PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : hafızalı koltuk anahtarla eşleştirme



sedat27
06 08 2012, 03:02
anahtarınızla koltuk yaraınızı eşleştirebilirsiniz.

Aracı çalıştırın- koltuk ayarı yapın- herhangi bir hafızaya kayıt edin-anahtarı çıkarın-3 saniye bekelyip-kapı açmaya basın-bip sesi duyacaksınız.
ayarı bozup çıkın kapıyı kilitleyin ve açın.kapıyı açtığınızda koltuk ayarladığınız ilk pozisyona döenecektir.

VİDEO

VW Passat - How to program the electric seats to key - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=O8ZIEvDEOsA)

sedat27
06 08 2012, 03:04
video sahibi tarafından başka sitede paylaşıma kapalı.akıl yoksunu şahsiyet.töbe töbe
watch on youtube yazısına tıklayın.

dirlik
06 08 2012, 03:13
ilginç bi özellik...

HGYAYLA
06 08 2012, 05:08
Bak Bunu Bilmiyordum İşte, Normalde Kendi Kendine Dönüyordu Eski Haline Ama Son Zamanlar Yapmamaya Başladı Demek Ki Ayarı Varmış...

SELÇUK
08 08 2012, 04:32
anahtarsız girişte oluyor mu acaba


bu arada jantlarda chicago sedat :)

dirlik
08 08 2012, 06:41
bir sonraki aracımda mutlaka hafızalı koltuk istiyorum.

SELÇUK
08 08 2012, 14:12
o zaman passat olacaksa h.line yolda demek ki :)

VW_Passat
08 08 2012, 18:53
Memory Koltugumuz olmadi ki HIGHLINE oldugu halde aracim :))

hlttmz
25 08 2012, 10:40
bu sadece highline donanımında geliyor sanırım

kingmemo61
27 09 2012, 12:26
Bilgi için çok teşekkürler. Bu özelliğin aracimda olduğunu bilmiyordum. Hatat geçen gün kia nin bir modleinin tanitirken böyle bir özelliğin olduğunu söylediler. Imrenmiştim doğrusu....

GHCAN
05 06 2013, 22:06
Bende yeni passatcilardanim artik ve bu aksam iki tane bilmedigim ozelliklerini ogrendim.Paylasim icin tesekkurler...

G.Hakan CAN

GnomonHelios
06 06 2013, 07:28
Koltuk hafızasını kayıt ettikten sonra anahtarı çıkartıp 3 sn bekledikten sonra uyarı sesini duyana dek kapı açma tuşuna basılı tutmak gerekiyor, basıp hemen çekilirse olmaz. HAfızalı koltuk hafızalı aynalar ile geldiğinden aynaları da ayarlayıp o şekilde hafızaya almanız yararınıza olur.

Ben de ilave bilgi vereyim bu konu ile ilgili, diyelim ki aracınızı ikinci el aldınız ve 3 tane koltuk hafızasını sizden önceki sahibi doldurmuş veya her hangi bir nedenden dolayı kayıtlı tüm hafızaları silmek istiyorsunuz, bunun için koltuğunuzu öne doğru katlayacaksınız koltuk direksiyon simidine dayandıktan sonra katlama tuşuna basılı tutmaya devam ederseniz kısa bir süre sonra ding sesi duyulur ve kayıtlı tüm hafızalar silinir.


anahtarınızla koltuk yaraınızı eşleştirebilirsiniz.

Aracı çalıştırın- koltuk ayarı yapın- herhangi bir hafızaya kayıt edin-anahtarı çıkarın-3 saniye bekelyip-kapı açmaya basın-bip sesi duyacaksınız.
ayarı bozup çıkın kapıyı kilitleyin ve açın.kapıyı açtığınızda koltuk ayarladığınız ilk pozisyona döenecektir.

VİDEO

VW Passat - How to program the electric seats to key - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=O8ZIEvDEOsA)

sedat27
06 06 2013, 08:41
bende 3 anahtar var 3 saniye basılı tutmadan ayarladım.
basıp çekiyorum ve bip sesi geliyor.çalışıyor.
model yılı farkı olablir.


