PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : vw transporter comfortline



acı
02 02 2013, 13:00
http://i.imgur.com/3kgYpMT.jpg

Yeni Transporter Comfortline yollarda02 Şubat 2013
Volkswagen Ticari Araçlar’ın Transporter modeli Comfortline donanım seviyesiyle yenilendi. Model, City Van ve Camlı Van versiyonlarıyla satışa sunuldu.



(http://www.passatturkiye.com/)




Volkswagen Ticari Araç’ın segmentinde yer alan Transporter model ailesi, yeni donanım seviyesiyle genişledi. Yeni Transporter Comfortline olarak satışa sunulan ve 59 bin 890 TL’den başlayan fiyatlarla alınabilen model, City Van ve Camlı Van versiyonlarıyla satışa sunuldu.
Yeni Transporter Comfortline’ın iç donanımında sunulan konfor öğeleri, standart MEDIA-IN USB bağlantısıyla artırılırken; Transporter modellerinde standart olarak sunulan aktif ve pasif güvenlik özelliklerine ilave olarak, her iki versiyonda da yağmur sensörü, 2 adet Isofix çocuk koltuğu sabitleyici, sürüşe duyarlı sis farları ve kendiliğinden kararan iç dikiz aynası da standart olarak bulunuyor.
İki farklı motor seçeneği ile sunulan Transporter Comfortline’ın mevcut Transporter modelleriyle fiyat farkı 4 bin 955 TL.

acı
02 02 2013, 13:02
Düzenleme yapamadım kaynağı buraya yazmak zorunda kaldım. :)

Ticari araç haber portali / Ticari araç haberleri / Ticari araç test sürüşleri / (http://www.ototicari.com/haberler/yeni-transporter-comfortline-yollarda.html#.UQzgqaoJ8ds.twitter)