PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Aramızda DVR Programı Kullanan Varmı?



RadaR65
12 04 2012, 10:48
Abilerim ve kıymetli kardeşlerim. Herkese merhabalar.

Son zamanlarda açtığım konularla bıkkınlık getirmiş olabilirim. Ama beni ne olur hoş görün.
Bilgisayarlarla uğraştıkça kafam sürekli ağrıyor.

Ofiste iki adet bilgisayar kullanıyorum. Bunlardan biri Leptop diğeri desktop.

Desktopta win xp Yüklüydü ve dün bulaşan reklam virüsleriyle birlikte resti çekip win 7 ye geçme kararı aldım.

Bu sabah saatlerinde ise pc mi Win 7 ye geçirmiş bulunuyorum. (Geç bile kaldım)

Ancak sürekli korktuğum olay başıma geldi ve 8 Kayıtlık DVR Kartım driverlerinde sorun yaşadım. Ekran ölçülerimde uyumsuzluk yaşadım.
Driveri güç bela bulduktan sonra DVR ı yükledim ancak kamera kayıtlarında bir gariplik başladı.

Acaba bu konu hakkında bilgisi olan beni aydınlatacak birisi varmı diyerek aileme başvurmak istedim.

Yapacağınız yardımlardan dolayı şimdiden teşekkür ederim.

Not: DVR Programını bilmeyenler için, Digital Video Recorder dir. Bilgisayar üzerinden güvenlik kamera kayıları yapar. Xp de gayet stabildir ancak Vista ve Seven de adamı deli eder.

Saygılarımla Ziya Koçak.

RadaR65
12 04 2012, 10:52
6158

Buda ekran görüntüsü :(

drozia
12 04 2012, 11:11
Abilerim ve kıymetli kardeşlerim. Herkese merhabalar.

Son zamanlarda açtığım konularla bıkkınlık getirmiş olabilirim. Ama beni ne olur hoş görün.
Bilgisayarlarla uğraştıkça kafam sürekli ağrıyor.

Ofiste iki adet bilgisayar kullanıyorum. Bunlardan biri Leptop diğeri desktop.

Desktopta win xp Yüklüydü ve dün bulaşan reklam virüsleriyle birlikte resti çekip win 7 ye geçme kararı aldım.

Bu sabah saatlerinde ise pc mi Win 7 ye geçirmiş bulunuyorum. (Geç bile kaldım)

Ancak sürekli korktuğum olay başıma geldi ve 8 Kayıtlık DVR Kartım driverlerinde sorun yaşadım. Ekran ölçülerimde uyumsuzluk yaşadım.
Driveri güç bela bulduktan sonra DVR ı yükledim ancak kamera kayıtlarında bir gariplik başladı.

Acaba bu konu hakkında bilgisi olan beni aydınlatacak birisi varmı diyerek aileme başvurmak istedim.

Yapacağınız yardımlardan dolayı şimdiden teşekkür ederim.

Not: DVR Programını bilmeyenler için, Digital Video Recorder dir. Bilgisayar üzerinden güvenlik kamera kayıları yapar. Xp de gayet stabildir ancak Vista ve Seven de adamı deli eder.

Saygılarımla Ziya Koçak.
Ziya DVR nin Win 7 için driver(sürücü) larını yüklersen sorun çözülür sanırım.

RadaR65
12 04 2012, 11:20
win7 için gerekli sürümünü buldum ancak yüklemiyor.

xp veya win7 belirtilmemiş driver sorunsuz çalışıyor ama kamera görüntüleri düzensiz. :(

drozia
12 04 2012, 11:21
win7 için gerekli sürümünü buldum ancak yüklemiyor.

xp veya win7 belirtilmemiş driver sorunsuz çalışıyor ama kamera görüntüleri düzensiz. :(
yüklemiyor neden? bir SIKINTI var demek ki bilgisayarda. Antivirusun engelliyor olmasın

RadaR65
12 04 2012, 11:26
Yok abi bilgisayar daha ham.

can not the with device miydi neydi öyle bir hata veriyor. :(

drozia
12 04 2012, 11:37
Yok abi bilgisayar daha ham.

can not the with device miydi neydi öyle bir hata veriyor. :(
Kardeş yazılım yüklenme sorunu sanırım yani o programı tam anlamıyla yüklemen gerekir

RadaR65
12 04 2012, 12:38
:) tam anlamıyla nasıl yükleriz İsmail abi?

Risk
12 04 2012, 12:40
Ziya DVR kartının tam olarak marka ve modeli nedir ??

RadaR65
12 04 2012, 12:53
DVR 9808A Diye biliyorum abi. :)

bu arada ben desktopada formatı attım abi bilgin olsun. :)

RadaR65
12 04 2012, 13:35
biraz önce kasa kapağını açarak tam modeline baktımda; DVR_9808_VER 2.4 Yazıyor..

Risk
12 04 2012, 13:52
biraz önce kasa kapağını açarak tam modeline baktımda; DVR_9808_VER 2.4 Yazıyor..

