PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Volkswagen CC Taner Göde



Sayfa : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 [28] 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53

estelya
17 02 2013, 00:30
Taner abi bu aralar CC ye taktım kafayı 1.4 TSI 160 PS cam tavan şeker beyazı interlagos 18 jant renkli gösterge senin standart donanım dışında senin extraların neler abi 1 yıl içinde değişim yapabilirim tavsiyen ne olur illaki bu konuda paylaşmışsındır 90 sayfa abi :) maşallah hit bir konun var.

AhmetLP
17 02 2013, 01:04
Burada sırf Taner abi değil, ben dahil 10 kişi falan paylaştık heralde CC opsiyon listesini :) Anahtar kelimelerle artmayı deneyebilirsin diyecektim Lütfü abi de pek işe yaramaz sanırım. Bende Taner abinin opsiyon listesi var ama kendisi cevap verse daha iyi olur sanırım. Hem o cevap verirken aynı zamanda sormadığın başka soruları da yanıtlıyor ve daha fazla şey öğreniyorsun :))

experience
17 02 2013, 01:05
Umut ustam alacaksanız banada alın gümrüğe takılma olmazsa fiyatı ne bu arada bu saatin

Sanırı. Tek adet satılık bu saat, almak hiç sorun değil yoksa. Gümrüğe de takılacağını hiç sanmıyorum çünkü fiyatı açık arttırma ile belli olacak ve şu anda çok düşük. Biliyorsunuzdur, belli bir fiyatın altına gümrük alınmıyor

Taner Göde
17 02 2013, 01:24
Teşekkür ederim Lütfü'cüğüm,

CC'nin olmazsa olmazları bence (!) zaten aşağıdaki gibi:



Cam Tavan (yazmışsın) yanında
Elektrikli Arka Cam Perdesi de geliyor
Interlagos (yazmışsın)
Renk konusu kişiye göre değişir
Renkli MFA (yamzışsın)
Katlanır Yan Aynalar
Işık Paketi
Alarm
230V
Lastik Basınç Ölçüm Sistemi (bu lastikte sensörlü sistem, ama ABS sensörleri ile çalışan Lastik Basınç Kontrol Sistemi standart)
Ahşap Dekor
Deri-Alcantara Döşeme
Geri Görüş Kamerası (Rear Assist)
Anahtarsız Çalıştırma Kelyess-Go ve Bagaj Açma Easy-Open
Bi-Xenon Adaptif Farlar ve LED DRL Gündüz Farları
Araç geldiğinde Krom Eksoz Ucları, Bagaj Havuzu, üçü de kırmızı TSI yazısı ve Hepsi Dolu Tuş Takımı
Ekletmediğim için pişman olduğum Ön Cam Isıtma da bence CC'de olmalı çünkü ön cam çok büyük


Ben yukarıdaki CC'yi Ön Cam Isıtma hariç ve 10 Ağustos 2012'de 90.575 TL'ye aldım, plakamı kendin çıkartım (175 TL), MTV'sini kendim ödedim (384 TL), trafik sigortasını da kendim yaptım (205 TL), böylece Volkswagen Yetkili Bayinin bu iş için istediği ekstra 400 TL'yi de ödemedim, 1,5 depo benzin aldım. Krom Eksoz Ucları 80 TL, Bagaj Havuzu 80 TL, üçü de kırmızı TSI yazısı 42 TL, Hepsi Dolu Tuş Takımı 105 TL + Kargo 10 TL = 115 TL (bana Almanya'dan değerli bir forum arkadaşımız getirdi, ürünün Türkiye fiyatı kargo hariç 167 TL), toplam 317 TL ek bir harcama yaptım aracın bugünkü haline gelmesi için.

Kırdığım jant nedeni ile stepneyi taktım ve yeni sıfır jant ve lastik aldım, 1600 TL öna ödedim ve onu stepne yaptım, benim otomobillerimin başına başta ufak bir şey gelir çünkü, sağlık olsun. B6 Sedan ve B7 Variant'ın da başına birşeyler gelmişti, çünkü ben hep pamuk olmaya çalışıyorum ama bu dikenli bir dünya ve soru da pamuk olarak dikene takılıp takılmayacağın değil, ne zaman takılacağındır.


Ayrıca CC için bagaj kenarı krom şerit aldım, 198 TL tuttu. Orjinal Volkswagen ürünü, Avusturya menşeli. Basit kesilmiş ucuz bir tenekenin arkasına yapıştırılan çift taraflı bant değil, çok kaliteli bir şeffaf plastik arkasına eklenmiş krom şerit ve acaip güçlü yapıştırıcı. Taktıktan 1 gün sonra yağmur yağdı, henüz aracı yıkamadım, çok da fazla ilgilenemedim. Bir süre bakacağım, gözüme hoş duruyorsa kalabilir, durmuyorsa söker ve forumda isteyene hediye ederim.

Almanya'dan da orjinal Volkswagen turuncu İlk Yardım Çantası getirdim, 10 Euro ürün bedeli ve 10 Euro ulaşım bedeli. Şimdi hedefimde orjinal Volkswagen marka ve üretimi ön/arka kauçuk paspas, özellikle ABD'deki Monster Mats ilgimi çekiyor ama Almanya'daki standart Volkswagen üretimi ön/arka kauçuk paspaslar da olur, Doğuş Otomotiv'in 2008'de aldığım PASSAT için verdiği kauçuklar güzeldi ama 2012'de aldıklarım o kadar da güzel değil ya da ben alışamadım.

Bundan başka bilmen gerekenler, sevgili Lütfü'cüğüm, aracın şehiriçinde benzini 8 litrenin altında yakmadığı, 10 litrenin de normal olduğu, az kilometre yapan için bu sorun değilse de çok kilometre yapanın ister istemez bir süre sonra bundan hoşnutsuzlanmaya başladığı gerçeğidir. Sahibinden.Com'da sırf bu nedenle çok sayıda CC'nin satışa sunulduğunu düşünüyorum, hatta bundan eminim çünkü kullanıcı profiline göre aracın kilometresi ve trafiğe çıkış tarihi ve satıcının talep ettiği para 1.4 TSI motorlu CC alanların en geç 3. depoda benzin masrafına dayanamayıp aracı satışa çıkardıkları ve ondan kurtulmaya çalışmaya çalıştıklarıdır. CC herkese hitap eden bir araç değildir, 1.4 TSI 160 HP 7-DSG ise hiç değildir. Alınması gereken PASSAT bence PASSAT VARIANT'tır ama bu hikayeyi daha önce de uzun uzun yazdım, özetlemek gerekirse Türkiye'de VARIANT'ın konumu, ya da daha doğrusu VARIANT'a bakılan göz (elinde patlar, nikah kıyarsın, nüfusuna alırsın vb.) nedeni ile SEDAN kasanın inkâr edilemez saltanatı ortadayken alınan ("alınan" dedim, dikkat, "alınması gereken" demedim burada) PASSAT bu durumda PASSAT SEDAN'dır. ÖTV nedeni ile de 1.4 TSI 122 HP veya 1.6 TDI 105 HP. Bu araçlar alındıktan sonra yapılabilecekler 1.4 TSI 122 HP'ye VIALLE LPdi takmak, 1.6 TDI 105 HP'ye de chiptuning yaptırıp motoru 140 HP ve 320 NM'ye getirmektir.

Ya da hiçbirşey yapmadan, almadan, takmadan ve değiştirmeden paşa paşa binmek de mümkündür. 1.4 TSI 160 HP MultiFuel (CKMA) motor için VIALLE tarafından galiba henüz bir LPdi sistemi yok, 1.4 TSI 160 HP BlueMotion Technology motorun yakıt besleme sisteminden tek farkı 100 Euro'luk yakıt sensörü olan bu motor sayesinde CC gibi bir araca yüksek ÖTV ödemeden sahip olunabilirken VIALLE LPdi düşünenler bu defa motor kodu uyumsuzluğu tuzağına düşüyorlar. VIALLE'ye baskı yapılırsa CKMA motora da uygun bir kit geliştireceklerinden eminim. Aslında motorlar 1:1 aynıdır. Tek fark yakıt sensörünün E85 (% 85 etanollü benzin) tespit etmesi halinde (ki Türkiye'de bu HİÇ BİR ZAMAN OLMAYACAK) ateşleme anı ve yakıt püskürtme zamanı ve süresini 95 oktan kurşunsuz benzine göre farklı hesaplaması ve ayarlamasıdır. Yani bu sensörü biz MultiFuel sahipleri istersek sökp çıkartabiliriz de ama bu defa güzelim CC'nin ayak serçe parmağı tırnağını sökmüş gibi oluruz, o nedenle en iyisi kalsın, zararı yok, faydası da yok, ne şiş yandı, ne kebap.

Yani Lütfü'cüğüm, durum bu. Araba nikah masasında seni evleneceğin kızdan ayıracak kadar cazibeli, çizgileri KRAL COBRA kadar zehirli, birlikteliğiniz pavyonda seni eğlendiren ama aynı zamanda adisyonu da kabartan şuh konsomatris gibi tehlikeli, bu bir AŞK İÇİN HERŞEYİ BIRAKIP KAÇMA arabasıdır, ne yaptığını çok ama çok iyi bilmek gerekir, ondan sonra CC sipariş edip almak gerekir. CC'yi mesela ben ailede pratik başka bir otomobil daha varsa öneriyorum. Ailede sadece 1 otomobil varsa (veya olacaksa) bunun PASSAT SEDAN (veya kuvvetle tercihen PASSAT VARIANT) olmasını öneriyorum, CC değil çünkü CC'de İngilizcesi "sleek" olan ve Türkçeye belki de en uygun "kaslı" ya da "şişik" veya "akışkan çizgili" olarak çevrilebilen çizgilere sahip COUPÈ yapı var, yolcu kabini daha basık, aracın ön ve arkası ile üstü ve yanları daha yumuşak çizgilerle örtüştürülmüş, bu normal bir BİSAN marka bisiklet değil, bu bir GIANT marka yarış bisikleti.

Düşün ki ben Türkiye şartlarına göre alınabilecek en iyi PASSAT olan B7 kasa 1.6 TDI 105 HP motorlu Şeker Beyazı renkli ve Panoramik Cam Tavanlı bir Comfortline donanımlı PASSAT VARIANT'ı satıp böyle bir CC aldım. Bu kararı vermemde elbette CC'ye vurulmam kadar onu arzuladığım opsiyonlarla doldurmak da etkiliydi ama daha da etkili olan ailemizde bir aracımız daha olmasıydı ki LPG'li MITSUBISHI ASX bizim esas arabamızdır, gezme ve tatile onuna gideriz, LPG'yi doldurur, kötü yollar, bozuk asfalt, uzun seyahatler ve yakıt tüketiminin gereksiz yere fazla artmamasını sağlayacak yolculukları bununla yaparız. Evin tek aracı olsaydı o bir CC olmazdı, hele hele 1.4 TSI 160 HP motorlu ve kilometreye şehiriçinde benim gittiğim güzergahta 50 kuruş yakan bir CC hiç olmazdı.

