PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : IGO v2.0.1 (9.6.5 245577)+ En güncel Tr Haritası



selseli
08 12 2012, 23:12
Ekli dosyayı indirip SD kartınıza kopyalayın. Cihazda exe dosyasının yerini gösterin ve güle güle kullanın.

http://yadi.sk/d/d90K1OAV4h505

serkangok
17 12 2012, 13:46
Daha önceden çektiğim sistem özellikleri...
http://g1212.hizliresim.com/14/j/gz84d.jpg (http://bit.ly/c25MCx)


http://g1212.hizliresim.com/14/j/gz86p.jpg (http://bit.ly/c25MCx)


http://g1212.hizliresim.com/14/j/gz89s.jpg (http://bit.ly/c25MCx)


http://g1212.hizliresim.com/14/j/gz8bu.jpg (http://bit.ly/c25MCx)


http://a1212.hizliresim.com/14/k/gzj0z.jpg (http://bit.ly/c25MCx)

http://a1212.hizliresim.com/14/k/gzj1p.jpg

Ş (http://bit.ly/c25MCx)imdide bu hatayı vermektedir...

HARPAGON
17 12 2012, 14:06
Bisi dikkatimi cekti son surum yazılım diyor ama sürüm hala 2009.12
bir de bu yazılım ingilizce mi ?

selseli
17 12 2012, 14:30
Benim verdiğim dosyadaki harita en güncel sürümdür.

HARPAGON
17 12 2012, 14:48
Bilgi icin tesekkürler Serkan Bey peki adasınızın yasamıs oldugu sorun neden kaynaklanabilir ?

selseli
17 12 2012, 15:08
arkadaşın vermiş olduğu fotolar benim burada sunduğum programdan değil ama.

serkangok
17 12 2012, 18:37
arkadaşın vermiş olduğu fotolar benim burada sunduğum programdan değil ama.


Evet Serkan Bey in verdiği değil önceki durumu idi lakin Serkan Bey in ukarıda verdiği dosyayı yükledim dediği gibi exe dosyasınıda tanımlattım karşıma yep yeni bi değişik daha bi kullanışlı daha çok özelliklerle İGO Primo çıktı :) Çok teşekkür ederim süper oldu valla...Yola gitmedim daha gittiğim zaman tadını çıkarcam seslendirmelerde Karadeniz uşağu da var :) Yükledikten sonraki sistem bilgi ekranı ;

http://c1212.hizliresim.com/14/k/gzxvm.jpg (http://bit.ly/c25MCx)

Serkan Bey bende birde Tomtom GO 740 var bunu Pc ye takıp içeriğinin hepsini silip bu Primo dakileri atsam çalışır mı?

selseli
17 12 2012, 18:49
Evet Serkan Bey in verdiği değil önceki durumu idi lakin Serkan Bey in ukarıda verdiği dosyayı yükledim dediği gibi exe dosyasınıda tanımlattım karşıma yep yeni bi değişik daha bi kullanışlı daha çok özelliklerle İGO Primo çıktı :) Çok teşekkür ederim süper oldu valla...Yola gitmedim daha gittiğim zaman tadını çıkarcam seslendirmelerde Karadeniz uşağu da var :) Yükledikten sonraki sistem bilgi ekranı ;
Serkan Bey bende birde Tomtom GO 740 var bunu Pc ye takıp içeriğinin hepsini silip bu Primo dakileri atsam çalışır mı?

Güle güle kullanın. Tomtom hakkında bilgim yok maalesef.

dirlik
24 12 2012, 00:55
bunu ZENEC NC 2010 a nasıl yükleyebilirim aceba bilen var mı?

saitates
12 01 2013, 18:42
Hocam dosya silinmis diyor nerden indirebiliriZ???

selseli
12 01 2013, 22:44
Linki yarın yenileyeceğim.


