PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : ZENEC Sürekli Klima Ekranına Dönüp Duruyor



FV-ONE
27 02 2013, 15:51
Zenec 2011D cihazımız var 2012 passat 1.4 tsi comfort. dsg passat aldık yakın zamanda buna eklettirmiştik.

Fakat klima açık iken navigasyonada girsen radyoyada girsen yada herhangi bir yere girsen 5 sn içinde klima ekranına atıyor sürekli delirdim şuan bu sorunu nasıl çözeriz yoksa gidip doğuş otomotivi basıcam !

musk
27 02 2013, 16:57
Zenec in sayfasına giderek navigasyon dışındaki güncellemeleri yaparsanız sorununuz çözülecektir. Aynı sorunu bende yaşamıştım. güncellemelerden sonra sorun halloldu.

FV-ONE
27 02 2013, 17:50
Zenec in sayfasına giderek navigasyon dışındaki güncellemeleri yaparsanız sorununuz çözülecektir. Aynı sorunu bende yaşamıştım. güncellemelerden sonra sorun halloldu.

Sayfaya baktım fakat en son v1.0 güncelemesi mevcut. Versiyon numaraları karşılaştırdım cihazımın versiyon numaraları ile aynı tam olarak hangi güncellemeyi yaptınız siz ? Bana yaptığınız güncellemenin tam adresini özel mesaj olarak gönderebilirmisiniz ?

musk
27 02 2013, 20:10
Zenec.tr açılmıyor bu ara. Orijinal zenec sayfasındakileri versiyonlarla karsılastırın. Farklı olması lazım.



MPEG: 4.10.36_03A3_120908
MCU: 0.3.2_03L3_120803
APP: 3.2.51_03L3_120802

Zenec - Touch another World : Update-MainSystem (http://www.passatturkiye.com/redirect.php?http://www.passatturkiye.com/redirect.php?http://www.passatturkiye.com/redirect.php?http://www.passatturkiye.com/redirect.php?http://www.passatturkiye.com/redirect.php?http://www.zenec.com/en/support/software-updates/ze-nc2011d/update-mainsystem/)

edit: www.zenec.com.tr (http://www.passatturkiye.com/redirect.php?http://www.passatturkiye.com/redirect.php?http://www.passatturkiye.com/redirect.php?http://www.passatturkiye.com/redirect.php?http://www.zenec.com.tr). de açılıyormuş... Ordaki versiyon 1 yazmasına bakmayın. Önemli olan yukarıda verdiğim üç öğenin versiyonları. Sizdekiler farklı olması lazım. Farklı ise bu güncellemeyi yapın.
Zaten klima ayarlarını da sizde göstermiyordur doğru dürüst şu anda. 22 dereceye ayarlarsınız bikaç saniye sonra 10, kusur gösterir bi taraf hiç göstermez vs... Zenec tr ye sormustum aracınız yeni model bunu desteklemiyor. Klima ayarını zenecten iptal edin gibi saçma bir çözüm sunmuslardı.

Ben güncellemeyle hallettim. (Zenecin orj sayfasındaki. Zaten versiyonlarda tr dekine göre farklıliklar görünüyor...)

Önceki yazılımınızı da yükseltmeden bir yere yedekleyin ne olur ne olmaz.

FV-ONE
28 02 2013, 18:09
Zenec.tr açılmıyor bu ara. Orijinal zenec sayfasındakileri versiyonlarla karsılastırın. Farklı olması lazım.



MPEG: 4.10.36_03A3_120908
MCU: 0.3.2_03L3_120803
APP: 3.2.51_03L3_120802

Zenec - Touch another World : Update-MainSystem (http://www.passatturkiye.com/redirect.php?http://www.passatturkiye.com/redirect.php?http://www.passatturkiye.com/redirect.php?http://www.passatturkiye.com/redirect.php?http://www.passatturkiye.com/redirect.php?http://www.passatturkiye.com/redirect.php?http://www.zenec.com/en/support/software-updates/ze-nc2011d/update-mainsystem/)

edit: www.zenec.com.tr (http://www.passatturkiye.com/redirect.php?http://www.passatturkiye.com/redirect.php?http://www.passatturkiye.com/redirect.php?http://www.passatturkiye.com/redirect.php?http://www.passatturkiye.com/redirect.php?http://www.zenec.com.tr). de açılıyormuş... Ordaki versiyon 1 yazmasına bakmayın. Önemli olan yukarıda verdiğim üç öğenin versiyonları. Sizdekiler farklı olması lazım. Farklı ise bu güncellemeyi yapın.
Zaten klima ayarlarını da sizde göstermiyordur doğru dürüst şu anda. 22 dereceye ayarlarsınız bikaç saniye sonra 10, kusur gösterir bi taraf hiç göstermez vs... Zenec tr ye sormustum aracınız yeni model bunu desteklemiyor. Klima ayarını zenecten iptal edin gibi saçma bir çözüm sunmuslardı.

Ben güncellemeyle hallettim. (Zenecin orj sayfasındaki. Zaten versiyonlarda tr dekine göre farklıliklar görünüyor...)

Önceki yazılımınızı da yükseltmeden bir yere yedekleyin ne olur ne olmaz.


