PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Golf MK4 vag-com ??



proshield
02 04 2012, 18:38
Merhabalar arkadaslar aranıza yenı katıldım vag-com kablom var bır kac arıza kayıt sılme vb. basit işlemleri yapıyorum ama ek olarak özellik acamıyorum

Prog. Vcds 908.0 firmware 1.81

Program guncellemek istedim V.11 kurdum fakat firmware 1.84 istedi sonrasında otomatik olarak update etmeye kalktı oda başarısız oldu acaba sorunum ne olabılır yada ne yapmam gerekıyor yardımlarınızı beklıyorum.

Arac Golf MK4 99 model Comf. modeli.(Passat degil ama kardeşi yani :) ) Acaba golf 4 neler yapılabilir en cok ıstedıgım amerikan sinyal olur mu acaba junyan angel kullanıyorum

drozia
02 04 2012, 18:56
Bende 99 model Seat Cordoba SXE var. Vag ile malesef hiçbir özellik tanınmıyor veya tanımlanamıyor.. Senin Golfun donanım tabanı model itibariyle benim araçla neredeyse aynı o yüzden birşeyler yapabileceğini sanmam.

VW_Passat
02 04 2012, 19:30
Cok basit sorunun cevabi,

Golf 4 de Ünite sistemi cok farkli yani CAN Gateway yok ve Merkezi Ünite bu kadar gelistirilmis degildir :). Yani özellik yok sizin aracta malesef :)

proshield
02 04 2012, 19:37
Cok basit sorunun cevabi,

Golf 4 de Ünite sistemi cok farkli yani CAN Gateway yok ve Merkezi Ünite bu kadar gelistirilmis degildir :). Yani özellik yok sizin aracta malesef :)

Ben kendı başıma ugraşırken bugun kapıları 20kmh cıktıgımda kılıtlemeyı basardım fakat baska bırseyler var mı bılmıyorum ki :)

yani hiç bir şey yapamıcam mı ben şimdi :((

Peki firmware update ve long coding hakkında bir fikriniz var mı arkadaşlar ben de long coding kısmı neden gozukmuyor aracımla mı alakalı?

VW_Passat
02 04 2012, 19:45
Ben kendı başıma ugraşırken bugun kapıları 20kmh cıktıgımda kılıtlemeyı basardım fakat baska bırseyler var mı bılmıyorum ki :)

yani hiç bir şey yapamıcam mı ben şimdi :((

Peki firmware update ve long coding hakkında bir fikriniz var mı arkadaşlar ben de long coding kısmı neden gozukmuyor aracımla mı alakalı?

Birde Adres 46 Komfor sisteminden Aracin Merkezi kiliti acilip kapandimi 4 lü Sinyali ler yaniyor :)

proshield
02 04 2012, 19:48
Birde Adres 46 Komfor sisteminden Aracin Merkezi kiliti acilip kapandimi 4 lü Sinyali ler yaniyor :)

O var herhalde suan :D Birde yasin sen bir ara golf 4 ile ugrasıcaktın hatta arkadaşın 1 kasa bira fln getirecekti naptınız o işlemi merak ediyordum ben :)

drozia
02 04 2012, 20:19
Birde Adres 46 Komfor sisteminden Aracin Merkezi kiliti acilip kapandimi 4 lü Sinyali ler yaniyor :)
benim 99 cordobada da uzaktan kumanda ile 4 merkezi kilit 4 lü flaşör yanar ve orijinal alarm devreye girer:))

proshield
02 04 2012, 21:40
benim 99 cordobada da uzaktan kumanda ile 4 merkezi kilit 4 lü flaşör yanar ve orijinal alarm devreye girer:))

Bu mu yanı bızde baska ozellık yok mu :)

Gokhan43
03 04 2012, 01:20
Özellik açma\kapama olayları 2005 sonrası Golf-Jetta-Passat'lardan sonra başlamıştır.