Koltuk hafızasını kayıt ettikten sonra anahtarı çıkartıp 3 sn bekledikten sonra uyarı sesini duyana dek kapı açma tuşuna basılı tutmak gerekiyor, basıp hemen çekilirse olmaz. HAfızalı koltuk hafızalı aynalar ile geldiğinden aynaları da ayarlayıp o şekilde hafızaya almanız yararınıza olur.

Ben de ilave bilgi vereyim bu konu ile ilgili, diyelim ki aracınızı ikinci el aldınız ve 3 tane koltuk hafızasını sizden önceki sahibi doldurmuş veya her hangi bir nedenden dolayı kayıtlı tüm hafızaları silmek istiyorsunuz, bunun için koltuğunuzu öne doğru katlayacaksınız koltuk direksiyon simidine dayandıktan sonra katlama tuşuna basılı tutmaya devam ederseniz kısa bir süre sonra ding sesi duyulur ve kayıtlı tüm hafızalar silinir.

gemreyilmaz
06 06 2013, 09:49
Arkadaşlar konu ile ilgili benimde bir sorum olacak, 2 anahtarıda ayrı olarak eşleştiriyorum birini 1 diğer anahtarı 2 numara olarak ama atıyorum, nedense herzaman çalışmıyor, eşimle beraber kullandığımız için aracı anahtarlarımız farklı ve hafıza yerlerimizde ama eşleşmiş anahtar arada bazen binerken benim ayara otomatik geliyor yoksa çoğu zaman hafıza numarasına basmak zorundayım, sizce neden her zaman devrede değil yoksa bir arızamı var?

efemuratt
06 06 2013, 13:07
Hafızalı koltuklarda araçtan rahat iniş ve rahat biniş fonksiyonu var mı? Stop ettikten sonra anahtarı çıkartıp kapıyı açtığımızda koltuk rahat iniş için belli bir seviye geriye gidiyor mu?

Bir de, hafıza sadece koltuğu mu kapsıyor yoksa yan aynaları da hafızaya alıyor mu?

srcn09
06 06 2013, 14:46
Hafızalı koltuklarda araçtan rahat iniş ve rahat biniş fonksiyonu var mı? Stop ettikten sonra anahtarı çıkartıp kapıyı açtığımızda koltuk rahat iniş için belli bir seviye geriye gidiyor mu?

Bir de, hafıza sadece koltuğu mu kapsıyor yoksa yan aynaları da hafızaya alıyor mu?

easy entry özelliği bildiğim kadarıyla vag ile aktif ediliyor

GHCAN
06 06 2013, 16:21
Bu VAG olayini da yaptirmak lazim anlasilan.Gizli bircok ozelligi aktif hale getirmek icin.Istanbula bir dahaki sefere gittigimde total yapilacaklari yaptirayim.

G.Hakan CAN

GHCAN
06 06 2013, 16:23
Koltuk hafızasını kayıt ettikten sonra anahtarı çıkartıp 3 sn bekledikten sonra uyarı sesini duyana dek kapı açma tuşuna basılı tutmak gerekiyor, basıp hemen çekilirse olmaz. HAfızalı koltuk hafızalı aynalar ile geldiğinden aynaları da ayarlayıp o şekilde hafızaya almanız yararınıza olur.

Ben de ilave bilgi vereyim bu konu ile ilgili, diyelim ki aracınızı ikinci el aldınız ve 3 tane koltuk hafızasını sizden önceki sahibi doldurmuş veya her hangi bir nedenden dolayı kayıtlı tüm hafızaları silmek istiyorsunuz, bunun için koltuğunuzu öne doğru katlayacaksınız koltuk direksiyon simidine dayandıktan sonra katlama tuşuna basılı tutmaya devam ederseniz kısa bir süre sonra ding sesi duyulur ve kayıtlı tüm hafızalar silinir.

