PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Ön Sinyal Lambalarini devamli aktif etmek (Passat 3C / CC)



VW_Passat
21 02 2011, 12:57
Amerika ve Kanada ön Sinyal Lambalarini devamli Aktif etmek.


Önemli Uyari !!!

Bu ön Sinyal Lambalarini Aktiflestirmek sadece Amerika ve Kanada icin özeldir, orada bu tür Fonksiyon icin izin vardir. Avrupa ve Türkiye´de bu Fonksiyon yasaktir. Bu Sinyal Lambasi Aktif Kodlama icin mesuliyet kabul etmiyorum, herkez kendisi bileceyi istir !

Kaynak: ©Passat Türkiye


Amerika ve Kanada ön Sinyal Lambalari Sürekli aktiflik nedir ?

Bu özelliyi kodladiginiz an ön taraftaki Sinyal Lambalari ayarladiginiz Isik Siddetine göre yanacaktir ! Tavsiye edilen Siddeti 10% - 15% arasidir. Sinyal Kolunu tetiklediginiz an bu özellik kapaniyor ve sadece Sinyal isigi yaniyor ve Sinyal isik görevi bittiyi an tekrar yaniyor bunlar ! Devami icin Resimlere bakiniz. Bu Sinyal Lambalari sadece Park veya Normal Farlar yandimi yaniyo. Far Salter Konumu "AUTO" veya eski Model´lerde "Tünel" Sembolü veya "0" konumda yanmiyor. Eger "AUTO" konumunda Farlar yandimi Sinyal´lerde yaniyor tabiki.

Kaynak: ©Passat Türkiye


Kodlama icin;

Amerika ve Kanada ön Sinyal Lambalarini devamli Aktif etmek
Adres 09 [Santral Elektrik] -> Fonksiyon 07 -> Byte 07´de i DEC´e 15 yaziyoruz ve Kodlamayi kayit edip Sinyal Lambalari 15% aktif bir sekilde yaniyor !

http://img580.imageshack.us/img580/9774/sinyal.jpg
http://img715.imageshack.us/img715/8535/tfl1.jpg
http://img526.imageshack.us/img526/4826/sinyal1.jpg



[U]NOT: Lütfen Kodlamadan önce eski Kodlariniz bir yere Not etmeyi unutmayin !

Levent
20 11 2011, 16:45
bunu nasıl yapıyoruz menü falanmı yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...

VW_Passat
20 11 2011, 17:05
bunu nasıl yapıyoruz menü falanmı yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...

VCDS VAG COM ile veya VAS cihazi ile bu özelligi acacaksiniz. Menü yoktur, kisa veya Parklari acinca Sinyal lambalarida yaniyor :)

Levent
20 11 2011, 17:22
:thanks teşekkürler.bide bunları nereden temin edebiliriz ve maliyeti ne olur bir ilan buldum sizin aracınız sanırım ilan sizin mi ? VOLKSWAGEN AUDI SEAT SKODA GİZLİ ÖZELLİKLER,VAGCOM, ARIZA,AIRBAG - Türkiye'nin en büyük ilan sitesi sahibinden.com - 45242642 (http://www.sahibinden.com/ilan/hizmet-bakim-onarim-tamir-oto-teknik-servis-volkswagen-audi-seat-skoda-ariza-tespit-airbag-gizli-ozellikler-45242642/detay/?favorite=1)

VW_Passat
20 11 2011, 18:25
:thanks teşekkürler.bide bunları nereden temin edebiliriz ve maliyeti ne olur bir ilan buldum sizin aracınız sanırım ilan sizin mi ? VOLKSWAGEN AUDI SEAT SKODA GİZLİ ÖZELLİKLER,VAGCOM, ARIZA,AIRBAG - Türkiye'nin en büyük ilan sitesi sahibinden.com - 45242642 (http://www.sahibinden.com/ilan/hizmet-bakim-onarim-tamir-oto-teknik-servis-volkswagen-audi-seat-skoda-ariza-tespit-airbag-gizli-ozellikler-45242642/detay/?favorite=1)

Evet ilan benimdir. Allahini seven bu ilandaki adama ulasip benden selam yollasin ! Yoksa isine engel olacagim :).

