PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : CH ı otomatiğe çevirmek



drozia
26 04 2011, 19:19
Yasinim.
Bu işin uzmanı sensin öncelikle sana sormak istiyorum.
Manuel çalışan Comming Home özelliğini kodlayarak otomatik yapabilirmiyiz?

srcn09
26 04 2011, 19:23
Yasin bunu kodlamalar bölümünde yazmıştı diye hatırlıyorum ve evet oluyor hatta yetkili servis bile yapıyor bunu Vas5051-52 cihazı destekliyor

drozia
26 04 2011, 19:24
Yasin bunu kodlamalar bölümünde yazmıştı diye hatırlıyorum ve evet oluyor hatta yetkili servis bile yapıyor bunu Vas5051-52 cihazı destekliyor

Yok Sercan servis yapamıyor sen yaptırdın mı yoksa?

srcn09
26 04 2011, 19:30
Ben yaptırmadım Manuel kullanmak hoşuma gidiyor ama VW EREL 'den demişlerdi isterseniz otomatik yaparız diye çünkü bizim ki önceden otomatikti ve serviste Manuel oldu :)

drozia
26 04 2011, 19:41
Ben yaptırmadım Manuel kullanmak hoşuma gidiyor ama VW EREL 'den demişlerdi isterseniz otomatik yaparız diye çünkü bizim ki önceden otomatikti ve serviste Manuel oldu :)

2008 e kadarkiler otomatikti 2009 ve sonrası manuel oldu bu nedenle sordum bunların cihazları bakma çok dandik hiçbir değişikliğe izin vermiyor vag gibi

srcn09
26 04 2011, 19:43
Evet bizim ki otomatikti ve serviste yeni yazılım yüklendi araç 2010 model oldu :)) Sonra ben farkettim baktım bu manuel olmuş aradım Erdal bey ile görüştüm tekrar otomatiğe çeviriyoruz dedi Vas cihazından ayarlarda mevcut dedi... ama dediğin gibi onlarda ki cihaz hiç birşeye izin vermiyor en güzeli Vag.com ;)

drozia
26 04 2011, 19:45
Evet bizim ki otomatikti ve serviste yeni yazılım yüklendi araç 2010 model oldu :)) Sonra ben farkettim baktım bu manuel olmuş aradım Erdal bey ile görüştüm tekrar otomatiğe çeviriyoruz dedi Vas cihazından ayarlarda mevcut dedi... ama dediğin gibi onlarda ki cihaz hiç birşeye izin vermiyor en güzeli Vag.com ;)

Vag daki konularda Yasin tam o konu üzerinde yazmamış
biraz es geçilmiş o nedenle konuyu açtım kodlamada nelere dikkat etmek lazım diye

VW_Passat
27 04 2011, 19:02
Yasinim.
Bu işin uzmanı sensin öncelikle sana sormak istiyorum.
Manuel çalışan Comming Home özelliğini kodlayarak otomatik yapabilirmiyiz?

benim Bi-Xenon da Manuel´di (2008 Model´lerden sonra Manuel yaptilar) kendim Otomatike aldim. Sadece 2 tiklama ile Otomatik yapabiliyoruz bunu.

Otomatik Bi-Xenon icin cok önemlidir cünkü ikide birde Bi-Xenon acilip kapanmiyor (acilip kapaninca devamli ve sürekli Xenon Ampülü ömrünü dahada azaltiyor, VW Teknisyenleri bunu nasil düsünmemis). Halojen´ler de cok önemli ama Ariza yaptiktan sonra aradaki Fiyat farkini düsünürsek Bi-Xenon Farlarda bu Otomatik kalmaliydi, hatta neden cahillik yapip Manuel yaptilar onu bile anlamiyorum.

Kodlama oluyor hemde cok kolay. Yanliz ben bu konuyu daha acmamisim VAG COM Bölümünde, Cuma günü hemen Araca baglanip nasil olduguna dair bilgileri yazacagim buraya Drozia ustam bundan emin olabilirsin :).

Saygilar Yasin

Cuneyt
27 04 2011, 19:36
Coming Home manuel ya da otomatik nasıl oluyor ya ?

Arabanın farları belli bir süre kadar ( mesela 10 saniye gibi ) yanıp kendiliğinden sönmüyor mu zaten ?

errddm
27 04 2011, 19:46
Coming Home manuel ya da otomatik nasıl oluyor ya ?

