PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Composition Media ve Discover Media, Genel bakis



VW_Passat
07 11 2012, 19:43
Bilgilendirici sistem, Composition Media ve Discover Media donanım versiyonu

Yeni Sistem 2 parcadan olusuyor ve farkli yerlere monte edilmistir;

1. Bilgi elektroniği kontrol ünitesi -J794-
2. Ön bilgi görüntüleme ve kumanda ünitesine ait kontrol ünitesi gösterge birimi -J685-


http://i.imgur.com/cqKy0.png


Cihazın özellikleri;

- Dokunmatik ekranlı 5,8 inç renkli ekran (Yakınlaştırma algılama)
- 4 x 20 Watt çıkış gücü
- RDS FM/AM radyo
- Dijital radyo yayın alımı için entegre DAB frekans ayarlayıcısı
- Kuzey Amerika ve Kanada araçları için SDARS
- entegre Diversity fonksiyonu
- CD sürücü
- 1 SD kart Slot ile SD hafıza kart okuyucu
- Yassı soket üzerinden AUX IN
- USB bağlantısı
- iPod-bağlantısı
- AAC
- MP3-çalma fonksiyonu
- WMA
- Çok fonksiyonlu direksiyon desteği (MFL)
- Araç menüsü desteği
- Hoparlör sistemi dahil kendi kendine teşhis
- Bluetooth serbest konuşma düzeneği
- Hıza bağlı ses seviyesi adaptasyonu (GALA)
- Hıza bağlı dinamik kompresyon (GADK)
- FBAS (Geri manevra kamerası)
- Sesli kullanım

Discover Media bilgilendirici sistem özellikleri
Composition Media bilgilendirici sistem ek özellikleri (Opsiyondur)

t Navigasyon sistemi, GPS uydu alıcısı ile
t 2 SD kart Slots ile SD hafıza kart okuyucu



Composition Media ve Discover Media bu parcalardan olusuyor (DIKKAT! donanima göre degisebilir);

1. GSM ve GPS Anteni (Donanima göre Anten degisebilir)
2. Discover Pro Infotaiment Ekrani
3. Diversitiy Anten
4. Infotaiment Ünite, 2 SD Karti Slotu ve 1 CD calar bölümünden olusuyor
5 ve 6. Multifonksiyon Direksyon Media tuslari
7. Hoparlör
8 ve 9. Telefonsistemi
10. Mikrofon

http://i.imgur.com/0zy13.png

siirask
11 11 2012, 13:17
bu cihazi kim nerede nasil yapacak yada bu uygulamayi uygulayacak... fiyati nedir kaça patlar.. yada bu cihazi almanyadan sipariş vermek icin ne yazmamiz gerekiyor..

drozia
11 11 2012, 13:23
Yasin bu da mı eski sistemler gibi sökülebiliyor yoksa:sor1
http://i.imgur.com/cqKy0.png

VW_Passat
11 11 2012, 15:53
Yasin bu da mı eski sistemler gibi sökülebiliyor yoksa:sor1
http://i.imgur.com/cqKy0.png

Ismail abim,

evet sökülebiliyor ama artik eskisi gibi kolay sökülmüyor. 4 adet Torx Tornavidasi yok artik ! Ilk basta Dekoru sökmek icin özel bir teskilat gerekiyor ardindan Ekran Ünitesini sökebilmek icin ise yine özel sifreli anahtar gerekiyor (Tornavida yok). Bu sirf Ekran i sökebilmek icindir. Ekran i söktümü sadece ekran isine yaramaz :)). Diger ünite Gögüsün icine monte olmus iste burada Hirsizlar cirtlayacak cünkü sökmesi cok zor bir islem :))) :hh