VARIANT ve ASX bir gece konuşmuşlar, VARIANT bence ASX'e demiş ki:

"bu adam bu CC'yi almazsa kahrından ölecek, ben kendimi onun için feda ediyorum, ailenin esas arabası sen olacaksın, yüzümü kara çıkarma, seni seviyorum küçük Japon, sen ne tatlı şeymişsin öyle, kavuşamadık yavrım, artık elveda..."

ve ASX de VARIANT'a:

"tamam sen merak etme, kendini feda et, bu adam otomobillerini çok seviyor, zaten seni aldıktan 3 ay sonra imkansız gerçekleşti ve senin 7-DSG'lin çıktı, birkaç ay sonra da chiptuning çıkacak, duyarsa mutlaka yaptırır, sen kaç kurtul, ben onu idare ederim, onu ve Allah'ın cezası CC'sini, nereden çıktı bu CC, ne güzel gül gibi geçiniyorduk, off offf offff..."

demiştir.

Yani aşağı yukarı öyle veya böyle bir durum sözkonusudur. Bu yazdıklarım sadece senin için veya sana değil, herkes için geçerli. Şu anda hayalimdeki otomobile biniyorum, bedelini de ödüyorum, ama çok fazla binmediğim için bu bedel nispeten düşük kalıyor.

Adana'dan selam ve sevgilerimle,

Taner Göde


Taner abi bu aralar CC ye taktım kafayı 1.4 TSI 160 PS cam tavan şeker beyazı interlagos 18 jant renkli gösterge senin standart donanım dışında senin extraların neler abi 1 yıl içinde değişim yapabilirim tavsiyen ne olur illaki bu konuda paylaşmışsındır 90 sayfa abi :) maşallah hit bir konun var.

estelya
17 02 2013, 02:06
Sevgili Taner Abi'm alıntı yapmadım çok uzun özetlemişsin bir solukta okudum, herzamanki gibi döktürmüşsün, biliyorsun bu arabamı sana danışarak aldım çok keyif alıyorum gezerken 32.00 km yol yaptım off nekadar çok yakıyor demedim extra da birşeyler yaptım elimden geldiği kadarda ,burada yapılanları olumlu olumsuz paylaşıyorum beni en çok üzen çhiptuning olayı idi neyseki orjinal yazılımı tekrar yükledik ama bu olay biraz beni bu arabadan soğuttu aracımda herhangi bir sorun yok bu benim kişisel düşüncem hal böyle olunca 1 2 yıla kadar değişim kararı aldım ve extra Bluetooth kit ve amblem kamera taktırmaktan vaz geçtim artık birşey yapmıyacam araç için B8 çıkar o zamana kadar onu da değerlendirip ona göre hareket ederim artık. Usanmadan verdiğin bilgi anlayış için çok teşekkür ederim Mart ayı içinde otarafa gelebilirim bir çayını içmeye ve CC görmeye :)

AhmetLP
17 02 2013, 02:27
Sevgili Taner Abi'm alıntı yapmadım çok uzun özetlemişsin bir solukta okudum, herzamanki gibi döktürmüşsün, biliyorsun bu arabamı sana danışarak aldım çok keyif alıyorum gezerken 32.00 km yol yaptım off nekadar çok yakıyor demedim extra da birşeyler yaptım elimden geldiği kadarda ,burada yapılanları olumlu olumsuz paylaşıyorum beni en çok üzen çhiptuning olayı idi neyseki orjinal yazılımı tekrar yükledik ama bu olay biraz beni bu arabadan soğuttu aracımda herhangi bir sorun yok bu benim kişisel düşüncem hal böyle olunca 1 2 yıla kadar değişim kararı aldım ve extra Bluetooth kit ve amblem kamera taktırmaktan vaz geçtim artık birşey yapmıyacam araç için B8 çıkar o zamana kadar onu da değerlendirip ona göre hareket ederim artık. Usanmadan verdiğin bilgi anlayış için çok teşekkür ederim Mart ayı içinde otarafa gelebilirim bir çayını içmeye ve CC görmeye :)
Chiptuning olayı ne acaba abi merak ettim?

estelya
17 02 2013, 09:50
Chiptuning olayı ne acaba abi merak ettim?
Selam chiptuning aracın mevcut yazılım haritasını, bilgisayar ortamına alarak turbo basıncı, hava yakıt karışımı, tork değerleri, daha aklıma gelmeyen bazı değerleri ile oynayarak hp be tork artışı sağlanması bu işlem ehil ellerde sağlıklı bir şekilde yapılırsa sorun olmaz ama benim yaptığım gibi kasabın eline verirsen aracın motorunu patlatırsın Allah'tan bende öyle birşey olmadan orjinale geri döndüm.
Bu işlemi ABT garantili bir şekilde yapıyor ama 4500 TL gibi bir fiyata mesela 122 hp lik 1.4 TSI 200 tork değerinden 160 hp 250 tork oluyor bu işlem kişiden kişiye beklentilere göre değişken oluyor dediğim gibi eğer bu işleme meraklıysan iyice araştır yoksa benim gibi paran zaman çöpe atarsın aracını da kobay gibi kullanırlar.
Forumda bununla ilgili konu mevcut aynı zamanda sponsor firimada var.

AhmetLP
17 02 2013, 11:56
Selam chiptuning aracın mevcut yazılım haritasını, bilgisayar ortamına alarak turbo basıncı, hava yakıt karışımı, tork değerleri, daha aklıma gelmeyen bazı değerleri ile oynayarak hp be tork artışı sağlanması bu işlem ehil ellerde sağlıklı bir şekilde yapılırsa sorun olmaz ama benim yaptığım gibi kasabın eline verirsen aracın motorunu patlatırsın Allah'tan bende öyle birşey olmadan orjinale geri döndüm.
Bu işlemi ABT garantili bir şekilde yapıyor ama 4500 TL gibi bir fiyata mesela 122 hp lik 1.4 TSI 200 tork değerinden 160 hp 250 tork oluyor bu işlem kişiden kişiye beklentilere göre değişken oluyor dediğim gibi eğer bu işleme meraklıysan iyice araştır yoksa benim gibi paran zaman çöpe atarsın aracını da kobay gibi kullanırlar.
Forumda bununla ilgili konu mevcut aynı zamanda sponsor firimada var.
Aleyküm selam Lütfü abi. Vallah Allah korumuş. Benim pek aklıma yatmıyor chiptuning yaptırmak. Arabamı alınca orijinalini bozmam heralde.

Gümüş_Gölge
17 02 2013, 13:24
Merhabalar TanerBey nasılsınız; Geçenlerde vermiş olduğunuz telefon numarasından kimseye ulaşamadım, Bende son çare olarak kasko şirketiyle görüşücem umarım kaskoyu delmeden halledebilirim, bir anahtar için 750 TL vermek çok zoruma gider. Bu arada akşam NTV'de Saffetin Garajı adlı bir program var Volkwagen tarihi anlatılacakmış, gerçi sizin VW hakkındaki bilgileriniz yeterlidir ama ilgilenirseniz diye hatırlatmak istedim....sağlıkla kalın

aes08
17 02 2013, 13:32
Tabi ki, kireçsiz ve tortusuz, en kaliteli saf ve ari su. Tüm araçlarıma koyuyorum çünkü yılda 1 defa periyodik bakıma giriyor, orada da orjinal sarı (gliserinli) cam suyu dolduruluyor ve bu konsantre bir ürün, azaldığında üzerine 1-2 litre ekliyorum, bir sonraki periyodik bakıma kadar götürüyor. 8 ay kullandığım VARIANT'ta daha hiç bitmedi ama CC'de erken azalmasının sebebi farların da cam suyu ile yıkanması (ama ona bakarsan VARIANT'ta da arka cam aynı suyla yıkanıyordu).


Valla yoldan geçen arabaların hepsi diyordur ki ah şu CC nin sahibi alsa beni keşke kurtarsa bu zalimin elinden :)

Thief
17 02 2013, 13:37
Herkeze bakıyorum cc nin yakıtından şikayet ediyor yaw alla alla tsi araba 160 ps araba ilk bende ediyordum sinir oluyordum ama anlaştık orta yolu bulduk smdi barışık çok mutluyuz basttımmı uçuyor stabil gittim zaman şehir içi 37 krş yeter yaw daha neee......

Taner Göde
17 02 2013, 16:50
CC'yle gelen orjinal :vw Halı Paspasları bugün inceledim. Oldukça kaliteliler. Önceki araçlarımdaki gibi bunları da saklamaya karar verdim.

CC'ye satarsam "orjinal hiç kullanılmamış halı paspaslar" diyebilirim.

http://img534.imageshack.us/img534/8083/170220131309.jpg (http://img534.imageshack.us/i/170220131309.jpg/)

http://img829.imageshack.us/img829/4510/170220131310.jpg (http://img829.imageshack.us/i/170220131310.jpg/)

http://img521.imageshack.us/img521/3797/170220131312.jpg (http://img521.imageshack.us/i/170220131312.jpg/)

http://img145.imageshack.us/img145/3316/170220131313.jpg (http://img145.imageshack.us/i/170220131313.jpg/)

http://img152.imageshack.us/img152/7810/170220131314.jpg (http://img152.imageshack.us/i/170220131314.jpg/)

bookmark
17 02 2013, 17:08
Taner Bey konuyla ilgili değil farklı bir konudan içimden geldiği gibi bahsetmek istiyorum. Vw ve passat konusundaki bilgi birikiminize ve tecrübenize diğer forumdaki arkadaşlar gibi hayran olduğumu dile getirmek istiyorum. Türkiyenin değişik şehirlerinde yaşayan;passatı olan ve olmayan birçok arkadaşım sizi tanıyor.Sizin belli konularda dile getirdiğiniz fikirleri tartışıyoruz.2010 dan beri takipçiniziz.İnsan biliyorsa konuşmalı,bilmiyorsa susmalı.Size mesaj atmayan ama sizi takip eden binlerce kişi var.Hepsi adına.Saygılar.