Golf 4'de yapacağınız bir kaç özellik var o da yapmış olduğunuz 20 kmh'den sonra kapıların kilitlenmesi,kapı kilitleme açma durumunda dörtlü sinyallerin yanması o kadar :)

drozia
03 04 2012, 07:41
Bu mu yanı bızde baska ozellık yok mu :)
yok kardeş malesef. ben cihaza bağladım arattırdım üzerinde hangi donanım var diye: bir üzerindeki orijinal alarmı görterdi o kadar:)))

proshield
03 04 2012, 13:07
yok kardeş malesef. ben cihaza bağladım arattırdım üzerinde hangi donanım var diye: bir üzerindeki orijinal alarmı görterdi o kadar:)))

Vcds ile full scan mı yaptın ? Canım sıkıldı walla şimdi :(

VW_Passat
03 04 2012, 14:44
Bu mu yanı bızde baska ozellık yok mu :)

Malesef yok :).

drozia
03 04 2012, 15:50
Vcds ile full scan mı yaptın ? Canım sıkıldı walla şimdi :(
ne varsa arattırdım ama yok Yasinin de dediği gibi 2006 sonrası araçlarda vagla birşeyler yapmak mümkün çünkü ecular değişik

proshield
03 04 2012, 16:20
ne varsa arattırdım ama yok Yasinin de dediği gibi 2006 sonrası araçlarda vagla birşeyler yapmak mümkün çünkü ecular değişik

Kaçırdıgımız birşey yok dimi şimdi ben amerikan sinyal park ıcın modül mü alcam mecburen :(

Gokhan43
03 04 2012, 16:21
Evet aynen öyle.Umut beslemeyin boşuna çünkü yapamazsınız VAGCOM ile Golf 4'e birşey :)

drozia
03 04 2012, 16:25
Kaçırdıgımız birşey yok dimi şimdi ben amerikan sinyal park ıcın modül mü alcam mecburen :(
şahinciler gibi ters/düz bağlatacan parklara:)))

proshield
03 04 2012, 22:28
şahinciler gibi ters/düz bağlatacan parklara:)))

Off off bende ne guzel sevıyonudum programla hallederım sorun olmaz die way arkadaş vw biniyoruz efsaneyiz ama şahinciden farkımız kalmadı :S

RadaR65
04 04 2012, 07:39
Off off bende ne guzel sevıyonudum programla hallederım sorun olmaz die way arkadaş vw biniyoruz efsaneyiz ama şahinciden farkımız kalmadı :S

ilker bey lütfen aracınızın kıymetini bilin. maalesef 99 yılında bi sizin aracınıza değil diğer araçlarada müdahale edemiyordunuz. ( en azından aynı trend dekilere )

proshield
04 04 2012, 09:49
ilker bey lütfen aracınızın kıymetini bilin. maalesef 99 yılında bi sizin aracınıza değil diğer araçlarada müdahale edemiyordunuz. ( en azından aynı trend dekilere )

Seviyorum çakalı yapacak birşeyim yok ki kardeşim :)

RadaR65
04 04 2012, 10:01
Seviyorum çakalı yapacak birşeyim yok ki kardeşim :)

sevmekte haklısınız. sizin kasadaki kalite, sağlamlık ve tasarım şimdikilerde yok. inanın bana.

boşverin basit bir kod lama yapmayıverin.

proshield
04 04 2012, 10:28
sevmekte haklısınız. sizin kasadaki kalite, sağlamlık ve tasarım şimdikilerde yok. inanın bana.

boşverin basit bir kod lama yapmayıverin.

Haklısınız kardeşim kodlayamıyoruz bari modül alalım artıkın :)

RadaR65
04 04 2012, 10:33
Amerikan Park Sinyal Modülü (http://www.amerikanpark.com/) malzemeleri güvenilir ve hesaplı. benim aracılığımla ulaştığınızı sçyleyebilirsiniz.

SELÇUK
04 04 2012, 23:32
şahinciler gibi ters/düz bağlatacan parklara:)))


olsun...

220 yi geçiyordur eminim ki :)))

drozia
05 04 2012, 07:56
olsun...

220 yi geçiyordur eminim ki :)))
artık biliyorum ya 220 yi 1 mm geçemiyor o yüzden basmıyorum artık.. LIMITED EDITION MODEL kullanmak çok acı:(( gerçekten çok acı:((

SELÇUK
05 04 2012, 13:29
LIMITED EDITION MODEL


. :))

proshield
05 04 2012, 15:55
olsun...

220 yi geçiyordur eminim ki :)))

Hız olarak mı :)

SELÇUK
06 04 2012, 03:44
evet...

yoksa gecmiyor mu? :)

proshield
06 04 2012, 10:43
evet...

yoksa gecmiyor mu? :)

en son 210 gördüm 17 jant la daha fazla da çökmedim bogazına :)

sadbul
14 09 2012, 17:40
Yol bilgisayarınız hangi dil?Almancayı ingilizce yapabiliyormusunuz?