Ya ustat dedigin gibi yaptim ama ses bir turlu gelmedi 30 sn falan bekledim.Detayli eksik yaptigim yer varmi diye sana zahmet en ufak aurintiya kadar bir daha anlatirmisin?Bu arada yan aynayi hafizaya aldim ama anahtarla koltuk eslestirmeyi yapamadim...

G.Hakan CAN

HGYAYLA
06 06 2013, 19:55
..........

GnomonHelios
07 06 2013, 23:20
Olmayan şey hangisi? anahtara koltuk hafızasını kodalama işi mi? Eğer bu ise aracınızı önce çalıştırın, daha sonra koltuklarınızı ve aynanızı istediğiniz konuma getirin, sonra koltuğun kenarındaki hafıza tuşlarından 1 e basılı tutup onaylama sesi gelene dek bekleyin, koltuğa 3 ayrı hafıza kodlayabilirken anahtara sadece 1 hafıza kodlanabiliyor, koltukları hafıaya aldıktan sonra kontağı kapatın ve anahtarı çıkartın 2-3 sn sonra anahtarın açma tuşuna basılı tutun,önce kapılarda açılma sesi gibi bişey duyarcaksınız sonra ding diye kodlama sesi olur. eğer zamanında basmamışsanız kapı açma tuşuna basılı tutunca camları aşağı indirir, bu zaman yeniden deneyin.



Ya ustat dedigin gibi yaptim ama ses bir turlu gelmedi 30 sn falan bekledim.Detayli eksik yaptigim yer varmi diye sana zahmet en ufak aurintiya kadar bir daha anlatirmisin?Bu arada yan aynayi hafizaya aldim ama anahtarla koltuk eslestirmeyi yapamadim...

G.Hakan CAN

GHCAN
08 06 2013, 12:07
Olmayan şey hangisi? anahtara koltuk hafızasını kodalama işi mi? Eğer bu ise aracınızı önce çalıştırın, daha sonra koltuklarınızı ve aynanızı istediğiniz konuma getirin, sonra koltuğun kenarındaki hafıza tuşlarından 1 e basılı tutup onaylama sesi gelene dek bekleyin, koltuğa 3 ayrı hafıza kodlayabilirken anahtara sadece 1 hafıza kodlanabiliyor, koltukları hafıaya aldıktan sonra kontağı kapatın ve anahtarı çıkartın 2-3 sn sonra anahtarın açma tuşuna basılı tutun,önce kapılarda açılma sesi gibi bişey duyarcaksınız sonra ding diye kodlama sesi olur. eğer zamanında basmamışsanız kapı açma tuşuna basılı tutunca camları aşağı indirir, bu zaman yeniden deneyin.

Tamam ustatdim nerede yanlis yaptigim belli kapi acma dugmesi deyince ben kapidaki kilit acma dugmesine basili tutuyordum,acemilik iste sayenizde ogreniyoruz:)Anahtara basip tekrar deneyecegim.Tesekkurler.

G.Hakan CAN

GHCAN
08 06 2013, 14:32
Tamam ustatdim nerede yanlis yaptigim belli kapi acma dugmesi deyince ben kapidaki kilit acma dugmesine basili tutuyordum,acemilik iste sayenizde ogreniyoruz:)Anahtara basip tekrar deneyecegim.Tesekkurler.

G.Hakan CAN

Ustad islem tamamdir.Gercekten guzel oldu bu ozellik.Kapiyi acinca benim ayarlarima gelmesi,bu konforu yasatmasi iyi oldu..Kim bilir daha bilmedigimiz ne ozellikler var,zamanla ogreneriz.

G.Hakan CAN

GHCAN
08 06 2013, 14:32
Bu arada tekrar eyvallah,tesekkurler ustadim...

G.Hakan CAN

gemreyilmaz
08 06 2013, 15:18
harun bey nasıl kodluyoruz bi bilgi verebilirmisin?? denemeye değer bi özellik

GHCAN
26 06 2013, 22:19
Benim alıntıyaptigim aciklamayı okursaniz orada detayli ve basitce anlatilmis.Sorunsuz yaparsiniz.