Arabanın farları belli bir süre kadar ( mesela 10 saniye gibi ) yanıp kendiliğinden sönmüyor mu zaten ?

Manuel coming home da , aracı kapadıktan sonra bir kez selektör yapmazsak coming home devreye girmiyor..kontakla beraber farlar sönüyor ve bir daha yanmıyor..otomatik coming home da selektöre gerek kalmadan kontak kapamasından(karanlıkta) sonra coming home devreye giriyor..

Cuneyt
27 04 2011, 19:50
Bunu yeni duydum, çok ilginç

Oysa hem şu an kullandığım araçta,

Hem de sattığım 2006 Passatta coming home ve leaving home kendiliğinden devreye giriyordu.

THoRPiLL
27 04 2011, 20:17
Bunu yeni duydum, çok ilginç

Oysa hem şu an kullandığım araçta,

Hem de sattığım 2006 Passatta coming home ve leaving home kendiliğinden devreye giriyordu.

Evet, 2008-2009 öncesinde bu özellik hala otomatikte ama servis yeni yazılımla bunu manuele alıyormuş..

drozia
27 04 2011, 20:32
benim Bi-Xenon da Manuel´di (2008 Model´lerden sonra Manuel yaptilar) kendim Otomatike aldim. Sadece 2 tiklama ile Otomatik yapabiliyoruz bunu.

Otomatik Bi-Xenon icin cok önemlidir cünkü ikide birde Bi-Xenon acilip kapanmiyor (acilip kapaninca devamli ve sürekli Xenon Ampülü ömrünü dahada azaltiyor, VW Teknisyenleri bunu nasil düsünmemis). Halojen´ler de cok önemli ama Ariza yaptiktan sonra aradaki Fiyat farkini düsünürsek Bi-Xenon Farlarda bu Otomatik kalmaliydi, hatta neden cahillik yapip Manuel yaptilar onu bile anlamiyorum.

Kodlama oluyor hemde cok kolay. Yanliz ben bu konuyu daha acmamisim VAG COM Bölümünde, Cuma günü hemen Araca baglanip nasil olduguna dair bilgileri yazacagim buraya Drozia ustam bundan emin olabilirsin :).

Saygilar Yasin

eyvallah dostum

drozia
27 04 2011, 20:33
Evet, 2008-2009 öncesinde bu özellik hala otomatikte ama servis yeni yazılımla bunu manuele alıyormuş..

2009 dan sonra manuel oldu

srcn09
27 04 2011, 22:33
2009 dan sonra manuel oldu

Evet öyle ama 2009 öncesi bir araca yeni yazılım yüklenirse yine manuel oluyor bizim öyle oldu :)

drozia
28 04 2011, 08:27
Bu yazılım hikayesi nedir?
Mecburlar mı
yasin yazılım atıldıktan sonra aracının performansından memnun olmadığını söylemişti..

sedat27
28 04 2011, 08:31
xenon ampulu 2 sene sonunda bitsin diye:)))


benim Bi-Xenon da Manuel´di (2008 Model´lerden sonra Manuel yaptilar) kendim Otomatike aldim. Sadece 2 tiklama ile Otomatik yapabiliyoruz bunu.

Otomatik Bi-Xenon icin cok önemlidir cünkü ikide birde Bi-Xenon acilip kapanmiyor (acilip kapaninca devamli ve sürekli Xenon Ampülü ömrünü dahada azaltiyor, VW Teknisyenleri bunu nasil düsünmemis). Halojen´ler de cok önemli ama Ariza yaptiktan sonra aradaki Fiyat farkini düsünürsek Bi-Xenon Farlarda bu Otomatik kalmaliydi, hatta neden cahillik yapip Manuel yaptilar onu bile anlamiyorum.

Kodlama oluyor hemde cok kolay. Yanliz ben bu konuyu daha acmamisim VAG COM Bölümünde, Cuma günü hemen Araca baglanip nasil olduguna dair bilgileri yazacagim buraya Drozia ustam bundan emin olabilirsin :).

Saygilar Yasin

srcn09
28 04 2011, 23:59
Bu yazılım hikayesi nedir?
Mecburlar mı
yasin yazılım atıldıktan sonra aracının performansından memnun olmadığını söylemişti..