Ama sökme asamasini anlatmayin bana simdi, hirsiz doldurur :)))

drozia
11 11 2012, 15:57
Ismail abim,

evet sökülebiliyor ama artik eskisi gibi kolay sökülmüyor. 4 adet Torx Tornavidasi yok artik ! Ilk basta Dekoru sökmek icin özel bir teskilat gerekiyor ardindan Ekran Ünitesini sökebilmek icin ise yine özel sifreli anahtar gerekiyor (Tornavida yok). Bu sirf Ekran i sökebilmek icindir. Ekran i söktümü sadece ekran isine yaramaz :)). Diger ünite Gögüsün icine monte olmus iste burada Hirsizlar cirtlayacak cünkü sökmesi cok zor bir islem :))) :hh

Ama sökme asamasini anlatmayin bana simdi, hirsiz doldurur :)))
iyi o zaman biraz dekorları falan parçalaması lazım uğraşmaz bi de söküp napıcak nereye takıcak..

VW_Passat
11 11 2012, 16:06
iyi o zaman biraz dekorları falan parçalaması lazım uğraşmaz bi de söküp napıcak nereye takıcak..

Eskiden Dekor kolay cikiyordu 2 saniye dekor ve 1 dakikada 4 Torx Vidayi cikarip Radyo yu eline alabiliyordu.

Simdi artik acikca yazmak istiyorum, biraz sikar ögle 2 dakikada Radyo yu götürmek :)). Dekor u Golf 7 de toplam 12 tirnak tutuyor, onu sökebilmesi icin özel VW teskilati gerekiyor. Ardindan Radyo icin özel 4 adet Anahtar gerekiyor. Bu sadece ekran, ekrani ama Evinde LCD Ekrani olarak kullansin :))). Esas is Infotaiment Üniteyi sökmekte yani CD Calar, SD Kart Slotu ve Cihazin begnini sökmekte :)). Oda Torpido gözünün orada Gögüse monte olmustur :)). Ulasmak icinde yine bir cok yeri dagitmasi lazim buda zamanini cok alacaktir ;)

voyager_usa44
18 11 2012, 14:08
merhabalar ben hem forumda hemde Volkswagen de yeniyim.Daha yeni Golf 7 aracımı teslim aldım ve aklımdaki bazı soruları sizin yardımlarınızla gidereceğimi düşünüyorum.bu konuya göre bir sorum var size :

ARACIMDA 5.8 inch COMPOSITION MEDIA cihazı var ama içerisinde Navigasyon GPS yokmuş ve bu özelliği ben ekranını değiştirtmeden nasıl sağlayabilirim yani Volkswagen ekstra bi parça ile montaj ile nasıl GPS özelliği navigasyon özelliğine kavuşabilirim??? ve ortalama ne kadar fiyata çıkar??? yardımlarınızı bekliyorum şimdiden herkese teşekkürler :)

voyager_usa44
19 11 2012, 18:39
Kimse bilmiyor mu veya cevap verecek yok mu?

Taner Göde
19 11 2012, 18:43
Henüz kimsede GOLF 7 olmadığından cevap vermek araştırma ve sonuç elde etmeye bağlı olacağından biraz sürecektir. Aracınız hayırlı ve uğurlu olsun, güle güle kullanınn.

voyager_usa44
20 11 2012, 13:57
Teşekkür ederim ilginiz için. Daha bugün aldım aracımı, , şuan çok memnunum

sedat27
20 11 2012, 16:50
parasıyla değiştirmek isteyende biraz zorlanacak yani...:sinir

sedat27
20 11 2012, 16:50
aracınız hayırlı olsun ancak henüz çok yeni detayları servisler bile tam bilemiyor ama ünite değişmeden NAV özelliği biraz zor gibi.


merhabalar ben hem forumda hemde Volkswagen de yeniyim.Daha yeni Golf 7 aracımı teslim aldım ve aklımdaki bazı soruları sizin yardımlarınızla gidereceğimi düşünüyorum.bu konuya göre bir sorum var size :

ARACIMDA 5.8 inch COMPOSITION MEDIA cihazı var ama içerisinde Navigasyon GPS yokmuş ve bu özelliği ben ekranını değiştirtmeden nasıl sağlayabilirim yani Volkswagen ekstra bi parça ile montaj ile nasıl GPS özelliği navigasyon özelliğine kavuşabilirim??? ve ortalama ne kadar fiyata çıkar??? yardımlarınızı bekliyorum şimdiden herkese teşekkürler :)

siirask
30 11 2012, 13:47
composition media golf 7 lerde 8 inçlik olanlari navigasyonlu arkadaşlar bildiginize..