Ender Elektronik e gidin o bu tür isleri yapiyor zaten :).

srcn09
21 11 2011, 00:41
Passatta en sevdiğim özelliklerden biri özellikle tam gün batımına yakın parklarla beraber süper oluyor :)

SELÇUK
21 11 2011, 01:20
devamlı aktıf cok amerıkanvari oluyor..bence oraya gsf-led konmalı

Y_o_L_c_U_38
21 11 2011, 12:38
B7 on sinyalleri aktife eden kimse varmi forumda??

gunduz ledleriyle nasil durur sizce??

Levent
21 11 2011, 15:09
Gündüz Farı Kaliteli Mercekli Sis Farı-Hight Power 3D LED KAMPAN - İlan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com'da - 45135183 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-yedek-parca-aksesuar-otomobil-arazi-araci-gunduz-sis-fari-ledi-kaliteli-mercekli-sis-fari-hight-power-l-45135183/detay/) İLANDAKİ DAY LIGHT NASIL ?

Arguss
21 11 2011, 16:06
Arkadaşlar bişey sormak istiyorum benim aracım hıghlıne olmasına rağmen aracımın özellikleri ve görünümü exculsıve ile comfortline karışımı bişey 30533054

Enteresan bir highline bu, maun kaplama yok, high. panjur yok bu araç high. ise panjur kazası varda değiştimi yada sonradan yada siparişle Bi-xenon mu takılmış, Jantlar nasıl ?

Y_o_L_c_U_38
21 11 2011, 16:09
Enteresan bir highline bu, maun kaplama yok, high. panjur yok bu araç high. ise panjur kazası varda değiştimi yada sonradan yada siparişle Bi-xenon mu takılmış, Jantlar nasıl ?

ayak alti aydinlatmada yok bu arac highline degil sanirim donanimli comfortline olabilir..

Levent
21 11 2011, 16:21
Araç sıfırdan bende kazası boyası yok...ruhsatta hıghlıne olduğu yazıyor ama sanırım hıghlıne 1 diyorlar buna...

97has
21 11 2011, 16:21
Bu araç highline ama maun kaplama ile highline panjur yok...Aracın kazası var mı? Ya da önceki sahibi mi söktü diyeceğimde kim uğraşacak highline panjuru ve maun kaplama için... Comfortline den çıkma felan bul uzun iş yani... Bi de sizin araçda sis farı var..Acaba 2008-2009 model arasında mı? Çünkü o arada geldi sisler diye hatırlıyorum...

Levent
21 11 2011, 16:22
Xenon lar orjinal fabrika çıkışlı viraj dönüldüğünde yanan sisler araç çalıştığında oynayan bi xenonlar sunroof herşey var...fabika çıkışlı...

Y_o_L_c_U_38
21 11 2011, 16:23
Araç sıfırdan bende kazası boyası yok...ruhsatta hıghlıne olduğu yazıyor ama sanırım hıghlıne 1 diyorlar buna...evet birde o var demi trde highline 1 highline 2 highline 3:))

Levent
21 11 2011, 16:23
önceki sahibi yok araç sıfırdan bende...

97has
21 11 2011, 16:24
Araç sıfırdan bende kazası boyası yok...ruhsatta hıghlıne olduğu yazıyor ama sanırım hıghlıne 1 diyorlar buna...

benim bildiğim yeni kasalarda highline 1-2 felan yok..Bilmiyorum araştırmak lazım şimid bunu...Acaba siz aracı almadan önce mi söktüler..Yani onlar standart gibi bişey çünkü...

