PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : İstanbul'da TMC Yayını



srcn09
02 03 2011, 16:33
Evet Arkadaşlar İstanbul'da bu ay içinde TMC yayınının başlancağı bilgisini BaşarSoft yetkilisi Alim Bey'den aldım gerçekten çok sevindim diyebilirim şu son zamanlar da biraz da olsa ülkemizde gelişme farketmek beni mutlu etti mutlu edenler arasında

-3.köprünün 2 ay içinde temeliin atılcağı
-Çağlayan meydanını yeniden yapılandırılması
-Boğaz altından karayolu inşaatı
-İstanbul-İzmir otobanı

ve en mutlu olduğum TMC yayını :)


ve Alim bey fuara bakliyor ama nasıl gideyim ki :) :) :) Almanya'da ki arkadaşlar dan katılmak isteyen var ise bana ulaşırsa sevinirim...


http://img.donanimhaber.com/upfiles/333397/20D4B77BFA2C4F38BCB02475B2DEF94F.gif

THoRPiLL
02 03 2011, 16:56
TMC yayını güzel haber gerçekten...

srcn09
02 03 2011, 16:59
TMC yayını güzel haber gerçekten...

Test yayını olarak başlıycakmış bilgiler İBB bölümünden alıncak tam olarak 6.ay da yayına başlıycak TMC yayını olmayan cihazlar içinde değişik birşey varmış adını unuttum şimdi o da mesela iş çıkış saatleri vs hangi yolların yoğun olabilr şeklinde olduğunu bilip başka rotalar çizicekmiş şu an da ki Radar gösterim şekli gibi yani anlık değil ancak olabilir mantığıyla rota değiştircek ;)

drozia
02 03 2011, 19:09
TMC açılımı nedir?

SELÇUK
02 03 2011, 21:56
tmc yayını güzel haber gerçekten...


cok gec bıle kalındı...

sedat27
02 03 2011, 22:44
TMC açýlýmý nedir?

Traffic message chanel:yani anlik trafik bilgisini bir radyo kanalindan cihaza yayin yapilmasidir.cihaz uyumlu ise sizi bu konuda uyarir ve haritada gosterir.

Ancak benim bildigim her cihaza yapilmayacagi.burda cebitte soyleniyordu.kendi cihazlari icin yapiliyordu.ama olabilirde tabi

osmanbarış
02 03 2011, 22:44
Çok güzel bir haber bu...
Peki,RNS 510 için ek bir yüklemeye gerek varmı acaba?

mert
03 03 2011, 06:49
Yayının standat olması lazım. Her cihazın anlayabileceği kodda göndermeleri gerekir.
Cihazlar üzerinde ek bir yüklemeye gerek olacağını sanmıyorum.

drozia
03 03 2011, 07:33
Traffic message chanel:yani anlik trafik bilgisini bir radyo kanalindan cihaza yayin yapilmasidir.cihaz uyumlu ise sizi bu konuda uyarir ve haritada gosterir.

Ancak benim bildigim her cihaza yapilmayacagi.burda cebitte soyleniyordu.kendi cihazlari icin yapiliyordu.ama olabilirde tabi
Sedat,
Bizim RCD 310 larda var mı o özellik bilgin var mı?

Risk
03 03 2011, 08:19
Yeni bir topic açmak istemedim o yüzden buraya yazıyorum ,

RNS 510 'un en güncel haritası hangisidir. Benim cihazımda ;

Map Version Hdd 7334
Sw Version 3890

Güncelmiyim acaba ??

tşk.

sedat27
03 03 2011, 10:13
Sanmıyourm oldugunu.


Sedat,
Bizim RCD 310 larda var mı o özellik bilgin var mı?

sedat27
03 03 2011, 10:13
Gayette güncelsin...


Yeni bir topic açmak istemedim o yüzden buraya yazıyorum ,

RNS 510 'un en güncel haritası hangisidir. Benim cihazımda ;

Map Version Hdd 7334
Sw Version 3890

Güncelmiyim acaba ??

tşk.

Risk
03 03 2011, 10:37
Gayette güncelsin...