siirask
30 11 2012, 13:48
composition media golf 7 lerde 8 inçlik olanlari navigasyonlu ARKADAŞİM. BİLGİNİZE. YANİ LADİGİNİZ ARACTAKİ 5.8 İNÇ NAVİGASYONLU OLAN 8 İNÇ

VW_Passat
30 11 2012, 16:29
merhabalar ben hem forumda hemde Volkswagen de yeniyim.Daha yeni Golf 7 aracımı teslim aldım ve aklımdaki bazı soruları sizin yardımlarınızla gidereceğimi düşünüyorum.bu konuya göre bir sorum var size :

ARACIMDA 5.8 inch COMPOSITION MEDIA cihazı var ama içerisinde Navigasyon GPS yokmuş ve bu özelliği ben ekranını değiştirtmeden nasıl sağlayabilirim yani Volkswagen ekstra bi parça ile montaj ile nasıl GPS özelliği navigasyon özelliğine kavuşabilirim??? ve ortalama ne kadar fiyata çıkar??? yardımlarınızı bekliyorum şimdiden herkese teşekkürler :)

Konuyu simdi gördüm, kusura bakmayin.

Discover Media icin GPS Anteni ve Navigasyon Ünitesi gerekiyor sadece. Ekran degismiyor. GPS Anteni 30-40 €uro birsey Ünite nin fiyati hakkinda bilgim yok ama 800-1.000 €uro arasi hesaplayin ucuz versiyon icin tabiki. 8" Inch e gecis icin en az 3.000 € gözden cikarin.

voyager_usa44
30 11 2012, 16:35
Oncelikle ilginiz için teşekkürler. Peki bu dediklerinizi anladım ve yaptırmak istediğimde istanbul da yaptirabilecegim bir yer biliyor musunuz? bu konuda da yardımcı olursanız çok memnun olurum iyi günler

mertpro
03 11 2014, 10:40
arkadaşlar composition media cihazına navigasyon modülü nasıl takılır?

mosmanoglu
20 12 2014, 08:32
Benim b8 passattada 6.5 inç olanı var acaba buna nav ekliyebiliyor muyuz ? Birde mirrorlink nedir ?

fehim
21 12 2014, 16:56
MirrorLink; akıllı telefonunuzun ekranını multimedya ekranında wireles yada usb ile aktarımı diye okumuştum.

mertpro
21 12 2014, 21:19
tanıtım videolarında çakmak gözünde görünen usb çıkışı mirrorlink bağlantısı için anladığım kadarıyla ve serviste yazılımla olacak bir şey değil.
Discover Pro sahibinden.com a düşmüş 1850 avro

fdogan2005
22 01 2015, 22:04
GPS Özelliğine kavuşmanın çok basit ve ucuz bir yolu var.
Cihazı değiştirmek te gerekmiyor

Sihirli cevap MIRRORLINK

Sizin cihazda bu varsa ve aktifleştirebilirseniz cep telefonunun navigasyonunu composition media ekranından kullanıyorsunuz
Cep telefnunuzda mirrorlink desteklemeli HTC M8 destekliyor

Igo android markette lisanslı ve en yeni haritasıyla birlikte ve ücretsiz güncellemeli olarak sadece 50 TL





merhabalar ben hem forumda hemde Volkswagen de yeniyim.Daha yeni Golf 7 aracımı teslim aldım ve aklımdaki bazı soruları sizin yardımlarınızla gidereceğimi düşünüyorum.bu konuya göre bir sorum var size :