Levent
21 11 2011, 16:25
evet birde o var demi trde highline 1 highline 2 highline 3:)) aynen öyle :)

Levent
21 11 2011, 16:27
Araçta deri koltuk otomatik arka perde falanda var araç full ama işte krom panjur maun kaplama yok

Y_o_L_c_U_38
21 11 2011, 16:31
Araçta deri koltuk otomatik arka perde falanda var araç full ama işte krom panjur maun kaplama yok

krom panjur kolay iste maun dekor da olsa guzel olurdu..

allah kaza bela gostermesin passat olsunda krom panjursuz maunsuz olsun:))

Arguss
21 11 2011, 16:31
Araçta deri koltuk otomatik arka perde falanda var araç full ama işte krom panjur maun kaplama yok

Enteresan ben hiç duymadım highline 1-2 b6 kasalarda bu tarz bir donanımda görmedim, kayıtlardan bakmak lazım donanımına,
Peki siz bu aracı siparişle mi aldınız yoksa beklemeden bayiden mi aldınız direk, sizden önce biri sipariş vermiştir exclusive donanıma sonradan vazgeçmiştir belki diye soruyorum

Levent
21 11 2011, 16:40
enteresan ben hiç duymadım highline 1-2 b6 kasalarda bu tarz bir donanımda görmedim, kayıtlardan bakmak lazım donanımına,
peki siz bu aracı siparişle mi aldınız yoksa beklemeden bayiden mi aldınız direk, sizden önce biri sipariş vermiştir exclusive donanıma sonradan vazgeçmiştir belki diye soruyorum
ben bayiden aldım direk...

Levent
21 11 2011, 16:41
Teşekküler....:) aynen passat olsunda....

errddm
21 11 2011, 16:47
Aynen Emre abinin dediği gibidir..Araç exculisve üzerine aksesuar takılmış fabrikasyon olarak..Yani özel sipariş bir araç..Koltuklar zaten highline alcantre deri değil..Exclusive derisi..O yıllardaki highlinelarda bixenon + sis lambası olmuyordu zaten..Exclusive üzerine bixenon ve sunroof takılmış bir araç bence..

Levent
21 11 2011, 17:04
Aynen Emre abinin dediği gibidir..Araç exculisve üzerine aksesuar takılmış fabrikasyon olarak..Yani özel sipariş bir araç..Koltuklar zaten highline alcantre deri değil..Exclusive derisi..O yıllardaki highlinelarda bixenon + sis lambası olmuyordu zaten..Exclusive üzerine bixenon ve sunroof takılmış bir araç bence..
ruhsatta hıghlıne olduğu yazıyor ama ?

errddm
21 11 2011, 17:08
ruhsatta hıghlıne olduğu yazıyor ama ?

Bayiden kaynaklanan bir yanlıştır..exclusive üzerinde donanım oldugu için highline diye yazdırmışlardır..Zaten ruhsat olaylarında herşey dogru değil..Çok hata yapılıyor..Bir tandığımın aracı isim vermeyim şimdi : ) kahverengi olmasına ragmen ruhsatta grafit mavi yazıyor :)

Mesala araçta hafızalı koltu var mı? yada arka koltuk ısıtma ? Birde bunu aslında ayrı bir konu açıp çözmeye çalışsak daha iyi olur gibi..Bu başlık başka bir konu çünkü

Levent
21 11 2011, 17:26
hafızalı koltuk ve ısıtma var....

Levent
21 11 2011, 17:31
bu arada mesaj ve esim silme nasıl siteye yeni üyeyim de.

Arguss
21 11 2011, 18:02
Enteresan bir highline bu, :) başka ülke için üretilip yolunu şaşırmış o zaman bu :)

Levent
21 11 2011, 18:07
Enteresan bir highline bu, :) başka ülke için üretilip yolunu şaşırmış o zaman bu :)
:) öyle olmuş...mesaj silme naıl bir bilginiz varmı ?

Arguss
21 11 2011, 18:09
:) öyle olmuş...mesaj silme naıl bir bilginiz varmı ?

Mesajları silme yetkiniz yok, yöneticiler silebilir sadece

VW_Passat
21 11 2011, 19:08
Arkadaşlar bişey sormak istiyorum benim aracım hıghlıne olmasına rağmen aracımın özellikleri ve görünümü exculsıve ile comfortline karışımı bişey

Levent Bey,

sizin araciniz 100% adimi koyarim Comfortline yada Exclusive :). Nedeni ise Highline larda Ön Panjur Krom oldugu icin :).

