PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Chip Tunning Box kandırmaca mı?



drozia
27 05 2012, 17:21
Bu kadar basit olabilir mi bir aracın gücünü artırmak?
http://img151.imageshack.us/img151/2045/35362794b92349e9t.jpg
pompa kablosunu çıkartıp bu kabloyu araya takıyormuşsun olay bitiyormuş. 49$ fiyatı var free shippingli üstelik..
benim Cordobaya taksam mı acaba:)) bu kadar basit mi bu iş yahu..
http://img835.imageshack.us/img835/6034/02cf27864809b8961.jpghttp://img13.imageshack.us/img13/2355/519454e0240fa160.jpg

drozia
27 05 2012, 17:39
http://img265.imageshack.us/img265/3098/rseatvpanachippower100.pnghttp://img194.imageshack.us/img194/3060/vprece.jpghttp://img571.imageshack.us/img571/7103/0002chippower100.png

kuscugokhan
27 05 2012, 18:18
Ben bu kadar kolay olacagini sanmiyorum..En azindan montajdan sonra araca bilgisayarla baglanip degerlere bir bakip ayar falan cekmek gerekir diye dusunuyorum..

drozia
27 05 2012, 18:24
Ben bu kadar kolay olacagini sanmiyorum..En azindan montajdan sonra araca bilgisayarla baglanip degerlere bir bakip ayar falan cekmek gerekir diye dusunuyorum..
haklısın pompa verilerini 110 luk yapmadan bir kablo ve modül ile 90 hp yi 110 hp yapmak mümkün mü..ayrıca ecu 90 lık veri gönderiyor bu arada ne yapıyor pompaya 110 luk sinyal mi gönderiyor peki pompa ayarı?

97has
27 05 2012, 18:41
Bunların mantığı yollanan veriyi daha az göstermek, beyinde az yollandı sanılıp veriyi daha yükseltiyor. Eğer beyin ile uyumsuz ise ecu yer. Box yerine sıfırdan map(chip tuning) yapmak çok daha mantıklı bence. Hiç olmazsa verileri istediğinizi gibi düzenlersiniz, bu box üstlere hiç faydası olmaz(mantığına aykırı zaten) altlar çok sertleşir.

drozia
27 05 2012, 18:44
Bunların mantığı yollanan veriyi daha az göstermek, beyinde az yollandı sanılıp veriyi daha yükseltiyor. Eğer beyin ile uyumsuz ise ecu yer. Box yerine sıfırdan map(chip tuning) yapmak çok daha mantıklı bence. Hiç olmazsa verileri istediğinizi gibi düzenlersiniz, bu box üstlere hiç faydası olmaz(mantığına aykırı zaten) altlar çok sertleşir.
Altlarda zaten araç çok iyi daha ne kadar iyi olabilir diye düşünüyorum. Yorumun çok mantıklı teşekkür ederim:)

97has
27 05 2012, 18:52
Altlarda zaten araç çok iyi daha ne kadar iyi olabilir diye düşünüyorum. Yorumun çok mantıklı teşekkür ederim:)

Hakkaten çok sertleşiyor diyorlar denemedik hiç ama mantık olarak bu imiş. :) Bu box felan yerine bir piggyback alıp motora az biraz benzin/hava basmak bile faydalı olabilir. :) Euro normlarına uydurmak için bayağı uğraşıyorlar araçlarla 14.5 AFR 4500 devire kadar(benzinlilerde dizelleri bilmiyorum) yürütmek gibi. Biraz benzin vermek alt devirlere belki çok değiştirebilir. Mondeo sahibi bir abimiz yapmıştı çok tatlı oldu diyordu, neredeyse superchanger takmayacaktı gerçekten yeterli diyordu. :) İlle de kafanızda varsa cordoba da pek işe yaramayabilir(euro 3 normunun şartları ne bilmiyorum ama daha iyi olur fakat ne kadar olur bilmem :) ) ; ama passatta sanıyorum bayağı işe yarayacaktır. :)

umkoc
28 05 2012, 05:46
2010 Passat 1.4TSI aracımda chip tuning uygulaması yapıldı.Gerçekten performans ve çekiş olsrak farklılık oldu.Başts bende şühe ile yaklaşmıştım ama gerçek olayı bizzat deneyerek test ettikten sonra aldım.Yakış da da öyle radikal bir artış olmadı.Tavsiye ederim.Yalnız her aracınki farklı.Seçimi markayı iyi tespit etmek gerek.Çin malı ucuzlardan sakının....

