PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Tv free nasıl yapabilirim



BARISHELLO
31 08 2012, 23:53
Arkadaslar anladigim kadarı ile pioneer kullanan yok hic yardım alamadım ama enazından rns 510 daki gibi tv free yapabilirmiym bu konu vag lamı ilgili yoksa pioneerın yazılımıylamı ilgili yardımlarınızı bekliyorum


Sent from my iPhone using Tapatalk

HGYAYLA
01 09 2012, 00:37
Pioneer Bu Sekilde Gelistirilebiliyor Mu Bilemem Ama Bu Markanin Kendi Yazilimiyla İlgili, VAG'la Uzaktan Yakindan Alakasi Yok...

BARISHELLO
01 09 2012, 09:25
Vay arkadas makinenin ozelliklerinden her nekadar cok memnun olsamda ozellikleri ile ilgili bilgi bulmak ta bir okadar dert kanser eder insanı izmirde pioneer servis ile ilgili gercekten prof tavsiye edebileceginiz yer varmı kafalıklarada monitor taktırıp yazılımla ilgili sıkıntılarımı halledebilecek


Sent from my iPhone using Tapatalk

Arguss
01 09 2012, 09:28
Cihazi tv free yapmak icin el freni sasisine baglanan tetikleme var onu iptal edip baska yerden alinmasi gerek yazilimla olmaz bende en son avic serisi pioneer kullanmistim kendim oyle yapmistim ama coook uzun zaman oldu detayi tam hatirlamiyorum ama mavi beyaz olan el freni tetiklemesine baglanan bor kablo yada passatlarda nereye baglaniyorsa

BARISHELLO
07 09 2012, 17:30
Teskkürler en kısa zamanda yaptırıcam


Sent from my iPhone using Tapatalk

RadaR65
08 09 2012, 08:25
Cihazi tv free yapmak icin el freni sasisine baglanan tetikleme var onu iptal edip baska yerden alinmasi gerek yazilimla olmaz bende en son avic serisi pioneer kullanmistim kendim oyle yapmistim ama coook uzun zaman oldu detayi tam hatirlamiyorum ama mavi beyaz olan el freni tetiklemesine baglanan bor kablo yada passatlarda nereye baglaniyorsa

en mantıklısı bu. rns deki gibi 20 km/h yi geçince kesilmiyorsa görüntü, el freninden tetikleme alması lazım. uygun kablolar bulunursa sorun çözülür. Yazılımlada halledilebilir ama yapacak adamıda yağtıracak mekanıda bulmak çok çok zor belkide imkansızdır.

uygun bir pioneer bayisinden yaptırabilirsiniz. eğer makinenizde av girişi varsa kafalık monitorlerinide bağlatmak çok zor değil.

BARISHELLO
23 09 2012, 21:51
Nihayet konsoldaki ekranıma açtırdım arka kafalıklarada ekranları taktırdım burada konu dediğiniz gibi cozuldu yardımlarınız icin tekrar teşekkürler


Sent from my iPhone using Tapatalk