Taner Göde
17 02 2013, 17:33
Pek değerli arkadaşım,

Takdir dolu sözleriniz ve beğenileriniz için öncelikle çok ama çok teşekkür ederim. Elimden geldiği kadar araştırmaya, incelemeye ve bulmaya çalışıyorum. Son örnek tuş takımının içindeki elektronik devrenin LED'ler ile birlikte aslında var olduğu fakat çok çeşitliliğin getireceği yüksek maliyet nedeni ile bunların son safhada üzerlerinin kapatıldığı gerçeğini tespit etmemdir. Bundan başka sürekli yabancı yayınları ve ülkemizdeki otomobil eğilimlerini ve bunların sebeplerini (tüm sınıflarda sedan üstünlüğü, E sınıfında SW araçlarının olmaması, hazır araç arz ve talep edilmesi, lüks ve donanımın organik bağı vb. gibi) zamanım oldukça araştırıyorum. Bazen benim yanlış bildiğim ve yeni öğrendiğim konular da oluyor. Ü

lkemiz otomobil piyasası başka ülkelerle karşılaştırılabilir değil. Dün kuzenimin tamirhanesindeydim, 40 yıllık Renault 12 TS tamire gelmişti. Bunun gibi şeyler durup düşünülmesi ve basitçe "sıfır araç alacak parası yok" diye geçiştirilebilecek hususlar değildir. Bunlar tabi otomobilin genel tarafı, özel olarak PASSAT konusuna gelirsek bilgi birikimi merakımdan kaynaklanıyor ancak VAGCOM gibi husularda arkadaşlarım benden çok daha ileridirler ve mümkün olduğu kadar onların alanına girmemeye ve saygı göstermeye çalışırım. Fakat arka kapılara ve arka ayak altı aydınlatma yaptırmak için de Ender Elektronik için İstanbul'a gitmeyi de göze alırım. Olacaksa TAM olacak; bizde eksik veya yarım iş olmaz.

Desteğiniz ve beni takip etmeye devam ettiğiniz için tekrar çok teşekkür ederim. Özel sorularınız olursa da elimden geldiği ölçüde cevaplamaya çalışırım.

Adana'dan selam ve sevgiler,

Taner Göde


Taner Bey konuyla ilgili değil farklı bir konudan içimden geldiği gibi bahsetmek istiyorum. Vw ve passat konusundaki bilgi birikiminize ve tecrübenize diğer forumdaki arkadaşlar gibi hayran olduğumu dile getirmek istiyorum. Türkiyenin değişik şehirlerinde yaşayan;passatı olan ve olmayan birçok arkadaşım sizi tanıyor.Sizin belli konularda dile getirdiğiniz fikirleri tartışıyoruz.2010 dan beri takipçiniziz.İnsan biliyorsa konuşmalı,bilmiyorsa susmalı.Size mesaj atmayan ama sizi takip eden binlerce kişi var.Hepsi adına.Saygılar.

Taner Göde
17 02 2013, 19:41
Yakışıklı...

http://www.autoguru.at/wp-content/uploads/2012/01/2012_vw_cc_14.jpg

VW_Passat
17 02 2013, 19:43
Yakışıklı...

http://www.autoguru.at/wp-content/uploads/2012/01/2012_vw_cc_14.jpg

kesinlikle katiliyorum .......

Taner Göde
17 02 2013, 19:57
Tablo yaparsam resimleri yan yana koyabilirim... koyabilirMİŞim :hh


http://www.autoguru.at/wp-content/gallery/vw_cc_fahrbericht_0112/2012_vw_cc_01.jpg
http://www.autoguru.at/wp-content/gallery/vw_cc_fahrbericht_0112/2012_vw_cc_02.jpg
http://www.autoguru.at/wp-content/gallery/vw_cc_fahrbericht_0112/2012_vw_cc_03.jpg


http://www.autoguru.at/wp-content/gallery/vw_cc_fahrbericht_0112/2012_vw_cc_04.jpg
http://www.autoguru.at/wp-content/gallery/vw_cc_fahrbericht_0112/2012_vw_cc_05.jpg
http://www.autoguru.at/wp-content/gallery/vw_cc_fahrbericht_0112/2012_vw_cc_06.jpg


http://www.autoguru.at/wp-content/gallery/vw_cc_fahrbericht_0112/2012_vw_cc_07.jpg
http://www.autoguru.at/wp-content/gallery/vw_cc_fahrbericht_0112/2012_vw_cc_08.jpg
http://www.autoguru.at/wp-content/gallery/vw_cc_fahrbericht_0112/2012_vw_cc_09.jpg


http://www.autoguru.at/wp-content/gallery/vw_cc_fahrbericht_0112/2012_vw_cc_10.jpg
http://www.autoguru.at/wp-content/gallery/vw_cc_fahrbericht_0112/2012_vw_cc_11.jpg
http://www.autoguru.at/wp-content/gallery/vw_cc_fahrbericht_0112/2012_vw_cc_12.jpg


http://www.autoguru.at/wp-content/gallery/vw_cc_fahrbericht_0112/2012_vw_cc_13.jpg
http://www.autoguru.at/wp-content/gallery/vw_cc_fahrbericht_0112/2012_vw_cc_14.jpg
http://www.autoguru.at/wp-content/gallery/vw_cc_fahrbericht_0112/2012_vw_cc_15.jpg


http://www.autoguru.at/wp-content/gallery/vw_cc_fahrbericht_0112/2012_vw_cc_16.jpg
http://www.autoguru.at/wp-content/gallery/vw_cc_fahrbericht_0112/2012_vw_cc_17.jpg
http://www.autoguru.at/wp-content/gallery/vw_cc_fahrbericht_0112/2012_vw_cc_18.jpg


http://www.autoguru.at/wp-content/gallery/vw_cc_fahrbericht_0112/2012_vw_cc_19.jpg
http://www.autoguru.at/wp-content/gallery/vw_cc_fahrbericht_0112/2012_vw_cc_20.jpg
http://www.autoguru.at/wp-content/gallery/vw_cc_fahrbericht_0112/2012_vw_cc_22.jpg


http://www.autoguru.at/wp-content/gallery/vw_cc_fahrbericht_0112/2012_vw_cc_23.jpg
http://www.autoguru.at/wp-content/gallery/vw_cc_fahrbericht_0112/2012_vw_cc_24.jpg
http://www.autoguru.at/wp-content/gallery/vw_cc_fahrbericht_0112/2012_vw_cc_1a.jpg

kayafth
17 02 2013, 20:01
Taner hocam maaşallah aracınız çok güzel.passat cc ile ilk tanışmam şöyle olmuştu Hakkari yüksekovada görev yapıyorum sene 2008.Ev sahibim cok zangin biri oğlu istanbuldan sıkılmış :D gelmiş apartmanın altına bir büro kurdu ve kapının önüne(bir zamanlar kapının önü otoparktı yine kendilerine ait tabi) 2 passat cc yeşil plaka 2 tanede Q7 ve bircok toyota grubu araç koydu.Ozaman aracım yok yeşil plaka ne olaki diye düşünüyorum (aklımdan iran plakasımı acaba diyorum:D) Tabi araca bakarken yarımsaaate bir kalkan serviside kacırdım bunu farkeden ev sahıbımın oglu hocam gel gotureyım koye dedi tabi bende hemen kabul ettım ne ile gidelim diye sordu direk cc yi gosterdım (samımıydık tabiki).Araca bindim dedim vw gemi yapmış resmen bu ne konfor ne şekil ne kadar dedim hocam 52 bin euroya veiryoz dedi içimden tabi bir öğretmen kaç senede alır diye bir hesap yapıyorum:D .O sekilde sohbet muhabbet okula goturdu sagolsun benım içinde bir ilk olmuştu tesadüf ya gelirkende bir koylunun arabası ile geldim oda Q7 idi :D

Taner Göde
17 02 2013, 20:04
Hasbahçede Sonbahar...


kesinlikle katiliyorum .......

http://farm4.staticflickr.com/3150/3024431281_5b494ee602_b_d.jpg

Taner Göde
17 02 2013, 20:07
Merhaba Fatih Kaya arkadaşım,

Beğendiğiniz için teşekkür ederim. Havalar düzelir düzelmez tekrar yıkatıyorum. Günler de uzatı, artık saat 16:30'da değil de 17:45'te kararaıyor burada hava, bu da dmeektir ki 17:00'de kapatıp oto yıkamacıma gidebilirim.

Arkadaşınızın aracındaki plaka aşağıdakilerden hangisi acaba, merak ettim.

http://www.plakayayaz.com/userfiles/image/haberler/plaka-cesitleri.gif


Taner hocam maaşallah aracınız çok güzel.passat cc ile ilk tanışmam şöyle olmuştu Hakkari yüksekovada görev yapıyorum sene 2008.Ev sahibim cok zangin biri oğlu istanbuldan sıkılmış :D gelmiş apartmanın altına bir büro kurdu ve kapının önüne(bir zamanlar kapının önü otoparktı yine kendilerine ait tabi) 2 passat cc yeşil plaka 2 tanede Q7 ve bircok toyota grubu araç koydu.Ozaman aracım yok yeşil plaka ne olaki diye düşünüyorum (aklımdan iran plakasımı acaba diyorum:D) Tabi araca bakarken yarımsaaate bir kalkan serviside kacırdım bunu farkeden ev sahıbımın oglu hocam gel gotureyım koye dedi tabi bende hemen kabul ettım ne ile gidelim diye sordu direk cc yi gosterdım (samımıydık tabiki).Araca bindim dedim vw gemi yapmış resmen bu ne konfor ne şekil ne kadar dedim hocam 52 bin euroya veiryoz dedi içimden tabi bir öğretmen kaç senede alır diye bir hesap yapıyorum:D .O sekilde sohbet muhabbet okula goturdu sagolsun benım içinde bir ilk olmuştu tesadüf ya gelirkende bir koylunun arabası ile geldim oda Q7 idi :D

kayafth
17 02 2013, 20:17
abicim plaka bölümünü yazmamışım geçici plakaymış(geçici plaka yeşil oluyormuş onuda ozaman öğrenmiştim) o istanbuldan gelirken tr geçici plaka ile getirmiş yani yabancı plaka değilmiş.:)

kayafth
17 02 2013, 20:19
geçici gümrük plakası idi hatırladığım kadarıyla.normalde sarı oluyo sade geçici olanlar.

Gümüş_Gölge
17 02 2013, 21:54
Yakışıklı...

http://www.autoguru.at/wp-content/uploads/2012/01/2012_vw_cc_14.jpg

inanıyorum bir gün benim olacaksınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn...........