drozia
28 05 2012, 07:09
2010 Passat 1.4TSI aracımda chip tuning uygulaması yapıldı.Gerçekten performans ve çekiş olsrak farklılık oldu.Başts bende şühe ile yaklaşmıştım ama gerçek olayı bizzat deneyerek test ettikten sonra aldım.Yakış da da öyle radikal bir artış olmadı.Tavsiye ederim.Yalnız her aracınki farklı.Seçimi markayı iyi tespit etmek gerek.Çin malı ucuzlardan sakının....
Chip mi yapıldı Box uygulaması mı farklı şeyler çünkü?

mert
28 05 2012, 07:26
B konu benimde şu anda listemin en başında.
B7'lerde chip uygulaması beyin sökülmeden yapılmıyor.Daha önce B6'ya yaptırdığım için biliyorum.
Beyni darmadağın ediyorlar. Bu cihaz hiç açılmasın diye VW kapalı bir kutu yapmış.
Zor açılıyor ve zarar görüyor. Bu sefer daha pratik bir ürün deneyeceğim. " Race Chip"
Bunda da aynen chip olayında yaptığınız gibi ayaryapmak ve verileri değiştirmek mümkün.
Önümüzdeki hafta 1 tane test amaçlı takdırmayı deneyeceğim. Bakalım denilenlerin ne kadarı doğru.

drozia
28 05 2012, 07:28
B konu benimde şu anda listemin en başında.
B7'lerde chip uygulaması beyin sökülmeden yapılmıyor.Daha önce B6'ya yaptırdığım için biliyorum.
Beyni darmadağın ediyorlar. Bu cihaz hiç açılmasın diye VW kapalı bir kutu yapmış.
Zor açılıyor ve zarar görüyor. Bu sefer daha pratik bir ürün deneyeceğim. " Race Chip"
Bunda da aynen chip olayında yaptığınız gibi ayaryapmak ve verileri değiştirmek mümkün.
Önümüzdeki hafta 1 tane test amaçlı takdırmayı deneyeceğim. Bakalım denilenlerin ne kadarı doğru.
Race chip de tunning box gibi bir ürün sanırım bir bak izlenimlerini paylaşırsan sevinirim:)

umkoc
29 05 2012, 07:35
RaceChip kutusu takıldı.30000 bakıma gittigimde servistekler ön düzen ayarını test ettiklerinde aracı kullandılar ve çok farklı olduğunu söyledler.Ama etik olarak harici uygulamaları desteklemiyorlarmış.

Arguss
29 05 2012, 08:28
B konu benimde şu anda listemin en başında.
B7'lerde chip uygulaması beyin sökülmeden yapılmıyor.Daha önce B6'ya yaptırdığım için biliyorum.
Beyni darmadağın ediyorlar. Bu cihaz hiç açılmasın diye VW kapalı bir kutu yapmış.
Zor açılıyor ve zarar görüyor. Bu sefer daha pratik bir ürün deneyeceğim. " Race Chip"
Bunda da aynen chip olayında yaptığınız gibi ayaryapmak ve verileri değiştirmek mümkün.
Önümüzdeki hafta 1 tane test amaçlı takdırmayı deneyeceğim. Bakalım denilenlerin ne kadarı doğru.

Mert abi her sene fabrikalar onlem aliyor zaten bu duruma, ama yazilim yapanlarda uygun kablo yapiyorlar nihayetinde ve bu kablolar pahali oluyor buda bu isi yapan firmalarin kalitesine gore degisebiliyor biraz daha bekle uygun kablo yazilim gerekli yerlere erisebilmek icin cikacaktir

mert
29 05 2012, 08:49
Acelem yok esasında Emre, bekleyebilirim. Benim de tercihim chip üzerinden bu işi yapmak.
Beyni söktürmek istemiyorum. Ama yakın zamanda böyle bir kablo çıkacak gibi durmuyor. B7'lerde bu iş için önlem almışlar. :)

Arguss
29 05 2012, 08:53
Acelem yok esasında Emre, bekleyebilirim. Benim de tercihim chip üzerinden bu işi yapmak.
Beyni söktürmek istemiyorum. Ama yakın zamanda böyle bir kablo çıkacak gibi durmuyor. B7'lerde bu iş için önlem almışlar. :)

Cikar abi o adamlarinda ekmegi bu neticede Abt yapiyorsa bu isi Superchip te cikartir BTG ile gorusmussundur illaki ne dediler bu konu ile ilgili ?

sivil
29 05 2012, 12:15
2010 Passat 1.4TSI aracımda chip tuning uygulaması yapıldı.Gerçekten performans ve çekiş olsrak farklılık oldu.Başts bende şühe ile yaklaşmıştım ama gerçek olayı bizzat deneyerek test ettikten sonra aldım.Yakış da da öyle radikal bir artış olmadı.Tavsiye ederim.Yalnız her aracınki farklı.Seçimi markayı iyi tespit etmek gerek.Çin malı ucuzlardan sakının....


