PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : VAS 5054 lazim, yardim



VW_Passat
07 03 2013, 19:57
Arkadaslar,

bana VAS 5054 yazilim lazim. Nedeni ise Motor ve Sanziman bölümünde gerekli önemli fonksiyon ve ayarlari görüp yapabilmek icin gerekiyor.

Yardimlarinizi bekliyorum.

drozia
07 03 2013, 20:27
ne tesadüf bana da lazım:))

VW_Passat
07 03 2013, 20:31
ne tesadüf bana da lazım:))

Bugün okudum, kaynak vermiyorum isim geregi bilgi vermeyi yanlis bulurum ama Adapsyon ile hizi 300 bile yapabiliyoruz bunu ögrendim bugün :)). Tabiki arac 2.0 TDI 140PS 300 gitmez ama Hiz Adapsyonunu 203 den -> 220km/h yapabiliriz. Yani buda bu Motorun hakkidir.

- Motor elektronik
- Sistem
- EDC17 Dizel püskürtme ayarlari
- 01 - Ayarlama
- ve orada Hiz Limitini girebiliyoruz.

Cünkü misal Havalimaninda giden araclar da 30km/h ile sinirlandirilmistir. Bunlar sonradan kalkiyor ayarlaniyor serbestce :mor

drozia
07 03 2013, 20:32
alalım mı Yasin Ne dersin?
2012 newest vas 5054a V19 version vas 5054 Bluetooth-in Code Readers & Scan Tools from Automobiles & Motorcycles on Aliexpress.com (http://www.aliexpress.com/item/2012-newest-vas-5054a-V19-version-vas-5054-Bluetooth/690543984.html)

VW_Passat
07 03 2013, 20:33
alalım mı Yasin Ne dersin?
2012 newest vas 5054a V19 version vas 5054 Bluetooth-in Code Readers & Scan Tools from Automobiles & Motorcycles on Aliexpress.com (http://www.aliexpress.com/item/2012-newest-vas-5054a-V19-version-vas-5054-Bluetooth/690543984.html)

Bu cakma abicim, ben alirsam Lisanslisini alirim. Servis bana VAS 5054 Dokunmatik cihazi ile 1.200 €uro demisti fiyatina :içki

Yani ona para verecegime sirf yazilim yeter bende Lisansli Kablo var zaten.

drozia
07 03 2013, 20:38
Bu cakma abicim, ben alirsam Lisanslisini alirim. Servis bana VAS 5054 Dokunmatik cihazi ile 1.200 €uro demisti fiyatina :içki

Yani ona para verecegime sirf yazilim yeter bende Lisansli Kablo var zaten.

çakma olsun nolacak Yasin işimizi görsün yeter:)

drozia
07 03 2013, 20:39
Sence bununla limitörü kaldırabilirmiyiz?

srcn09
07 03 2013, 21:40
Çok merak ettim şimdi olur mu acaba ?

HGYAYLA
07 03 2013, 21:52
Bende kilit olmadığı için istediğim gibi değiştirebiliyorum fakat 1200euro para verilene kadar mehmet beye gidip beynin kilidini kaldırmak daha mantıklı, vasın yaptığını yine vaglada yapabiliyoruz...

VW_Passat
08 03 2013, 19:05
Tamam yazilimi buldum, sagolun :).

Yarin deneyip Haber veririm :)

VW_Passat
08 03 2013, 19:07
Sence bununla limitörü kaldırabilirmiyiz?

Ben bir müsteri sikayetinde okudum bununla ilgili bir TPI var oradan dayanip yaziyorum :mor

srcn09
08 03 2013, 19:30
Tamam yazilimi buldum, sagolun :).

Yarin deneyip Haber veririm :)

Hadi bakalım gelişmeleri merakla bekliyoruz Yasin

mehmetmert
08 03 2013, 19:33
Sence bununla limitörü kaldırabilirmiyiz?

Bende Golfte konuştuğumuz gibi indir/Kaldır yapabiliyorum :)
Geçen 2011 audi a4 kurcaladım menüsü aynı senin gibi abi Adaptation yok Long adaptation,immo falan var.Kurcaladım biraz ama bulamadım.Ha gayret biraz daha kurcala bulacaksın ;)

drozia
08 03 2013, 22:56
Bende Golfte konuştuğumuz gibi indir/Kaldır yapabiliyorum :)
Geçen 2011 audi a4 kurcaladım menüsü aynı senin gibi abi Adaptation yok Long adaptation,immo falan var.Kurcaladım biraz ama bulamadım.Ha gayret biraz daha kurcala bulacaksın ;)
Mehmet vallahi yok long adaptasyon işi şöyle; 7 digit pin/SKC kodu istiyor o kod da fabrika tarafından bilinse dahi verilmiyor.. kısacası bu kodu hacklayecek bir yazılım lazım..

HGYAYLA
08 03 2013, 23:04
Yazılım varsa birisi bizimle paylaşsın bizdede kablo var :)

drozia
08 03 2013, 23:13
Yazılım bulduk diyelim HANGİ kabloyla olacak bu?

HGYAYLA
08 03 2013, 23:17
Sonuçta yasin vag kablosuyla yapıyor bizde vag kablomuzu bağlayacağız nasıl olsa sistem online olarak bir bağlantı kurmuyor yani bizim kabloları lisanslı olarak görüyor sonuçta yasinin şuan kullandığı ne varsa o kabloyla ilgili bizde update dışında kullanabiliyoruz ismail abi...

drozia
08 03 2013, 23:26
Sonuçta yasin vag kablosuyla yapıyor bizde vag kablomuzu bağlayacağız nasıl olsa sistem online olarak bir bağlantı kurmuyor yani bizim kabloları lisanslı olarak görüyor sonuçta yasinin şuan kullandığı ne varsa o kabloyla ilgili bizde update dışında kullanabiliyoruz ismail abi...
iyimiş o zaman bir yerlerden bu yazılımı download etmek lazım:))

drozia
14 03 2013, 21:04
Yasin naptın vas 5054 ü bulabildin mi?

musk
15 03 2013, 11:31
Burada VAS5054A Software-VAS5054A AUDI Software-download | Free Latest OBD2 Software Download (http://download.xcar360.com/vas5054.html)

ve burada download.qclt.com - /vas_pc_v19_en/ (http://download.qclt.com/vas_pc_v19_en/) var. Denemedim, bilgili olan arkadaşlar dener ve bizi de bilgilendirirse güzel olur.

drozia
15 03 2013, 12:00
Burada VAS5054A Software-VAS5054A AUDI Software-download | Free Latest OBD2 Software Download (http://download.xcar360.com/vas5054.html)

ve burada download.qclt.com - /vas_pc_v19_en/ (http://download.qclt.com/vas_pc_v19_en/) var. Denemedim, bilgili olan arkadaşlar dener ve bizi de bilgilendirirse güzel olur.
Teşekkürler abi:+1

musk
15 03 2013, 13:01
Teşekkürler abi:+1

Inşallah çözersiniz. Çin sitesindekiler daha yeni versiyonlar. PC baze denen pc ye kuruluyor. Diğerleri de veri bankası olarak olarak içine mi atılıyor yoksa onlar Direct VAS aletine mi ait orayı tam anlaymadım.

Kurcalamak gerekiyor..