PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Koltuk Deri Kaplama Hakkinda..



AlpEren
18 04 2013, 00:32
Merhaba atkadaslar aracimin koltuklari kumas alirken cok istemistim deri olsun diye 6 ay sirayi duyunca vazgecmek zorunda kaldim aranizda yaptiran yonlendiricek olan fiyat ve kalite bilgisi olan varsa yardimlarinizi bekliyorum cevaplariniz icin simdiden tesekkur ederim..

fatih23
18 04 2013, 00:52
fiyat ve işçilik bilgisi olsun diye ilk başta ilimdeki döşemeciyi yazayım . elazığ zevkin oto döşeme aksesuar .....fer deri firmasıyla çalışıyorlarmış. .
.full hakiki deri döşeme fiyat : 2200tl son dedi. tabi buna işçilik de dahil. . vites topuzu kol dayama kapı içleri koltuk vs her şey eksiksiz. italya'da ofisleri olduğuna göre italyan hakiki deri olabilir.
http://www.ferderi.com/tr/Default.aspx
ancak bazı deri döşeme sahipleri ile konuşunca yapmaktan vazgeçtim. . yazın güneş altında kalan araba cosss diye yakıp kışın soğukta üşütüyormuş. hakiki deride terleme yok ama kullanış bakımından kumaş döşeme gibi değilmiş. benim için kullanışlılık estetikten önce gelir. yaptırırken şayet yoksa koltuk ısıtma da ekletsen iyi olur.

http://www.altinuc.com.tr/pages.asp?SID=320
burda da İstanbul'da altınuç deri döşeme var. sitede de detaylı fiyatları var. işçilik dahil mi bilmiyorum .. kaliteli gibi duruyor.

http://www.artcar.com.tr/Tr/index_tr.htm
Yine İstanbul'da art car firmasının da methini duymuştum. ancak fiyat göremedim.