Güle güle kullanın.Demekki fark oluyormuş chipten sonra olumlu anlamda.
Böylece bu da Chipe, booster'a körü körüne karşı çıkan arkadaşlara bir cevap olsun. (1-1)

Arguss
29 05 2012, 12:19
Güle güle kullanın.Demekki fark oluyormuş chipten sonra olumlu anlamda.
Böylece bu da Chipe, booster'a körü körüne karşı çıkan arkadaşlara bir cevap olsun. (1-1)

Chip'e karşı çıkılırmı yahu :) hele turbo motorlarda :)

sivil
29 05 2012, 12:20
Acelem yok esasında Emre, bekleyebilirim. Benim de tercihim chip üzerinden bu işi yapmak.
Beyni söktürmek istemiyorum. Ama yakın zamanda böyle bir kablo çıkacak gibi durmuyor. B7'lerde bu iş için önlem almışlar. :)
Aslında deneme imkanı varsa denemekte fayda var Mert.(racechip vs.)
B6 da istediğin gibi kabloyla yazılım atılıyordu benimkini o şekilde yaptılar ama B7 de dediğin gibi önlem almışlar.Beyni sökmekte yepyeni araba için fazla cesaret olur.Bence şu kablolu sistemleri bir dene.Hazır umkoc nikli üyemiz denemiş olumlu yorumu varken...

sivil
29 05 2012, 12:22
Chip'e karşı çıkılırmı yahu :) hele turbo motorlarda :)
:alk Ben bişey söylemeyeceğim Emrecim bu konuda artık

Arguss
29 05 2012, 12:30
Aslında deneme imkanı varsa denemekte fayda var Mert.(racechip vs.)
B6 da istediğin gibi kabloyla yazılım atılıyordu benimkini o şekilde yaptılar ama B7 de dediğin gibi önlem almışlar.Beyni sökmekte yepyeni araba için fazla cesaret olur.Bence şu kablolu sistemleri bir dene.Hazır umkoc nikli üyemiz denemiş olumlu yorumu varken...

Bende bir keresinde beyini söktürerek yaptırmıştım, beyin sökülüyor sonra bir makina ile eprom'a direk yazılm atılıyor, ben olsam b7 aracıma bu yöntemi yaptırmam, benim işi yapan adam acemiydi biraz galiba, ben memnun kalmadım oda başka bir şey deneyeyim diye 10 kere söktü beyni, en sonunda immo'da uçtu, dedim sen stock haline çek ben bildiğim yöntemle yaptırırım dedim, parada vermeden çıkmıştım :)

sivil
29 05 2012, 12:46
Bende bir keresinde beyini söktürerek yaptırmıştım, beyin sökülüyor sonra bir makina ile eprom'a direk yazılm atılıyor, ben olsam b7 aracıma bu yöntemi yaptırmam, benim işi yapan adam acemiydi biraz galiba, ben memnun kalmadım oda başka bir şey deneyeyim diye 10 kere söktü beyni, en sonunda immo'da uçtu, dedim sen stock haline çek ben bildiğim yöntemle yaptırırım dedim, parada vermeden çıkmıştım :)
İşin ehlini bulmadan bu işe girişmek çılgınlık olur Emre.Benimkini meşhur Muzaffer usta yaptı İzmirli.

Arguss
29 05 2012, 12:49
İşin ehlini bulmadan bu işe girişmek çılgınlık olur Emre.Benimkini meşhur Muzaffer usta yaptı İzmirli.

