PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Bluetooth Ayarı



Okocha
28 06 2012, 23:26
Öncelikle bu konuyu forumda bulamadığım söylemek istiyorum.

Aracım passat 2012 Comfortline , telefonumu aracıma bluetooth ile bağlayıp daha rahat görüşme yapmak istiyorum fakat nasıl yapıldığını bilmiyorum.Kullanma klavuzu elimde mevcut değil. Yardımcı olursanız sevinirim.

Şimdiden teşekkürler.

Y_o_L_c_U_38
28 06 2012, 23:31
oncelikle aramiza hosgeldiniz emre bey:)

cihazinizda PHONE dugmesine basiyorsunuz daha sonra SETUP dugmesine basiyorsunuz yeni cihaz aratiyorsunuz sizin telefonuzun ismi cikacaktir ona tiklayip telefondan dort 0000 (sifir) kodunu giriyorsunuz eslesme tamam daha sonra guvenilir cihaz olarak isaretlerseniz her seferinden kabul etmek zorunda kalmazsiniz cihaz otomatik baglanir,

eger cihazda telefonunuzun ismi cikmiyorsa telefon bluetoot ayarlarindan herkese gorun'u secmeniz gerek..

SAYGILAR..

Okocha
28 06 2012, 23:34
Hoş bulduk Dursun Bey.
Teşekkür ederim Hemen denemeye inicem :)

Lukunku
28 06 2012, 23:38
He he he, Lukunku zaten var, Okocha da geldi, kadro dolmaya başladı. Amokachi ile Uche'yi de bekliyoruz. :))

Y_o_L_c_U_38
28 06 2012, 23:47
Hoş bulduk Dursun Bey.
Teşekkür ederim Hemen denemeye inicem :)


rica ederim, paylasim icin burdayiz bildigimizi paylasmaliz:)

bol paylasimli, keyifli forumlar..

Okocha
28 06 2012, 23:53
Olmadı , Phone tuşuna bastım teypte çalan muzıgın sesı kesıldı sonra setup tusuna bastım Menu açıldı sıstem radyo vs seyler cıktı anlamadım :( bıraz daha detay lazım bana

Y_o_L_c_U_38
29 06 2012, 00:01
Olmadı , Phone tuşuna bastım teypte çalan muzıgın sesı kesıldı sonra setup tusuna bastım Menu açıldı sıstem radyo vs seyler cıktı anlamadım :( bıraz daha detay lazım bana
cihaziniz RNS315 degilmi:sor1

Okocha
29 06 2012, 00:03
valla bılemıcem

Okocha
29 06 2012, 00:04
RCD510 muş

Y_o_L_c_U_38
29 06 2012, 00:16
bugun ben RNS510 dada ayarladim ayni sekilde RCD510 da ayni sekilde olmasi lazim, sizin icin aracimdan fotograf cektim de geldim belki daha faydali olur:))

telefon menusune girdikten sonra SETUP'a basinca bu ekran geliyor,

bluetooth ayarlarina giriyoruz,

http://i.imgur.com/gf5Z8.jpg

daha sonra aygit aratiyoruz,

http://i.imgur.com/rPpBX.jpg

ve cikan aygit listesinde telefonunuzun ismi yazmasi lazim eger yazmiyorsa telefonunuzun bluetooth ayarlarindan herkese gorun'u seciyoruz,

http://i.imgur.com/Lcp4w.jpg


telefonunuzu secince size kod yollamasi lazim cihazin dort sifir(0000) onu telefonunuza yazinca olmasi lazim,

bu arada RCD 510 larda bluetooth varmi onuda bilmiyorum..

Okocha
29 06 2012, 00:21
Çok teşekkür ederim fakat cihazlar aynı değil sizede zahmet verdim k.b bluetooth yok galıba benım araçta Bu nedır ya o kadar para verdık bır bluetooth yok saçmalık

Y_o_L_c_U_38
29 06 2012, 00:24
Çok teşekkür ederim fakat cihazlar aynı değil sizede zahmet verdim k.b bluetooth yok galıba benım araçta Bu nedır ya o kadar para verdık bır bluetooth yok saçmalık
onemli degil, bluetooth ayri bi opsiyondur gerci ben burasi icin konusuyorum bluetooth u ayriyetten ekletiyoruz burda buyuk ihtimalle ordada ayni sekildedir,
forumda daha sonradan taktiranlar var konusunu bulursam linkini eklerim buraya..

Okocha
29 06 2012, 00:25
Tamam tekrar teşekkür ederim

Y_o_L_c_U_38
29 06 2012, 00:26
Tamam tekrar teşekkür ederim


buyrun bu konu isinize yarar sanirim..

http://www.passatturkiye.com/rcd-510/2037-rns-rcd-510-c-n-bluetooth.html

sivil
29 06 2012, 00:28
RCD 510 da blutooth kiti yoksa çalışmaz.Bu da ayrıyeten alınabilir.