ARACIMDA 5.8 inch COMPOSITION MEDIA cihazı var ama içerisinde Navigasyon GPS yokmuş ve bu özelliği ben ekranını değiştirtmeden nasıl sağlayabilirim yani Volkswagen ekstra bi parça ile montaj ile nasıl GPS özelliği navigasyon özelliğine kavuşabilirim??? ve ortalama ne kadar fiyata çıkar??? yardımlarınızı bekliyorum şimdiden herkese teşekkürler :)

fdogan2005
22 01 2015, 22:05
Mesele şu Mirrorlink bu cihazlarda var ama nasıl aktif edilecek

mertpro
25 01 2015, 21:48
Mirrorlink gercekten lazım. Bakalım ne olacak

kaanbaba199
25 01 2015, 23:15
Golf 7 lerde gelen Composition media da Mirror link varmı ?

fdogan2005
26 01 2015, 08:50
Polodakinde bile var ama aktif değil

farux
25 02 2015, 21:12
Mirrorlink ile telefonun navigasyonu aktarılamıyor diye okumuştum forumda. araç hareket ettiğinde göstermiyormuş. forumda mirrorlink ile aratırsanız cevabı bulabilirsiniz.
ayrıca mirrorlinkin servisten nasıl aktive edileceği bilgisi de vardı.

a_d_v_i_s_e_r
27 02 2015, 20:07
Arkadaşlar merhaba benim aracımda composition media var ve bluetooth çalışmıyor. buna benzer sorun yaşayan varmı ? Bugün ekran gitti 3 günlük araba :(

Alsancak
02 03 2015, 23:27
Mirriorlink'i yazılımla aktif ettirmek için servis 890 TL+KDV para istiyor?
Aktifleştiren oldu mu?
Bendeki Samsung Note 3 değil de Note 4 uyumlu imiş.
Telefondaki navigasyonu ve videoları başarı şekilde gösteriyor mu?
Sanırım sadece kablo bağlantısıyla oluyor. Bluetootla da olsa iyi olurdu. Ama sanırım şarj için kablolu daha iyi.

Uğur07
02 03 2015, 23:31
4000 tl ye bu navigasyon alınıyormu şimdi arkadaslar. Ben ekleticem yarın. Ekran boyutu orjinal highline dan büyük mü. Birde orjinal ekrandan fiyat düşülüyormu bunu alınca

Alsancak
10 03 2015, 15:49
12 gün önce aldığım 2015 Model Passat Variant'ın Composition Media sisteminde iki üç kez sıkıntı yaşadım.

Bazen radyo açılmıyor veya açılsa bile sessizde kalıyor.

USB den media oynatıyor ve bluethoot telefon özelliği çalışıyor bazen usb'den den de çalışmıyor.
Bazen radyo kanalları kayboluyor ve radyo başlatılıyor diye smesaj çıkıp hiç radyo başlamıyor.
Kontağı kapatıp arabadan çıkıp ancak 5-10 dk sonra geli gelince düzeliyor.

Bu sıkıntı her gün olmasa da bir soru olduğu açık.

Bu durum neden olabilir?

tar75
18 05 2015, 15:43
B8 ler için piyasaya discovery pro harici navigasyon ve multimedya cihazı çıktı mı bilgisi olan varsa sevinirim

neurotic
20 05 2015, 03:27
var, discover media.

Uğur07
20 05 2015, 03:43
Bayide var mı yani taktırabiliyor muyuz.normal siparişte ben ekletmiştim araç sipariş geçilmeyince bayide hazır araç vardı bütün opsiyonlardan vazgeçip hazır araç aldım


Sent from my iPhone using Tapatalk

neurotic
20 05 2015, 03:53
anten ve gps ünitesi nerede bilgim yok.. bilmiyorum bayide takılırmı? discover media , suan kullandıgınız composition media ile görsel olarak aynı sadece sizde setup yazan yerde navigasyon tusu var, ipoddan filan video oynatabiliyor bildiğim kadarı ile. 1450 tl idi composition media yerine ekletildiginde ben eklettim fakat sonradan tedarik sorunu yüzünden üretime en az 3 hafta gecikir dendi o yüzden iptal ettirmiştim.