Taner Göde
17 02 2013, 21:59
Şayet internetten bulduğum (Yandex, Google kökenli) yeni CC resimleri ekliyorsam bilin ki benimki kirli, en kısa zamanda TURKCELL hava durumu haberine göre yıkama sırasını bekliyor. TURKCELL'i sevmem ama diğerleri bizim orada çekmiyor, bir de hava durumu haberleri % 99 doğru çıkıyor, o nedenle telefonuma gelen 3 günlük tahminler araçlarımın yıkanmasında standart prosedüre dahil oluyor.



inanıyorum bir gün benim olacaksınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn...........

kemaluzun
17 02 2013, 23:26
Bir kaç yıl önce gördüğüm 2 adet cc vardı 2010 model çok beğeniyordum ama bir o kadarda uzak geliyordu bana jetta almaya karar verdim sonra araştırdım passata karar verdim o kadar parayı passata vereceğime cc alıyım dedim ve iyikide cc almışım benim memlekette cc tek bende şu an. O kadar çok mercedes audi bmw varki herkesin gözüne alışmış markalar dikkat çekmiyor. Ama ne zaman aracı parkedip geri gelirken kim görse off cc ye bak dediğini duyuyorum. Kimse mersedese veya diğer markalara demiyor bu şekilde şu an araç alacak olsam tekrar hiç düşünmeden cc alırım. Millet yakıyor falan diyor. İnsignaların 75 kuruş ve 1 tl yaktığına şahitim ben aldım alalı o kadar süratlide kullansam 45 kuruşu geçmiyor yakıtı tabi 37 kuruş yaktığıda oluyor şehirler arası bu da şahin toros gibi araçların lpg li yaktığı hali sonuçta araçlar fazla yakmıyor yakıt fiyatları çok fazla

Taner Göde
18 02 2013, 09:34
Başkaları da varmış...

Yerli oto yetmez, yerli hafif ticari de istiyoruz - Hrriyet EKONOM (http://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/22620975.asp)

Volkswagen’e kafayı fena taktık

ZAFER Çağlayan, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın her fırsatta Türkiye’ye yatırıma davet ettiği Volkswagen Grubu’na da sert çıktı. Çağlayan, Volkswagen’in Türkiye’de yatırım yapmamasının çok ağırına gittiğini belirterek, “Türkiye’de en çok satılan marka ama yatırımı yok. Doğuş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ferit Şahenk ile konuştuk, Volkswagen CEO’su Dr. Martin Winterkorn ile görüşeceğiz, ‘Türkiye pazarında çok güçlüsünüz. Neden yatırım yapmıyorsunuz?’ diye soracağız” diye konuştu. Volkswagen’in yatırım konusuna kafayı taktıklarını söyleyen Çağlayan, “Tereddütlerini öğrenmek istiyoruz, bilgi eksikliği mi var acaba. Bu kadar otomobil satacaksın ama yatırım davetini hiç dikkate almayacaksın. Önümüzdeki günlerde Almanya Başbakanı Angela Merkel, Türkiye’ye ziyarette bulunacak. Başbakanımız da Merkel’i yatırım konusunu açacaktır. Volkswagen’i yatırım için sıkıştıracağız” diye konuştu. Çağlayan, alınacak tedbirlerle ilgili olarak ise şunları söyledi: “Bazı şeyler söylenmez yaşanır. Bizi tedbir almaya mecbur etmesinler. Şekil 1-A’da (Jetta vergisi) görüldüğü gibi… Ben ülkemin menfaatlerini gözetmek zorundayım. Haksız rekabet var burada; en çok satan otomobil markası ama yatırım yok.”

http://www.hurriyet.com.tr/_np/5706/19305706.jpg

experience
18 02 2013, 10:51
Jetta vergisi ne acaba, daha önce duymamıştım....

Taner Göde
18 02 2013, 11:15
AB dışından alınan (ithal edilen) otomotiv ürünlerine uygulanan vergi. Kore ve Japonya'dan gelen araçlara da uygulanıyor, as far as I know.


Jetta vergisi ne acaba, daha önce duymamıştım....

Obaskan
18 02 2013, 12:03
selamlar herkese,
bende cc için bir kaç şey yazmak isterim. 3 ocaktan beri cc mi kullanıyorum. arabada ki karizma bazen beni tekrar tekrar büyülüyor. araçtan her konuda çok memnunum. yakıt falan konuşuluyor ben şaşırıyorum. bundan önce 3 farklı marka araba kullandım. en son 1.4 96 hp benzinli yeni fiesta 35-40 kuruş arası yakıyordu. cc deki 40-45 kuruş çok görülmemeli. 1.4 tsi 160 hp lik motor gerçekten çok başarılı. cc yi anlatmaya kelimeler yetmez. cc çok ama çok karizmatik bir araba. Üzerinde bir aileyi, kültürü, çılgınlığı, uysallığı herşeyi çok iyi taşıyan bir araba. iyiki almışım. inşallah isteyen arkadaşlarıma allah bir an önce nasip eder. inşallah cc sahibi arkadaşlarım sıkıntı yaşamadan istedikleri kadar binerler araçlarına.
herkese kazasız belasız sürüşler nasip etsin yüce rabbim. hayırlı işler, hayırlı bir hafta olsun.

experience
18 02 2013, 12:17
O kadar ballandıra ballandıra anlatıyorsunuz ki 'acaba cc mi alsaydım' diyesim geldi :) ama sedan formlu bir araba işimi görmüyordu. Bendeki opsiyonlarla beraber highlne passat, cc ile aynı paraydı ama passatı seçmiştim

Thief
18 02 2013, 19:13
10187Şükür elimizde var alıyoruz yoksa işimiz yaş....:p:p:p

AhmetLP
18 02 2013, 19:20
Herkese iyi haftalar,

Ya bana yol gösterin abilerim. CC siparişimi verdim ama bazıları aklıma giriyor. "Araba orta yaş arabası, sen genç adamsın başka bir şey bak" diyorlar. Haklılar da ama kafamı karıştırıyorlar durduk yere. Birileri beni yola getirsin, ama içinden geçenleri söyleyerek, yoksa ben vazgeçeceğim :(

Thief
18 02 2013, 19:59
Herkese iyi haftalar,

Ya bana yol gösterin abilerim. CC siparişimi verdim ama bazıları aklıma giriyor. "Araba orta yaş arabası, sen genç adamsın başka bir şey bak" diyorlar. Haklılar da ama kafamı karıştırıyorlar durduk yere. Birileri beni yola getirsin, ama içinden geçenleri söyleyerek, yoksa ben vazgeçeceğim :(
coupe araba orta yaş arabasımı a5 le aynı bunlar yaşlı arabasıysa işimz yaş 5 ve 3 serisi c180 de ozaman mühendis mimar arabası alla alla

Taner Göde
18 02 2013, 20:11
Arabanın "yaşı" olabilir mi?

Hepsi SIFIR olmak üzere;

TOFAŞ ŞAHİN aldığımda 29
SEAT TOLEDO aldığımda 32 ve 35
VOLKSWAGEN PASSAT aldığımda 39
VOLKSWAGEN CC aldığımda 44

yaşındaydım.

Şayet VOLKSWAGEN CC geçen yıl, yani 2012'de değil de 10-15 yıl önce çıksaydı o zaman alırdım. Ben neden konuşuyorum ki? Aramızda 2 pırlanta gibi genç CC'ci var, Cevdet ve Mustafa Kemal, onlar konuşsun.

Kaldı ki gösterge panelinde tencere kapağı kadar büyük devir saati bulunan 65 beygirlik "Yol Faresi" Peco 106 ya da 90 beygirlik "Suşi" Honda CR-X gibi oyuncak arabalara binme yaşımız çoktan geçti.

Otomobil dediğin böyle olmalı, otomobil dediğin bu olmalı...!


http://www.ebaymotorsblog.com/wp-content/uploads/2012/09/2013_VW_CC_18.jpg


Herkese iyi haftalar,

Ya bana yol gösterin abilerim. CC siparişimi verdim ama bazıları aklıma giriyor. "Araba orta yaş arabası, sen genç adamsın başka bir şey bak" diyorlar. Haklılar da ama kafamı karıştırıyorlar durduk yere. Birileri beni yola getirsin, ama içinden geçenleri söyleyerek, yoksa ben vazgeçeceğim :(

Thief
18 02 2013, 20:15
Valla taner abi okulum da mercedes c180 3,20 audi a4 gibi megan vb arabalar var tek bende cc var ve 46 plaka albenisini yemin ediyorum heryerde gösteren bir araba ilgiyi üstüne alan ve sana hissettiren araba dün bugun 900km yol yaptım toplam zevk alarak gitm geldm bence tam bizlik :alk

Taner Göde
18 02 2013, 20:25
Cevdet'im,

CC ile trafikte Gölcük üretimi TCG savaş gemisi DESTROYER gibi geziyorum, sıkışık yerlerde arabanın heybetini de dikkate alarak KRUVAZÖR gibi yol alıyorum, mesela bana göre en kötü şehiriçi yol olan ALPARSLAN TÜRKEŞ BULVARINDA tam ortadan gidiyorum çünkü 2 araç yan yana okul gezisinde aynı yatağı paylaşmak zorunda kalan 2 arkadaş gibi oluyor, zor oluyor, bu nedenle kimse beni geçmeye de çalışmıyor, selektör yapmıyor veya kornaya da basmıyor. Kırmızı ışıkta sen bakmıyorsun, sana bakıyorlar. Hele yaya geçidinde dar etek giydiği için kısa adımlarla pıtı pıtı yürüyen platform topuklu bankacı bayanlara yol verdiğimde bir endam, bir zerafet, bir letafet, kendimi bir anda üstü açık (Türkiye'deki yegâne tabiri ile "Spor") bir 1959 model CHEVROLET IMPALA CONVERTIBLE içinde hissediyorum.

Evet, arabamda da kontak var, bende de kontak var... (cızzzırtt...) :hh


Valla taner abi okulum da mercedes c180 3,20 audi a4 gibi megan vb arabalar var tek bende cc var ve 46 plaka albenisini yemin ediyorum heryerde gösteren bir araba ilgiyi üstüne alan ve sana hissettiren araba dün bugun 900km yol yaptım toplam zevk alarak gitm geldm bence tam bizlik :alk

AhmetLP
18 02 2013, 20:26
Ama benim aklım Range Rover Evoque'a kaymaya başladı. 70.000€ fiyat etiketini hakettiğini düşünüyorum. Siz ne diyorsunuz araba hakkında?