Tşk. Sağol.

srcn09
23 08 2011, 23:51
Arkadaşlar TMC yayını başlamış cihazlar TMC sinyali buluyor ancak trafik bilgisi vermiyor abone olmak gerekiyormuş ne yapcaz ne etcez Başarfosft daha abonelik sistemini açmamış bir bedel ödiycekmişiz bende ücretsiz sanıyordum ya :(

http://img560.imageshack.us/img560/7348/psa.mp4

Erden17
23 08 2011, 23:53
Ücretliyse değmez.

VW_Passat
24 08 2011, 00:02
Arkadaşlar TMC yayını başlamış cihazlar TMC sinyali buluyor ancak trafik bilgisi vermiyor abone olmak gerekiyormuş ne yapcaz ne etcez Başarfosft daha abonelik sistemini açmamış bir bedel ödiycekmişiz bende ücretsiz sanıyordum ya :(

http://img560.imageshack.us/img560/7348/psa.mp4

Nasil olur ya ??? TMC Sistemi tüm Avrupa da ücretsiz herkeze sunuluyorken Türkiye de bunadami para istiyorlar :(. Bu tür Sistem ücretsiz sunulmalidir sürüclere, bu tür Sistem cünkü cok önemli.

srcn09
24 08 2011, 00:06
Nasil olur ya ??? TMC Sistemi tüm Avrupa da ücretsiz herkeze sunuluyorken Türkiye de bunadami para istiyorlar :(. Bu tür Sistem ücretsiz sunulmalidir sürüclere, bu tür Sistem cünkü cok önemli.

+1 aynen katılıyorum Lisans isteniyor ve şu anda bulunan sinyal daha test sinyaliymiş asıl TMC yayını başlamamış

SELÇUK
24 08 2011, 08:47
ücret isterse babayı alır :))

srcn09
24 08 2011, 17:05
ücret isterse babayı alır :))

Aynen ama İstanbul gibi bir yerde TMC sistemi süper olur ya :) Gerçi her yer de trafik var ama :)

srcn09
05 10 2011, 17:03
Hayırlı uğurlu olsun arkadaşlar İGO 'dan da resmi açıklama yapıldı geçen aylarda Piranha yapmıştı şimdi İgo danda geldi ;)

http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/s720x720/298728_287643661264355_113927745302615_1120490_128 0364158_n.jpg

srcn09
05 10 2011, 17:05
İGO :

Great news for all users of the iGO primo app Turkey edition: Online Traffic is now available for you! Get fast and up-to-date traffic information, don’t waste your time on congested roads!

SELÇUK
05 10 2011, 17:19
İGO :

Great news for all users of the iGO primo app Turkey edition: Online Traffic is now available for you! Get fast and up-to-date traffic information, don’t waste your time on congested roads!


:mavi1

VW_Passat
05 10 2011, 23:14
Almanya nin her yerinde TMC var. Gercekten cok ise yariyor Navigasyon sisteminiz varsa özellikle RNS510 :). Yolda giderken Navigasyon acik degilse bile size Uyari geliyor ve gittiginiz yolda Trafik te bir Problem oldugunu söylüyor sistem seslice. Navigasyon aciksa rotanizi degistiriyor ve alternatif yerlerden götürüyor.

SELÇUK
06 10 2011, 01:12
Almanya nin her yerinde TMC var. Gercekten cok ise yariyor Navigasyon sisteminiz varsa özellikle RNS510 :). Yolda giderken Navigasyon acik degilse bile size Uyari geliyor ve gittiginiz yolda Trafik te bir Problem oldugunu söylüyor sistem seslice. Navigasyon aciksa rotanizi degistiriyor ve alternatif yerlerden götürüyor.

bizim insanı bozar öyle şeyler yasin :))

bariskkm
06 10 2011, 10:49
Rnsde de tmc olacak mı bundan sonra?

srcn09
09 08 2012, 16:12
Arkadaşlar bana biri bu TMC nasıl kullanılcak anlatırsa çok sevinirim etrafımda çoğu kişi kullanmaya başlamış Necvox 'da arattığımda TMC alıcı saptanamadı yazıyor ? Farklı bir ayar mı lazım navigasyonu güncellemem gerekli mi 2010 haritası var