Best Servis :) O bırakmadımı bu işleri emekli oldu artık diye biliyorum

sivil
29 05 2012, 15:19
Best Servis :) O bırakmadımı bu işleri emekli oldu artık diye biliyorum
Ben 2010 senesinde yaptırdım o zaman çalışıyordu.Onun tarzını bilenler bilir.Doldurur alet edevat techizatı arabaya dolaşır memleketi,bizede uğra,bizim memleketede gel diyenler için yerinde hizmet verirdi.Benimkinide bir İstanbul ziyaretinde maslak Birlasda yapmıştı.Şimdi bıraktıysa onu bilmiyorum.

drozia
29 05 2012, 15:26
Konu başlığı ile yazılanlar farklı ve konu başka yere kaymış. Konu aracın ecusuna yapılan yazılım artırma yani chipleme ile ilgili değil! Ecudan Pompaya gelen kablo arasına bir kablo+modül (tunnig box) gibi birşeyin takılarak gücün bu kadar trajik /30+hp ve +50 nm) artırabillinirliğinin ne derece doğru olduğu ile ilgili..
http://img151.imageshack.us/img151/2045/35362794b92349e9t.jpg

Arguss
29 05 2012, 15:30
Ben 2010 senesinde yaptırdım o zaman çalışıyordu.Onun tarzını bilenler bilir.Doldurur alet edevat techizatı arabaya dolaşır memleketi,bizede uğra,bizim memleketede gel diyenler için yerinde hizmet verirdi.Benimkinide bir İstanbul ziyaretinde maslak Birlasda yapmıştı.Şimdi bıraktıysa onu bilmiyorum.

Benim olay şöyle oldu, ben o araca CC taktırmıştım sonra güncelleme falan bir sürü birşeyler oldu aracı aldım sürünüyor, sonra bi arkadaşım benim tanıdığım var yaptırırız para falan vermeyiz fazla bende tamam dedim götürdü aracı, 2 gün uğraştılar tık yok bende immo falan uçunca düzeltin alacağım aracı dedim aldım, ilk yaptırdığım yerde tanıdıktı zaten ufak bir ücret karşılığı biraz daha hard bir yazılım yapmıştı, alıştıktan sonra stock hali gerçekten sarmıyor :) Ama bu araca yaptırmadım ihtiyaç duymadım hiç

Arguss
29 05 2012, 15:31
Konu başlığı ile yazılanlar farklı ve konu başka yere kaymış. Konu aracın ecusuna yapılan yazılım artırma yani chipleme ile ilgili değil! Ecudan Pompaya gelen kablo arasına bir kablo+modül (tunnig box) gibi birşeyin takılarak gücün bu kadar trajik /30+hp ve +50 nm) artırabillinirliğinin ne derece doğru olduğu ile ilgili..


Bunu kullananlardan duğduğum kadarıyla bir performans artışı oluyormuş ama o verdiği değerlerin yarısını yakaladım diyeni hiç duymadım farklı markalar olabilir ben yinede genelleme yapmayayım bu cihazlar için

drozia
29 05 2012, 15:34
Bunu kullananlardan duğduğum kadarıyla bir performans artışı oluyormuş ama o verdiği değerlerin yarısını yakaladım diyeni hiç duymadım farklı markalar olabilir ben yinede genelleme yapmayayım bu cihazlar için
Emre çalışma prensibini bilmiyorum ama bu kadar kolay olmamalı diye düşünüyorum neticede beyinden gelen güç emri belli sen onu araya taktığın bir şeyle ne kadar değiştirebilirsin ve en önemli nokta bu kablonun ortasındaki modülün beyinden gelen impulsları değiştirmesi sonucunda ecu nun zarar görüp görmeyeceği

Arguss
29 05 2012, 15:36
Emre çalışma prensibini bilmiyorum ama bu kadar kolay olmamalı diye düşünüyorum neticede beyinden gelen güç emri belli sen onu araya taktığın bir şeyle ne kadar değiştirebilirsin ve en önemli nokta bu kablonun ortasındaki modülün beyinden gelen impulsları değiştirmesi sonucunda ecu nun zarar görüp görmeyeceği

Abi bende onu diyorum işte, bende inanmıyorum bu cihazlara yoksa namı olurdu bunca senedir fiyatta uygun sonuçta

drozia
29 05 2012, 15:42
Abi bende onu diyorum işte, bende inanmıyorum bu cihazlara yoksa namı olurdu bunca senedir fiyatta uygun sonuçta
sırf geyik olsun diye benim cordobaya alıp takıcam:)) 100 tl bile etmiyor neye harcamıyoruz uyuz oldum bu ebaydaki başlıklara:)) ama aldığım gibi çöpe atacağımdan eminim böyle bir kabloyu kullanan varsa diye konuyu açmıştım ama görüyorum ki kimse kullanmamış konu da başka yerlere çekilmiş..
Senin olay da enteresan Emre:)