Bu kadar güzel direksiyon olur mu ya...
10188

VWfromFL
18 02 2013, 20:29
Herkese iyi haftalar,

Ya bana yol gösterin abilerim. CC siparişimi verdim ama bazıları aklıma giriyor. "Araba orta yaş arabası, sen genç adamsın başka bir şey bak" diyorlar. Haklılar da ama kafamı karıştırıyorlar durduk yere. Birileri beni yola getirsin, ama içinden geçenleri söyleyerek, yoksa ben vazgeçeceğim :(
eger boyle bir celiski varsa icinizde bence araci almayin cunku CC her ne kadar spor gorunsede agir bir durusa sahip surus hisside bu yonde hic bir zaman spor bir coupe kullaniyor hissi vermiyor.. uyariyim

Taner Göde
18 02 2013, 20:30
Yıl 1959

Adnan Menderes hayatta, babam 21 yaşında, benden daha eser bile yok ortada, dünya Elvis Presley ve Marilyn Monroe'nun etkisi altında, benzinin galonu 30 cent veya 40 cent, otomobillerde model HER YIL yenileniyor, ikinci cihan harbinden çıkan dünya çok ama çok hızlı yaşıyor...!


1959 CHEVROLET IMPALA CONVERTIBLE
http://dic.academic.ru/pictures/wiki/files/83/SC06_1959_Chevrolet_Impala_Convertible_rear.jpg

Thief
18 02 2013, 20:31
Cevdet'im,

CC ile trafikte Gölcük üretimi TCG savaş gemisi DESTROYER gibi geziyorum, sıkışık yerlerde arabanın heybetini de dikkate alarak KRUVAZÖR gibi yol alıyorum, mesela bana göre en kötü şehiriçi yol olan ALPARSLAN TÜRKEŞ BULVARINDA tam ortadan gidiyorum çünkü 2 araç yan yana okul gezisinde aynı yatağı paylaşmak zorunda kalan 2 arkadaş gibi oluyor, zor oluyor, bu nedenle kimse beni geçmeye de çalışmıyor, selektör yapmıyor veya kornaya da basmıyor. Kırmızı ışıkta sen bakmıyorsun, sana bakıyorlar. Hele yaya geçidinde dar etek giydiği için kısa adımlarla pıtı pıtı yürüyen platform topuklu bankacı bayanlara yol verdiğimde bir endam, bir zerafet, bir letafet, kendimi bir anda üstü açık (Türkiye'deki yegâne tabiri ile "Spor") bir 1959 model CHEVROLET IMPALA CONVERTIBLE içinde hissediyorum.

Evet, arabamda da kontak var, bende de kontak var... (cızzzırtt...) :hh
Abi %100 filmli arabamın camları ile acaba içerde kim var diye bakıyorlar bunun tadı anlatılamaz okulun kapsndan cıkıp durakta bekleyen 20 30 kişi otobüs bekliyor hemen tavanı dikip ahasde yavasca geçiş tadı bam başka;)

VWfromFL
18 02 2013, 20:35
siz CC lerinizi mi seviyorsunuz? yoksa onlarla hava atmayi mi? :melek saka bir yana okuduklarimi duyunca hakkaten tebessum ettim.. :)

Thief
18 02 2013, 20:39
Ben hem arabayı hemde ona olan ilgiyi seviyorum herkezde oldugu icin ben 3,20 c180 vaz geçtim a5 e baktım sıra yazıyorlar cc ye kaydı gönlüm memmnm

Taner Göde
18 02 2013, 20:39
Az önce FIFTH GEAR programında (TOP GEAR'in laubali olmayan versiyonu) EVOQUE'u tanıttılar, aracın ON-ROAD ve OFF-ROAD yetenekleri bir harika, bence Almanlar ve Japonlar bu tür araçları yapmayı bıraksın, TOUAREG, sana söylüyorum, Q7 sen anla, bu işte RANGE ROVER/LAND ROVER'in eline hiçkimse su dökemez...


Ama benim aklım Range Rover Evoque'a kaymaya başladı. 70.000€ fiyat etiketini hakettiğini düşünüyorum. Siz ne diyorsunuz araba hakkında?

Bu kadar güzel direksiyon olur mu ya...
10188

Taner Göde
18 02 2013, 21:12
19" Talladega + Volkswagen R GmbH

http://img600.imageshack.us/img600/1521/ccrtalla.png (http://img600.imageshack.us/i/ccrtalla.png/)

http://img96.imageshack.us/img96/1411/ccrtalla2.png (http://img96.imageshack.us/i/ccrtalla2.png/)

Taner Göde
18 02 2013, 21:20
http://img266.imageshack.us/img266/2935/ccint.jpg (http://img266.imageshack.us/i/ccint.jpg/)

Taner Göde
18 02 2013, 21:22
Alman Konfigüratörde tüm zamin halıları siyah çıkıyor. Daha önceden bej yapılabiliyordu yoksa sadece PASSAT/PASSAT VARIANT ile mi sınırlıydı diyeceğim ama öyle değil, çok iyi hatırlıyorum. Biraz daha uğraşayım...

Taner Göde
18 02 2013, 21:44
http://img4.imageshack.us/img4/9669/adsz1uo.jpg (http://img4.imageshack.us/i/adsz1uo.jpg/)

http://img547.imageshack.us/img547/4971/adsz3t.jpg (http://img547.imageshack.us/i/adsz3t.jpg/)

http://img594.imageshack.us/img594/9596/adsz4y.jpg (http://img594.imageshack.us/i/adsz4y.jpg/)



http://img195.imageshack.us/img195/8265/adsz5za.jpg (http://img195.imageshack.us/i/adsz5za.jpg/)

http://img850.imageshack.us/img850/1580/adsz6m.jpg (http://img850.imageshack.us/i/adsz6m.jpg/)

http://img856.imageshack.us/img856/2567/adsz7z.jpg (http://img856.imageshack.us/i/adsz7z.jpg/)



http://img402.imageshack.us/img402/6601/adsz2r.jpg (http://img402.imageshack.us/i/adsz2r.jpg/)

http://img6.imageshack.us/img6/5079/adszzex.jpg (http://img6.imageshack.us/i/adszzex.jpg/)

http://img254.imageshack.us/img254/4529/adszzex.png (http://img254.imageshack.us/i/adszzex.png/)



http://img580.imageshack.us/img580/773/ccicdoseme.jpg (http://img580.imageshack.us/i/ccicdoseme.jpg/)

http://img607.imageshack.us/img607/2935/ccint.jpg (http://img607.imageshack.us/i/ccint.jpg/)

Taner Göde
18 02 2013, 22:48
TANER GÖDE

DOĞUM TARİHİ 1968
NASP TARİHİ 2008 (Passat'ı aldığım yıl)
DUHULÜ 2012 (CC'yi aldığım yıl)

MESAJ SAYISI: 3750
RÜTBESİ: BİNBAŞI

http://www.passatturkiye.com/images/ranks/9.gif

İlker Küçükdemir
18 02 2013, 22:59
CC mi 17/10/2012 günü teslim almıştım.. 4 Aylık 5200 km lik bir kullanımım sonucunda aracıma 100 üzerinden 99 puan veriyorum.. Tek eksiği lastikleri kalın olduğu için karda , buzda hiç gitmiyor :) Ben de ne yapıyorum , aracımı D ye alıyorum el frenini indiriyorum , lastikler patinaj yaparken aracımı arkasından ittiriyorum sonra da koşarak yakalayıp direksiyona biniyorum.. Tehlike arzediyor biraz ama ne yapayım yoksa araç durduğu yerden bile kalkmıyor :(
Hanımımın isteği ile Passat tan vazgeçip CC yi tercih etmiştik.. İyi ki de etmişik..

estelya
18 02 2013, 23:02
TANER GÖDE

DOĞUM TARİHİ 1968
NASP TARİHİ 2008 (Passat'ı aldığım yıl)
DUHULÜ 2012 (CC'yi aldığım yıl)

MESAJ SAYISI: 3750
RÜTBESİ: BİNBAŞI

http://www.passatturkiye.com/images/ranks/9.gif

Sayın binbaşım Allah seni başımızdan eksik etmesin senin burada olman benim için büyük bir mutluluk senin değerli bilgilerine araştırmacı ruhun Engin düşüncelerine yemek tariflerine ihtiyacımız var kendine iyi bak canım abim.:) yolunda farında açık olsun.

Caddy_Cik
18 02 2013, 23:32
Abi hayırlı olsun artık burada da Orgeneral olursun inşallah :)


TANER GÖDE

DOĞUM TARİHİ 1968
NASP TARİHİ 2008 (Passat'ı aldığım yıl)
DUHULÜ 2012 (CC'yi aldığım yıl)

MESAJ SAYISI: 3750
RÜTBESİ: BİNBAŞI

http://www.passatturkiye.com/images/ranks/9.gif

dirlik
18 02 2013, 23:41
Yıl 1959

Adnan Menderes hayatta, babam 21 yaşında, benden daha eser bile yok ortada, dünya Elvis Presley ve Marilyn Monroe'nun etkisi altında, benzinin galonu 30 cent veya 40 cent, otomobillerde model HER YIL yenileniyor, ikinci cihan harbinden çıkan dünya çok ama çok hızlı yaşıyor...!