Ben yazılımı sadece aydınlatma ünitesine attırdım motor yazılımı değil abicim...Eğer 30 bin bakımda atıldıysa da bilmiyorum ama kaplan şu anda 65 bini devirdi hala canavar gibi hemde eskisinden daha iyi :)

drozia
29 04 2011, 07:31
ben yazılımı sadece aydınlatma ünitesine attırdım motor yazılımı değil abicim...eğer 30 bin bakımda atıldıysa da bilmiyorum ama kaplan şu anda 65 bini devirdi hala canavar gibi hemde eskisinden daha iyi :)

yazılım hikayesini gerçekten anlamış değilim mümkünse aracıma attırmayacağım

drozia
05 05 2011, 22:04
ch otomatik malesef olmuyor 2009 sonrası modellerde vag ile bit 5 in deaktif etsekte otomatik olmuyor

VW_Passat
05 05 2011, 23:49
ch otomatik malesef olmuyor 2009 sonrası modellerde vag ile bit 5 in deaktif etsekte otomatik olmuyor

Ismail abim, benim 2010 Model de oluyor. Yani 2008 sonrasi tüm Modelde Kodlayabiliyoruz. Bende niye Otomatik o zaman ;)

drozia
07 05 2011, 20:04
Ismail abim, benim 2010 Model de oluyor. Yani 2008 sonrasi tüm Modelde Kodlayabiliyoruz. Bende niye Otomatik o zaman ;)
bit 5 i deaktif yapıyorum ch hiç çalışmıyor kolu çeksemde..

VW_Passat
07 05 2011, 20:11
bit 5 i deaktif yapıyorum ch hiç çalışmıyor kolu çeksemde..

Abicim Bit 5 deki isaretcigi kaldirdiginizda neden olmuyor onu anlamadim. Benimki benim burada anlattigim gibi Bit 5 kapattiginda eski Sisteme dönüyor (0= Eski / 1= Yeni)

Abi Yaz Alanya ya halamin yanina ugrarsak bir bulusma yapip senin bu CH yi kodlayayim, bir vesile ile Taner abi, sen ben bulusmus oluruz hem böylece.

Vallahi bu sene Allahin izni ile bu sene cok gezecegiz. Ilk 1 Hafta Nazillide kalacagiz daha sonra Alanya ya kadar gidiyoruz, ayrica Istanbul´uda bu sene 100% ayarladim ;). Alanya ya gittimi ADANA sehrini görmeden gecmek olmaz, Alanya daki Kuzeni kandirip bir Adana yapip dönebilirim bir sekilde.

drozia
07 05 2011, 20:20
Abicim Bit 5 deki isaretcigi kaldirdiginizda neden olmuyor onu anlamadim. Benimki benim burada anlattigim gibi Bit 5 kapattiginda eski Sisteme dönüyor (0= Eski / 1= Yeni)

Abi Yaz Alanya ya halamin yanina ugrarsak bir bulusma yapip senin bu CH yi kodlayayim, bir vesile ile Taner abi, sen ben bulusmus oluruz hem böylece.

Vallahi bu sene Allahin izni ile bu sene cok gezecegiz. Ilk 1 Hafta Nazillide kalacagiz daha sonra Alanya ya kadar gidiyoruz, ayrica Istanbul´uda bu sene 100% ayarladim ;). Alanya ya gittimi ADANA sehrini görmeden gecmek olmaz, Alanya daki Kuzeni kandirip bir Adana yapip dönebilirim bir sekilde.

Yasin Muhakkak bekliyorum yani gelirsen Süper olur sana bir Adana Kebabı yedireğim.
tekrar bir bakacağım artık bayağı denedim

VW_Passat
07 05 2011, 20:30
Yasin Muhakkak bekliyorum yani gelirsen Süper olur sana bir Adana Kebabı yedireğim.
tekrar bir bakacağım artık bayağı denedim

Abi Adana Kebabi hakkiki öz memleketinde yenilir zaten :). Alanya ya gelirsek Adana ya ugrayacagim söz vermiyeyim ama calisacagim seni ve Taner abimi görmek icin.

