PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Passat b6 cd çalar orjinal cd sorunu



ahmet6630
12 01 2013, 17:16
Passat b6 araçlarda cd çalar orjinalden başka cd çalmıyor mu?

TorukMacto
12 01 2013, 17:22
Passat b6 araçlarda cd çalar orjinalden başka cd çalmıyor mu?

Eski aracımız 2008 model caddy di ve 2008 model passatla aynı cd çalar vardı ve orjinal - korsan bütün cdleri çalıyordu :))

ahmet6630
12 01 2013, 17:27
ben denedim fakat çalmıyor?

TorukMacto
12 01 2013, 17:44
ben denedim fakat çalmıyor?

Ben bu cd çalardan bahsediyorum acaba sizin cd çalarda bundanmı ?

http://resim.passatturkiye.com/di-0TAP.jpg

ahmet6630
12 01 2013, 20:24
Evet Aynısı Cd yi takıyorum ERROR diyip çıkarıyor

sivil
12 01 2013, 21:06
Evet Aynısı Cd yi takıyorum ERROR diyip çıkarıyor

Mp3 cd si takmıyorsanız korsan kopya farketmez çalması lazım.

Sent from my GT-I8160 using Tapatalk 2

TorukMacto
13 01 2013, 01:50
Evet Aynısı Cd yi takıyorum ERROR diyip çıkarıyor

Tek bir cd çalmıyor ise cd sorun vardır başka cd leride deneyin onlardada yapıyorsa Değişik bir sorunla karşı karşıyayız diye bilirim :))

dracarys
13 01 2013, 12:40
Farklı programlarla farklı marka cd'ye yazdırmayı deneyin.
Nero ile ses cd'si oluştur deyip,yazdırma hızını en yüksek seçmeyin.

delibey
14 01 2013, 09:47
benim mediaplayerdan yaptığım cd lerde sorun olmuyor bazı cd lerde eror veriyor o da cd nin kalitesiyle alakalı sanırım

RadaR65
14 01 2013, 09:59
Cd lerinizi MP3 değil Track çekin.

Şöyle tarif edeyim, Neroda cd çekerken alt kısımda MB bazında değil Dakika bazında çizgi ilerlesin. Yoksa çalmaz.

(MP3 Çalabilen versiyonlarıda var.)

VW_Passat
14 01 2013, 11:50
Passat b6 araçlarda cd çalar orjinalden başka cd çalmıyor mu?

ne tür RCD var sizde ??? Model yilina göre gidersek sanirim RCD300. Bu mp3 calmiyordur, mutlaka CD cekerken Track olarak cekin.

ahmet6630
29 01 2013, 09:41
Farklı programlarla farklı marka cd'ye yazdırmayı deneyin.
Nero ile ses cd'si oluştur deyip,yazdırma hızını en yüksek seçmeyin.
Sorun arkadaşın dediğinden kaynaklanıyormuş teşekkürler herkese.akat şimdide cd çalardan arka kapılara ses veremiyorum.Nasıl verebilirim?.

sivil
29 01 2013, 10:25
Sorun arkadaşın dediğinden kaynaklanıyormuş teşekkürler herkese.akat şimdide cd çalardan arka kapılara ses veremiyorum.Nasıl verebilirim?.
Arka kapılarda hoparlör olmadığı için veremiyorsunuzdur :)

Malesef 2005-2006 bazı modellere arkalara hoparlör koymamışlar,örnek ben..

ahmet6630
29 01 2013, 14:40
sizinki hangi paket? benimki comfortline 2.0d