1959 CHEVROLET IMPALA CONVERTIBLE
http://dic.academic.ru/pictures/wiki/files/83/SC06_1959_Chevrolet_Impala_Convertible_rear.jpg



Taner abi ne yaptın abi ya... İçim eridi bayılıyorum bu Amerikan klasiklerine...
Özellikle 1964 İmpala SS Tek kapı direksiz, 8silindir otomatik atar olacak.Off tadından yenmez...

http://img542.imageshack.us/img542/6061/chevrolet1964impalass.jpg (http://img542.imageshack.us/i/chevrolet1964impalass.jpg/)

http://img703.imageshack.us/img703/9026/14dd8.jpg (http://img703.imageshack.us/i/14dd8.jpg/)

http://img688.imageshack.us/img688/2938/18os3.jpg (http://img688.imageshack.us/i/18os3.jpg/)

http://img20.imageshack.us/img20/4522/1964chevroletimpalablac.jpg (http://img20.imageshack.us/i/1964chevroletimpalablac.jpg/)

http://img834.imageshack.us/img834/320/1964chevroletimpalasiya.jpg (http://img834.imageshack.us/i/1964chevroletimpalasiya.jpg/)

http://img194.imageshack.us/img194/4599/10954092lq9h.jpg (http://img194.imageshack.us/i/10954092lq9h.jpg/)

http://img811.imageshack.us/img811/664/42122146jn6.jpg (http://img811.imageshack.us/i/42122146jn6.jpg/)

http://img571.imageshack.us/img571/5858/89935529jf7.jpg (http://img571.imageshack.us/i/89935529jf7.jpg/)

saydalan
18 02 2013, 23:52
Bir bayide bu içi gördüm ve çok beğendim. Beyaz CC'de bence bej döşemeden daha şık duruyor. Bej renk iç döşemeyi koyu renk araçlara yakıştırıyorum.

http://img705.imageshack.us/img705/2935/ccint.jpg (http://img705.imageshack.us/i/ccint.jpg/)

Fotoşoptan anlayan birisi varsa, yukarıdaki koltukların siyah olan yerini beyaza, beyaz yerleri siyaha çevirebilir mi acaba? Yalnız, kapı döşemeleri aynı kalacak.

tergunt
19 02 2013, 02:20
CC mi 17/10/2012 günü teslim almıştım.. 4 Aylık 5200 km lik bir kullanımım sonucunda aracıma 100 üzerinden 99 puan veriyorum.. Tek eksiği lastikleri kalın olduğu için karda , buzda hiç gitmiyor :) Ben de ne yapıyorum , aracımı D ye alıyorum el frenini indiriyorum , lastikler patinaj yaparken aracımı arkasından ittiriyorum sonra da koşarak yakalayıp direksiyona biniyorum.. Tehlike arzediyor biraz ama ne yapayım yoksa araç durduğu yerden bile kalkmıyor :(
Hanımımın isteği ile Passat tan vazgeçip CC yi tercih etmiştik.. İyi ki de etmişik..
Selam İlker, ben de senin gibi kardaki performansından sikayetçiydim.
Gecen sene cok daha kotu hava sartlarında Kartalkaya yolunu Passat 1.4 TSI ile cok rahat cıkarken , ön lastiklerde aynı paletlerle bu sene 4-5 defa aracın arkası atarak cıktım.
Ve İstanbul'a gelir gelmez Michelin Alpine PA3 kış lastiklerini aldım, suan acaip memnunum.
Haftaya Kartalkaya'ya bu lastiklerle tırmanmayı planlıyorum. Bir aksilik cıkmazsa sonucu bildiririm.

Thief
19 02 2013, 08:18
Abi hayırlı olsun:lol

atitrend
19 02 2013, 09:58
ilker bey izninizle taner abiden bir isteğim olacak. bu mesajı beğenmeyeni dövsünler abi. bu ne ya :kahkaha arabayı d ye alıyorum sonrada inip arkadan itiyorum:kahkaha abi sen çok yaşa yaa. yeni bir çekiş kontrol sistemi bulmuşsunda haberin yok..
CC mi 17/10/2012 günü teslim almıştım.. 4 Aylık 5200 km lik bir kullanımım sonucunda aracıma 100 üzerinden 99 puan veriyorum.. Tek eksiği lastikleri kalın olduğu için karda , buzda hiç gitmiyor :) Ben de ne yapıyorum , aracımı D ye alıyorum el frenini indiriyorum , lastikler patinaj yaparken aracımı arkasından ittiriyorum sonra da koşarak yakalayıp direksiyona biniyorum.. Tehlike arzediyor biraz ama ne yapayım yoksa araç durduğu yerden bile kalkmıyor :(
Hanımımın isteği ile Passat tan vazgeçip CC yi tercih etmiştik.. İyi ki de etmişik..

ecorotti
19 02 2013, 10:12
32 yaşında CC sahibiyim. Genç sayılır mıyım? :)

Bu arada belirtmek isterim miras değil bizzat alın teridir.

ecorotti
19 02 2013, 10:14
Taner Bey sizin araç kaç Kilometreye ulaştı?

Taner Göde
19 02 2013, 11:54
4100 civarında doğru hatırlıyorsam...


Taner Bey sizin araç kaç Kilometreye ulaştı?

serbalik
19 02 2013, 13:45
Birkaç gece resmi...

http://b1302.hizliresim.com/16/m/k8lkl.jpg

http://a1302.hizliresim.com/16/m/k8lm3.jpg

http://a1302.hizliresim.com/16/m/k8lmf.jpg

http://b1302.hizliresim.com/16/m/k8llg.jpg

Emre5555
19 02 2013, 14:34
Herkeze merhaba forumdan iki arkadaşa hepsi dolu tuş takımı istedim fakat bu sefer 10 günde gelecekmiş herkezin bilgisi olsun bu arada bende cc mi alalı 3 ay oldu 9000 km yol yaptık yaşlı arabası deil ben 32 yaşındayım ve beni hertürlü mutlu ediyor almayı düşünen arkadaşlar rahat rahat alabilirler yakıt ortalamam 11 lt ve çok kontrol etmeden kullanıyorum dikkat edilse 8 lt anca yakar bu araç yol tutuş çok güzel ara hızlanmalar yeterli sert virajlarda az da olsa önden kayma eğilimi var fakat topluyor fren mesafesi yeterli dsg çok güzel fakat 1 Den 2 ye geçiş aralığı kısa onun için bazen şaşırıyor ama ben bu aracı sevdim herkeze iyi günler hayırlı işler saygılar

Gümüş_Gölge
19 02 2013, 15:21
TANER GÖDE

DOĞUM TARİHİ 1968
NASP TARİHİ 2008 (Passat'ı aldığım yıl)
DUHULÜ 2012 (CC'yi aldığım yıl)

MESAJ SAYISI: 3750
RÜTBESİ: BİNBAŞI

http://www.passatturkiye.com/images/ranks/9.gif

Duhul ve Nasp tarihlerinin yerini değiştirin sayın komutanım

Taner Göde
19 02 2013, 16:27
Doğrudur, terhis olalı 18 yıl oldu, ondan herhalde. :)


Duhul ve Nasp tarihlerinin yerini değiştirin sayın komutanım

İlker Küçükdemir
19 02 2013, 18:13
Selam İlker, ben de senin gibi kardaki performansından sikayetçiydim.
Gecen sene cok daha kotu hava sartlarında Kartalkaya yolunu Passat 1.4 TSI ile cok rahat cıkarken , ön lastiklerde aynı paletlerle bu sene 4-5 defa aracın arkası atarak cıktım.
Ve İstanbul'a gelir gelmez Michelin Alpine PA3 kış lastiklerini aldım, suan acaip memnunum.
Haftaya Kartalkaya'ya bu lastiklerle tırmanmayı planlıyorum. Bir aksilik cıkmazsa sonucu bildiririm.
Sonucu merakla bekliyorum değerli insan :) Olumlu olursa söylediklerin o lastiklerden ben de alacağım.. Kırklareli'ne yolun düştüğünde veya özel olarak bekliyorum..

İlker Küçükdemir
19 02 2013, 18:19
0123456789

İlker Küçükdemir
19 02 2013, 18:25
ilker bey izninizle taner abiden bir isteğim olacak. bu mesajı beğenmeyeni dövsünler abi. bu ne ya :kahkaha arabayı d ye alıyorum sonrada inip arkadan itiyorum:kahkaha abi sen çok yaşa yaa. yeni bir çekiş kontrol sistemi bulmuşsunda haberin yok..

Bu kış 3 sefer başıma geldi ama çok da kış oldu.. Diğer araçlarla da olduğum yerden kalkamazdım diye düşünüyorum ama bunun artısı şoföre ihtiyacı olmaması :) Kendi kendine gidebiliyor , sen destek ol yeter ki :)

Obaskan
19 02 2013, 19:37
Selamlar,
21 martta allah nasip ederse 3 gunluk bir almanya seyahatım olacak. Bu tus takımı dresden merkezdenmi gönderiliyor yoksa başka bir yan kurulusmudur acaba biliyormusunuz? Yakınımda bır yerlerse su tus takımı işinide halledersem super olur;)

Mysein
19 02 2013, 21:49
Herkeze merhaba forumdan iki arkadaşa hepsi dolu tuş takımı istedim fakat bu sefer 10 günde gelecekmiş herkezin bilgisi olsun bu arada bende cc mi alalı 3 ay oldu 9000 km yol yaptık yaşlı arabası deil ben 32 yaşındayım ve beni hertürlü mutlu ediyor almayı düşünen arkadaşlar rahat rahat alabilirler yakıt ortalamam 11 lt ve çok kontrol etmeden kullanıyorum dikkat edilse 8 lt anca yakar bu araç yol tutuş çok güzel ara hızlanmalar yeterli sert virajlarda az da olsa önden kayma eğilimi var fakat topluyor fren mesafesi yeterli dsg çok güzel fakat 1 Den 2 ye geçiş aralığı kısa onun için bazen şaşırıyor ama ben bu aracı sevdim herkeze iyi günler hayırlı işler saygılar

Emre merhaba, kim demiş cc ye yaşlı arabası diye :) Aslında vw araçlarında hangisi genç arabası desen hemen cevap vermeden biraz düşünürüm. Gencin de deli deli olanı var ağırbaşlı olanı var. Vw'i de ağırbaşlı gençler tercih ediyor zaten.


Sent from iPhone 5 using Tapatalk

Emre5555
19 02 2013, 22:15
Emre merhaba, kim demiş cc ye yaşlı arabası diye :) Aslında vw araçlarında hangisi genç arabası desen hemen cevap vermeden biraz düşünürüm. Gencin de deli deli olanı var ağırbaşlı olanı var. Vw'i de ağırbaşlı gençler tercih ediyor zaten.


Sent from iPhone 5 using Tapatalk

vitisvinifera68
19 02 2013, 22:23
Arabanız ve kar lastikleriniz hayırlı olsun. Bence Alpin A3 lere fazla güvenmeyin derim. Kişisel tecrübelerime göre karda zayıf kalıyor. A4 ler daha iyiymiş ama onu kullanmadım.

tergunt
20 02 2013, 09:02
Arabanız ve kar lastikleriniz hayırlı olsun. Bence Alpin A3 lere fazla güvenmeyin derim. Kişisel tecrübelerime göre karda zayıf kalıyor. A4 ler daha iyiymiş ama onu kullanmadım.
Alırken A4'ü satan hiç görmedim, yeni bir ürün olabilir.
235 x 40 x 18 ebadında sadece Michelin 235/40 R18 95V Pilot Alpin PA3 lastikleri bulabilmiştim.
Şuan için kuru zemin ve ıslak zeminde , üzerinde gelen continental'lardan cok daha iyi.
Kar performansını da umarım onumuzdeki hafta sonu görecegiz.