Abi Kodlamayi senmi yapiyorsun ?

drozia
07 05 2011, 21:37
Abi Adana Kebabi hakkiki öz memleketinde yenilir zaten :). Alanya ya gelirsek Adana ya ugrayacagim söz vermiyeyim ama calisacagim seni ve Taner abimi görmek icin.

Abi Kodlamayi senmi yapiyorsun ?
vag kablosu aldım sonunda
ben yapıyorum

errddm
07 05 2011, 21:38
vag kablosu aldım sonunda
ben yapıyorum

nerden aldın abi birde ne kadar a mal oldu?Yazılım CD side var mı

THoRPiLL
07 05 2011, 21:49
vag kablosu aldım sonunda
ben yapıyorum

Hayırlı olsun hiç söylemiyorsunuz :) Erdemde sormuş gerçi kaça mal oldu..

VW_Passat
07 05 2011, 22:01
vag kablosu aldım sonunda
ben yapıyorum

Abi tebrik ederim, sorunun olursa yaz. CH Otomatik neden olmadi sende ona sasirdim !

errddm
07 05 2011, 22:02
Ben bugun bunu yaptırıcaktım Metin abiye ,tühh bak unuttuk:S

drozia
08 05 2011, 10:30
nerden aldın abi birde ne kadar a mal oldu?Yazılım CD side var mı

Erdem,
şu internette kaçak yazılımlı olan kablo var ya 155 tl ye aldım
çok başarılı herhangi bir sorun yaşamadım

drozia
08 05 2011, 10:31
Ben bugun bunu yaptırıcaktım Metin abiye ,tühh bak unuttuk:S
nasıl yapıldığına dikkat et byte 23 bit 5 i kaldırıyor ama başka bir şey daha yapmak gerekiyor sanırım

drozia
08 05 2011, 10:32
Hayırlı olsun hiç söylemiyorsunuz :) Erdemde sormuş gerçi kaça mal oldu..

Sağol dostum 155 tlye mal oldu cd kaçak olduğu için güncelleme yapmıyacaksınız 10.6 versiyon bu.

drozia
08 05 2011, 10:36
Yasin teşekkür ederim sonunda bana da bu aşkı enjekte ettin
byte 23 bit 5 i kadırdım tekrar deneyeceğim o zaman bt3 ü de kaldırmıştım. bit 3 algoritma ile ilgili bir seçenek onu kaldırmıyoruz kaldırırsam dönüş farları çalışmıyor kol ile çekme ile ch da çalışmıyor
bit 4 de dönüş farlarını uzun farlar olarak seçtim süper çalışıyor

srcn09
08 05 2011, 10:42
ismail abim hayırlı olsun çok sevindim ;)

bu özellik ne acaba anlayamadım ? bit 4 de dönüş farlarını uzun farlar olarak seçtim süper çalışıyor

ozgurcakici
08 05 2011, 10:44
2010 passat var bende. Far sensörü yok. Acaba CH yapılabilir mi? Yoksa sensör olması mı gerekiyor?

drozia
08 05 2011, 10:49
2010 passat var bende. Far sensörü yok. Acaba CH yapılabilir mi? Yoksa sensör olması mı gerekiyor?

far sensörü yoksa malesef ch&lh olmaz

srcn09
08 05 2011, 10:52
Bilidğim kadarıyla Trendline sahipleri araçlarına CH ve LH kodlayabiliyor sensörsüz her zaman çalışıyor...

Örnek Arguss ( Emre Abim) aracına kodlamıştı kendi ( 2010 Trendline)

drozia
08 05 2011, 10:52
ismail abim hayırlı olsun çok sevindim ;)

bu özellik ne acaba anlayamadım ? bit 4 de dönüş farlarını uzun farlar olarak seçtim süper çalışıyor

byte 23 de 5 tane seçenek var yani bit1-5
bit 4 de 4 tane seçenek var
1. dönüş farı yok
2. dönüş farı sisler üzerinden
3. dönüş farı uzunlar üzerinden
4. dönüş farı xenonlar yanındaki 55 w lık ampül üzerinden
ben uzunları seçtim sinyal ve direksiyonu çevirdiğimde tak diye o tarafın uzunu yanıyor ve sisten daha etkili olduğunu tecrübe ettim

drozia
08 05 2011, 10:57
Bilidğim kadarıyla Trendline sahipleri araçlarına CH ve LH kodlayabiliyor sensörsüz her zaman çalışıyor...