Sent from my iPhone using Tapatalk

selseli
13 01 2013, 18:39
İlk mesajdaki linki yeniledim. Sorunsuzca indirip kullanabilirsiniz.

saitates
13 01 2013, 20:57
hacam cok sagolun indiriyorum peki incindeki en güncel haritamı acaba bu diger bi konunuzda olan??

selseli
13 01 2013, 21:03
hacam cok sagolun indiriyorum peki incindeki en güncel haritamı acaba bu diger bi konunuzda olan??

Evet içinde Başarsoft'un 2012.10 (Aralık ayı sürümü) olan en güncel Türkiye haritası vardır.

saitates
13 01 2013, 21:15
hocam yanlız inen dosyada sadece 3 klasör var yani igonun kendisi yok sanırım yanlış yukediniz

selseli
13 01 2013, 21:19
hocam yanlız inen dosyada sadece 3 klasör var yani igonun kendisi yok sanırım yanlış yukediniz

şimdi farkettim ben de. Yukarıdaki link sadece güncel haritaların linkini kapsayan dosyaymış. Şimdi hem programı hem de haritaları upload ediyorum. Linki işlem bitince yukarıya ekleyeceğim.

selseli
14 01 2013, 07:30
İlk mesajdaki linki ve içeriğini değiştirdim. Linkteki dosyada en güncel TR haritası bulunan sürümü görebilirsiniz.

Güle güle kullanın.

suayb_a
14 01 2013, 09:33
teşekkürler serkan abi indiriliyor aksama yüklerim inşallah

srcn09
14 01 2013, 09:57
bunu ZENEC NC 2010 a nasıl yükleyebilirim aceba bilen var mı?

SD kart üzerinden mi harita yüklü abi ?

dirlik
15 01 2013, 08:29
Hayır sercan zenec in kendi dahili 4 GB lık hazfızası var orada yüklü...

srcn09
16 01 2013, 13:43
Hayır sercan zenec in kendi dahili 4 GB lık hazfızası var orada yüklü...

SD kart olsaydı çok basit olurdu ancak diğer türlü bilmiyorum abi :/

saitates
21 01 2013, 17:24
Surum ve haritalar guncel cok sagolun.fakat arac navisinde arka planda igo calisirken yonlendirme sesleri gelmiyor yani arka planda iken islem yapmiyor tekrar aktif edince kaldigi yerden devam ediyor acaba bi ayari filan mi var arka plan icin bilginiz var mi?

brkpls
21 01 2013, 18:22
tesekkurler ındırdım calıstırdım eskı harıtama gore oldukca guncel bir sürü eklentı yapılmıs cok tesekkur ederım

estelya
21 01 2013, 18:47
tesekkurler ındırdım calıstırdım eskı harıtama gore oldukca guncel bir sürü eklentı yapılmıs cok tesekkur ederım

Selam Burak bey bende indirdim ama zenec 2010 a yükleyemedim SD kart üzerindenmi yoksa USB denmi yükleniyor ben SD kartı denemedim USB üzerinden yüklemeye çalıştım ama ekran kararıyor okadar detaylı anlatabilirmisiniz birde aracı her stop edip çalıştırdığımda üzerindeki mevcut navigasyon haritasının sözleşmesinin kabulü dil vs her seferinde girmem gerekiyor belki bu haritayı yükleyince düzelir neden böyle hiç bir fikrim yok yardımcı olabilirmisiniz saygılarımla

estelya
21 01 2013, 18:57
teşekkürler serkan abi indiriliyor aksama yüklerim inşallah
Şuayip ne yaptın yükledinmi haritayı bana da bir yardımcı olsan komşunun passata yükleme yapmam lazım detaylı bilgi lazım :)

selseli
21 01 2013, 19:12
Surum ve haritalar guncel cok sagolun.fakat arac navisinde arka planda igo calisirken yonlendirme sesleri gelmiyor yani arka planda iken islem yapmiyor tekrar aktif edince kaldigi yerden devam ediyor acaba bi ayari filan mi var arka plan icin bilginiz var mi?

Sorununuzu tam olarak anlayamadım. Ses ayarlarını ben kendime göre yapmış olabilirim. İsterseniz siz o ayarları bir kurcalayın :)

idurmaz
21 01 2013, 19:39
İlk mesajdaki linki ve içeriğini değiştirdim. Linkteki dosyada en güncel TR haritası bulunan sürümü görebilirsiniz.