Thief
20 02 2013, 17:53
şu tuş takımı işi bir olmadı ya of

dtahmet
20 02 2013, 18:44
abi hayırlı olsun bıraz once babam aradı;(unı.de olmam sebebıyle cc den uzagım) devır göstergesınde sarı bı ısaret yanıyor oglum bu onceden yanıyormuydu.yok babacım yanmaması lazım nasıl bı ısaret ?terazıye benzıyor alala neyse ben servıse gıdıyorum ( yag ısaretının hatalı sınyal vermesınden sonra bırde bu olmasın babam ıyıce soguyacak dıye dusunuyordum) babam mesaj attı sılecek suyu azalmıs :)

dtahmet
20 02 2013, 18:45
bu arada bınbasılıgınız hayırlı olsun taner abı:D

Taner Göde
20 02 2013, 20:04
İyi akşamlar değerli dostlarım,

Birkaç gündür fazla yazamıyorum. İşler aniden yoğunlaştı. Şu anda evdeyim, akşam yemeğimi yedim ve evde de çeviriye devam edeceğim. Çay servisi esnasında özel mesajları cevaplamayı umuyorum.

CC yine uzun süredir ÇOK KİRLİ. Yağan yağmur temizleyen/durulayan değil de kirleten/sıçratan bir yağmur olduğundan çaresizim. Şöyle gürül gürül, doya doya bir yağmur yağmadı epeydir. Umarım Cumartesi sabah bir hamama götürürüm CC'yi.

Rütbemi tebrik eden herkese tekrar teşekkür ederim. Özel mesajının cevabını bekleyen değerli arkadaşların sabırsızlığını anlıyorum. Dostlarım, Şubat ayı genelde "Cüce" diye geçer ama bu mesleği yapmaya başladığımdan bu yana her zaman çok yoğun geçmiştir. Yarım yamalak mesaj ce eksik cevap yazacağıma biraz bekletmeyi uygun buluyorum.

Selam ve sevgilerimle, :melek

Taner Göde

İlker Küçükdemir
20 02 2013, 22:53
Yeni rütbeni ben de kutlayacağım değerli abim..
Siteye ilk girdiğim günden beri anlam veremediğim konulardan birisi olan bu olaya hala hiçbir anlam yükleyebilmiş değilim..
Sitedeki çoğu arkadaşımız askerliğini yapmıştır ve bir çoğunun da hayatında en mutlu olduğun an nedir sorusuna vereceği cevabı askerliğimin bittiği andır olacağından ben eminim.. Yok generalmiş yok ermiş burada da bunları görmek istemiyorum be abim :) Yine de hayırlı olsun yeni zımbırtın :)

kuscugokhan
20 02 2013, 23:15
Taner abi hayirli olsun..Generallige dogru giiyorsun :)

atitrend
21 02 2013, 09:45
taner abi hiiiçç heveslenme cuma ve cumartesi de hava yağmurlu görünüyor. benim araba siyah olunca hali içler acısı ama ben geçenlerde koltuklardaki lekeleri hatta koltukları boylu boyuna temizledim. şimdilik bu bana yetiyor. rahmet yağmaktan vazgeçtiğinde güzelce bir temizliği hakediyor.
İyi akşamlar değerli dostlarım,
CC yine uzun süredir ÇOK KİRLİ. Yağan yağmur temizleyen/durulayan değil de kirleten/sıçratan bir yağmur olduğundan çaresizim. Şöyle gürül gürül, doya doya bir yağmur yağmadı epeydir. Umarım Cumartesi sabah bir hamama götürürüm CC'yi.

Selam ve sevgilerimle, :melek

Taner Göde

GnomonHelios
21 02 2013, 10:25
Aracım leş gibi, bir de park ettiğim apartmanın kapalı garajını kediler istila etmişler, üstü hep pati izi olmuş, hadi pati izlerine bişey demiyorum da tırnaklayıp çizmişler de aracın üstünü, dün fark ettim epey canım sıkıldı, arabayı yıkatınca daha da fark edildiğinden yıkatmıyorum uzunca zamandır, acaba itlaf mı ettirtsem bunları, yakında yavrularlar da. Geçen yıldan beri önünü alamadık bu kedilerin :(

atitrend
21 02 2013, 15:58
ahh o kediler yok ahh. aynı şeyi benim arabama da sürekli yapıyorlar ama elden birşey gelmiyor. daha uzağa park etmeye çalışıyorum. parkçının söylediğine göre bir beyaz 2012 tiguan a birde senin araca çıkıyorlar diyor. 1.4 tsı motorun kokusu kedileri cezbediyor galiba.:utan

Y_o_L_c_U_38
21 02 2013, 16:56
Taner abi gecen gun konusu olmustu, ben kaliperleri boyamam demistin:)):))

bugun bacanagin (CCoskun38) CC sinin kaliperlerini boyadik, buyur interlagos ve kirmizi kaliperler:))

http://i.imgur.com/U4TANVT.jpg

http://i.imgur.com/NAOxo0g.jpg

http://i.imgur.com/ztU1MCj.jpg

BeratYILDIZ
21 02 2013, 17:08
Dursun abim işçilik sana ait sanırım çok güzel olmuş :)

Y_o_L_c_U_38
21 02 2013, 17:28
Dursun abim işçilik sana ait sanırım çok güzel olmuş :)
aynen Berat, gobekleride gri'ye boyadik pas falanda kalmadi, guzel oldu..

Alper26
22 02 2013, 16:33
Hepsini okudum. Taner Bey'in aracına olan sevgisinin yanında bu kadar araştırıp bilgi sahibi olması takdire şayan.

Allah hepimize kazasız belasız günler nasip etsin.

AhmetLP
22 02 2013, 19:40
Selamlar herkese,

Merak ettiğim bir şey var. 2 hafta önce siparişi vermiştim. Sonraki hafta 5.000 TL kapora yatırıldı. Şimdi ben o parayı geri alabiliyor muyum? Alabiliyorsam ne zamana kadar alabiliyorum? Aylar önce okumuştum sanki burada her zaman geri alınabileceğine dair bişey ama emin olamadım şimdi.

Herkese iyi haftasonları dilerim.

SELÇUK
23 02 2013, 01:25
alırsın. istese anında iade eder.
ben daha önce 2 farklı model için en geç ertesi gün iade aldım.

GnomonHelios
23 02 2013, 01:48
İyi günler. Aracınızın siparişinden vaz geçmek istiyorsunuz sanırım. Kaporanızı geri alabilirsiniz normalde. Sipariş verdiğiniz araç büyük ihtimalle 1.4 TSI 160 Hp motorludur vergi avantajı nedeni ile bayiinin kolayca satabileceği tip araçtır size çok sorun çıkartmazlar. Ama 2.0 TDI veya 2.0 TSI filan ise o zaman başınızı ağrıtırlar para iadesi yapmayabilirler. Para iadelerinde 1 aya kadar gecikme olabiliyor bilginize....




Selamlar herkese,

Merak ettiğim bir şey var. 2 hafta önce siparişi vermiştim. Sonraki hafta 5.000 TL kapora yatırıldı. Şimdi ben o parayı geri alabiliyor muyum? Alabiliyorsam ne zamana kadar alabiliyorum? Aylar önce okumuştum sanki burada her zaman geri alınabileceğine dair bişey ama emin olamadım şimdi.

Herkese iyi haftasonları dilerim.

Taner Göde
23 02 2013, 10:25
Otoparkta gördüğüm 2006 model 2.0 TDI 140 HP Passat, ama içler acısı. En güzel otomobil bile saygısız ve terbiyesiz sahibinin elinde eziyet görerek bu hale gelebilir.

Aynaya, EPB Tuşuna ve "paspasa" dikkat!



http://img845.imageshack.us/img845/1843/220220131346.jpg (http://www.passatturkiye.com/redirect.php?http://www.passatturkiye.com/redirect.php?http://www.passatturkiye.com/redirect.php?http://www.passatturkiye.com/redirect.php?http://www.passatturkiye.com/redirect.php?http://www.passatturkiye.com/redirect.php?http://www.passatturkiye.com/redirect.php?http://www.passatturkiye.com/redirect.php?http://img845.imageshack.us/i/220220131346.jpg/)
http://img600.imageshack.us/img600/6808/220220131344.jpg (http://www.passatturkiye.com/redirect.php?http://www.passatturkiye.com/redirect.php?http://www.passatturkiye.com/redirect.php?http://www.passatturkiye.com/redirect.php?http://www.passatturkiye.com/redirect.php?http://www.passatturkiye.com/redirect.php?http://www.passatturkiye.com/redirect.php?http://www.passatturkiye.com/redirect.php?http://img600.imageshack.us/i/220220131344.jpg/)


http://img593.imageshack.us/img593/3913/220220131343.jpg (http://www.passatturkiye.com/redirect.php?http://www.passatturkiye.com/redirect.php?http://www.passatturkiye.com/redirect.php?http://www.passatturkiye.com/redirect.php?http://www.passatturkiye.com/redirect.php?http://www.passatturkiye.com/redirect.php?http://www.passatturkiye.com/redirect.php?http://www.passatturkiye.com/redirect.php?http://img593.imageshack.us/i/220220131343.jpg/)
http://img824.imageshack.us/img824/1235/220220131345.jpg (http://www.passatturkiye.com/redirect.php?http://www.passatturkiye.com/redirect.php?http://www.passatturkiye.com/redirect.php?http://www.passatturkiye.com/redirect.php?http://www.passatturkiye.com/redirect.php?http://www.passatturkiye.com/redirect.php?http://www.passatturkiye.com/redirect.php?http://www.passatturkiye.com/redirect.php?http://img824.imageshack.us/i/220220131345.jpg/)

Taner Göde
23 02 2013, 10:26
Sabah ASX'i ve CC'yi yıkatacaktım.

Doğa yine benden erken davrandı... Allah'ım, gürül gürül bir yağmur yağdır ki Adana temizlensin, amin.

frisby06
23 02 2013, 10:30
Otoparkta gördüğüm 2006 model 2.0 TDI 140 HP Passat, ama içler acısı. En güzel otomobil bile saygısız ve terbiyesiz sahibinin elinde eziyet görerek bu hale gelebilir.