DVR yazılımının kısayolu üzerinde aşağıdakini işaretleyip DVR 'yi çalıştır bakalım ne olacak.

http://www.w7forums.com/attachments/83d1237395062-application-compatibility-mode-3.png

97has
12 04 2012, 14:30
Ziya 7 de birde XP Mode(Bildiğimiz xp kuruyor win 7 içine sanal olarak) diye bir durum var. Eğer Recep abinin dediği yol çalışmazsa onu kurup denebilirsin. :)

Orjinal Windows 7 Xp Mode (vt Gerek Olmadan) - TNC-TR (http://www.tnctr.com/topic/135361-orjinal-windows-7-xp-mode-vt-gerek-olmadan/)

RadaR65
12 04 2012, 15:58
recep abim dediğin yolu bütün sistemleri deyerek kullandım sonuç aynı..

xp sp2 sp3 vista v.s. ama değişen olmadı. acaba koduna göre driver arayıp kursam nasıl olurki?

RadaR65
12 04 2012, 16:02
Ziya 7 de birde XP Mode(Bildiğimiz xp kuruyor win 7 içine sanal olarak) diye bir durum var. Eğer Recep abinin dediği yol çalışmazsa onu kurup denebilirsin. :)

Orjinal Windows 7 Xp Mode (vt Gerek Olmadan) - TNC-TR (http://www.tnctr.com/topic/135361-orjinal-windows-7-xp-mode-vt-gerek-olmadan/)

teşekkür ederim hasan. kullanmayı aklımdan geçirdim ama sistem stabil olmayacağı için vazgeçtim. birde bu DVR Laneti ekran çözünürlüğüne çok takkın. illede 1024X768 olacak. başkası olmuyor.

küçük ekranda kameranın sağlıklı izlenmeyeceği izlensede dvr nın çalışma sıkıntısı çekeceği kanaatindeyim. :(

Risk
12 04 2012, 16:07
recep abim dediğin yolu bütün sistemleri deyerek kullandım sonuç aynı..

xp sp2 sp3 vista v.s. ama değişen olmadı. acaba koduna göre driver arayıp kursam nasıl olurki?

Bu driver problemi değil. DVR yazılım problemi gibi görünüyor. ;

Şöyle bir şey dene. WinXP de kullandığın DVR yazılımını buraya install etmeyi denesen ..

İnstall başarılı bitiyormu ? Eğer başarılı bitiyor ancak No Video Signal gibi bir hata veriyorsa ;

Win7 için indirdiğin dosyayı bilgisayarında bir yere aç.
Aygıt yöneticisinden 8 tane görünen atgıtları tek tek sağ klik update ederek açtığın klasör içindeki driver klasörünü göster.
Yapamazsan TeamViewer aç bakalım

Risk
12 04 2012, 16:08
Ziya TeamViwer açıp kodu göndersene bana

Risk
12 04 2012, 16:13
Yada Ammy

Ammyy Admin - Free Remote Desktop Sharing and Remote Control software - download. (http://www.ammyy.com/en/downloads.html)

97has
12 04 2012, 16:29
teşekkür ederim hasan. kullanmayı aklımdan geçirdim ama sistem stabil olmayacağı için vazgeçtim. birde bu DVR Laneti ekran çözünürlüğüne çok takkın. illede 1024X768 olacak. başkası olmuyor.

küçük ekranda kameranın sağlıklı izlenmeyeceği izlensede dvr nın çalışma sıkıntısı çekeceği kanaatindeyim. :(

Ziya onun çözünürlüğü 1024*768'e getirilebiliyor. Bir ara bol bol kullanmıştım. Ayrıca tam ekran yapabiliyorsun. 7 arkada çalışıyor sen onu tam ekran olarak kullanabiliyorsun. Birde o arkada pc olarak çalışırken sen uygulamayı win 7 üstünde de görebiliyorsun. Çözüm bulamazsan en son seçenek olarak aklında bulunsun.

RadaR65
12 04 2012, 17:18
recep abi ben ammy admini kurup sana dönüş yapayım. şu soralar pc ler pek müsait değil. zaten diğer işide hallettim. ikisinin çalışma gruplarını aynı yaptım. şu ortak hesapları silelim :)

RadaR65
19 04 2012, 14:07
Recep Abim Gerçekten sen süper bir insansın. tüm heveslerim bitmişken, tükenmişken hatta xp ye geri dönmeyi düşünürken beni bu dertten kurtardın. Allah işini gücünü rast getirir inşallah. :alk

Risk
19 04 2012, 14:09
Recep Abim Gerçekten sen süper bir insansın. tüm heveslerim bitmişken, tükenmişken hatta xp ye geri dönmeyi düşünürken beni bu dertten kurtardın. Allah işini gücünü rast getirir inşallah. :alk

Amin .. Cumlemizin..

RadaR65
19 04 2012, 14:11
İşte Buda eski ve yeni ekran görüntüleri..

Eski;
6158

Yeni;
6290