Güle güle kullanın.
Emeğine sağlık , teşekkür ederim...

brkpls
21 01 2013, 20:04
Selam Burak bey bende indirdim ama zenec 2010 a yükleyemedim SD kart üzerindenmi yoksa USB denmi yükleniyor ben SD kartı denemedim USB üzerinden yüklemeye çalıştım ama ekran kararıyor okadar detaylı anlatabilirmisiniz birde aracı her stop edip çalıştırdığımda üzerindeki mevcut navigasyon haritasının sözleşmesinin kabulü dil vs her seferinde girmem gerekiyor belki bu haritayı yükleyince düzelir neden böyle hiç bir fikrim yok yardımcı olabilirmisiniz saygılarımla

benım aracımda necvox var ben sd karta kopyaladım navıgasyon menusunden dosyayı tanıttım , necvoxlarda 2 sd kart gırısı mevcut biri navıgasyon ıcın kullanılıyor digerı muzik vs için usb den navıgasyon calıstırmak mumkun degıl gıbı zenec nasıl bılmıyorum ancak necvox takı gıbı navıgasyon kartı ıcın ayrı bir kart yuvası varsa usb den calısmaması normal bence , diger her acılısta sözlesme falan cıkmıyor ılk kurulumdan sonra bir kez cıktı daha cıkmadı

suayb_a
22 01 2013, 12:06
Surum ve haritalar guncel cok sagolun.fakat arac navisinde arka planda igo calisirken yonlendirme sesleri gelmiyor yani arka planda iken islem yapmiyor tekrar aktif edince kaldigi yerden devam ediyor acaba bi ayari filan mi var arka plan icin bilginiz var mi?

teyb üzerindeki navi tuşuna uzun süre bastıysanız navinin sesini kısıyor bi bunu deneyin bence

suayb_a
22 01 2013, 12:07
Şuayip ne yaptın yükledinmi haritayı bana da bir yardımcı olsan komşunun passata yükleme yapmam lazım detaylı bilgi lazım :)

lütfü abi sd kartı formatla içine indirdiğin dosyayı at olduğu gibi SD kartı cihaza takınca setup dosyasınının yolunu göstereceksin sonra geri tuşuna bastın mı zaten kendisi otomatik yüklemeye başlayacaktır. bende bu şekilde bi dene bakalım abi

ahmetselmansönmez
25 01 2013, 22:12
Zenec 2010 icin uyumlumudur acaba

kanlı
06 02 2013, 09:52
teşekkürler . indirdim çalışıyor .allah razı olsun paylaşım için.

SELÇUK
06 02 2013, 21:29
goldmaster var bende de
cok kullanmadım ama gecen baktım güncelleyin diyor.
hiç anlamam nav işinden bunu indirsem olur mu?

lord_danger
06 02 2013, 21:37
İçinden haritasını aldım, Teşekkürler.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

pCkOpAtuS
26 04 2013, 14:05
Merhaba

Link kırık güncelleyebilirmsniz acaba

Teşekkürler

selseli
26 04 2013, 14:17
Merhaba

Link kırık güncelleyebilirmsniz acaba

Teşekkürler

MobileNavigator.rar — Yandex.Disk (http://yadi.sk/d/JJZ9TpXQ4N-0u)

bu link aktif

pCkOpAtuS
26 04 2013, 14:25
MobileNavigator.rar — Yandex.Disk (http://yadi.sk/d/JJZ9TpXQ4N-0u)

bu link aktif

Necvox Teyp e uyumlumudur ?

selseli
26 04 2013, 14:28
Necvox Teyp e uyumlumudur ?

evet, uyumludur.

pCkOpAtuS
26 04 2013, 14:29
evet, uyumludur.

Teşekkürler Kolay Gelsin

srcn09
26 04 2013, 22:14
evet, uyumludur.