Bi-Xenon a aldanmayin, onu her Modele ekletebiliyoruz :).

drozia
21 11 2011, 19:23
Arkadaşlar bişey sormak istiyorum benim aracım hıghlıne olmasına rağmen aracımın özellikleri ve görünümü exculsıve ile comfortline karışımı bişey
jantlar ben comfortline nım diyor farla sonradan değişmiş olabilir.

VW_Passat
21 11 2011, 20:01
jantlar ben comfortline nım diyor farla sonradan değişmiş olabilir.

Ismail abim,

Bi-Xenonlar Orjinal cünkü Tamponda Far yikama sistemi var :). Bir tek Sasi nosuna bakar, oradan cikaririm ne oldugunu :))

semihgs
11 01 2012, 14:47
bu kodlama sistemiyle sinyalleri devamlı aktif hale getirmeyi istanbul anadolu yakasında yaptırabileceğimiz bir yer varmıdır acaba ?

ATT-SUKRU
11 01 2012, 15:34
bu kodlama sistemiyle sinyalleri devamlı aktif hale getirmeyi istanbul anadolu yakasında yaptırabileceğimiz bir yer varmıdır acaba ?

maltepede ender elektronik işinizi görecektir çoğu kişi orda yaptırıyor hemde forumumuzun sponsorlarından

VW_Passat
11 01 2012, 15:39
bu kodlama sistemiyle sinyalleri devamlı aktif hale getirmeyi istanbul anadolu yakasında yaptırabileceğimiz bir yer varmıdır acaba ?

Ender Elektronik Istanbul / Maltepe yapiyor bunlari :)

iibrrahiim
11 01 2012, 17:21
Bunun jettaya uygun olanıda varmış.. kodları gerek bilen arkadaşlarımız varmı.. VAG:COM mersinde bi serviste buldum ama çalışan hiçbişey bilmiyor..
örnek 4205

srcn09
11 01 2012, 17:22
Benim amcanın jettasında açmıştık ön sinyalleri süper duruyordu :) Kodları bilmiyorum şahkan oto da açtırdık

drozia
11 01 2012, 19:01
Benim amcanın jettasında açmıştık ön sinyalleri süper duruyordu :) Kodları bilmiyorum şahkan oto da açtırdık
senin jettanın farında da hoş durur aktifleştirsene sende..
Ya Sercan bu kadar malzemeye wax a kill e plak 2 ye bilmem neye para harcıyosun bi vag alamadın gitti kaç paraki:)))

Logicalless
20 04 2012, 19:22
Merhabalar ,
Bu aktif sinyal özel bir donanımda (Highline...vs) lerde mi oluyor bir tek yoksa tüm B6 larda mı ?

VW_Passat
20 04 2012, 19:25
Merhabalar ,
Bu aktif sinyal özel bir donanımda (Highline...vs) lerde mi oluyor bir tek yoksa tüm B6 larda mı ?

tüm B6 larda oluyor sorunsuzca :)

Logicalless
20 04 2012, 19:40
Bir yere götürttürdüm bugün Highlena'larda felan bişiler demişler ama :)

srcn09
20 04 2012, 19:47
Bir yere götürttürdüm bugün Highlena'larda felan bişiler demişler ama :)

Bilmeden atıp tutan çok :)

Logicalless
20 04 2012, 20:06
En iyisi kendin yapacan....:) Aaa acaba onlar dönüş farlarından bahsetmiş olabililer mi o.O

srcn09
20 04 2012, 20:52
En iyisi kendin yapacan....:) Aaa acaba onlar dönüş farlarından bahsetmiş olabililer mi o.O

Dönüş farları da 2008 sonrası tüm B6 larda açılabiliyor , sis farı üzerinden

Bi-xenon farlı araçlarda ise farın içindedir dönüş farı

ogüst
20 04 2012, 23:48
6315bıcı bıcı sırasında önsinyaller aktif %30

Logicalless
21 04 2012, 07:26
Dönüş farları da 2008 sonrası tüm B6 larda açılabiliyor , sis farı üzerinden

Bi-xenon farlı araçlarda ise farın içindedir dönüş farı
dediğim gibi highline derken acaba dönüş farını kastetmiş olabililer mi ?

srcn09
21 04 2012, 10:07
dediğim gibi highline derken acaba dönüş farını kastetmiş olabililer mi ?