tar75
20 05 2015, 08:10
var, discover media.
Umut bey amiyane tabiri ile çakması çıktımı hocam aynı işi gören ve daha ucuza mal edebileceğimiz bunu sormak istemiştim:anormal

neurotic
20 05 2015, 12:27
:) anladım . discover media 1450 tl idi opsiyon listesinde . çakmalarıda 3 filan olur tahminim, benim endişem garanti, ben 2 sene de uzatma aldım şimdi bir multimedia yüzünden patlamasın 4 sene garanti:)

farux
20 05 2015, 12:31
Arkadaşlar comfortline B8 aracımın composition media sında geçen bir sorun yaşadım. SD kart dondu ses gelmedi sesi yükseltemedim. Radyodan da ses gelmedi kanallar değiştirilebiliyordu. Aracı durdurup tekrar çalıştırınca düzeldi. Sizin de başınıza geldi mi hiç? Servise gitmeli miyim?


Sent from my iPhone 6 using Tapatalk

_serdar_
20 05 2015, 16:21
Merhabalar,
Anlattığınız durumla bir iki kez karşılaştım. Ama SD kart ile değil, radyo ve usb ile başıma geldi. Durdurup çalıştırmak o an için işe yaramamıştı. Park edip işimi halledip 10-15 dakika sonra geldiğimde aracı çalıştırdığımda düzelmişti. Ben servise gitmedim. yakın zamanda da yeniden karşılaşmadım bu durumla.

tar75
20 05 2015, 18:30
Merhabalar,
Anlattığınız durumla bir iki kez karşılaştım. Ama SD kart ile değil, radyo ve usb ile başıma geldi. Durdurup çalıştırmak o an için işe yaramamıştı. Park edip işimi halledip 10-15 dakika sonra geldiğimde aracı çalıştırdığımda düzelmişti. Ben servise gitmedim. yakın zamanda da yeniden karşılaşmadım bu durumla.

Aynısı 2 kez de benim başıma geldi


Sent from my iPhone using Tapatalk

UBTUBT
20 05 2015, 22:19
Bu sabah araca bindim açılmadı aç kapa tuşuna bastım vw amblemi geldi ama tekrar kapandı.Sonra giderken bir kaç defa kendi kendine açıldı kapandı en son normale döndü.Şİmdi servise
götürsem ne ypacak ki?

tar75
20 05 2015, 22:28
Servis getirin bakalım diyor ama normal çalışıyor 5 ayda 2 kere yaptı soruna teşhis koyabilirler mi soru işareti


Sent from my iPhone using Tapatalk

mehmet60
12 06 2015, 08:05
Bu sabah araca bindim açılmadı aç kapa tuşuna bastım vw amblemi geldi ama tekrar kapandı.Sonra giderken bir kaç defa kendi kendine açıldı kapandı en son normale döndü.Şİmdi servise
götürsem ne ypacak ki?
passatımı alalı daha 20 gün gün oldu aynı şey benim başımada geldi
woswagen amblemi çıktıyor.
ama bir türlü açıkmadı.
moralim çoook bozuldu. arabayı kapattım 1 saat sonra açttım düzeldi.
usb den müzük dinlemiştim ondan sonra oldu. işletim sistemini dondurdu sanırm
düzelmeseydi şayet hemen servise gitcektim.
böyle şeyleri doğal karşılıyorum.
elertronik işi şans işi çalışırsa 10 senede geçse bişi olmuyor.
ama bi sıkıntı varsa 1 ayda kendisini belli ediyor...

mehmet60
12 06 2015, 08:13
bu şekilde bir sıkıntısı olan arkadaşlar varmı acaba...

tar75
12 06 2015, 20:13
Benim 2 kere oldu ama 1 aydır sıkıntı yok maşallah


Sent from my iPhone using Tapatalk

mrt0613
12 06 2015, 20:51
evet arkadaslar aynı şey benimde başıma geldi sd karttan müzik dinliodum radyoya geçtim ses yok,kapatıp acınca düzeldi. 2 defa geldi başıma

kksoylemez
12 06 2015, 20:54
Arkadaşlar comfortline B8 aracımın composition media sında geçen bir sorun yaşadım. SD kart dondu ses gelmedi sesi yükseltemedim. Radyodan da ses gelmedi kanallar değiştirilebiliyordu. Aracı durdurup tekrar çalıştırınca düzeldi. Sizin de başınıza geldi mi hiç? Servise gitmeli miyim?