G.Hakan CAN

ellialtiburak
25 08 2013, 14:02
2004 model içinde yapabilirmiyiz ??

GHCAN
25 08 2013, 20:24
Denemekten hicbir zarar gelmez.Yukarida da belirttigim gibi alinti yaptigim aciklamayi okuyun ve uygulayin olursa burada neticeyi paylasirsaniz 2004 modelleri olan arkadaslarda uygular.Kolay gelsin

G.Hakan CAN...

ellialtiburak
29 08 2013, 18:15
bugün hemen deniyorum :)

ardaakurar
29 08 2013, 21:47
2004 model içinde yapabilirmiyiz ??
Benim araç 2000 model bende var ise senden hayli hayli vardır :) Çok güzel bir özellik araba seni tanıyor :)

ellialtiburak
07 09 2013, 16:34
acil yardim !!!!
Koltuk eşleştirmeyi yaptim fakat (1 numarali düğmeye )
fakat 2 ve 3 nolu düğmlerinde ayarlari değişti .
Babam da arabanin koltuk ayarina çok titiz olduğu için 8 saattir lafini ediyor.
şimdi sorum şu anahtarla eşleştirmeyi nasil iptal edeceğiz ???
Iptal edersek de eski ayarlar geri gelirmi ??

GHCAN
09 09 2013, 21:42
2 ve 3 nolu hafiza ayarlarini yeniden yapip basili tut eski ayarlarini hafizalarsan sorun kalmaz ama 1 nolu tusa atayacagim diyorsan babanin ayarlarini koltuk aynalar v.s. ayarladiktan sonra basili tut 1 nolu ayarlari baban kullanir hosuna gider...

Sent from my GT-I9500 using Tapatalk 2

hasanankara
09 12 2013, 09:45
merhaba Arkadaşlar
benim dikkatimi çeken bir şey var.
hafızaya aldık koltugu. uzun yola cıktım, koltugu biraz yatırmak yani hareket ettirmek istedigimde hareket tuşları çalışmadı, 10 dk sonra tekrar denedim ve koltugu yanlışlıkla ileri aldım tek hamle yaptı sonra başka hareket yapmadı. sanki tuş kilidi gibi birşey vardı.
tabi hafızaya almadan önce yolda giderken istedigim gibi oynuyordum koltukta, hareket düğmeleri çalışıyordu.
servise sordum bilgileri yok ama şöyle birşey söyledi. yolda giderken seyir hızınıza bağlı olarak izin vermeyebilir dedi.
Dün akşam istanbul' dan ankara' ya gelirken her türlü aksiyonu denedim koltuk benden bağımsız arada hareket ediyor 400 km' lik yolda sadece 2-3 kez yapmak istedigim işleme izin verdi.
sizlerin de bu konu hakkında fikri var mıdır? hareket halinde iken hafızalı koltuk tuşları harekete müsade etmiyor gibi bilgi var mı?
tecrübe ve tavsiyelerinizi bekliyorum.

muratuysal
13 01 2014, 18:55
Merhaba sedat bey hepsini yaptım,gong seside var ama kapıyı kapayıp açıyorum ama tık yok,tekrar yaptım koltugu geri aldım kapıyı açtım çıkmak için koltuk ben üstündeyken hafızadaki yerine gitti.Tekrar tekrar yaptım olmadı.Aynalar geri vites ayna indirme oldu.Ama koltuk daha araçtan inmeden yerine geçiyor.Bir yerde yalnışlık var ama çözemedim.Yardimcı olursanız sevinirim.

muratuysal
13 01 2014, 19:02
Birde sormak istedigim,anahtarı çıkarıp 3 sn bekleyip açma tuşuna basmak gerek ama aynı anda hafıza tuşunada basıyorum.yoksa gong sesi gelmiyor.

