek lastik yerinden oynamaz, hem de aracın altından LPG boruları vb. görünmez.

BRC MY12 sorunsuz bir sistemdir ve MY11'e göre enjektör rayı şekil değiştirmiştir. Benim MITSUBISHI ASX aracımda MY11 var, enjektör rayı düz ama MY12'de enjektör rayı dalgalı şekilde. BRC Yetkili Dönüşüm Servisinde yaptırırsanız garantili bir dönüşüm olur. Gerçekten ÇOK KALİTELİ bir dönüşüm için ADANA'ya Polat Otogaz'a gelebilirsiniz, işlerini harika yapıyorlar, sayısız araca taktırdım, hiçbirinde sorun yaşamadım. İş takibi kurumsal ve profesyonel bir işletme.

Dolum ağzını JETTA'nın tamponuna gizletirseniz dolum daha kolay olur ve dolum ağzı kir ve çamurdan korunmuş olur ama tampon mecburen delinir.

Adaptör (pipo) kullanamazlar çünlü BSE/BSF kodlu motorun enjektörleri emme manifoldunun iç tarafında bulunduğundan bunu uygulayacak yer yok.

BRC seçtiğiniz için sizi tebrik ederim. Sorunsuz ve uyumlu bir ürün.