Abi yeni sürüm var mı bundan sonra çıkan ? Birde TMC için illa lisans mı almamız lazım

HGYAYLA
26 04 2013, 22:49
..........

srcn09
26 04 2013, 23:03
Seninkini zaten guncelledim ben en son bu var sende, tmc icin arkaya vinn takman lazim bizde rns veya rcd gibi frekanstan almiyor int istiyor necvox yine selselinin verdigi programla vinn bagliyorsun ve butun trafik bilgileri online olarak anlik cikiyor harita uzerinde sana ona gore rota belirliyor...

Yaziyor... - TapaTalk

Bizim necvox 'da int girişi yok ama TMC destekliyor gözüküyor frekanstan alıyor diye biliyordum ben :/ veya naviextrastan lisans mı almak lazım acaba bu konuyu çözmek çok istiyorum ben necvox söküp bir bakayım babamın vınn var giriş varsa takayım ama yok diye biliyorum

HGYAYLA
27 04 2013, 00:56
..........

rgpp
10 05 2013, 08:57
evet, uyumludur.

mrb serkan bey, geçtiğimiz hafta bi arkadaşa aldığımız 2.el mondeo model aracta necvox marka navigasyon var.ama sd kart yok navigasyonu kullanamıyoruz yardımcı olabilirmisiniz

Kaynak Linki : http://www.passatturkiye.com/necvoxnaviteczenec-diger-urunler/4908-harita-paylasimi.html#post165297

selseli
10 05 2013, 09:05
mrb serkan bey, geçtiğimiz hafta bi arkadaşa aldığımız 2.el mondeo model aracta necvox marka navigasyon var.ama sd kart yok navigasyonu kullanamıyoruz yardımcı olabilirmisiniz

Kaynak Linki : http://www.passatturkiye.com/necvoxnaviteczenec-diger-urunler/4908-harita-paylasimi.html#post165297

SD kart girişimi yok, yoksa giriş var ama SD kartın kendisi mi yok? Eğer girişi yoksa yapacak bir şey de yok. Giriş varsa boş bir SD kart alın ve verdiğim dosyayı zipten çıkarıp, o karta kopyalayın. Cihazda gerekli ayarı yaparak (navigasyon programının yolunu göstererek) kullanabilirsiniz.

rgpp
10 05 2013, 09:43
SD kart girişi var ama kart kayıp. verdiğiniz link çalışmıyor şuan yenileyebilirmisiniz...

selseli
10 05 2013, 09:55
SD kart girişi var ama kart kayıp. verdiğiniz link çalışmıyor şuan yenileyebilirmisiniz...

İlk mesajdaki link yenilenmiştir.

rgpp
10 05 2013, 10:51
teşekkürler serkan bey

cash
06 06 2013, 23:21
Öncelikle merhaba ;

Aranızda yeniyim. Aracımı aldığımda üstünde navigasyonlu necvox ürünü geldi. Sökmeden hangi seri olduğunu bilmiyorum. Neyse konuya gelecek olursak aracı aldığımda navigasyon kartı yoktu. Sizin paylaştığınız yazılımı indirdim ve sd kartla cihaza taktım. exe dosyasını gösterdim. programın çalışmasında herhangi bir sorun yok. Fakat gps sinyali alamıyor. Anteni ve düzenekleri kurulu. Ekranda sol üst köşede kilit işareti çıkıyor neyin nesidir bir türlü çözemedim. Bu konu hakkında bilgisi olan varsa şimdiden yardımını bekliyorum...

selseli
07 06 2013, 09:05
Öncelikle merhaba ;

Aranızda yeniyim. Aracımı aldığımda üstünde navigasyonlu necvox ürünü geldi. Sökmeden hangi seri olduğunu bilmiyorum. Neyse konuya gelecek olursak aracı aldığımda navigasyon kartı yoktu. Sizin paylaştığınız yazılımı indirdim ve sd kartla cihaza taktım. exe dosyasını gösterdim. programın çalışmasında herhangi bir sorun yok. Fakat gps sinyali alamıyor. Anteni ve düzenekleri kurulu. Ekranda sol üst köşede kilit işareti çıkıyor neyin nesidir bir türlü çözemedim. Bu konu hakkında bilgisi olan varsa şimdiden yardımını bekliyorum...

sol üst taraftaki kilidin gps in çalışması ile ilgisi yok.
Anlaşılan sizin cihazın port ayarları ile benim paylaşmış olduğum programdaki port ayarları aynı değil. Vermiş olduğum linkteki "sys.txt" dosyasını editör programı ile açıp [gps] kısmını aşağıdaki şekilde değiştirin.