Sent from my iPhone 6 using Tapatalk

Benim başıma bir kez geldi. Bir MP3 CD'si takılıydı. Radyoyu açınca radyo başlatılıyor dedi ve 15 dakika boyunca o şekilde kaldı. Stop edip yeniden çalıştırmak işe yaramadı. Arkadaşın dediği gibi 15 dakika işimi halledip geldiğimde düzelmişti. Sonra CD'yi içerde bırakmadım hiç.

kksoylemez
12 06 2015, 21:44
Birşey merak ediyorum. Her yazılımda olduğu gibi araçlardaki yazılımda da bug vb. olabilir. Acaba aracın yazılımı ile ilgili de güncelleme vb çıkıyor mu? Periyodik bakımlarda bu tip bir güncelleme yüklendiği durumlar oluyor mu?

respect_89
12 06 2015, 23:19
Birşey merak ediyorum. Her yazılımda olduğu gibi araçlardaki yazılımda da bug vb. olabilir. Acaba aracın yazılımı ile ilgili de güncelleme vb çıkıyor mu? Periyodik bakımlarda bu tip bir güncelleme yüklendiği durumlar oluyor mu?Oluyor hocam. Bazen telefon açıp çağırdıkları bile oluyor.

mertandur
12 06 2015, 23:24
Benimde birkaç sefer başıma geldi.Bilgisayarların kitlenmesi gibi birşey.Uzun süredir bir daha yapmadı:)

Noth1nG
30 06 2015, 09:31
bazen donuyor.bazen açıyor ses gelmıyor.bazem media başlatılıyor diyor hiç başlatmıyor.güncellenmesi lazım.3 bin km sonra bakıma gidecek şikayetlerimi bildirecem.sd kartı sürekli kullanırım.aracı her çalıştırdığımda sistemden çıkıyor.sd kartı çıkartık gerı takmak gerekiyor.çünkü görmüyor başka şekilde.sizlerdede oluyor mu böyle şeyler ?

swordlion07
06 07 2015, 18:33
Bugün de benşm başıma geldi usb den müzik dinlerken radyoya geçtim fakat radyo kitlendi ses gelmiyordu usb ye geçtim bu sefer usb kitlendi aracı kapatıp 5-10 dk sonra açınca herşey düzeldi.

fdogan2005
13 07 2015, 12:04
Bugün de benşm başıma geldi usb den müzik dinlerken radyoya geçtim fakat radyo kitlendi ses gelmiyordu usb ye geçtim bu sefer usb kitlendi aracı kapatıp 5-10 dk sonra açınca herşey düzeldi.


Kilitlenme bizde de oluyordu. 2-3 kez birinde 1 haftadan uzun süre serviste kaldı. Özellikle bluetooth ta kilitleniyordu.
Sonunda komple değişti, ondan sonra düzeldi bir daha hiç olmadı. Hatalı üniteler var bence tamir de olmuyor değişmesi lazım

cosyman
23 06 2016, 15:07
arkadaşlar bizim bu media cihazına geri vies kamerası olmuyormu?

adnan*
23 06 2016, 22:36
arkadaşlar merhaba aynı durum benim başımdada var
yaklaşık 15 aydır ara ara bu problemi (donmaları) bende yaşıyorum servis herşey yaptı olmadı ben artık mahkemeye vereceğim,benim mahkeme kararı lehimize sonuçlanırsa emsal dava olarak sizde açabilirsiniz
ben artık servis versiyon değişme kontrol ünitesi değişme vs usandım,
o kadar para ver al sorun olunca insanın canı sıkılıyor...

