PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : 2012 vw passat 1.6 tdi highline duz vites



GhosT BusteR
30 03 2012, 23:51
2012 vw passat 1.6 tdi highline almak istiyorm ama bu model ve highine donanim hakknda bilmek istedgm birkacsey var..

Highlinelerde metalik ren standart mi?
Ses sistemi nasil ? Ayri yetten DYNAUDIO Confidence ses sistemi almak gerekirmi yoksa bu stzndartmi highlinede
Ahsap ic dekor nasil duruyor?? Yas itibari ile (25) ahsap icime sinmedi:))) merak ettim gorme sansmda bi iki aylik yok:) ve Alcantra deri döşeme nasildir??
Rcd510 iphone uyumlumudur?? Blutooth var mi?? Yoksa cep telefniu on hazrilik istermi?
Park asist secenegi istersem sitesnde on arka kamera ile dior ayni fiyatmi highline ye,??
1.6 tdi motor ile arabani. Kalkisi gidisi nasildir.???kisiler baya on yargili o konuda??
Highline donanmda koltuk isitma varmi?
Ve tahmini bklemem ne kadar olur:)


Ve kullanicilarndan arac ile ilgili ve donanm ile ilgili yormlari paylasrsa sewnrm:)
Simdiden cok tesekkurler

HGYAYLA
31 03 2012, 03:13
Dynaudio vw araclarin premium ses sistemidir fakat ben buna gerek duymuyorum cunku zaten araciniz rcd510la gelecek bu yuzden ses kalitesi yeterli ve bayagi bir iyi diger arabalara bindiginizde bunu anlarsiniz, ornegin bmw bindiginizde eski plaklar gibi calar kendi arabaniza bindiginizde kendinizi studyoda gibi hissedersiniz fazla abarti ama bmw kiyasla gercekten boyle..

Araciniz rcd510 gelecektir, fakat bluetooth ozelligi yoktur siz kendiniz ekleyiyorsunuz bunun icin opsiyon listesinden 700-800lira olmasi lazim sanirim premium telefon sistemini ekletirseniz harika olur

Park asist derken aracinizi dikey ve yatay olarak park etmek icin on ve arkada 2ser adet daha sensor var bu da opsiyondur zaten 700-800lirada bu olmasi lazim, kamera maalesef bu fiyata dahil degil geri amblem kamerada opsiyon listesinde fakat ucretini hatirlamiyorum..

Koltuk isitma highline serilerde mevcut, alacantra deri doseme harikadir hatta nappa deriden bana gore daha iyidir ama renk olarak eger araciniza benimkisi gibi otuz kisi binip inmiyorsa bej rengini alin derim yok ama bir suru kisi var herkes kirli pasakli diyorsaniz kesinlikle siyah alin, ben bu yuzden siyahi sectim aracima benden baska kisilerde biniyor ve acikcasi binme usulu kurallari geregince tofas gibi binince bej renkte sorun oluyor ama yok basimin caresine bakarim diyorsaniz kesinlikle bej renk alin harika duruyor..

Metalik renk standart degil belirli bir odemesi var, seker beyazi-siyah ve fume grisi sanirim standartti diger renkler hep ucretli fakat bizim araclara giden beyazdir icide bej..

Ben alirken opsiyon listesinden pek haberim yoktu bende ahsap doseme kurbaniyim ama siparis verirken sanirim zebrano olacak hatirlamiyorum bu dosemeyi siparis verirseniz kesinlikle standart ahsap dosemeye bin basar ve daha guzel ahsap dosemenin biraz daha yalin ve duz hali daha harika..

Aracin performansi cok seri kullanan, devamli makas atmak isteyen, devamli aracin kacmasini isteyen birisiyseniz o konuda durmak lazim cunku bu motor biraz gec kaliyor ancak aracinizi devamli 2.000 devir ustunde tutacaksiniz ki arac devamli turbp hazirda bekleyecek iste o zaman seri kullaniyorsunuz fakat bu zamanda yakittan tasarruf olmuyor, acikcasi ben zaten bu tur seylerden cogu zaman hoslanmadigim icin efendi efendi kullaninca bir hayli yetiyor performansi ama soyle bir sey diyeyim istanbul ici kesinlikle dsg alin derim benim zamanimda dsg yoktu suan bin pismanim..

Ek olarakta kesinlikle kansas jantlari ve dediginiz opsiyonlar yani premium telefon sistemi, park asist ii, back amblem camera, sunroff, back airbags, kansas jant ve orta konsalda 230v priz eger paraniz yetiyorsa rcd yerine rns310 alin derim cunku yari bir gun rns510 gectiginizde gps sistemi hazir olur ama en basta saydigim opsiyonlar kesinlikle alinmali

Ben simdi passat almaya kalksam su sekilde siparis verirdim;
1.6TDİ Comfortline DSG
Bej Doseme
Bi Xenon Led Far
RNS310
Premium Telefon Sistemi
Sunroof
Orta Konsolda 230V Priz
Adaptif Sase Kontrolu
Park Asist 2
Geri Amblem Kamera
Elektrikli ve Cekmeli Perdeler
Jant Olarakta Kansas Com. Siparis Gecilmiyor Bildigim Kadari İle Ama Gecilebiliyorsa Alirdim Gecilemiyorsa Arac Geldiginde Burdan VW Orjinal Jantlarindan Sitesinden Begendigim Bir Janti Takardim...

Arac teslimat suresi olarakta suan hizlandirdilar ama zaten duz vitesler artik hizli geliyor dsgler uzun suruyor ben ilk 2012 kasalar gelecegi zaman 2 ay beklemistim ama saticimi cok skistirmistim :) valla her gittigimde hakkini helal et diyorum :) ama normal olarak bu opsiyonlarla 3-4 ay arasi dsg olani ise 4-5 ay sanirim...