Zenec - Touch another World : ZENEC Türkiye (http://www.zenec.com.tr) deki 2011D cihazının versiyon numaraları;

• MPEG: 4.10.36_03A3_110908
• MCU: 0.3.2_03L3_120803
• APP: 3.2.51_03L3_120802

Zenec - Touch another World : Startseite (http://www.zenec.com) adresindeki versiyon numaraları;

http://www.zenec.com/clear.gif



MPEG: 4.10.36_03A3_120908
MCU: 0.3.2_03L3_120803
APP: 3.2.51_03L3_120802


Şimdi benim cıhazımdaki versiyon numaraları zenec.com.tr deki le aynı yani güncelleme yok fakat zenec.com adrsindekilere bakarsak benimki eski sürüm. Zenec.com.tr de yeni güncelleme bulunmadığına göre o zaman zenec.com'dan mı güncelleme yapmam gerekecek ? Ordan yaparsam dilde vs. bir problem olurmu kusura bakmayın bunaltıyorum ama..

musk
28 02 2013, 19:19
Bende ordan yaptım zaten. Dil, güncellemeden sonra ilk açılısta ingilizce gelecektir siz içinden tr seçimi yaptığınızda türkçeye dönecek. Bu arada zenec içinde yazılım kısmında usb ye yedekle diye bir komut var onu yapın once. daha sonra 15 mg lık update indirin açıtığınızda usb yi gösterin. sonra da usb yi zenece takıp zenec içinden usbden güncellemeyi seçin. Açılıp kapanıcak ve sizi yönledirecek. Update bittikten sonra beyaz ekran gelecek dokunma ayarlarını yeniden yaptıracak (artı isaretini dolastıracak ve üzerine basmanızı isteyecek çepe çevre ) ve kapanıp açılacak. ondan sonra dil islemlerini falan yaparsınız.

Yalnız bu konulara vakif değilseniz, dikkatli olun. Yanlıs birsey yapmak pek de kolay değil ama ben genede uyarayım sonra benim üzerime kalmasın. Ben aldığımdan beri 3 kez update ettim.herhangi bir sorun olmadı.

FV-ONE
04 03 2013, 15:36
Bende ordan yaptım zaten. Dil, güncellemeden sonra ilk açılısta ingilizce gelecektir siz içinden tr seçimi yaptığınızda türkçeye dönecek. Bu arada zenec içinde yazılım kısmında usb ye yedekle diye bir komut var onu yapın once. daha sonra 15 mg lık update indirin açıtığınızda usb yi gösterin. sonra da usb yi zenece takıp zenec içinden usbden güncellemeyi seçin. Açılıp kapanıcak ve sizi yönledirecek. Update bittikten sonra beyaz ekran gelecek dokunma ayarlarını yeniden yaptıracak (artı isaretini dolastıracak ve üzerine basmanızı isteyecek çepe çevre ) ve kapanıp açılacak. ondan sonra dil islemlerini falan yaparsınız.

Yalnız bu konulara vakif değilseniz, dikkatli olun. Yanlıs birsey yapmak pek de kolay değil ama ben genede uyarayım sonra benim üzerime kalmasın. Ben aldığımdan beri 3 kez update ettim.herhangi bir sorun olmadı.

Hocam bugün güncelleme dosyalarına flasha attım gittim arabaya denilenleri yaptım beyaz ekran geldi orda sadece 1. APP ve 6.MCU seçiliydi benim app ve mcu en güncel sürümde bu yüzden update butonuna basılmıyordu maalsef güncellemeyi yapamadım. Benim sadece MPEG güncellemesi lazım benimki şuanda daha eski versiyonda mpeg güncellemesini nasıl yapacağımı bulamadım..

Dediğiniz gibi klima ekranında 10.2 yazıyor ve dediğim gibi sorunum hala devam ediyor...

musk
05 03 2013, 08:17
Merhaba Yusuf Bey,

Ben bir kaç kez güncelleme yaptığım için net olarak hatırlamıyorum ama sanırım tr deki siteden aldığımla güncelladeğimde bu sorun çözülmüstü. Son güncelleme değişiklik görmediği için update aktif değildi diyorsunuz. O halde bir de tr dekini indirip denemenizi tevsiye edeğim. Versiyon bilgilerine göz önüne almayın. Bir değisiklik varsa zaten update aktif olacaktır. Yapıp deneyin. Baktınız olmadı yine eskisine dönmek zor değil nasılsa. Bir kaybınız olmaz..

Sonuç olarak ben bu sıkıcı sorunu güncelleme ile hallettim.

drf_eren
05 08 2013, 22:01
ayni sorunu bende yasiyorum. guncellemeleri de yaptim fakat olmadi. careyi klima ekranini kapatmakta buldum :(

drf_eren
13 08 2013, 11:26
Hocam bugün güncelleme dosyalarına flasha attım gittim arabaya denilenleri yaptım beyaz ekran geldi orda sadece 1. APP ve 6.MCU seçiliydi benim app ve mcu en güncel sürümde bu yüzden update butonuna basılmıyordu maalsef güncellemeyi yapamadım. Benim sadece MPEG güncellemesi lazım benimki şuanda daha eski versiyonda mpeg güncellemesini nasıl yapacağımı bulamadım..

Dediğiniz gibi klima ekranında 10.2 yazıyor ve dediğim gibi sorunum hala devam ediyor...

Sorunu halledebildiniz mi? Aynı sorun bende de var ve hala çözemedim...