HGYAYLA
09 08 2012, 16:49
Hala 2010mu Var, Gunceli Gonderdim Ya Kanka :)

Necvox arayacaksin, tmc yayini icin ne yapman gerektigini sorabilirsin veya bunu detaylica onlarin sitesinden inceleyip lisans alip o kodu necvox girersen yayin almaya baslayacaktir.

iPhone'larda suan butun naviler bende ki yani igo ve piranha trafikli navigasyon var en kisa yola yonlendiriyor bazen aslinda kotu oluyor devamli uzatiyor...

srcn09
09 08 2012, 16:52
Hala 2010mu Var, Gunceli Gonderdim Ya Kanka :)

Necvox arayacaksin, tmc yayini icin ne yapman gerektigini sorabilirsin veya bunu detaylica onlarin sitesinden inceleyip lisans alip o kodu necvox girersen yayin almaya baslayacaktir.

iPhone'larda suan butun naviler bende ki yani igo ve piranha trafikli navigasyon var en kisa yola yonlendiriyor bazen aslinda kotu oluyor devamli uzatiyor...

Bende onu aradım ama bulamadım internette öyle birşey lisans alıp kod gircek yer yok ki :(

Ya yükleyemedim daha fırsat olmadı :(

sivil
09 08 2012, 17:31
En güncel harita hangisi şu an 2011 mi 2012 varmı? Varsa banada bir atıverseniz be kardeşler :)

srcn09
09 08 2012, 17:45
En güncel harita hangisi şu an 2011 mi 2012 varmı? Varsa banada bir atıverseniz be kardeşler :)

2012 Q4 çıktı hatta abi :) Ben demin baktım benim için ücrtsiz güncelleme devam ediyor sanırım hemen gittim kartı aldım bir deniycem :)

sivil
09 08 2012, 17:48
2012 Q4 çıktı hatta abi :) Ben demin baktım benim için ücrtsiz güncelleme devam ediyor sanırım hemen gittim kartı aldım bir deniycem :)

Nerden güncelliyorduk ? Link..

srcn09
09 08 2012, 17:50
Nerden güncelliyorduk ? Link..

Burdan cihazını kontrol edebilirsin abi , ilk uydu bağlantısı vs hepsi yazar

https://www.naviextras.com/shop/portal

sivil
09 08 2012, 18:04
Üye ol filan diyor cihazın adını gir diyor necvox yok orada ?

srcn09
09 08 2012, 18:05
Üye ol filan diyor cihazın adını gir diyor necvox yok orada ?

Üye ol abi sıkıntı yok ;) Esse Grup yazıcaksın ordan Necvox seçiceksin ;)

srcn09
09 08 2012, 18:07
PC 'de bunu kurarak daha rahat hareket edebilirsin abi bu program süper yalnız Esse 1 senelik anlaşması varmış şu anda ücretli :(

sivil
09 08 2012, 18:10
Üye ol abi sıkıntı yok ;) Esse Grup yazıcaksın ordan Necvox seçiceksin ;)

Tamam :) ben esse olarak değilde necvox olarak bakınca göremedim.:)

srcn09
09 08 2012, 18:11
Tamam :) ben esse olarak değilde necvox olarak bakınca göremedim.:)

Programı PC 'ye kur abi çok güzel şu an bir güncelleme varmış harita değil ama ne olduğunu anlamadım onu yüklüyor :) Beleş ne de olsa bende onay verdim :) Kartı taktığın an sistem otomatik görüyor ;)

sivil
09 08 2012, 18:13
Programı PC 'ye kur abi çok güzel şu an bir güncelleme varmış harita değil ama ne olduğunu anlamadım onu yüklüyor :) Beleş ne de olsa bende onay verdim :) Kartı taktığın an sistem otomatik görüyor ;)

Tamam ben yinede kartı olduğu gibi bi yedekleyeyim önce :)

srcn09
09 08 2012, 18:19
Tamam ben yinede kartı olduğu gibi bi yedekleyeyim önce :)

