PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Kafam Karıştı...



nury961
27 10 2012, 22:01
Arkadaşlar merhaba;

Tanışma bölümünde kendimden azda olsa bahsetmiştim, yinede herkese merhabalar...

1,4 TSI 160 Hp VW CC sahibiyim, aracımda opsiyon olarak;

- 18" interlagos jantlar
- Panoramik cam tavan
- Alcantara koltuk döşemesi
- LED + Bi-Xenon
- Karartılmış arka ve arka yan camlar.

Araçta olmazsa olmazım BT dir. Diğer yandan VW CC nin coupe formundan ötürü arka görüş mesafesi kısa mesafede yok denecek kadar az, bu yüzden kamera da olmazsa olmaz oldu... Navigasyon öyle çokda şart değil, aslında önceki aracım için harici bir sistem almıştım ve sadece 2-3 kez açıp kullandım. Anlayacağınız navigasyon nötr...

Servisten sadece BT Premium için 1500 TL fiyat verdiler, orjinal amblem kamera için sonradan takılamaz dediler. Plakalık ışıklandırmasına takılabilen cinsten gösterdiler fakat beğenmediğimden fiyatını dahi sormadım.

Şimdi geldik esas olaya, Cyclone marka replica RNS 510 ( çakma ) içeriğinde Navigasyon, BT ve geri görüş sistemi vardır. Bunların haricinde TV- DVD olayıda mevcut. Araçtaki tüm tuşlar ve fonksiyonlar çalışacağı garanti edildi, ayrıca arka eğlence sistemi içinde altyapı hazır hale getiriliyor. Bu komple sistemin bana özel fiyatı 1800 TL (KDV dahil) olarak bildirildi. Kamera VW de bana gösterilen plakalık ışığına takılan kameredandır.

Maliyet olarakta orjinal yapar isek BT 1500 + kamera ( fiyat almadım ama 500 den aşağı değildir sanırım) = 2000 TL
cyclone yapar isek yukarıdaki özelliklerde 1800 TL...

Şimdi RCD 510 'a BT ve kamera ( plakalık veya amblem) mi taktırayım yoksa replica olan cyclone marka full sistemmi taktırayım???

Caddy_Cik
27 10 2012, 22:21
Ses konusunda memnun kalmazsınız Cyclone ile ama dediğiniz gibi herşey var ancak şunu da bir düşünün derim;
Zenec her ne kadar biraz tuzlu olsa da geçen hafta bir cc ye arkadaşım ses sistemi yaptı ve üzerindeki zenec ten iyi verim aldık.
Necvox, cyclone ve alpine de denedik ses sistemi için fiyat performans olarak zenec en iyisini verdi diyebilirim.
Alpine de taktık 8" yeni bir ürünü var mükemmel ses mükemmel görüntü ancak fiyat da mükemmel 1950.-€ :))

Arguss
27 10 2012, 22:25
Multimedia cihazada gerek yok derseniz şu andaki mevcut cihazınıza orjinal BT vede orjinal amblem kamera taktırabilirsiniz sonradan, orjinal olsun isterseniz çokta güzel olur, bütün bilgilerede mfa ve cihazının üzerinden ulaşabilirsiniz.

Caddy_Cik
27 10 2012, 22:33
+1



Multimedia cihazada gerek yok derseniz şu andaki mevcut cihazınıza orjinal BT vede orjinal amblem kamera taktırabilirsiniz sonradan, orjinal olsun isterseniz çokta güzel olur, bütün bilgilerede mfa ve cihazının üzerinden ulaşabilirsiniz.

dirlik
27 10 2012, 23:07
nurettin bey yazdıklarınızı okudum.aracınız hayırlı olsun. Aracınıza orjinal BT modülü ve bağaj açma amblem kamera orjinal monte edilebilir, bu o kadar zor bir işlem değil, ancak bunun için Ankara ya ya da istanbul a gelmeniz gerekecek. Hatay da ya da yetkili serviste bu işi becerebilecek birisi olduğunu sanmıyorum.

mastır
07 12 2012, 23:12
merhabalar nurettin bey ben orjinal amlemli kameradan taktırım derim biraz maliyetli olur ama orjinal olur sorun çıkmaz.

jaundice_yyy
28 12 2012, 17:24
mrb cyclone kesinlikle tavsiye etmiyorum benim aracımda da cyclone dvd tv navigasyon geri görüş kamerası alengilli bir cihaz var daha doğrusu arabayı aldığımda üzerindeydi ama aldığm gün arızalandı bi çalışıp bir çalışmıyor vw servisi bu bizim işimide değil dedi elektronikçi arkadaşa götürdüm ben yapamam dedi.. istanbula servisine gönderdim yaparız ama yapmaya değmez parça garantisi veremeyiz 3-5 ay sonra yine arızalanır dediler internetten fiyatına baktım 2500 tl lik bir alet istanbulda ki arkadaşım bir kaç elektronikçiyle görüşecek eğer olmazsa çöpe gidecek
benim demek istediğim cyclone cihazından uzak durman çünkü yetkili servisi bile cihazın arkasında değil...

akorkmaz11
28 12 2012, 20:21
geri kamerayı bilmem ama geçen sene ender elektronik 800 tl civarı bir ücrete fiscon bt modülü takıyordu rcd 510 ile kullanılmak üzere. tüm bilgilere hem yol bilg hem de ekran üzerinden erişmeniz mümkün.

mehmetmert
28 12 2012, 20:54
Ender Elektronik» Sony - Blaupunkt - Pioneer Yetkili Servisi >>> (http://www.enderelektronik.com.tr/arac-yedek-parcalari/volkswagen-orjinal-cozumler/57/urun-listesi)