[gps]
port=auto
baud=4800
set_messages="0"

salcek
07 06 2013, 13:29
[gps]
port=auto
baud=4800
set_messages="0" sys.txt dosyasındaki bu satırları silin cihaz kendi bulsun .neticeyi yazın

cash
09 06 2013, 20:26
[gps]
port=auto
baud=4800
set_messages="0" sys.txt dosyasındaki bu satırları silin cihaz kendi bulsun .neticeyi yazın

Dediğin gibi ilgili satırları sildim ve gps i hemen buldu çok teşekkür ederim...

dark_dante
15 07 2013, 10:57
20.1 MB yükleyince yükleme kesiliyor. Tekrar mı yüklenmesi gerekiyor acaba yandex.disk'e yabancıyım.

sahsiyet
24 07 2013, 15:09
Hocam öncelikle verdiğini bilgi ve paylaşım için çok teşekkür ederim. Ben bu dosyayı prinha galileo model navigasyon cihazına yükledim ekran çözünürlüğünüde sys dosyasından ayarladım benim sorunum cihaz 3 uydudan başka bağlanmıyor gps bilgisinide sildim denedim değişen birşey olmadı 3 uyduyu görüyor sorun yazılımsalmı donanımsalmı anlayamadım ne önerirsiniz teşekkürler.

salcek
25 07 2013, 10:39
Hocam öncelikle verdiğini bilgi ve paylaşım için çok teşekkür ederim. Ben bu dosyayı prinha galileo model navigasyon cihazına yükledim ekran çözünürlüğünüde sys dosyasından ayarladım benim sorunum cihaz 3 uydudan başka bağlanmıyor gps bilgisinide sildim denedim değişen birşey olmadı 3 uyduyu görüyor sorun yazılımsalmı donanımsalmı anlayamadım ne önerirsiniz teşekkürler. gps bilgisinide sildiğine göre cihazın otomatik olarak 3 tane bulup diğerlerini bulmaması olmaz ya kapalı bi alanda bakıyorsun yada cihazda donanımsal bi sorun var birde şarj kablosu cihaza takılı iken bi dene olmaz ise donanımsal bi sorun var bence.neticeyi yaz birde sys.txt dosyasında yazanları buraya yaz bi bakalım.

sahsiyet
26 07 2013, 03:14
Hocam öncelikle verdiğini bilgi ve paylaşım için çok teşekkür ederim. Ben bu dosyayı prinha galileo model navigasyon cihazına yükledim ekran çözünürlüğünüde sys dosyasından ayarladım benim sorunum cihaz 3 uydudan başka bağlanmıyor gps bilgisinide sildim denedim değişen birşey olmadı 3 uyduyu görüyor sorun yazılımsalmı donanımsalmı anlayamadım ne önerirsiniz teşekkürler.

Hocam cihazın romun dada sorun vardı romunu güncelleyip tekrar denedim 3 uyduya hemen bağlanıyor diger uydulara baglanması zaman alıyor 5 dk içinde rotayı bulabiliyor ben bu sürenin daha çabuk olması gerektiğini düşünüyordum bu sizce normalse sorun yok demektir 1 2 dk içinde baglanması gerekli diye düşünüyorsanız cihazda donanımsal sorun var demektir.

salcek
26 07 2013, 10:42
açıkhavada 1 dakka değil 10-15 saniyede bağlanması lazım . peki anten aracın neresinde

sahsiyet
26 07 2013, 23:07
açıkhavada 1 dakka değil 10-15 saniyede bağlanması lazım . peki anten aracın neresinde
Hocam cihazın içinde dahili anteni.