Herşeyi kastetmiş olabilir mi :)

Logicalless
21 04 2012, 10:48
Bugün yine sordum , modül felan bişeyler demişler demişler :) İş başa düştü en iyisi ben yapacam :P Trendline'a bile yapıyorlar aslında .. :)

srcn09
21 04 2012, 12:38
Bugün yine sordum , modül felan bişeyler demişler demişler :) İş başa düştü en iyisi ben yapacam :P Trendline'a bile yapıyorlar aslında .. :)

Vag.Com var mı sorduğunz kişide :)

Logicalless
21 04 2012, 19:03
Onu sormadım bak..Ama burdaki servisede sormuşlar onlar da olmuyor mu öyle bir şey dediler şaşırdım biraz :)

VW_Passat
21 04 2012, 19:53
VAG COM ile kodlanmasi gerekiyor, yada Servise gidin VAS ile kodlar ama Servis bunu yapmayabilir cünkü yasak oldugu icin :)

srcn09
21 04 2012, 22:10
Onu sormadım bak..Ama burdaki servisede sormuşlar onlar da olmuyor mu öyle bir şey dediler şaşırdım biraz :)

Servisler bilmiyor zaten :)

drozia
22 04 2012, 21:21
VAG COM ile kodlanmasi gerekiyor, yada Servise gidin VAS ile kodlar ama Servis bunu yapmayabilir cünkü yasak oldugu icin :)
Yasin VAS malesef göstermelik bişey .. bişey yaptığı yok onun

VW_Passat
22 04 2012, 21:40
Yasin VAS malesef göstermelik bişey .. bişey yaptığı yok onun

VAS i kullanmayi bilmeli sadece :). VAG COM dan biraz karisiktir ama daha kapsamlidir ama karisiktir :).

drozia
22 04 2012, 23:19
VAS i kullanmayi bilmeli sadece :). VAG COM dan biraz karisiktir ama daha kapsamlidir ama karisiktir :).
Yasin ben serviste elemanla birlikte kullandım Vag dan daha kolay bişeyi yok sadece kısıtlamalar var Türkiyeye özgü o nedenle bir işe yaramıyor

VW_Passat
22 04 2012, 23:25
Yasin ben serviste elemanla birlikte kullandım Vag dan daha kolay bişeyi yok sadece kısıtlamalar var Türkiyeye özgü o nedenle bir işe yaramıyor

Abi cikarip VAG COM unu gösterecektin sende :))

Yanliz VAS ile Online üzeri baglaniyor VW ayni zamanda Update yapilabiliyor, Immobilizer tanitiliyor vs. :). Bunlari VAG ile yapamazsin :))

drozia
22 04 2012, 23:28
Abi cikarip VAG COM unu gösterecektin sende :))

Yanliz VAS ile Online üzeri baglaniyor VW ayni zamanda Update yapilabiliyor, Immobilizer tanitiliyor vs. :). Bunlari VAG ile yapamazsin :))
bana ne onlardan onu da yapsın artık teknik şeyleri benim alarm sirenimi değiştiremedikten sonra neye yarar:)))

VW_Passat
22 04 2012, 23:31
bana ne onlardan onu da yapsın artık teknik şeyleri benim alarm sirenimi değiştiremedikten sonra neye yarar:)))

Ya abicim tamamda VAS in tadi da baska yaw, olsada kullansam :))

sivil
23 04 2012, 10:43
Sinyallerin parklarla birlikte sürekli aktif olması muayenede sorun çıkarıyor mu beyler?

RadaR65
10 08 2012, 07:12
Peki bu kodlar Golf6 Da kullanılabiliyormu? Bilginiz varmı?

srcn09
10 08 2012, 11:50
Sinyallerin parklarla birlikte sürekli aktif olması muayenede sorun çıkarıyor mu beyler?

Yok Turhan abi :)

srcn09
10 08 2012, 11:51
Peki bu kodlar Golf6 Da kullanılabiliyormu? Bilginiz varmı?