Aynen abi zaten program önce yedekliyor otomatik olarak bir sıkıntı olduğunda hemen geri dönersin bende zaten bende ayrı olarak 1 kartta daha var sonuçta lisanslı harita ne olur ne olmaz :)

Şimdi 2012 Temmuz haritası çıkıcakmış abi çıkmış ama daha yayınlanmamış bayağı kapsamlı olmuş diyorlar ama bize 30 $ fiyatı var internetten crakli bulmak lazım

http://www.basarsoft.com.tr/basarweb/AraSayfa/Detay.aspx?ID=28&Grup=26

Bende ki 2011.03 haritası ,

dirlik
09 08 2012, 23:06
galiba zenec lerde bu naviextras haritasını kullanıyor.

sivil
09 08 2012, 23:34
Programı PC 'ye kur abi çok güzel şu an bir güncelleme varmış harita değil ama ne olduğunu anlamadım onu yüklüyor :) Beleş ne de olsa bende onay verdim :) Kartı taktığın an sistem otomatik görüyor ;)
Valla benim kartı bi türlü görmedi sercan.Pc ye 10 kere taktım çıkardım ama görmedi kartı.Benim kart değişmişti bir kez acaba farklı bir yazılım varda onun içinmi görmedi bu program.

srcn09
09 08 2012, 23:52
Bir fikrim yok abi ben laptopu getirdiğimde deneriz beraber bu aralar hiç o taraflara da geçemedim sıcaklardan çıkamıyorum evden :)

Bu arada bugün çok fazla kafa patlattım internetten crack TMC lisansı aradım ama yok sanırım biz Necvox kullanıcıları mecbur lisans almamız lazım ya da yeni chaza geçmemiz lazım :(

elninom
15 09 2012, 13:11
RNS 510 larda TMC yayını alabilen var mı?

sedat27
15 09 2012, 14:45
Su an icin malesef yok.siddet icinde bekliyoruzz


Iphone Tapatalk ile gönderilmiştir.

VW_Passat
15 09 2012, 14:50
Bir fikrim yok abi ben laptopu getirdiğimde deneriz beraber bu aralar hiç o taraflara da geçemedim sıcaklardan çıkamıyorum evden :)

Bu arada bugün çok fazla kafa patlattım internetten crack TMC lisansı aradım ama yok sanırım biz Necvox kullanıcıları mecbur lisans almamız lazım ya da yeni chaza geçmemiz lazım :(

TMC Para ile olurmu hic ??? Avusturya, Almanya vs. buralarda TMC hep ücretsizdir. Bu TMC yayin Radyo yayinlari üzerine geliyor zaten :).

Digelim TRT FM Trafik durumlarini söylediginde ayni zamanda sifreli mesajlarida yolluyor ve RNS510 daki TMC bunlari desifre edip Traffic ekraninda ve Haritada gösteriyor.

srcn09
16 09 2012, 15:50
TMC Para ile olurmu hic ??? Avusturya, Almanya vs. buralarda TMC hep ücretsizdir. Bu TMC yayin Radyo yayinlari üzerine geliyor zaten :).

Digelim TRT FM Trafik durumlarini söylediginde ayni zamanda sifreli mesajlarida yolluyor ve RNS510 daki TMC bunlari desifre edip Traffic ekraninda ve Haritada gösteriyor.

İşte bizde TMC yayını için lisans düzenlemişler Yasin lisans almamız gerekiyor lisansı yükledikten sonra cihaz otomatik olarak alıyor herşeyi ;)

VW_Passat
28 09 2012, 22:58
Iste TMC farki :).

Yolda gidiyorsun Navigasyon calismadigi halde Sevgili Claudia kiz arkadasim oradan sesleniyor "Achtung Verkehrstörung" yani türkce ceviri ile "dikkat Trafik sorunu" var diyor :))

Bastan sona bakmaniza gerek yok isterseniz sonuna dogru bakin 2:00 dan sonra :)


http://www.youtube.com/watch?v=hlTrgCrYWrE&feature=youtu.be