Arguss
29 05 2012, 15:47
sırf geyik olsun diye benim cordobaya alıp takıcam:)) 100 tl bile etmiyor neye harcamıyoruz uyuz oldum bu ebaydaki başlıklara:)) ama aldığım gibi çöpe atacağımdan eminim böyle bir kabloyu kullanan varsa diye konuyu açmıştım ama görüyorum ki kimse kullanmamış konu da başka yerlere çekilmiş..
Senin olay da enteresan Emre:)

Benim olay bildiğin diagnostic port girilerek kaput açılmadan yapılan chip uygulaması ben o araca korkunç paralar harcamıştım o zamanlar sene 2005 chip olaylarıda pahalıydı şimdiki gibi değil ama durmuyorduk :) sonra aradan 3 sene geçti CC taktırdım nasıl olduysa uçtu yazılım, aynı işlemi yaptırmak yerine saçmaladık :) Olay bu :)

drozia
29 05 2012, 15:53
Benim olay bildiğin diagnostic port girilerek kaput açılmadan yapılan chip uygulaması ben o araca korkunç paralar harcamıştım o zamanlar sene 2005 chip olaylarıda pahalıydı şimdiki gibi değil ama durmuyorduk :) sonra aradan 3 sene geçti CC taktırdım nasıl olduysa uçtu yazılım, aynı işlemi yaptırmak yerine saçmaladık :) Olay bu :)
Doğrudur o yıllarda pahalıydı bu işler 2006 yılında maslakta bir çipçiye gittim adam beyni sökecem içindeki entegreyi söküp almanyadan yazılım atıcam dedi 800 tl istemişti 110 luk orijinal yapacaktı güya ben son anda vazgeçtim güvenemedim açıkcası akabinde şunu düşündüm hadi diyelim beyin çıkışını 90 dan 110 luğa çevirdi peki ya pompa? pompa verileri 90 lığa göreydi onu da gidip 110 luk yaptırmam gerekecekti Bosh pompanın aynısını passat da kullanıyordu ve cihaza bağlatıp ayarlarını değiştirmek gerekecekti ve yine herşey kafi gelecek miydi acaba? ya enjektörler onlar değişmelimiydi ve ya Turbo? yani peşi sıra gelen sorulara cevap veremedim birçok usta da servis dahil veremedi..

sivil
29 05 2012, 15:54
Benim olay şöyle oldu, ben o araca CC taktırmıştım sonra güncelleme falan bir sürü birşeyler oldu aracı aldım sürünüyor, sonra bi arkadaşım benim tanıdığım var yaptırırız para falan vermeyiz fazla bende tamam dedim götürdü aracı, 2 gün uğraştılar tık yok bende immo falan uçunca düzeltin alacağım aracı dedim aldım, ilk yaptırdığım yerde tanıdıktı zaten ufak bir ücret karşılığı biraz daha hard bir yazılım yapmıştı, alıştıktan sonra stock hali gerçekten sarmıyor :) Ama bu araca yaptırmadım ihtiyaç duymadım hiç
Bazen olabiliyor bu tür şeyler nadirde olsa..
İyi ve işini bilen bir usta şart bu işler için.Muzaffer usta önce stok yazılımın koyasını alıyor lap topa ondan sonra yeni yazılımı yüklüyor.Bir sorun olursa hani olur ya yanlış yazılım filan atılabilir hemen eski yazılımı geri yüklüyor.Şükür bende öyle bir şey olmadı.Muzaffer usta yeni yazılımda ufak oynamalarda yapıyor istenirse.

Arguss
29 05 2012, 16:01
Bu işlerin ehli çok önemli ben zamanında çok kafa patlattım, özellikle turbo araçlarda vede turboları zaten limitlerde çalışan 1.9 tdi gibi araçlarda, isim falan vermek bize yakışmaz ama bu işi yaptırırken bazılarının en büyük yalanlarından yurtdışından yazılım atılacak falandır, tamam doğrusu böyledir, ama bunu yapan firmalarda belli ben gittim aracıma uygun yazılım hazırlanıp yüklendi sonra benden görüp arkadaşımda aynı yere gitti diyelim ne farkedecek aynı yazılımı atsa :) , Superchips bayisiyim adı altında iş yapan çok yer var BTG bu konuda çok kişiyle mahkemelik olmuştur :)