Örnek Arguss ( Emre Abim) aracına kodlamıştı kendi ( 2010 Trendline)

o zaman gündüz gece farketmez hep çalışır olur mu Sercan

srcn09
08 05 2011, 10:58
Heee doğru hatırladım forumda biri yapmıştı ama karşıdakilerin çok gözünü alıyormuş dikkat et abi :)

srcn09
08 05 2011, 11:00
o zaman gündüz gece farketmez hep çalışır olur mu Sercan

Aynen öyle hep devrede sistem yine MFA 'dan saniye seçiyorsun gündüz gece yanıyor :) Sonuçta özellik var mı var gündüz de yansın ne olcak :))

Mesela ben CH 'yi gündüzleri de yakıyorum dönüp o farlara bakmak hoşuma gidiyor :)

drozia
08 05 2011, 11:04
Aynen öyle hep devrede sistem yine MFA 'dan saniye seçiyorsun gündüz gece yanıyor :) Sonuçta özellik var mı var gündüz de yansın ne olcak :))

Mesela ben CH 'yi gündüzleri de yakıyorum dönüp o farlara bakmak hoşuma gidiyor :)
gündüz yanmasını nasıl ayarlıyorsun ben baktım öyle bir şeçenek yok da o bakımdan gene de bu işin uzmanı Yasindir
ondan yorum alalım

drozia
08 05 2011, 11:06
Heee doğru hatırladım forumda biri yapmıştı ama karşıdakilerin çok gözünü alıyormuş dikkat et abi :)

sisle aynı etkiye sahip çok da etkilemiyor baktım çok tepki alırsam iptal ederim nasıl olsa kablom var:teror

srcn09
08 05 2011, 11:10
gündüz yanmasını nasıl ayarlıyorsun ben baktım öyle bir şeçenek yok da o bakımdan gene de bu işin uzmanı Yasindir
ondan yorum alalım

Bizde manuel değil mi elimde yakıyorum işte :))

srcn09
08 05 2011, 11:11
sisle aynı etkiye sahip çok da etkilemiyor baktım çok tepki alırsam iptal ederim nasıl olsa kablom var:teror

Eğer gücünü ayarlayabiliyorsun aynı etkide olabilir ama sonuçta uzunun kendi tüm şiddeti yanıyorsa çok etkili olucağını düşünüyorum ben gördüğümde bayağı dikkat çekiyordu yani :)) :))

drozia
12 05 2011, 18:42
malesef aracımda ch ı otomatik yapamıyorum ben de uğraşmayacağım artık elle yapıcam daha iyi aküyü gereksiz yere kullanmamış olurum

VW_Passat
12 05 2011, 19:41
sisle aynı etkiye sahip çok da etkilemiyor baktım çok tepki alırsam iptal ederim nasıl olsa kablom var:teror

:))

adf_
29 03 2012, 22:42
bende trendlinede yaptım hep yanıyor ch olayı :)

srcn09
30 03 2012, 14:38
Birde Leaving olayını çözsek Trenline lar için tam olucak :)

drozia
30 03 2012, 15:04
ben daha benim arabada ch ı otomatik yapamadım daha doğrusu olmuyor..

srcn09
30 03 2012, 19:54
ben daha benim arabada ch ı otomatik yapamadım daha doğrusu olmuyor..

Senden neden olmuyor abi anlamadım bir yerde yanlışlık mı yapıyorsun acaba

gokbrk
30 03 2012, 20:16
Birde Leaving olayını çözsek Trenline lar için tam olucak :)
Yasin bakacaktı buna ama unuttu galiba :(

srcn09
30 03 2012, 20:20
Yasin bakacaktı buna ama unuttu galiba :(

Yasin daha LH 'ye bakıcak 2 ay oldu :))

VW_Passat
30 03 2012, 22:59
Biri sunlari denesin LeavingHome icin. Sadece RLS (rain-light-sensor) olmayan araclar icin gecerlidir;

TIGUAN 2009 Model de 100% calisiyor bu Kodlar

Adres 09 -> Fonksiyon 07 (uzun kodlama) -> Byte 00 - Bit 6
Adres 09 -> Fonksiyon 07 (uzun kodlama) -> Byte 00 - Bit 5
Adres 09 -> Fonksiyon 10 (düzenleme) -> Leaving Home zamanini ayarlayin.