Golf 6 da bu özellik yok diye biliyorum Golf5 'de var :)

bnarter
02 11 2012, 16:37
Amerika ve Kanada ön Sinyal Lambalarini devamli Aktif etmek.

Kodlama icin;

Amerika ve Kanada ön Sinyal Lambalarini devamli Aktif etmek
Adres 09 [Santral Elektrik] -> Fonksiyon 07 [uzun Kodlama] -> Byte 07´de i DEC´e 15 yaziyoruz ve Kodlamayi kayit edip Sinyal Lambalari 15% aktif bir sekilde yaniyor !




Yasin selamlar,

Ben de bugün biraz VAG kurcalayayım dedim.
Rain closing, ön ve arka silecek ağlama, CH otomatik aktif etme gibi birkaç konuyu hallettim.
Ancak bu adreste Byte 07'de Binary bölümüne 15 yazınca kabul etmiyor. yukarıda "00" olan bölüme de denedim onu da kabul etmedi haliyle (olmayacağını tahmin ettim ancak denedim) :).

Bir de başka bir şey dikkatimi çekti. Normalde kumandadan kapı açma tuşuna kapıları açma tuşuna 2. kez basılı tuttuğumuzda camların açılması gerekiyor diye biliyorum. (Audi'de öyle yani:)) Ama benim araçta açılmıyor, açıkken de kapama tuşuyla kapanmıyor. Bu da VAG'dan ayarlanıyor mu yoksa ünitesi eksik falan olabilir mi?

Teşekkürler

VW_Passat
02 11 2012, 17:31
Yasin selamlar,

Ben de bugün biraz VAG kurcalayayım dedim.
Rain closing, ön ve arka silecek ağlama, CH otomatik aktif etme gibi birkaç konuyu hallettim.
Ancak bu adreste Byte 07'de Binary bölümüne 15 yazınca kabul etmiyor. yukarıda "00" olan bölüme de denedim onu da kabul etmedi haliyle (olmayacağını tahmin ettim ancak denedim) :).

Bir de başka bir şey dikkatimi çekti. Normalde kumandadan kapı açma tuşuna kapıları açma tuşuna 2. kez basılı tuttuğumuzda camların açılması gerekiyor diye biliyorum. (Audi'de öyle yani:)) Ama benim araçta açılmıyor, açıkken de kapama tuşuyla kapanmıyor. Bu da VAG'dan ayarlanıyor mu yoksa ünitesi eksik falan olabilir mi?

Teşekkürler

Passat B6 da olan bu özellik B7 de olmuyr malesef Burak abi. Yani orayi bos gec sen cünkü sizde BCM ünite var bu Ünite biraz farkli :)

Diger konuya gelirsek buda VW, illaki ilk defada veya ikinci defada basili tutacan ;)

bnarter
02 11 2012, 19:12
Passat B6 da olan bu özellik B7 de olmuyr malesef Burak abi. Yani orayi bos gec sen cünkü sizde BCM ünite var bu Ünite biraz farkli :)

Diger konuya gelirsek buda VW, illaki ilk defada veya ikinci defada basili tutacan ;)

İşte ben de onu diyorum Yasincim. Camların açılması, kapanması lazım ama olmuyor:(

VW_Passat
02 11 2012, 19:22
İşte ben de onu diyorum Yasincim. Camların açılması, kapanması lazım ama olmuyor:(

Kapaniyor :). Sen yanlis biryerim kurcaladin yoksa ???

bnarter
02 11 2012, 19:30
Yok bu arabayı aldığımdan beri boyle. Ben de düzelteyim diyorum.

VW_Passat
02 11 2012, 19:35
Yok bu arabayı aldığımdan beri boyle. Ben de düzelteyim diyorum.

Ben Kapiyi actiktan sonra tekrar bastigimda basik tuttugumda Camlar inip kalkiyor gayet normal. Birde dikkat et fazla uzaktan acilip kapanmiyor yakinda olacaksin :)

bnarter
02 11 2012, 19:40
Ok o zaman yarın oyle dener, sana bilgi veririm Yasincim:)

Cornelius
03 04 2013, 00:16
Yasin Sen benim sinyalleri bu şekilde kodlamıştın, şimdi kapatmak istiyorum Dec yazan yere 0 yapsak eski(stock) hale gelir dimi?