sivil
29 05 2012, 17:27
Bu işlerin ehli çok önemli ben zamanında çok kafa patlattım, özellikle turbo araçlarda vede turboları zaten limitlerde çalışan 1.9 tdi gibi araçlarda, isim falan vermek bize yakışmaz ama bu işi yaptırırken bazılarının en büyük yalanlarından yurtdışından yazılım atılacak falandır, tamam doğrusu böyledir, ama bunu yapan firmalarda belli ben gittim aracıma uygun yazılım hazırlanıp yüklendi sonra benden görüp arkadaşımda aynı yere gitti diyelim ne farkedecek aynı yazılımı atsa :) , Superchips bayisiyim adı altında iş yapan çok yer var BTG bu konuda çok kişiyle mahkemelik olmuştur :)
Doğrudur Emre ,zaten artık neredeyse her köşebaşında duymak görmek mümkün chip,güç artırma vs.gibi yerleri.Zaten her motorun kodu belli bunu yapan yurtdışı firmalarda tüm motor tiplerine göre mapping yapılmış yazılımları ellerinde mevcut,hangi motora ne lazımsa zaten onu yüklüyorlar farklı bir şey değil.Atıyorum senin motorla benim motor aynıysa zaten farklı bir şey yapacak değiller sanada aynı yazılım banada :) tabi bunu söylemezler başka.Sanki kişiye özel yapmışlar havasında olurlar :)

okan992
15 06 2012, 02:00
Altlarda zaten araç çok iyi daha ne kadar iyi olabilir diye düşünüyorum. Yorumun çok mantıklı teşekkür ederim:)

Hocam 2010 megane coupe dci box lı olarak kullanmış biri olarak sana sadece şunu
söyleyebilirim, alt devirlerde araba benzinli gibi oluyor. Dizelin turboya girene kadarki boşluğu ortadan kalkıyor
gibi düşün. Özellikle 2.0 ve altı araçlarda çok şaşırtıcı oluyor. Ancak 97 has ın söylediği gibi üst devirlerde çok
bi numarası yok. Box + remapped araçlar çok verimli oluyor.

drozia
15 06 2012, 07:41
Hocam 2010 megane coupe dci box lı olarak kullanmış biri olarak sana sadece şunu
söyleyebilirim, alt devirlerde araba benzinli gibi oluyor. Dizelin turboya girene kadarki boşluğu ortadan kalkıyor
gibi düşün. Özellikle 2.0 ve altı araçlarda çok şaşırtıcı oluyor. Ancak 97 has ın söylediği gibi üst devirlerde çok
bi numarası yok. Box + remapped araçlar çok verimli oluyor.
Seat alt devirlerde çok iyi zaten üst devirlerde istemiyorum iyi zaten o zaman hiç gerek yok:)

yonga
18 07 2012, 00:13
Vadedilen güç artışının afaki olduğunu düşünüyorum; inanmamak lazım...

drozia
19 07 2012, 11:15
Vadedilen güç artışının afaki olduğunu düşünüyorum; inanmamak lazım...
aynen.. bu kadar kolay olsa fabrika orijinal bir kablo ile iş bitirir üstüne de dünyanın parasını alırdı orijinal olarak:))

VW_Passat
19 07 2012, 12:19
Ben bir yer buldum Almanya da hemde 100.000km veya 3 Yil da Chip Tuningden olabilecek seylere Garanti veriyor ekstra bir ücrete karsi. Benim 2.0 TDI 140HP CR DSG kombinasyonlu aracini 174HP 370NM yapacaklar :). Fiyati 1.128 €uro pahali ama olursa böyle Garantili olmali diye düsünüyorum. Diger türlü Tuninge asiri karsiyim.

drozia
19 07 2012, 12:22
Ben bir yer buldum Almanya da hemde 100.000km veya 3 Yil da Chip Tuningden olabilecek seylere Garanti veriyor ekstra bir ücrete karsi. Benim 2.0 TDI 140HP CR DSG kombinasyonlu aracini 174HP 370NM yapacaklar :). Fiyati 1.128 €uro pahali ama olursa böyle Garantili olmali diye düsünüyorum. Diger türlü Tuninge asiri karsiyim.
Yasin seninkisi farklı.. beyinle oyanayacaklar. Onda tabiki güç elde ederler .bizim bahsettiğimiz şu 100 $ lık kablo/box uygulaması..

VW_Passat
19 07 2012, 12:24
Yasin seninkisi farklı.. beyinle oyanayacaklar. Onda tabiki güç elde ederler .bizim bahsettiğimiz şu 100 $ lık kablo/box uygulaması..

Kablo Box ta olsun baskasida olsun hepsi uzun süre icin iyi degildir arac icin diye tahmin ediyorum. 1.128 € param olsa zaten onu yapacagima yeni ABS Bloku alip ACC takardim aracima :)).