GHCAN
13 01 2014, 20:23
Aracınızı önce çalıştırın, daha sonra koltuklarınızı ve aynanızı istediğiniz konuma getirin, sonra koltuğun kenarındaki hafıza tuşlarından 1 e basılı tutup onaylama sesi gelene dek bekleyin, koltuğa 3 ayrı hafıza kodlayabilirken anahtara sadece 1 hafıza kodlanabiliyor, koltukları hafıaya aldıktan sonra kontağı kapatın ve anahtarı çıkartın 2-3 sn sonra anahtarın açma tuşuna basılı tutun,önce kapılarda açılma sesi gibi bişey duyarcaksınız sonra ding diye kodlama sesi olur. eğer zamanında basmamışsanız kapı açma tuşuna basılı tutunca camları aşağı indirir, bu zaman yeniden deneyin.
Bu siralamaya dikkat ederseniz mutlak olir.Bende zamaninda sizin gibi sorunlar yasamistim:)

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

xnes
13 01 2014, 20:28
hafızalı koltuklu araçlar da hafızaya göre aynaları da ayarlıyor mu merak ettim.

GHCAN
13 01 2014, 20:30
Sadece sag dikiz aynayi hafizaya alıp ayarlayabiliryorsunuz...

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

GHCAN
13 01 2014, 20:31
Pardon yanlis anladim.Evet aynalarda otomatik hafizali konuma geliyor.

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

GHCAN
13 01 2014, 20:32
Geri vitese takinca sadece sag dikiz ayna hafiza kinumuna geliyor.Bunu sordugunuzu anladim,yorgunluk iste:)

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

muratuysal
13 01 2014, 20:35
Hakan bey aynalar tamam.Geri vitesde sag ayna aşagı iniyor.O da tamam ama koltukta problem.

muratuysal
13 01 2014, 20:38
Aynen böyle yaptım.
Peki anahtarı çıkarıp açma tuşuna basarken set yada hafıza tuşlarından birine basmak gerekiyor mu.
Çünki hafıza tuşlarından birine basılı tutup açma dügmesine bastıgımda ding sesi geliyor.diger türlü gelmiyor camlar iniyor



Aracınızı önce çalıştırın, daha sonra koltuklarınızı ve aynanızı istediğiniz konuma getirin, sonra koltuğun kenarındaki hafıza tuşlarından 1 e basılı tutup onaylama sesi gelene dek bekleyin, koltuğa 3 ayrı hafıza kodlayabilirken anahtara sadece 1 hafıza kodlanabiliyor, koltukları hafıaya aldıktan sonra kontağı kapatın ve anahtarı çıkartın 2-3 sn sonra anahtarın açma tuşuna basılı tutun,önce kapılarda açılma sesi gibi bişey duyarcaksınız sonra ding diye kodlama sesi olur. eğer zamanında basmamışsanız kapı açma tuşuna basılı tutunca camları aşağı indirir, bu zaman yeniden deneyin.
Bu siralamaya dikkat ederseniz mutlak olir.Bende zamaninda sizin gibi sorunlar yasamistim:)

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

GHCAN
13 01 2014, 20:40
Benim aracda mesela yikamacida oluyor genelde ayari kendine gore ayarliyor.Ben araca ya bindigimde 1 nolu tusa basiyorum ayarlarima geliyor yada kapiyi kapatip kilitleyip tekrar actigimda kapiyi acar acmaz yine benin ayarlarima geliyor.Normalide bu zaten...Siz kapiyi kilitleyip actiginizda kapiyi acar acmaz ayarina geri gelir.Eger olmuyorsa bence sil bastan yapin:)Yani elektronik neticede...

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

muratuysal
13 01 2014, 20:41
Birde bunların hepsini araç içinde kapılar kapalı iken yapıyorum.
Sonra koltugu geri çekip kapıyı açıyorum ve koltuk ben inmeden yerine geliyor.
Yada önce kapıyı açıp sonra mı koltugu geri alacagım.