VW_Passat
03 04 2013, 00:18
Yasin Sen benim sinyalleri bu şekilde kodlamıştın, şimdi kapatmak istiyorum Dec yazan yere 0 yapsak eski(stock) hale gelir dimi?

Evet 0 yaptigin an kapanacaktir :). Dec de degeri yaziyorsun yani % olarak kac yansin diye. Orjinali 0 yani yanmiyor sende 0 yaptinmi sönecektir :)

Senin Kontrol ünite neydi Merkezi Elektrikte ?? Parca kodunu yazabilirmisin bana ? 3C8 ... 049 E vardi gibi geliyor sende.

Cornelius
03 04 2013, 00:36
Evet 0 yaptigin an kapanacaktir :). Dec de degeri yaziyorsun yani % olarak kac yansin diye. Orjinali 0 yani yanmiyor sende 0 yaptinmi sönecektir :)

Senin Kontrol ünite neydi Merkezi Elektrikte ?? Parca kodunu yazabilirmisin bana ? 3C8 ... 049 E vardi gibi geliyor sende.

Ortaklar buluşmaızda ikimizn aracı aynı üniteye sahip demiştin yasinim.

VW_Passat
03 04 2013, 00:39
Ortaklar buluşmaızda ikimizn aracı aynı üniteye sahip demiştin yasinim.

ok pmi oku o zaman abicim :))

jackal
11 03 2014, 09:30
Amerika ve Kanada ön Sinyal Lambalarini devamli Aktif etmek
Adres 09 [Santral Elektrik] -> Fonksiyon 07 [uzun Kodlama] -> Byte 07´de i DEC´e 15 yaziyoruz ve Kodlamayi kayit edip Sinyal Lambalari 15% aktif bir sekilde yaniyor

burada yazan DEC' e 15 yazma kısmını tam olarak anlamadım ben. Nereye yazıyoruz 15'i

engineses
04 04 2014, 00:38
Amerika ve Kanada ön Sinyal Lambalarini devamli Aktif etmek
Adres 09 [Santral Elektrik] -> Fonksiyon 07 [uzun Kodlama] -> Byte 07´de i DEC´e 15 yaziyoruz ve Kodlamayi kayit edip Sinyal Lambalari 15% aktif bir sekilde yaniyor

burada yazan DEC' e 15 yazma kısmını tam olarak anlamadım ben. Nereye yazıyoruz 15'i
Byte 07 girdiğinizde ekranın sağ altına 15 x 1 = 15 yazıp kaydediceksiniz.

eh838
02 02 2016, 21:08
slm forumunuza yeni üye oldum jetta aracım var makyajlı highline vagcom birçok özellik açtım ön sinyalleri aktif edemedim daha doğrusu bu dec olan yeri yani 15 değeri tam olarak nereye yazacağıma bulamadım resim ile bilgi veribilirseniz çok memnun olurum şimdiden teşekkür ederim..

ugurgoncu_02
22 04 2018, 18:34
Amerika ve Kanada ön Sinyal Lambalarini devamli Aktif etmek.






Kodlama icin;

Amerika ve Kanada ön Sinyal Lambalarini devamli Aktif etmek
Adres 09 [Santral Elektrik] -> Fonksiyon 07 -> Byte 07´de i DEC´e 15 yaziyoruz ve Kodlamayi kayit edip Sinyal Lambalari 15% aktif bir sekilde yaniyor !

http://img580.imageshack.us/img580/9774/sinyal.jpg
http://img715.imageshack.us/img715/8535/tfl1.jpg
http://img526.imageshack.us/img526/4826/sinyal1.jpg



[U]NOT: Lütfen Kodlamadan önce eski Kodlariniz bir yere Not etmeyi unutmayin !

2014 cc için aynımı uygulama

HARPAGON
23 04 2018, 05:41
2014 cc için aynımı uygulamaSelamlar,
Maalesef b7 passatlarda ve CC'de bu kodlama olmuyor.