PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Volkswagen Google için örnek oldu



RSS Haber
19 06 2012, 22:47
Volkswagen Binek Araç’ın 2010 yılında açtığı ve her türlü mobil cihaz ile uyumlu olarak çalışan mobil internet sitesi hızlı erişimi nedeniyle Google Think Mobile etkinliğinde Google tarafından tüm sektörlere örnek gösterildi.
http://www.birbilsen.com/wp-content/uploads/2012/06/google-volkswagen-i-ornek-gosterdi-2356474.jpeg
Doğuş*Otomotiv-Volkswagen*Binek Araç’ın mobilinternet*sitesi alt yapısıyla uluslar arası arenada da büyük ilgi geçiyor. Tamamen Türk tasarımcılar tarafından geliştirilen Volkswagen mobil internet sitesi, özellikle erişim hızıyla, dünyanın bilişim deviGoogle’un da dikkatini çekti. Google*Türkiye’de ilk kez düzenlenen Google Think Mobile etkinliğinde Volkswagen Binek Araç’ın*2012*versiyonu ile yayına aldığı mobil internet sitesini, erişim hızı kategorisinde benchmark olarak seçti. Google ayrıca siteyi, tüm sektörlere de örnek olarak gösterdi.
Hızlı erişim için birçok*yazılım*ve alt yapının kullanıldığı mobil sitede, kullanıcılar cep telefonları, tablet bilgisayarlar ya da diğer mobil cihazla, Golf’un fiyat listesine 2 tıklama ile 5.3 saniyede ulaşabiliyor. Ya da Yetkili Satıcı ya da Yetkili Servis’e acil olarak ulaşmak isteyen bir kullanıcı, kendine en yakın yetkili satıcıya sadece 3 tıklama sonucunda 6.9 saniyede erişebiliyor.
Tüm cihazlardan www.vw.com.tr adresinden erişilebilen mobil sitede Canlı Destek Merkezi ile 7/24 anında mesajlaşma, yetkili satıcı arama, harita ile yetkili satıcıya rota çizme, tüm modellere ait*fotoğraf*ile video galerisi, modellerin teknik ve donanım içeriği kredi hesaplama ve uygulamalar gibi birçok başlığa erişim sağlanıyor. Bu yeni yüzü ile site ziyaretçi sayısı iki katına çıkmış bulunuyor.




Devami... (http://www.birbilsen.com/2012/06/volkswagen-google-icin-ornek-oldu.html)

birBilsen.com (http://www.birbilsen.com)