PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : MFA türkçe menü ?



alisahin
25 07 2012, 13:54
Ek yakıt alma özelliğini kodlamaya çalışırken
dil lerin olduğu bölümü gördüm seçili bölüm ingilizceydi aşşalarda türkçe seçeneği vardı cesaret edip tıklayıp onaylamadım

vag comla türkçe olmicanı yasin abi demişti, şimdi türkçe seçeneğini görünce kafam karıştı ?

http://img831.imageshack.us/img831/5148/yenibitelemresmi4z.png (http://imageshack.us/photo/my-images/831/yenibitelemresmi4z.png/)

Uploaded with ImageShack.us (http://imageshack.us)

drozia
25 07 2012, 14:08
Tamam peki işaretlediğinde Menü Türkçe oluyor mu?

alisahin
25 07 2012, 14:11
birşey olur diye işaretlemedim:(

drozia
25 07 2012, 14:40
birşey olur diye işaretlemedim:(
işaretle birşey olmaz yahu:))

VW_Passat
25 07 2012, 15:19
Dene bencede :). Ben denedim birsey olmuyor bende Türkce yapinca Ingilizce olmustu yani korkma birsey olmaz geriye döndürürsün VAG COM Ile :).

Olmayacaktir ama ;)

alisahin
25 07 2012, 15:49
Dene bencede :). Ben denedim birsey olmuyor bende Türkce yapinca Ingilizce olmustu yani korkma birsey olmaz geriye döndürürsün VAG COM Ile :).

Olmayacaktir ama ;)

Bizde ek yakit alma olmuyor galiba ? Bulamadim

VW_Passat
25 07 2012, 15:51
Bizde ek yakit alma olmuyor galiba ? Bulamadim

Evet B6 Passatlarda bu olmuyor. B7 veya CC de var ben dahil :))

alisahin
25 07 2012, 16:27
Evet B6 Passatlarda bu olmuyor. B7 veya CC de var ben dahil :))

türkceyi seçip do it yaptım range falan birseyler yazıp error yazdı :)) başarısızlık:agla1

VW_Passat
25 07 2012, 16:39
türkceyi seçip do it yaptım range falan birseyler yazıp error yazdı :)) başarısızlık:agla1

yani olmuyor :)

bjk
25 07 2012, 17:37
yazık olmuş türkçe olmayışı