PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Red Bull X-Fighters başlıyor



RSS Haber
06 06 2012, 06:02
Red Bull X-Fighters Dünya Turu 2012, MINI’nin ortaklığında 16 Haziran’da ilk kez Türkiye’de.MINI John Cooper Works, sizlere serbest stil motokros dünyasının bu nefes kesici etkinliğini ilk defa canlı izleme olanağını sunuyor.http://www.birbilsen.com/wp-content/uploads/2012/06/red-bull-x-fighters-ilk-kez-turkiye-de-2324489.jpeg (http://www.birbilsen.com/wp-content/uploads/2012/06/red-bull-x-fighters-ilk-kez-turkiye-de-2324489.jpeg)
Heyecan verici motokross akrobasileri, büyülü tarihi bir ortam, ayrıcalıklı bir*etkinlik: Serbest*stilmotokrosun dünya elit takımı, Red Bull X-Fighters’ın üçüncü durağı olan*İstanbul*için hazırlık yapıyor.
Uluslararası serbest stil motokrosun yıldızları, hem küresel bir*marka*deneyimini hem de coşkulu ve beklentileri yüksek seviyede olan bir hayran kitlesini temsil eden MINI modeli John Cooper Works tarafından destekleniyor. Bu etkinlik, MINI ve Red Bull arasında yıllardan beri başarıyla sürdürülen işbirliğinin yeni bir bölümünü teşkil ediyor.
MINI Kurumsal İletişim müdürü Ralf Schepull’ne göre John Cooper Works, yüksek beygir gücü ve sportif donanımın sembolü olması sebebiyle,* Red Bull X-Fighters Dünya Turu gibi bir etkinlik için ideal bir ortak: “Her ikisi de kendilerini sıra dışı, vahşi ve aksiyon yüklü olarak tanımlıyor. İkisi birlikte çok güçlü bir takım oluşturuyor.” İşte bu yüzden John Cooper Works, Red Bull ve Red Bull X-Fighters Dünya Turu*2012*ile mükemmel bir uyum yakalamış durumda!
Red Bull X-Fighters World Tour 2012 etkinliğinde, İstanbul’da John Cooper Works’ü yaşamak.
Red Bull X-Fighters Dünya Turu 2012 çerçevesinde dünyanın en iyi serbest stil motokros sürücüleri dört kıtada gerçekleştirilen altı etkinlikte coşkulu seyirciler önünde yarış puanlarını kazanmak için kıran kırana mücadele etmeye İstanbul’da devam edecek. John Cooper Works ise bu etkinliklere özel bir program ile eşlik etmeyi planlıyor. Serbest stil motokros sporunun dünya çapında üne kavuşmasında büyük rol oynayan Red Bull X-Fighters, bugüne kadar tarihi mekânlarda yapıldı. Cesaretin ve adrenalinin sınırlarının zorlandığı Red Bull X-Fighters’a tarihin en ürkütücü hapishanelerden biri olarak gösterilen Yedikule Zindanları ev sahipliği yapacak.
Dünyanın En İyileri için Bir Tur
Yalnızca dünyanın en başarılı serbest stil motokros sürücülerinin katılabildiği Red Bull X-Fighters Dünya Turu’na davet edilebilmek için, önceki yıllarda gerçekleştirilen yarışmalar ve benzeri büyük organizasyonlarda en yüksek derecelerin alınması gerekiyor.
Kendilerini “dünyanın en iyileri” yapan bu kriterleri sağlayabilen serbest motokrosun 12 seçkin sürücüsünün yer çekiminin sınırlarını zorlayan akıl dışı yarışının ilk iki etabı*Dubai’de 13 Nisan’da ve daha sonra Glen Helen’da 12 Mayıs’ta tamamlandı. Bu iki heyecan verici gösteriden sonra, şimdi sıra 16*Haziran’da iki kıtanın buluştuğu tek şehir olan İstanbul’da. Yedikule Zindanları’nda gerçekleştirilecek etaptan sonra Red Bull X-Fighters Dünya Turu, 20 Temmuz’da Madrid ve 11 Ağustos’ta Münih ve son olarak 6 Ekim’de Sydney’de meraklılarıyla buluşacak.




Devami... (http://www.birbilsen.com/2012/06/red-bull-x-fighters-basliyor.html)

birBilsen.com (http://www.birbilsen.com)