PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : ön cam fıskiyesi çalışmıyor



mucahit81
10 10 2022, 00:01
vw cc 2013 model aracımda silecekler çalıştığı halde ön cam fıskiyesi çalışmıyor. elektrik ustası olmayan ustaya baktırdım. sigortalarda bir problem yok. fıskiye motoru 12 volt verildiğinde çalışıyor ancak motoru çalıştıran kabloya elektrik gelmediği için fıskiye çalışmıyor. forumda yaptığım ön araştırmaya göre kodlamadan kaynaklanabileceğini düşünüyorum. daha önce aracıma herhangi bir kodlama işlemi yaptırmadığım.araç henüz çalışmıyorken kontak açıkken çocuklar silecek koluyla oynadıktan sonra oldu gibime geliyor. sizce bu sorun kodlama işlemi ile çözülür mü. servise mi gitmem mi lazım yoksa dışarıda bu işten anlayan usta bulabilir miyim. Gebze'de ikamet ediyorum. Arkadaşlar ilk kontrolü yapan usta maalesef yalnlış hattı ve yanlış motoru kontrol ederek yanılttı. elektrikçi tüm kontrolleri kendisi yaptı ve arızanın fıskye motorundan olduğu anlaşıldı. ilgi ve alakanız için teşekkür ederim.

Hasan6154
10 10 2022, 00:10
vw cc 2013 model aracımda silecekler çalıştığı halde ön cam fıskiyesi çalışmıyor. elektrik ustası olmayan ustaya baktırdım. sigortalarda bir problem yok. fıskiye motoru 12 volt verildiğinde çalışıyor ancak motoru çalıştıran kabloya elektrik gelmediği için fıskiye çalışmıyor. forumda yaptığım ön araştırmaya göre kodlamadan kaynaklanabileceğini düşünüyorum. daha önce aracıma herhangi bir kodlama işlemi yaptırmadığım.araç henüz çalışmıyorken kontak açıkken çocuklar silecek koluyla oynadıktan sonra oldu gibime geliyor. sizce bu sorun kodlama işlemi ile çözülür mü. servise mi gitmem mi lazım yoksa dışarıda bu işten anlayan usta bulabilir miyim. Gebze'de ikamet ediyorum.





Silecek kumanda kolu arızalanmış olabilir.

https://www.merttugoto.com/urunler/5408/sinyal-silecek-kolu-volkswagen-passat-cc-

xargs
10 10 2022, 01:40
Kışın başıma geldi, sigortalara filan baktım sorun yoktu. Sonra biryerlerde okudum akü kubup başlarından birini söküp birkaç dakika bekledikten sonra takın diye. Bunu yapınca fıskiye çalışmaya başladı. Aküyü söktüğüm için kodlama şu bu gerekmedi.