Y_o_L_c_U_38
29 06 2012, 00:35
kit hakkinda bi konu daha buyrun..

http://www.passatturkiye.com/aksesuar-ek-ozellikler/437-fiscon-bluetooth.html

mert
29 06 2012, 07:06
RCD 510'lar da bildiğim kadarıyla bluetooth yok.
Sonradan takılma imkanı var ama

Yalazan
23 03 2013, 08:22
selam arkadaşlar passatım 2008 model bir türlü Apple telefonun bultuht bağlamayı bilemedim bilen kardeşimiz varsa yardımcı olursa sevinirim tşk.

akorkmaz11
23 03 2013, 08:30
selam arkadaşlar passatım 2008 model bir türlü Apple telefonun bultuht bağlamayı bilemedim bilen kardeşimiz varsa yardımcı olursa sevinirim tşk.

aracınızda bluetooth var mı? hangi cihaz (rns, rcd vs) var aracınızda?

Cornelius
23 03 2013, 09:56
selam arkadaşlar passatım 2008 model bir türlü Apple telefonun bultuht bağlamayı bilemedim bilen kardeşimiz varsa yardımcı olursa sevinirim tşk.

İphone/ipad gibi cihazlar nedense (bazıları a2dp protokolu desteklemediğinden diyor) eşleşme sorunu yaşıyor,
Hanımın iphone 3gs si şak diye bağlanırken, benim iphone4 ilk başta eşleşme sorunu yaşadı ,jb li olduğu için airblue isimli tweak yükleyerek aştım bu sorunu


Tapatalkla iphonedan yazdım imla hatası olabilir..

Ascentarium
23 03 2013, 13:32
RCD510'da BT standart değil
Fiscon Plus eklettirmenizi öneririm
Ender Elektronik yolunuz açık olsun...

akbulut1975
25 03 2013, 21:09
RCD 510 'da blue tooth yoktur, ama sonradan ekletebilirsiniz. Diyelimki eklettiniz, bundan sonraki şart cep telefonunuzda a2dp desteklenmelidir, telefonunuzun specifikasyonlarından bulabilirsiniz a2dp yi destekleyip desteklemediğini. RCD 510 larda CD, SD, AUX ve BT Audio başlıkları göreceksiniz. Telefonunuzla RCD 510 arasında blue tooth bağlantısı kurmayı başardığınızda RCD 510 cihazınızda telefon menusunun aktif olduğunu göreceksiniz ve telefonunuzun blue tooth u araciligiyla telefon rehberini RCD 510 a aktarabilirsiniz ve bundan sonra eller serbest şekilde telefonunuza değmeden RCD 510 aracılığı ile göreşebileceksiniz. SD kart bilindiği üzere SD Kart okuyucusunda yüklü olan müzikleri çalar ve soket yeri RCD 510 cihazınızın hemen altındadır, SD Kart alır iken kalitesiz ve ucuz almayınız cunku şarkı geçişlerinde SD Kart eğer düşük kaliteli ise şarkı geçişlerinde sorun yaşayabilirsiniz. AUX ile cep telefonu ile araciniz arasında bir kablo yardımı ile örneğin telefondaki müzik RCD 510 da çalıyor bunun için ufak bir AUX kablosu almanız yeterlidir. BT Audio ise AUX kablosu olmadan arada hiç bir kablo olmaksızın cep telefonunda Blue Tooth açık iken cep telefonunda çalan bir şarkı RCD 510 dan çalacaktır. Ancak bunu ben aktif edemedim bir türlü, aktif olmayacaktır, bu durumda yapmanız gereken şey yetkili servise gidin yada telefon açın ve BT Audio yı bir türlü aktif edemediğinizi anlatın, oradaki çalışanlar konuyu araştıracaklardır mutlaka ve 25 ile başlayan 9 rakamlı bir numara verecekler ve cep telefonunuzda blue tooth aktif iken telefonunuzdan size verdikleri numarayı arayacaksınız, o sırada RCD 510 ekranında böyle bir numara yoktur diye bir şey yazacak yanılmıyorsam, daha sonra 10-15 dakika sonra göreceksiniz BT Audio aktif hale gelmiş. Saygılar.