Mantikli olarak Bit 6 Rain Light Sensör takili demektir. Byte 5 LeavingHome aktif demektir :)

VW_Passat
30 03 2012, 23:10
Yukarida yazdigim Kodlari unutun ! BCM Ünite ile BNSTG farkli üniteler :).

Orjinalini buldum ekliyorum :))

drozia
01 04 2012, 19:16
Senden neden olmuyor abi anlamadım bir yerde yanlışlık mı yapıyorsun acaba
yok denemediğim şey kalmadı araba basmıyor:))

VW_Passat
01 04 2012, 19:50
yok denemediğim şey kalmadı araba basmıyor:))

Abi sende neden olmuyor ? Yapamiyorum dede anlayalim :))

drozia
01 04 2012, 20:10
Abi sende neden olmuyor ? Yapamiyorum dede anlayalim :))
yok gerçekten olmuyor araba kabul etmiyor Yasin:(

VW_Passat
01 04 2012, 20:19
yok gerçekten olmuyor araba kabul etmiyor Yasin:(

abi bunu ilk defa duyuyorum, Sercan bile yapti :))

drozia
01 04 2012, 20:41
abi bunu ilk defa duyuyorum, Sercan bile yapti :))Yasinim gerçekten olmuyor istersen bana tekrar yaz kodlarını

VW_Passat
01 04 2012, 21:00
Yasinim gerçekten olmuyor istersen bana tekrar yaz kodlarını

Al abicim Video sana :))

CH Otomatik Kodlama anlatim - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=buxGj4reTi0)

drozia
01 04 2012, 21:12
Al abicim Video sana :))

CH Otomatik Kodlama anlatim - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=buxGj4reTi0)
aynısını 50 defa yaptım 1 aküye mal oldu:)) ama olmuyor:(

VW_Passat
01 04 2012, 21:15
aynısını 50 defa yaptım 1 aküye mal oldu:)) ama olmuyor:(

Yada benmi yanlis yaptim :)). Dur tekrar kontrol edeyim diyecem Laptop olmuyor :)))

drozia
01 04 2012, 21:17
Yada benmi yanlis yaptim :)). Dur tekrar kontrol edeyim diyecem Laptop olmuyor :)))
sen de bir SIKINTI yok:)) benim araba orijinal kabul etmiyor işte:))) :)))

Y_o_L_c_U_38
01 04 2012, 21:20
sen de bir SIKINTI yok:)) benim araba orijinal kabul etmiyor işte:))) :)))


abi benim B6 da ben kodlatmamistim onceki sahibininde kodlattigini zannetmiyorum ama CH otomatikti:)):))

VW_Passat
01 04 2012, 21:24
abi benim B6 da ben kodlatmamistim onceki sahibininde kodlattigini zannetmiyorum ama CH otomatikti:)):))

ama o 2009 sonrasi degildi Dursun abim ondan Otomatik :))

drozia
01 04 2012, 21:27
abi benim B6 da ben kodlatmamistim onceki sahibininde kodlattigini zannetmiyorum ama CH otomatikti:)):))
Dursun 2008 ve öncesi otomatikti. 2009 sonrasında manuel yaptılar . Vagta otomatiği de kabul etmiyor yaptığım halde şaşırmış bu:))

Y_o_L_c_U_38
01 04 2012, 21:27
kabloyu degis abi son surum kullan lisansli kullan bide oyle dene:))

drozia
01 04 2012, 21:29
kabloyu degis abi son surum kullan lisansli kullan bide oyle dene:))
evet cins bunlar ya

drozia
01 04 2012, 21:31
kabloyu degis abi son surum kullan lisansli kullan bide oyle dene:))
ne ch mış be her ..oku yaptımda onu mu yapmayacak:))) değiştiremediğim özelliği yok

Y_o_L_c_U_38
01 04 2012, 21:32
ne ch mış be her ..oku yaptımda onu mu yapmayacak:))) değiştiremediğim özelliği yok


var abi var CH var:)):))):))):)))

drozia
01 04 2012, 21:32
var abi var CH var:)):))):))):)))
ch harici yok:))) evet