GHCAN
13 01 2014, 20:46
Bakin camlar asagi iniyor diyorsunuz ayari bastan yapmaniz lazim acma tusuna basarken hafiza set tuslarindan birine basmayacaksiniz.Dedigim gibi bende de camlar iniyordu ama yanlis hatirlamiyorsam 3.denemem de yaptim.Sizin sil bastan yapmaniz lazim aciklamadaki sirayi takip edin sorununuz kalmayacaktir.Neticeyi buradan haberdar edersiniz.Yardimci olmaya calisirim.Gorusmek uzere...

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

GHCAN
13 01 2014, 20:48
Yarin bastan yaptiktan sonra birde once kapiyi acin sonra koltugu geri alın.Diger turlu normal olarak hafizaya gelir.Bunu vagcom yada yine ayarlama suretiyle yapabiliyoruz ama bence saglikli degil...

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

muratuysal
13 01 2014, 20:49
Çok teşekkür ederim.Artık yarın tekrar deneyecegim.
Haber veririm

muratuysal
13 01 2014, 20:57
Garaj 150 metre ilerde havada soguk ama
Dayanamıyacam sabaha kadar şimdi gidip deniycem

GHCAN
13 01 2014, 21:13
:)

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

alkanaktas
19 01 2014, 20:46
Ne yaptıysam olmuyor ... Tüm hafızayı silmekmi gerekiyor

muratuysal
19 01 2014, 20:51
Merhaba,bendede herşey oldu ama koltuk eski ayarına gelmiyor.Anahtarla eşleşmedi.

alkanaktas
19 01 2014, 21:44
Yardım lütfen ayar olmuyor eski ayar mı var acaba ?

muratuysal
19 01 2014, 22:23
Merhaba,koltugu direksiyona kadar yatırıp hafızayı sıfırlamayı denediniz mi.
Ben de forumdan ögrendim onu ama daha denemedim.
benim ki sadece kapıyı açınca geri yerine gelmiyor,diger herşey normal

alkanaktas
20 01 2014, 09:09
evet biryerde eksik yapıyorum ama bulamadım bunun tam sırasını bilen varmı ?

GHCAN
20 01 2014, 11:07
Arkadaslar daha oncede belirttigim gibi soylenen yonergeleri takip ederseniz kesinlikle olur.Hafiza sifirlamaya gerek yok koltuk ayarinizi tekrar ayni tusa basarak hafizaya alın sonra anahtar eslesmeyi yapin.Bir yerde eksik yapiyorsunuzdur.Haftasonu arkadasin arabayi yaptim ayni seyleri yaptim olmadi sen nasil yaptin dedi:)Ben ilk denemem de 3.yapisimda ayarlayabilmistim.Tekrar deneyin sesi duydugunuzda tamamdir.Koltuklariniz kapi acilincada yerine gelir.Vazgecmek yok denemeye devam:)

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

GHCAN
20 01 2014, 11:09
Aracınızı önce çalıştırın, daha sonra koltuklarınızı ve aynanızı istediğiniz konuma getirin, sonra koltuğun kenarındaki hafıza tuşlarından 1 e basılı tutup onaylama sesi gelene dek bekleyin, koltuğa 3 ayrı hafıza kodlayabilirken anahtara sadece 1 hafıza kodlanabiliyor, koltukları hafıaya aldıktan sonra kontağı kapatın ve anahtarı çıkartın 2-3 sn sonra anahtarın açma tuşuna basılı tutun,önce kapılarda açılma sesi gibi bişey duyarcaksınız sonra ding diye kodlama sesi olur. eğer zamanında basmamışsanız kapı açma tuşuna basılı tutunca camları aşağı indirir, bu zaman yeniden deneyin.
Bu siralamaya dikkat ederseniz mutlak olir.Bende zamaninda sizin gibi sorunlar yasamistim:)

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yukaridaki sirayi takip edin eninde sonunda olacaktit.Haftasonu arkadasin araci bu sekilde yaptim.Koltuk ayarini bozdum.Araci kilitledim kilidi actim kapiyi acar acmaz koltuk eski ayarina geldi...