Joker
10 07 2016, 12:21
Merhabalar aranıza yeni katıldım vermiş olduğum sipariş esnasında hayalet gösterge istediğimi belirttim eklediler fakat composition media yazıyor alt kısmında bu büyük ekranlardan değil sanırım,büyük ekran istiyorsak navigasyonlu odamı opsiyonel ben hepsi bir zannediyordum yardımcı olabilirmisiniz sonradan ekletme şansım varmıdır?Teşekkürler

Volkan Türközü
10 07 2016, 12:36
Merhabalar aranıza yeni katıldım vermiş olduğum sipariş esnasında hayalet gösterge istediğimi belirttim eklediler fakat composition media yazıyor alt kısmında bu büyük ekranlardan değil sanırım,büyük ekran istiyorsak navigasyonlu odamı opsiyonel ben hepsi bir zannediyordum yardımcı olabilirmisiniz sonradan ekletme şansım varmıdır?Teşekkürler

Öncelikle hayırlı olsun.
Hayalet gösterge standart olana kadar Discovery Pro ile birlikte alınmak zorundaydı. Standart hale geldikten sonra Composition Media (HL ve CL'deki standart olan) ile geliyor. Navigasyonlu Discovery Pro ayrı opsiyon. Araç üretim aşamasına geçmediyse sonradan ekletilebiliyor sanırım. ST ile görüşmek gerek.

Joker
10 07 2016, 12:47
Öncelikle hayırlı olsun.
Hayalet gösterge standart olana kadar Discovery Pro ile birlikte alınmak zorundaydı. Standart hale geldikten sonra Composition Media (HL ve CL'deki standart olan) ile geliyor. Navigasyonlu Discovery Pro ayrı opsiyon. Araç üretim aşamasına geçmediyse sonradan ekletilebiliyor sanırım. ST ile görüşmek gerek.

Ben dün gittim aracı sormaya istediğim özellikleri söyledim 1.6 TDı Dsg cam tavan,hayalet vs baktılar araç şuan gemide haftaya teslim dediler ve ismim üzerine ayırttılar aracı pazartesi işlemleri halledicektik fakat ben navi ve büyük ekran istiyorum ne yapmalıyım sizce fiyatta çok artarsa ondan da çekiniyorum :(

Joker
10 07 2016, 12:53
Ben dün gittim aracı sormaya istediğim özellikleri söyledim 1.6 TDı Dsg cam tavan,hayalet vs baktılar araç şuan gemide haftaya teslim dediler ve ismim üzerine ayırttılar aracı pazartesi işlemleri halledicektik fakat ben navi ve büyük ekran istiyorum ne yapmalıyım sizce fiyatta çok artarsa ondan da çekiniyorum :(

Ben hayalet göstergeyi navigasyonsuz ne yapayım? Bu compotion mediaya navigasyon ekletip hayalet ekranda görebiliyomuyuz..Kafam çok karışık yardımcı olursanız sevinirim

Volkan Türközü
10 07 2016, 13:15
Ben dün gittim aracı sormaya istediğim özellikleri söyledim 1.6 TDı Dsg cam tavan,hayalet vs baktılar araç şuan gemide haftaya teslim dediler ve ismim üzerine ayırttılar aracı pazartesi işlemleri halledicektik fakat ben navi ve büyük ekran istiyorum ne yapmalıyım sizce fiyatta çok artarsa ondan da çekiniyorum :(

Discovery Pro için ilave 5000 ya da 6000 TL vermek gerek. Anladığım kadarıyla siz gelmekte olan hazır araçlardan biri için kaparo verdiniz ve adınıza ayırttınız. Sizin için Nav olmazsa olmaz ise hazırda ya da yakın zamanda gelecek Discovery Pro'lu bir araç olup olmadığını birkaç bayiye sorabilir ya da yeni sipariş oluşturup 3-4 ay sürebilecek bekleme sürecine geçebilirsiniz.

Joker
10 07 2016, 13:21
Discovery Pro için ilave 5000 ya da 6000 TL vermek gerek. Anladığım kadarıyla siz gelmekte olan hazır araçlardan biri için kaparo verdiniz ve adınıza ayırttınız. Sizin için Nav olmazsa olmaz ise hazırda ya da yakın zamanda gelecek Discovery Pro'lu bir araç olup olmadığını birkaç bayiye sorabilir ya da yeni sipariş oluşturup 3-4 ay sürebilecek bekleme sürecine geçebilirsiniz.