Aynaya, EPB Tuşuna ve "paspasa" dikkat!



http://img845.imageshack.us/img845/1843/220220131346.jpg (http://www.passatturkiye.com/redirect.php?http://www.passatturkiye.com/redirect.php?http://www.passatturkiye.com/redirect.php?http://www.passatturkiye.com/redirect.php?http://www.passatturkiye.com/redirect.php?http://www.passatturkiye.com/redirect.php?http://www.passatturkiye.com/redirect.php?http://www.passatturkiye.com/redirect.php?http://www.passatturkiye.com/redirect.php?http://img845.imageshack.us/i/220220131346.jpg/)
http://img600.imageshack.us/img600/6808/220220131344.jpg (http://www.passatturkiye.com/redirect.php?http://www.passatturkiye.com/redirect.php?http://www.passatturkiye.com/redirect.php?http://www.passatturkiye.com/redirect.php?http://www.passatturkiye.com/redirect.php?http://www.passatturkiye.com/redirect.php?http://www.passatturkiye.com/redirect.php?http://www.passatturkiye.com/redirect.php?http://www.passatturkiye.com/redirect.php?http://img600.imageshack.us/i/220220131344.jpg/)


http://img593.imageshack.us/img593/3913/220220131343.jpg (http://www.passatturkiye.com/redirect.php?http://www.passatturkiye.com/redirect.php?http://www.passatturkiye.com/redirect.php?http://www.passatturkiye.com/redirect.php?http://www.passatturkiye.com/redirect.php?http://www.passatturkiye.com/redirect.php?http://www.passatturkiye.com/redirect.php?http://www.passatturkiye.com/redirect.php?http://www.passatturkiye.com/redirect.php?http://img593.imageshack.us/i/220220131343.jpg/)
http://img824.imageshack.us/img824/1235/220220131345.jpg (http://www.passatturkiye.com/redirect.php?http://www.passatturkiye.com/redirect.php?http://www.passatturkiye.com/redirect.php?http://www.passatturkiye.com/redirect.php?http://www.passatturkiye.com/redirect.php?http://www.passatturkiye.com/redirect.php?http://www.passatturkiye.com/redirect.php?http://www.passatturkiye.com/redirect.php?http://www.passatturkiye.com/redirect.php?http://img824.imageshack.us/i/220220131345.jpg/)



kilometre baya var sanırım

Taner Göde
23 02 2013, 22:08
EASY OPEN

Sen ne kadar güzel bir özelliksin! :fir

EASY OPEN

Seni (son anda da olsa) eklettiğime o kadar seviniyorum ki! :içki

EASY OPEN

Hava yağmurlu, anahtar cebimde, elimde 60 cm x 120 cm ölçülerinde bir camlı tablo, kızkardeşimin, çerçeveciden alıp evine götüreceğim, şemsiye tutacak imkanım da yok. CC'ye yaklaştım, ayağımla bir hareket; Plop! Devasa bagaj kapağı açılıverdi, "Açıl SuSam Açıl!" gerçek oldu. Keyless Access'e ek 50 Euro uydu neydi, fazlası ile, fazlası ile parasını haketti.

Teşekkür ederim sevgili Mert'im, hiç aklımda olmayan ama CC'mde olmasına çok sevindiğim bu özellik sunroof, elektrikli arka cam perde ve katlanır yan aynalar kadar değerli.

:içki

UGR
23 02 2013, 22:13
Taner Abi;

Sana kelimesi kelimesine aynen katılıyorum, ben de sırf aynı sebeplerden ekletiyorum siparişime.

Daha önce de A6' da kullanmıştım, şahane bişey ve parası çok komik hakkatten. :)

mert
23 02 2013, 23:03
EASY OPEN

Sen ne kadar güzel bir özelliksin! :fir

EASY OPEN

Seni (son anda da olsa) eklettiğime o kadar seviniyorum ki! :içki

EASY OPEN

Hava yağmurlu, anahtar cebimde, elimde 60 cm x 120 cm ölçülerinde bir camlı tablo, kızkardeşimin, çerçeveciden alıp evine götüreceğim, şemsiye tutacak imkanım da yok. CC'ye yaklaştım, ayağımla bir hareket; Plop! Devasa bagaj kapağı açılıverdi, "Açıl SuSam Açıl!" gerçek oldu. Keyless Access'e ek 50 Euro uydu neydi, fazlası ile, fazlası ile parasını haketti.

Teşekkür ederim sevgili Mert'im, hiç aklımda olmayan ama CC'mde olmasına çok sevindiğim bu özellik sunroof, elektrikli arka cam perde ve katlanır yan aynalar kadar değerli.

:içki


Sevgili Dostum,

Canımdan çok sevdiğim arkadaşım, hatırlarsın CC'yi sipariş ederken bu özellik için bana çok dua edeceksin demiştim.
O yüzden boyuna kulaklarım çınlıyor :) Bu mükemmel ötesi CC' ye uzun yıllar huzur ve mutlulukla binmeni diliyorum.

VW_Passat
23 02 2013, 23:07
Sevgili Dostum,

Canımdan çok sevdiğim arkadaşım, hatırlarsın CC'yi sipariş ederken bu özellik için bana çok dua edeceksin demiştim.
O yüzden boyuna kulaklarım çınlıyor :) Bu mükemmel ötesi CC' ye uzun yıllar huzur ve mutlulukla binmeni diliyorum.

Su Sisteme bir ben alisamadim :). Ben Kontrol edenlerdenim sürekli :)). Kapiyi kilitledikten sonra kapi kolunu tekrar cekip bakarim kilitlendimi diye :))

mert
23 02 2013, 23:14
Su Sisteme bir ben alisamadim :). Ben Kontrol edenlerdenim sürekli :)). Kapiyi kilitledikten sonra kapi kolunu tekrar cekip bakarim kilitlendimi diye :))

O zaman tekrar kapı açılıyor Yasin.

Geçen sene Boğazda yemek yerken yetkili biri geldi yanıma süklüm püklüm
"Efendim" dedi, "arkadaşımız sizin arabayı kitliyormuş ama sonra kitlendi mi diye kontrol ederken kapı açılıyormuş "dedi.
ne yapmamız lazım ?
dedim rahat olun . Kitleyin ve bakmayın .... hatta kitlemeyin bile kapı koluna dokunun yeter......

VW_Passat
23 02 2013, 23:23
O zaman tekrar kapı açılıyor Yasin.

Geçen sene Boğazda yemek yerken yetkili biri geldi yanıma süklüm püklüm
"Efendim" dedi, "arkadaşımız sizin arabayı kitliyormuş ama sonra kitlendi mi diye kontrol ederken kapı açılıyormuş "dedi.
ne yapmamız lazım ?
dedim rahat olun . Kitleyin ve bakmayın .... hatta kitlemeyin bile kapı koluna dokunun yeter......

Heheh orada olmak isterdim :))). Iste bende onlar gibiyim, kontrol edemeden duramiyorum :mor

ahm02
24 02 2013, 00:54
EASY OPEN

Sen ne kadar güzel bir özelliksin! :fir

EASY OPEN

Seni (son anda da olsa) eklettiğime o kadar seviniyorum ki! :içki

EASY OPEN

Hava yağmurlu, anahtar cebimde, elimde 60 cm x 120 cm ölçülerinde bir camlı tablo, kızkardeşimin, çerçeveciden alıp evine götüreceğim, şemsiye tutacak imkanım da yok. CC'ye yaklaştım, ayağımla bir hareket; Plop! Devasa bagaj kapağı açılıverdi, "Açıl SuSam Açıl!" gerçek oldu. Keyless Access'e ek 50 Euro uydu neydi, fazlası ile, fazlası ile parasını haketti.

Teşekkür ederim sevgili Mert'im, hiç aklımda olmayan ama CC'mde olmasına çok sevindiğim bu özellik sunroof, elektrikli arka cam perde ve katlanır yan aynalar kadar değerli.

:içki
Keşke birde easy close falan olsaydı vw reklamında eller dolu yağmurlu havada adam geliyor ayağnı uzatıp bagajı açıyor elindekileri bagaja koyuyor sonra eve gidiyor bagajdakileri eline alıyo ama bagajı kapamk için aldıklarnı yere koyuyor...işini yarım yapıyor easy close olmadığı için

Y_o_L_c_U_38
24 02 2013, 01:06
Keşke birde easy close falan olsaydı vw reklamında eller dolu yağmurlu havada adam geliyor ayağnı uzatıp bagajı açıyor elindekileri bagaja koyuyor sonra eve gidiyor bagajdakileri eline alıyo ama bagajı kapamk için aldıklarnı yere koyuyor...işini yarım yapıyor easy close olmadığı için
cok haklisin Ahmet,

"kapan mercimek kapan'' kapanmiyor, pirincmiydi ? yok yok nohut:))):)))

experience
24 02 2013, 01:20
Anahtarsız kapıları açmak ve kapatmak çok güzel. Neredeyse anahtarı hiç görmüyorum ve öyle bir nesnenin varlığını unuttum diyebilirim. Çünkü anahtar her zaman çantamda, çantasız arabanın yanına hiç gitmiyorum, cebimde vs olmadığından dolayı da hiç çıkartmıyorum. Sadece kilitlerken parmak seçiyor. Parmak yönü önemli oluyor. İlk zamanlar acaba arıza mı var diye düşünmüştüm, sonradan anladım hangi parmak ve hangi pozisyonla kilitlenebileceğini. Ama ben de seviyorum bu donanımı, anahtar yuvasını bile bir kere olsun kullanmadım...

Taner Göde
24 02 2013, 11:32
Dün sağanak yağmurla başlayan gün bugün keskin güneş ışınlarıyla başladı. Eşimin ASX'i uzun süredir yıkanmamıştı (benim suçum) ve hemen evin yanındaki oto yıkamaya gittim, belki aradan geçen 3 yılda biraz değişmiştir diye. Gece 03:30'da uyudum çünkü Alman ARD "Das Erste" TV Kanalında (Hotbird'de şifresiz) JAMES BOND 007 "Octopussy" filmini izledim.

Sabah 08:30'da uyandım, 4 saat uyku ile ve hemen ASX'i yıkamacıya götürdüm, önümde 1 araç vardı, sonra CC'yi de getirdim, böylece 2 araçla oto yıkamacıyı "kapattım". ASX çok kirliydi, iç ve dış zahmetli bir şekilde yıkandı.

Sonra sıra CC'ye geldi, onu farklı yıkattım. Kendi kıl talimatlarıma uygun tabi (sigara içilmeyecek, araç yıkanmadan önce aracın yıkanacağı zemin yıkanacak, peluş kullanılacak, önce ıslatılacak, sonra şampuan, ardından da 2 defa durulanacak, vb. vb. bazen ben bile dayanamıyorum).

http://img62.imageshack.us/img62/3094/240220131347.jpg (http://img62.imageshack.us/i/240220131347.jpg/)

http://img90.imageshack.us/img90/511/240220131349.jpg (http://img90.imageshack.us/i/240220131349.jpg/)