Yalazan
26 03 2013, 23:14
Rcs 300 cihazım

VWfromFL
27 03 2013, 01:20
RCD 510 'da blue tooth yoktur, ama sonradan ekletebilirsiniz. Diyelimki eklettiniz, bundan sonraki şart cep telefonunuzda a2dp desteklenmelidir, telefonunuzun specifikasyonlarından bulabilirsiniz a2dp yi destekleyip desteklemediğini. RCD 510 larda CD, SD, AUX ve BT Audio başlıkları göreceksiniz. Telefonunuzla RCD 510 arasında blue tooth bağlantısı kurmayı başardığınızda RCD 510 cihazınızda telefon menusunun aktif olduğunu göreceksiniz ve telefonunuzun blue tooth u araciligiyla telefon rehberini RCD 510 a aktarabilirsiniz ve bundan sonra eller serbest şekilde telefonunuza değmeden RCD 510 aracılığı ile göreşebileceksiniz. SD kart bilindiği üzere SD Kart okuyucusunda yüklü olan müzikleri çalar ve soket yeri RCD 510 cihazınızın hemen altındadır, SD Kart alır iken kalitesiz ve ucuz almayınız cunku şarkı geçişlerinde SD Kart eğer düşük kaliteli ise şarkı geçişlerinde sorun yaşayabilirsiniz. AUX ile cep telefonu ile araciniz arasında bir kablo yardımı ile örneğin telefondaki müzik RCD 510 da çalıyor bunun için ufak bir AUX kablosu almanız yeterlidir. BT Audio ise AUX kablosu olmadan arada hiç bir kablo olmaksızın cep telefonunda Blue Tooth açık iken cep telefonunda çalan bir şarkı RCD 510 dan çalacaktır. Ancak bunu ben aktif edemedim bir türlü, aktif olmayacaktır, bu durumda yapmanız gereken şey yetkili servise gidin yada telefon açın ve BT Audio yı bir türlü aktif edemediğinizi anlatın, oradaki çalışanlar konuyu araştıracaklardır mutlaka ve 25 ile başlayan 9 rakamlı bir numara verecekler ve cep telefonunuzda blue tooth aktif iken telefonunuzdan size verdikleri numarayı arayacaksınız, o sırada RCD 510 ekranında böyle bir numara yoktur diye bir şey yazacak yanılmıyorsam, daha sonra 10-15 dakika sonra göreceksiniz BT Audio aktif hale gelmiş. Saygılar.
yazinizi okudum bt audio kisminda ayni problemi yasiyorum fakat bazi farkliliklarda gordum benim aracimda fabrika cikisli bluetooth sistemi mevcut fakat rcd 510 da telefon menusu yok sadece bluetooth ile ses transferi gozukuyor diger tum telefon menuleri MFD uzerinde tel. rehberi, son arananlar, cevapsizlar gibi ayrica sesle komut sistemini kullanarak telefona mudahale edebiliyorum (ingilizce olarak) son aranani yeniden ara, numarayi cevir 05**.., ahmeti ara gibi

BT audio yu araci aldigimdan beri kullanamadim calismiyor ya da ben calistiramadim arac icerisindeyken surekli bluetooth ile gorusme yapiyorum onda sorun yok ama bt audio calismiyor.. buradaki servise sordugumda iphone larda problem oluyor dendi pek inanmayip biraz daha sorguladigimda ise aracinizin torpido gozunde media in baglantisi varken neden bt audio kullanmak istiyorsunuz hem bu baglantiyla telefonunuz sarj oluyor hemde muzik klasorlerini rcd 510 uzerinden gorup kontrol edebiliyorsunuz ama isterseniz araci birakin inceleyelim dediler banada acikcasi media in oldugundan kurcalatmak mantiksiz geldi ama soylediginiz numara arama isi dikkatimi cekti konu hakkinda daha detayli bilginiz var mi acaba?

akbulut1975
27 03 2013, 10:00
arkadaş sen Türkiyedemi yaşıyorsun, USA yaziyor yaşadığın yer olarak, oradaki araclarda farklılıklar olabilir.

akbulut1975
27 03 2013, 21:57
Emir Bey,


Ender Elektronik» Sony - Blaupunkt - Pioneer Yetkili Servisi >>> (http://www.enderelektronik.com.tr/sikca-sorulan-sorular) tıklayınız,

Fisconda telefon rehberinde isimleri Ad Soyad görmek i seçiniz

linkte gereken acıklama ve o numara mevcuttur, lutfen inceleyiniz, gereken açıklamalar orada fazlasıyla mevcuttur, o numara da mevcuttur.


Saygılar.

oguzhansmsn
29 03 2013, 09:20
konu bluetooth ile alakalıyken bende bir soru sormak istiyorum, 2009 model aracımda RCD 510 kullanıyorum, ayrıca metablue2 bluetooth var. sadece gelen çağrılara cevap verebiliyor ve telefondaki müzikleri dinleyebiliyorum, ancak ne rcd nede yol bilgisayarında herhangi bir bilgi görünemiyor meteblue2 de. merak ettiğim aşağıdaki resmi bulunan parçayı alsam telefon numarası çevirebilir miyim yoksa bu kit orjinan VW basic, premium gibi oem ürünlerle mi uyumludur?

rayaz0032
30 07 2018, 23:59
2008 Model 1.8 Highline paasatım var diresiyonda telefon simgesi var resimdeki teyp var telefonumu bağlayabilir miyim servise sordum bilemediler