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

alkanaktas
20 01 2014, 11:15
Artık olana kadar deneyeceğiz

alkanaktas
25 01 2014, 21:04
Hafıza 1 numaraya ve anahtar kapı acma tuşuna aynı anda basınca oldu galiba kitapcıktada öyle yazıyor zaten

ibrahim83
26 03 2015, 18:57
iyi günler kolay gelsin bu hafıza işini anlatacak bi arkadaş yokmu

GHCAN
26 03 2015, 19:07
Kardeşim yukarıda ki anlattığım sırayı takip et olur...


Sent from my iPhone using Tapatalk

ibrahim83
26 03 2015, 19:26
ya hacım olmuyor işte bak arabayı eşimle kullanıyorum önce 1 numaralı tuşa kendimi kaydettim hafızaya aldım dıt sesi geldi kontağı kapattım anahtarın açma tuşuna basılı tuttum dıt etti anahtarada kaydetti sonra diğer anahtarla 2 numarayı eşime kaydettim onun anahtarıyla açma tuşuna bastım anahtarada hafızaya aldım burayA kadar sorun yok sonra arabada eşimin konumunda bıraktım koltuğu çıktım kitledim arabayı kendi anahtarımla açtım fakat benim 1 numaralı konumuma gelmedi koltuk eşimin konumunda duruyor aynı işlemi kendi hafızama alıp eşimin anahtarıyla açtım kapıyı ama ondada olmadı geçen gün rastgele bilmeden tek anahtara yaptım eşim arabaya binip stop edip aracı kitleyip her açtığında koltuk benim konumuma geliyormuş sonra baktımki böyle iki anahtara kaydediniliyomuşum ama beceremedim

ibrahim83
26 03 2015, 19:29
bu arada kusura bakmayın aracım yeni aldım 2004passat 1.9 tdi hıghlıne 2 150000 de boyasız hatasız bi araba yeni yeni çözmeye çalışıyorum özelliklerini sizin yardımlarınızla

GHCAN
26 03 2015, 19:34
Ne kusuru birader sorun değil...Ben tek anahtar ile eşleştirdim.Hanım binmez ama binerse de 2 nolu tuşa basıyor herşey onun ayarına geliyor yan aynalar dahil.Anlattığım gibi Yapılıyor ama sen ikinci Anahtarı da Yaptım diyorsun deneyip öyle döneyim sana yarın birader...Çözeriz yarın [emoji106]


Sent from my iPhone using Tapatalk

ibrahim83
26 03 2015, 19:39
üstadım 2 anahtarı yaptım ama bildiğim kadarıyla şimdi ben bindim koltuk benim ayarımda ve arabayı kitleyip gittim sonra diğer anahtarla eşim geldi kapıyı açtığı anda koltuk onun hafızasına gelmesi lazım ama gelmiyor onun konumunda bırakıp bide ben kendi anahtarımla açıyım benim konumamı gelirmi diye bakıyorum oda olmuyor iyice salağa bağladım bu işi çözmeden rahat yok diyorum ya geçen gün rastgele yapmıştım oluyosu şimdi olmuyor :) 2004 araç hıghlıne üstadım ona göre bakıp yapalım nasılsa bu iş

GHCAN
26 03 2015, 19:44
Anahtarları değişin diyeceğim ama[emoji4]Yarın 35 yıllık VW gerçek ustama sorar dener hallederiz problemi çözeriz[emoji106]


Sent from my iPhone using Tapatalk

ibrahim83
26 03 2015, 19:49
kardeşim allah razı olsun senden yarın haber bekliyorum kitapçıktada öyle yazıyor ama olmuyor neyi yanlış yapıyorum bulamadım 2 anahtar ve hangi anahtarla kapıyı açarsan koltuğun o hafızaya gelmesi lazım onu beceremedim senin passat yeni bendeki 2004 hıghlıne dizel hacım ona göre sorarsan seninkiyle farklı olabilir :) ukalalık yapmış gibi olmayımda

GHCAN
26 03 2015, 19:54
Senin Aracın farkındayım birader benim arada deneyip yapıp seninkin de farklı ise ustam bilir sıkıntı yok [emoji106]