Pazartesi tekrar gidip görüşücem ST ile bu ekrana navi ekleniyosa yine problem değil yeterki hayalette naviyi görebileyim çok teşekkürler yorumlarınız için

Maverick_77
24 07 2016, 12:24
Merhaba
navigasyon olmayan standart hayalet göstergeli araçlara sonradan navigasyon ekleniyor mu?
bu konu netleşti mi acaba ?
tşk

NeXuS
21 09 2016, 22:56
Compozition media 6.5 ile ilgili bir sıkıntım var. Ekran üzerinden kişiye tıklayıp arama yapmak istedim. Yapamazsın dedi. Resetleme filan yapsam düzelirmi

Samsung'tan gönderildi...

ibrahimcn
22 09 2016, 08:20
Nazım abi kayıtlı bağlantını sil ve yeniden bağlanmayı dene

NeXuS
22 09 2016, 09:56
Nazım abi kayıtlı bağlantını sil ve yeniden bağlanmayı dene
Teşekkürler. Bi deniyim.

Samsung'tan gönderildi...

NeXuS
23 09 2016, 16:58
Nazım abi kayıtlı bağlantını sil ve yeniden bağlanmayı dene
Sorun devam ediyor. Silip yeniden bağlanınca oldu fakat sabah arabaya bindiğimde yine çalışmadı. Unutmazsam foto çekeyim bi ne olduğunu göstermek için.

Samsung'tan gönderildi...

ibrahimcn
23 09 2016, 17:08
Sorun devam ediyor. Silip yeniden bağlanınca oldu fakat sabah arabaya bindiğimde yine çalışmadı. Unutmazsam foto çekeyim bi ne olduğunu göstermek için.

Samsung'tan gönderildi...

Abi ,Sorun olmadan önce kullandığın telefon ve sürümü aynımıydı?

NeXuS
23 09 2016, 17:17
Abi ,Sorun olmadan önce kullandığın telefon ve sürümü aynımıydı?
Tel aynı sürüm aynı hiçbirşeyi değiştirmedim. Stabiliyeti yakaladımmı telefonu bir daha güncellemem :) bir kaç kez sıkıntı yaşamıştım çünkü. Dediğim gibbi bi görüntü alayım daha net olur.

Samsung'tan gönderildi...

ibrahimcn
23 09 2016, 17:20
Tel aynı sürüm aynı hiçbirşeyi değiştirmedim. Stabiliyeti yakaladımmı telefonu bir daha güncellemem :) bir kaç kez sıkıntı yaşamıştım çünkü. Dediğim gibbi bi görüntü alayım daha net olur.

Samsung'tan gönderildi...

Ok bencede :)

adnan*
27 09 2016, 07:34
yeni hayalet göstergeli araçlara kamera ve navigasyon nerede nasıl takılabilir mi fiyat ne olur

m.kavaklı
01 10 2016, 13:08
yeni hayalet göstergeli araçlara kamera ve navigasyon nerede nasıl takılabilir mi fiyat ne olur
İstanbulda Ender elektronik de taktırabilirsin.

Geri Görüş Kamerası - Passat B8 > 2015 - Passat - Volkswagen - OEM Parçalar (http://enderelektronik.com.tr/oem-parcalar/volkswagen/passat/passat-b8-2015/geri-gorus-kamerasi.html)
Necvox DVN -P1113 - Passat B8 > 2015 - Passat - Volkswagen - OEM Parçalar (http://enderelektronik.com.tr/oem-parcalar/volkswagen/passat/passat-b8-2015/necvox-dvn-p1113.html)
http://enderelektronik.com.tr/oem-parcalar/volkswagen/passat/passat-b8-2015/navigasyon-eklentisi.html
http://enderelektronik.com.tr/oem-parcalar/volkswagen/passat/passat-b8-2015/mirror-link.html