Y_o_L_c_U_38
01 04 2012, 21:34
fren lambalarini halka yaptinmi abi:)):)) bide onu dene belki onuda yapmaz eskidi senin kablo miyadi doldu degis sen onu degis:))):)))

drozia
01 04 2012, 21:35
fren lambalarini halka yaptinmi abi:)):)) bide onu dene belki onuda yapmaz eskidi senin kablo miyadi doldu degis sen onu degis:))):)))
bak bu iyi akıl onu ben kapak ledleri ile birlikte yapmayı düşünüyordum bi ayrı yapim eğer o da olmuyorsa o zaman kablo nanik:)))

Y_o_L_c_U_38
01 04 2012, 21:39
bak bu iyi akıl onu ben kapak ledleri ile birlikte yapmayı düşünüyordum bi ayrı yapim eğer o da olmuyorsa o zaman kablo nanik:)))
abi sen bneim aklimla is yapma istersen hic anlamam ben bu islerdne:))):))):)))

ama yinede dene sen bi belki gercektne miyadi dolmustur:)):))

drozia
01 04 2012, 21:42
abi sen bneim aklimla is yapma istersen hic anlamam ben bu islerdne:))):))):)))

ama yinede dene sen bi belki gercektne miyadi dolmustur:)):))
öyle olsa alarmın sesini değiştremez ve dıt dıtı yapamazdım veya gündüz farı olayını yapamazdım veya rcd 310 da hızı göstermezidim veya parklarla aktif sinyalleri yapamazdım vs.. yani bi tek ona mı gelip takıldı Dursun:)))

Y_o_L_c_U_38
01 04 2012, 21:54
öyle olsa alarmın sesini değiştremez ve dıt dıtı yapamazdım veya gündüz farı olayını yapamazdım veya rcd 310 da hızı göstermezidim veya parklarla aktif sinyalleri yapamazdım vs.. yani bi tek ona mı gelip takıldı Dursun:)))


olayi simdi anladim oynaya oynaya bozdun onceki mesajlarinda bi aku bitirdigini yazzmistin:))):)))

bozdun kabloyu iste:))):))):)))

drozia
01 04 2012, 22:07
olayi simdi anladim oynaya oynaya bozdun onceki mesajlarinda bi aku bitirdigini yazzmistin:))):)))

bozdun kabloyu iste:))):))):)))
olum sırf şunlara gündüzleri park yapsınlar diye uğraştım onu da bi yere kaydetmedim iş başa düştü yine bakıcaz kabloda bi sorun yok kırbaç gibi alimallah:))) :)))

Y_o_L_c_U_38
01 04 2012, 22:10
olum sırf şunlara gündüzleri park yapsınlar diye uğraştım onu da bi yere kaydetmedim iş başa düştü yine bakıcaz kabloda bi sorun yok kırbaç gibi alimallah:))) :)))


abi tum kablolar kirbac gibi zaten ama onemli olan islevi, bozdun iste kabloyu calismiyor anca at kirbaci olur bundan sonra:))):))):)))

drozia
01 04 2012, 22:13
abi tum kablolar kirbac gibi zaten ama onemli olan islevi, bozdun iste kabloyu calismiyor anca at kirbaci olur bundan sonra:))):))):)))
HE ATIM DA YOK bi at kaç para biliyon mu sen At alacak param olsaydı gidip Yasin gibi lisanslı kablo alırdım Tapulu AT GİBİ :)) 300 Euroya:))) :)))

Y_o_L_c_U_38
01 04 2012, 22:19
HE ATIM DA YOK bi at kaç para biliyon mu sen At alacak param olsaydı gidip Yasin gibi lisanslı kablo alırdım Tapulu AT GİBİ :)) 300 Euroya:))) :)))


tamam canim essek vardir 50 tl ye falan onu al, sezercik filmindeki gibi bascam kirbaci bascam kirbaci findiga diyorya sende onun gibi kirbacla dur:))):)))

Y_o_L_c_U_38
01 04 2012, 22:20
http://www.youtube.com/watch?v=ph6iaMKDzKw

ahanda buldum:))):))):)))

drozia
01 04 2012, 22:20
tamam canim essek vardir 50 tl ye falan onu al, sezercik filmindeki gibi bascam kirbaci bascam kirbaci findiga diyorya sende onun gibi kirbacla dur:))):)))
eğer bu kablo EŞŞEK SE ancak bu kadar iş yapıyor demektir:))) :)))