djwestt
12 08 2013, 22:00
Serkan bey konuyu dikkatle okudum gayet faydalı olmuş size zahmet linki tazeleyebilirmisiniz :sor1 Bide çin malı cihaz var benim aracımda igo 8.3.4.102680 yüklü üzerinde sizin vermiş olduğunuz yazılımı desteklermi acaba?

fkurtoglu
17 08 2013, 10:25
Arkadaşlar, dosya linkleri çalışmıyor yenileyebilirmisiniz..

mtunctr
20 08 2013, 08:08
MobileNavigator.rar — Yandex.Disk (http://yadi.sk/d/JJZ9TpXQ4N-0u)

bu link aktif

Serkan Bey bu link ve ilk mesajdaki link kırık. Linki yenileyebilirmisiniz.

taner_81
27 08 2013, 18:12
Serkan bey linkleri yenileyebilir misin acba

lord_danger
27 08 2013, 21:31
bunun içinden sadece haritayı alıp atıncada oluyordu değil mi sadece haritayı güncellemek istersem?

selseli
27 08 2013, 22:33
aktif link ektedir.

http://turbobit.net//download/redirect/DE1B7D10E2A69B09CF5FBADC46475220p/sdpsuzbck7ui

taner_81
28 08 2013, 00:35
Teşekkür ederim arkadaşim hemn indireyim;-)

noiseman
28 08 2013, 23:49
serkan bey iyi geceler,
acaba linki tekrardan yeniliyebilirmisiniz

noiseman
28 08 2013, 23:59
serkan bey tekrardan iyi geceler
link çalışıyormuş kusura bakmayın
indirmeye başladım.

teknik03
07 10 2013, 23:21
link çalışmıyor

emrecank
18 10 2013, 18:39
serkan bey iyi geceler,
acaba linki tekrardan yeniliyebilirmisiniz

abbassucu
21 10 2013, 20:41
Hali hazırda kullandığım en güncel harita ve igo işinize yararsa buyrun
http://turbobit.net/o9qfaygmkah2.html

ergün_71
22 10 2013, 18:33
teşekkürler. elinize sağlık çok aramıştım bunu.

cit_38
25 11 2013, 18:23
Hali hazırda kullandığım en güncel harita ve igo işinize yararsa buyrun
http://turbobit.net/o9qfaygmkah2.html
merhaba hocam,benim aracımda da Necvox marka navigasyon var bu verdiğiniz linkteki sürüm 2012 nin mi yoksa 2013 yılına mı ait.Bundan sonraki güncelleştirmelerde igo primonun herhangi yeni sürümünü yüklesek olur mu yoksa illa necvox'a uyumlu olması gibi bir durum var mı?Şimdiden teşekkür ederim.

ibrahim06590
03 12 2013, 17:40
Serkan Bey benim aracımde zenec 2011D var, yanlız orjinal SD kartı yok, linkteki dosyayı indirip 4 GB lık bir sd karta zipten çıkarıp attım. Güncellemeyi nasıl nerden yapacağız? ben biraz karrıştırdım ama sd kartın içini bile göstermiyor cihaz. Yardımcı olurmusunuz?

abbassucu
11 12 2013, 22:17
merhaba hocam,benim aracımda da Necvox marka navigasyon var bu verdiğiniz linkteki sürüm 2012 nin mi yoksa 2013 yılına mı ait.Bundan sonraki güncelleştirmelerde igo primonun herhangi yeni sürümünü yüklesek olur mu yoksa illa necvox'a uyumlu olması gibi bir durum var mı?Şimdiden teşekkür ederim.yazılımı halen necvoxta kullanıyorum

abbassucu
11 12 2013, 22:18
en güncel haritaile yüklü tabi bu arada yenisi atılmamışsa ukalalık etmiyeyim

hopecan
07 04 2014, 22:38
arkadaşlar benin nevigasyon kartımdaki veriler silindiğinden nevigasyon sistemine giremiyorum ne yapmam lazım yardımcı olursanız sevınırım