PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Windows 8



RSS Haber
06 11 2012, 15:24
Windows 8′in sistem gereksinimleri ortaya çıktı. Merak etmeyin, neredeyse her bilgisayarda çalışacak kadar mütevazi. Nihayet Windows 8 resmi olarak tanıtıldı ve piyasaya sürüldü. Akıllı telefonlara gelen sürümünün getirdiği heyecan bir yana, bilgisayarlar için hazırlanan asıl sürüm diğer yana. Bilgisayarlara ilk defa adam akıllı dokunmatik desteği sağlayan bu sürüm, diğer özellikleriyle de dikkat çekiyor. Bu haberimizde, [...]

Devami... (http://www.birbilsen.com/2012/10/windows-8e-hazir-misiniz.html)

birBilsen.com (http://www.birbilsen.com)

RadaR65
06 11 2012, 15:27
Biz geçtik bile... :))

sedat27
06 11 2012, 15:55
ekranın dokunmatikmi?

RadaR65
06 11 2012, 15:58
ekranın dokunmatikmi?

Yok abi dokunmatik ekran ne arar garip te. :(

sedat27
06 11 2012, 16:13
ne arar o zaman o garipte Win8.

şu ana kadar microsoftun en iyi işletim sistemi win7.
ben geçen 6ay önce denedim win8i dedim asla..

RadaR65
06 11 2012, 17:30
Abi okadar driverleri tamamladik, lisans aldık sistemide yeni yeni oturtuyoruz hevesimizi kırma. :)) win 7 ye formatlamaya gözüm yemez şimdi. O kadar program driver.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

sivil
06 11 2012, 18:07
Belki bende 7 ye geri dönerim Ziya..7 daha güzeldi benim için.

sedat27
06 11 2012, 21:34
win8 için daha 3-5 sene var.dokunmatiğe özgü yapılmış.
bundan lazım bitane
VATAN COMPUTER - HP - ONTEL CORE İ5-2390T 2.7GHZ 6GB DDR3 1TB HDD 2GB AMD RADEON HD7650A WIN7 H.PREM. - Masaüstü Bilgisayar (http://www.vatanbilgisayar.com/Masa%C3%BCst%C3%BC%20Bilgisayar/hp-b7h09ea-ontel-core-i5-2390t-27ghz-6gb-ddr3-1tb-hdd-2gb-amd-radeon-hd7650a-win7-hprem/productdetails.aspx?I_ID=62386)

RadaR65
06 11 2012, 21:48
Valla lisansim elimde. Zaten desktopunda lisansını aldım ama yuklemedim. Ben leptopu foruma ve faceye girmek için kullaniyorum zaten öyle fazla özellikli bişey değil. Tek korktugum muhasebe programiydi onuda çalıştırdı. Kafam rahat. Baktım olmadi dönerim 7 ye. Lisansını da farklı biyerde kullanırım. Ama şimdilik benim için sıkıntı yok.

(Turhan abi bu konuda kendimi suçlu gibi hissettim benden dolayı bir sorun yok demi abi? )

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

sivil
06 11 2012, 22:28
Valla lisansim elimde. Zaten desktopunda lisansını aldım ama yuklemedim. Ben leptopu foruma ve faceye girmek için kullaniyorum zaten öyle fazla özellikli bişey değil. Tek korktugum muhasebe programiydi onuda çalıştırdı. Kafam rahat. Baktım olmadi dönerim 7 ye. Lisansını da farklı biyerde kullanırım. Ama şimdilik benim için sıkıntı yok.

(Turhan abi bu konuda kendimi suçlu gibi hissettim benden dolayı bir sorun yok demi abi? )

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2Yok canım ne sorunu olacak Ziya.Ben işimi sağlam tutarım, 8 i kurmadan önceki 7 imajını almıştım zaten iş sadece acronis cd si ile pc yi boot etmeye bakar.Yinede lisans lisansdır dursun bakalım başka bir zaman lazım olur.