PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Yeni passattaki şerit takip asistanı hakkında



1984
05 02 2022, 00:13
arkadaşlar, daha önce bir başlıkta bahsetmiştim, sonunda karar verdik ve kısmetse pazartesi günü 1.5 tsi dsg passat business aracımızı teslim alacağız, ancak aklımda bir soru var

araçta hem adaptif hız sabitleyici hem de şeritte tutma asistanı var. 2019 kasım çıkışlı, yeni direksiyon ve yeni iç tasarım b8.5.

önceki kasalarda direksiyona hafif bir ağırlık bağlayarak şeritte tutma asistanını yarı otonom sürüş yapmasına ikna edebiliyorduk, ancak yeni kasa ve yeni direksiyonda tork sensörü yerine kapasitif dokunmatik sensör kullanmışlar, ufak parmak dokunuşu yeterli oluyor diye forumlarda-videolarda bahsediliyor.

bunu bypass etmenin bir yolu var mıdır? Benim aklıma gelen tek birşey var, tabii ki deneyeceğim ama başka fikri olan varsa mutlulukla deneyebilirim :)) aklımdaki fikir, bu linteki gibi dokunmatik kalem uçlarınından birini veya birkaçını direksiyona sabitlemek.

kıymetli fikirlerinizi bekliyorum, deneme videomu paylaşacağım tabii ki

1984
05 02 2022, 22:49
https://urun.n11.com/kalem/apple-ipad-dokunmatik-kalem-P469513952

linki vermeyi unutmuşum :))) ancak sanırım bu kalemlerin işlevi kalemin gövdesinden tuttuğunuzda elektrik akımını uca kadar tamamlayarak dokunmayı gerçekleştirmesi, benim aradığım ise tamamen bağımsız kendi kendine elektrik akımını geçirecek ve çalıştıracak bir sistem.