Sent from my iPhone using Tapatalk

ibrahim83
26 03 2015, 20:49
tamam üstadım haber bekliyorum senden sağolasın

ibrahim83
28 03 2015, 14:57
bi ses yok :(

GHCAN
28 03 2015, 20:39
Kusura bakma kardeşim dün gece geç geldim.Ustam ile baştan yaptık benim aracımda iki anahtar ve iki eşleştirme yaptık.Sana anlattığım gibi yaptık sorunsuz.Ustama Aracın model ve sorununu söylediğim de immo dan Kaynaklı olabileceğini söyledi.Kısacası immo ya baktıysanız Lazım .[emoji106]


Sent from my iPhone using Tapatalk

ibrahim83
28 03 2015, 22:58
eyvallah sen bana üstadım iki anahtarı nasıl eşleştirdiğini ayrıntılı yazarmısın bunu daha önce rastgele yaptım istemeden olmuştu :) şimdi beceremedim sen ayrıntılı tek tek yapıcaklarımı yaz bende bi daha uyguluyum

takamakot
01 07 2015, 01:14
Merhabalar. Peki o zaman aracı başka biri kullanırsa koltuğu kendine göre ayarlarsa arabadan her inip bindiğinde koltuk sürekli bizim ayarımıza mı gelecek?

hgadana
01 07 2015, 09:02
Hafızalı koltuklarda araçtan rahat iniş ve rahat biniş fonksiyonu var mı? Stop ettikten sonra anahtarı çıkartıp kapıyı açtığımızda koltuk rahat iniş için belli bir seviye geriye gidiyor mu?

Bir de, hafıza sadece koltuğu mu kapsıyor yoksa yan aynaları da hafızaya alıyor mu?
Highline aracımız var Rahat iniş fonksiyonu var kontağı kapattıktan sonra şoför kapısı açılınca koltuk geriye gidiyor ve sırt ayarı dikleşerek rahat inmenizi sağlıyor araca tekrar girince kontağı açtığınız anda eski konumuna dönüyor.Koltuk hafızası na ayna hafızasıda dahil oluyor ama başka arkadaşlarda şikayet etmiş anahtar koltuk eşleşmesine rağmen bazen hafızadaki ayara gitmiyor.Araca binmeden hafıza 1 yada 2 de ise basılı tutmamız gerekiyor.

hgadana
01 07 2015, 09:09
Aracı bayiden teslim alırken bu ayarların yapılmasını istedim st ve servisten 1 usta ve bir elktrikçi 1.5 saatte yaptılar :) b8 higline aracın anahtar takma yeri olmadığı için kafaları karıştı sonunda başardılar.Zor meşakkatli birşey zamanlama veya sıralama hatası yaparsanız hafızaya almıyor.

Knowledge
16 07 2015, 11:53
Merhabalar, Bende de 2012 highline Passat var ve koltuk hafıza düğmeleri ilk aldığımda tek basma ile kendi konumuna geliyordu ancak uzun süredir basılı tutmam gerekiyor. Konumuna gelene kadar basılı tutmaz isem yerine kadar gitmiyor. Bu durum herkeste aynı mı ilk hali daha konforluydu ona geri dönmeyi nasıl yaparız?

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

SELÇUK
22 07 2015, 00:45
Merhabalar, Bende de 2012 highline Passat var ve koltuk hafıza düğmeleri ilk aldığımda tek basma ile kendi konumuna geliyordu ancak uzun süredir basılı tutmam gerekiyor. Konumuna gelene kadar basılı tutmaz isem yerine kadar gitmiyor. Bu durum herkeste aynı mı ilk hali daha konforluydu ona geri dönmeyi nasıl yaparız?

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi


Marş açıksa oluyor o dediğiniz, kapalı ise basılı tutmanız lazım

Knowledge
28 07 2015, 12:46
Bende marş açık olsa da araba çalışıyor olsa da basılı tutmam gerekiyor. Bi basıp kendi konumuna almıyor

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi