PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Tüm Ege bölgesinde kalan üyelerimiz buraya lütfen



VW_Passat
22 06 2012, 00:27
Böyle bir baslik acmaya mecbur kaldim artik.

Ege li arkadaslarim ve agabeylerim yaz geldi artik bir bulusma düzenlesek Tarihi ve yeri belirlesek nasil olur acaba ???

Ilk basta sunu diyeyim benim Türkiye ye gelecegim daha belli degil su anda 50:50 ihitmal var malesef :(. Ama gelirsem bir bulusma Tarihi ve yeri bari belli olsun hic olmazsa.

Bu bulusma yilda bir defa oluyor, 1 yilda bir yani bugün variz yarin yokuz bu Dünya da birbirimizi görmek konusmak muhabbet etmek kardir. Gecen seneki bulusma süper olmustu Aydin / Ortaklarda, hersey güzeldi bol sohbet ettik ama kabasini almisiz malesef. Bir tek bu bulusmalarda bir olabiliyoruz ancak onuda cok görmeyelim lütfen, yani dedigim gibi ne kadar görüsürsek bu dünya da o kardir.

Gecen sene, Murat abim (cornelius), Ahmet abim (akorkmaz11), Mehmet (MHMTPKZ), Mehmet abim (Lukunku) ve ben (VW_Passat) güzel bir bulusma gerceklestirdik. Bu sene daha fazla katilimci bekliyorum acikcasi, güzel bir organizasyon yapalim artik su isi zaman azaliyor.

Organizatör sorumlumuz Mehmet arkadasim da elinden geleni yapacaktir. Benim icin yer neresi olursa olsun ben oraya giderim, siz nerede ben orada.

Agustos ortasi - Eylül basina kadar zamanimiz var.

Haydin katilim bekliyorum yazin lütfen.